θα κοιμάμαιΑρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Εσύ γιατί δεν έρχεσαι????????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
όχι σοβαρά τώρα έχω κανονίσει κάτι άλλο(αλλά 8:15 θα κοιμάμαι)
θα κοιμάμαιΑρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Εσύ γιατί δεν έρχεσαι????????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
όχι σοβαρά τώρα έχω κανονίσει κάτι άλλο(αλλά 8:15 θα κοιμάμαι)
Συμμετοχές δέχεστε ακόμα ???
Δυο κεφάλια θα είμαστε , αλλά μάλλον θα αναχωρήσουμε νωρίτερα γιατί το έτερον ήμισυ θέλει μπάνιο στην Κινέτα ...Γκρρρρρρ
Ε ???
Modenas Kriss 125
Oxi alla mavrizma den epitinxanetai se proxwrimenes apogevmatines wres . Ti na kanomen .Egw ithela volta , h allh mpanio . Eipa na kopsw to karpouzi sth mesh . Elpizw na mhn vgei kolokithi .Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Λες να μην βρεις εισητηριο?![]()
:rotflmao:
![]()
:rotflmao:
Modenas Kriss 125
Kαλημερα σε ολους.....οποιος αποφασισει μεχρι και τις 7+30 θα κανω ενα τελευταιο τσεκ για την Μaira,για να την ενημερωσω......
Καλημέρα και απο δω . Τα λέμε Περιπτερόν
![]()
Modenas Kriss 125
ηρθατε η ακομη....???
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
Εμεις γυρισαμε απο Καλαβρυτά , Διακοφτο και μπάνιο εκεί . Πολλα τα χλμ αλλά αξιζε ο κόπος ..
Το ηθικόν δίδαγμα της ημέρας είναι πως όταν οδηγούμε εις τους αγρούς, ειδικά εν μεσώ του θέρους , δεν ενδεικνύται το άνοιγμα της ζελατίνας των κρανών καθώς ύποπτα και κακόβουλα ιπτάμενα ζωύφια παραμονεύουν.
Κατα τα αλλά τουλάχιστον μέχρι που εμείς αφήσαμε το γκρουπ , όλα κύλισαν ομαλά και προβλεπόμενα
![]()
![]()
Modenas Kriss 125
Μόλις επέστρεψα.
Ήταν μια υπέροχη εκδρομή, χωρίς απρόοπτα και με πολύ καλή παρέα.
Άντε και στην επόμενη...
![]()
Υ...Π...Ε...Ρ...Ο...Χ...Α...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η παρεα εξαιρετικη ...η διαδρομη επισης...ειδικα οταν πλησιαζαμε το χωριο της Ιωαννας ...ΑΑΑΑΑΨΟΟΟΟΓΓΑΑΑ!!!!
Παιδια χαρηκα και παλι για οσους δεν ηξερα και παλι ηταν σουπερ!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Ελα να ανεβαινει καμια φωτο.
Ηθελα να ερθω αλλα.... ...δουλεια![]()
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Φωτό αύριο ανυπόμονοι!![]()
Εξ όσων γνωρίζω όλοι γυρίσαμε καλά.
Όσο για τη βόλτα... πρώτες παρατηρήσεις...
μακράν το καλύτερο μονοήμερο εδώ και πάρα μα πάρα πολύ καιρό!!!Δεν το λέω λόγω απουσίας από το χτύπημα. Και για τα πριν το χτύπημα μονοήμερα-εκδρομές ισχύει! Το καλύτερο των τελευταίων μηνών. Με μία λέξη...
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!
Απίστευτη παρέα! Όλα τα παιδιά!
Νικόλα τεράστιο ευχαριστώ για τη μεταφορά με την αυτοκινητάρα σου και την παρέα.
Μοναδικά!!!![]()
Οντως ηταν φανταστικα... Πραγματικα δεν ξερω γιατι, αλλα ηταν μια απο τις πιο ομορφες, πιο "ζεστες", πιο υπεροχες εκδρομες που εχω συμμετασχει!
Ολα τα παιδια υπεροχα, χαμογελα, παιχνιδι, ονειρικες διαδρομες και χωρια που νοιωθεις τον χρονο να εχει σταματησει, και η θεα των μηχανων η μια μετα την αλλη να παιρνουν τις στροφες σε ενα χορο αερινο....![]()
![]()
Καταπληκτικα... Στελαρα αδερφε, η χαρα ολη δικη μου αγορι μου!![]()
![]()
Νίκος
Open Horizons
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com