Σελίδα 8 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 171

Θέμα: 120 πυρκαγιες σε ολη την Ελλαδα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Εγώ θα έλεγα να κάψουμε επίτηδες και με κρατική εντολή ότι έχει απομείνει και να ξεμπερδεύουμε μια και καλή από το θέμα... Εξ' άλλου θα το συνηθίσουμε κι αυτό όπως και τόσα άλλα...θα λυσσάξουμε εμείς εδώ για καμμιά 10αριά (και πολλές λέω...) μέρες, το ίδιο θα κάνουν και τα κανάλια, και μετά όλο και κάποιος διάσημος θα παντρευτεί ή θα κάνει πλαστική εγχείρηση, και η ζωή μας θα επανέλθει στα φυσιολογικά....

Αφού έτσι κι αλλιώς όλο το ίδιο έργο σε επανάληψη βλέπουμε... οι πρώτοι που καταπατούν και χτίζουν στα δάση, είναι αυτοί που βγαίνουν και ορύονται όταν κάνουν το ίδιο οι επόμενοι και τους χαλάνε την ηρεμία και τα προνόμια...το ίδιο συμβαίνει και με αυτούς που χτίζουν στα ρέματα ή στις παραλίες.... Το ίδιο συνέβαινε και παλιότερα όταν χτίζανε παράνομα και αυθαίρετα γύρω από το αεροδόμιο και μετά κάνανε διαδηλώσεις για την απομάκρυνσή του επειδή τους ενοχλούσε ο θόρυβος...
    Και όλες αυτές οι χιλιάδες δεν είναι πολιτικοί ή άτομα που κατέχουν εξουσία...ΕΜΕΙΣ οι "απλοί καθημερινοί μεσοαστοί" είμαστε....Και τέλος πάντως επειδή τόσα χρόνια έχω βαρεθεί την καραμέλλα...Μήπως κάθε λαός έχει την εξουσία που του αξίζει ???

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    στα νεα της ΝΕΤ.... αναζωπυρωθηκε η φωτια στο Πηλιο και στη Παρνηθα δεν την εχουν ακομα καν υπο ελεγχο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hector
    ....δεν ξερω τι να πω....απο το γραφειο μου κανονικα εβλεπα τον καταπρασινο ογκο της Παρνηθας...απλωνα το χερι μου και σχεδον την αγγιζα...Απο εχθες δεν βλεπω τιποτα παρα μονο καπνο....Η Παρνηθα για εμενα, οπως και για πολλους ηταν η παρηγορια, η οαση, ο αντιποδας της Αθηνας...την θυμαμαι σαν παιδι οταν ανεβαινα με τους γονεις, σαν εφηβος στις "ψαγμενες βολτες" με φιλους και γκομενες, σαν ορειβατης και αναρρηχητης, σαν φανταρος στο φυλακιο (διπλα στο πυργο του ΟΤΕ για οσους γνωριζουν), και τα τελευταια χρονια σαν χαζεμενος εντουρας του Σαββατοκυριακου που μετραει τις μερες απο Σ/Κ σε Σ/Κ...ειχα και μια ελπιδα: να μπορω να πηγαινω εκδρομες με τα παιδια μου, να μαθουν την φυση και να την αγαπησουν...σιγα σιγα μου σβηνουν την ελπιδα μαζι με τα χιλιαδες καμενα στρεματα δασικων εκτασεων, οχι μονο της Παρνηθας αλλα και ολων των περιοχων ανα την Ελλαδα που καιγονται...
    Τι θα γινει επιτελους ποσο ακομα θα στηνουμε κ@λο; Για ποσο ακομα θα ακουμε το καθε ανρωποειδες Πολυδωρα να μιλαει για "ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ"; Για ποσο ακομα θα κοροιδευουμε τους ευατους μας νομιζοντας οτι τα κακα του κοσμου δεν μας αγγιζουν; Τι παραπανω πρεπει να γινει για να δραστηριοποιηθουμε, να ξυπνησουμε και να αντιδρασουμε; H μηπως εντελως μηρολατρικα να δεχθουμε το πεπρομενο μας και να προσπαθησουμε να βγαλουμε οσο πιο πολλα λεφτα μπορουμε...να χαρουμε τις ζωες μας βρε αδερφε...πριν πεθανουμε!
    Και θα μου πεις ωραια τα λογια τα μελω και οι σαλτσουλες ρε φιλε! ολοι τα λεμε και ολοι τα γραφουμε...στην ουσια ομως; Δεν ξερω ρε παιδια ....τι να πω...λαικη εξεγερση, οικοτρομοκρατια...καμμενα υπουργεια...κρεμασμενοι μεγαλοεργολαβοι καταπατητες...γδαρμενοι εμπριστες...; Πητε και εσεις...Παντως ενα συνθημα μου εχει καρφωθει στο μυαλο: ΝΑ ΚΑΕΙ, ΝΑ ΚΑΕΙ, ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    Ηδη μοιραζουν τα οικοπεδα μεταξυ τους τι να λεμε τωρα μαντεψτε ποιοι

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    το τελευταίο σύνθημα το ακούω όλο και πιο συχνά απο πολλούς... και υπάρχουν πολλών ειδών καψίματα.

λέγε με ΑΠΟΧΗ.

Τώρα για το θέμα με το τι κάνει ο καθένας... προηγουμένως νομίζω αναφέρθηκε κάτι σχετικά με τους εθελοντές πυροσβέστες... όποιος νομίζει οτι μπορεί ας πάει... στην τελική θα μάθει καλύτερα να αντιμετωπίζει το πρόβλημα όπου το δεί , απο τον όποιο ανευθυνο-υπεύθυνο , κάθεται σε μια καρέκλα και ώς άλλος Νέρων πάει να δεί τα αποκαϊδια και να δώσει συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, στάχτη έγιναν 25 χιλιάδες (επί συνόλου 38 χιλιάδων) στρέμματα του Εθνικού Δρυμού.

πηγή: in.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Πληροφόρηση μέσα από την πυροσβεστική.
    Το μεγαλύτερο π΄ροβλημα είναι η Πάρνηθα και το Πήλιο (Μηλιές Νιοχώρι Καλαμάκι). Στα άλλα κάτι πάει κι έρχεται.
    Στην Πάρνηθα όμως... απλώς σκατά!!!
    Μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες οι εστίες ήταν τρεις. Τώρα...4! ΚΑΙ το Μπάφι!!!
    Τα χάλια μας τα μαύρα δηλαδή. Αν το καλοσκεφτούμε παιδιά... δύο βασικοί και πανέμορφοι φυσικοί πνεύμονες υπέστησαν απίστευτη ζημιά. Το Πήλιο και Η Πάρνηθα.
    Μαύρες μέρες ξημερώνουν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
    Ηδη μοιραζουν τα οικοπεδα μεταξυ τους τι να λεμε τωρα μαντεψτε ποιοι
    Για εκεί το πάνε αλλά θα πρέπει να κυρηχτεί αναδασωτέα ωστε να μήν μπορούν να κάνουν τίποτα για κάποια χρόνια!

Είχαμε και εμείς ένα δάσος κοντά και πάει και αυτό!

Η ειρωνία της υπόθεσης!

έλεγα αντί για μπάνιο ένα μεσημέρι να πάμε στη πάρνηθα που έχει δροσιά και πηγές για βόλτα!

Μάλλον δε πρόλαβα!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Έχει καεί σε μεγάλο ποσοστό το ΝΟΤΙΟ ΠΗΛΙΟ . Νεοχώρι, Καλαμάκι, Αργαλαστή, Ξινόβρυση και άλλα χωριά απειλήθηκαν άμεσα. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ και έχουμε και τον παγασητικό κόλπο που είναι σαν "λίμνη" και είναι έυκολο για τα εναέρια μέσα να ανεφοδιαστούν.
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ (σαράβαλα) όταν είναι 22 και ο φωτιές 120???????????????:a31: :a31: :a31: :a31: :a31: . Δισεκκατομύρια ευρώ πετάμε όμως για να αγοράζουμε F-16 χωρίς όπλικα συστήματα.:wacko:
    Άγαμοι θύται μπλε, πράσινοι, κόκκινοι κτλ κόμματα. Να ισχύσει στις εκλογές η ΜΑΥΡΗ ΨΗΦΟΣ

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από HolyDiver

Άγαμοι θύται μπλε, πράσινοι, κόκκινοι κτλ κόμματα. Να ισχύσει στις εκλογές η ΜΑΥΡΗ ΨΗΦΟΣ
    Δεν ειμαι κομματοσκυλο ουτε θα γινω αλλα οταν εβλεπα στης εκλογες να τριβουν τα .......... τα χερια τους για οσους δεν παταγανε και νομιζω για τα ακυρα,δεν θα τους κανω την χαρη.

Θα ψηφισω μικρο κομμα για να δειξω συμμετοχη και ετσι οι μεν δεν θα το πιστευουνε και οι δε δεν θα το πιστευουνε.

ας μην το γυρίσουμε στο πολιτικο, αλλά...

Το σωστό και δίκαιο θα ήταν η λευκες ψήφοι να προσμετρώνται στο σύνολο του αποτελέσματος...

Ενώ τώρα...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Το σωστό και δίκαιο θα ήταν η λευκες ψήφοι να προσμετρώνται στο σύνολο του αποτελέσματος...

Ενώ τώρα...

ηλία ας μείνουμε στο πρώτο που είπες. Ας μην το γυρίσουμε στο πολιτικό.
    Παιδιά αφήστε το αυτό τώρα. Όχι ότι έχετε άδικο αλλά όταν έχουμε καμμένα τα πάντα όταν έχει καεί ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ φυσικός πνεύμονας της Αττικής και όταν εμείς ως μοτοσικλετιστές δεν θα έχουμε που να πάμε για μια μικρή βόλτα το τελευταίο που με απασχολεί είναι να μπούμε σε αμιγώς κομματοσκυλικές κουβέντες.
    Στην τελική ρε παιδιά το έγραψα νομίζω και παραπάνω. ΕΜΕΙΣ τους ψηφίζουμε. Όλοι ΕΜΕΙΣ που φωνάζουμε και γκρινιάζουμε τώρα με τον καιρό τα ξεχνάμε. Αυτή είναι η αλήθεια.
    Μόνο που δεν βλέπω πως σκατά θα εξηγήσουμε στα παιδιά μας... που πήγε το πράσινο τι είναι δάσος και γιατί δεν έχουν δει ποτέ τους στην Αττική ζώα όπως ο σκαντζόχοιρος και η χελώνα.

ΥΓ. Διαβάστε τι λέει η melenia για το λεωφορείο από Πάτρα και πως αντάεδρασε η ίδια και μερικοί άλλοι και πως ο υπόλοιπος κόσμος μέσα. ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! Δυστυχώς...

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Ενώ τώρα...
    Ενω αν δεν ψηφηζεις καθολου?
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Ενω αν δεν ψηφηζεις καθολου?
    Απλα δεν προσμετράσαι στις προς καταμέτρηση ψήφους (όπως γίνεται τώρα με τα λευκά)

Υπάρχει διαφορα μεταξυ αποχής και λευκού.

Αλλο το απέχω απο την εκλογική διαδικασία

Αλλο το μετέχω αλλα δεν ψηφίζω κανέναν απο τους υποψηφίους

τεσπα...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Εχουν μαζευτεί σύννεφα (κανονικά, όχι φωτιάς)

Ας ελπίσουμε οτι θα ρίξει καμια βροχή να βοηθήσει την κατάσβεση...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 8 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κρήτη, 3ήμερο για φίλους από όλη την Ελλάδα
    από MikeG στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 202
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2011, 22:25
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2009, 20:50
  3. Απαντήσεις: 16