ακόμα βλέπετε παντού εχθρούς που σας κυνηγάνε ρε;
![]()
![]()
![]()
![]()
ακόμα βλέπετε παντού εχθρούς που σας κυνηγάνε ρε;
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Οχι ρε κπτ...
Εχουμε και συμμαχους....τον ΣΥΝ....Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..............
Παντως για τις καταληψεις θα σου πω ότι μια στη Δ. Αττικη δεχτηκε επιθεση με ευφλεκτο υγρο και σφαιρες που οταν ζεσταθηκαν εφευγαν προς καθε κατευθυνση...Ψεμα λεω;
Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα
Υποθεση ΔΕΚΑ παραγραφηκε ρεεεεεεεεεε
Και μετα τρεξτε να καταδικασετε το Δημητρακη και τις ληστειες
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧ ΑΧ
Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα
εισαι μικρος (ηλικιακα εννοω) για να μιλησουμε για ενα θεμα που καποιοι ζησαμε και καποιοι ακουσατε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
Μιλατε για καταληψεις.....
Για ποιες; Για πειτε συγκεκριμενα;
Θα χουμε γελια πολλα. Έχετε το θρασος ν αναφερεστε σε τετοια εχειρηματα που καθε τρεις και λιγο δεχονται νυχτερινες επιθεσεις...
Για πειτε γιατι ειμαι σιγουρος οτι εχετε χρονια να μπειτε και να δουλεψετε σε καποια η ουτε καν απ εξω δεν περασατε...
χαλαρωσε.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
κύριοι, το thread ισορροπεί στην διάθεσή σας για εποικοδομητικό διάλογο ...
όσο θα συγκρατείται τον εαυτό σας ώστε οι εκφράσεις σας να μην παρεξηγούνται από τους υπόλοιπους, καλώς...
αν αρχίσετε να ξεφεύγετε και να παρανοείτε μεταξύ σας...
θα μεταφερθεί σε μέρος όπου δε θα μπορείτε να γράψετε...
φιλικά![]()
Γιατί ένοπλα ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Οκ δεκτόν, με την διαφορά όμως οτι ο γνήσιος επαναστάτης, ο άνθρωπος που αποφασίζει να πολεμίσει ένοπλα για τα ιδανικά του έχει ήδη προσφέρει την ζωή του στον αγώνα του από την στιγμή που περνάει την διαχωριστική γραμμή που χωρίζει τους ανθρώπους από τους ημίθεους. Γιατί όταν αναλαμβάνεις μια τέτοια ευθύνη είσαι ημίθεος.
Γιατί δηλαδή ο επαναστάτης πρέπει να ΠΑΝΤΟΤΕ να σκοτώσει ;;;
Τον Γκάντι δεν τον έχετε ακουστά ;;;
Ήταν ο ινδός επαναστάτης που συνέβαλε αποφασιστικά την ανεξαρτησία της Ινδίας από την Αγγλία. Το σύνθημα του ήταν "no violence", δηλαδή όχι βία.
Δεν λέω ότι μία επανάσταση (αρκεί βέβαια να είναι επανάσταση) δεν θα έχει ένοπλο αγώνα ή θύματα, λέω όμως ότι αυτός (ο ένοπλος αγώνας και τα θύματα) δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός.
Και δεν είναι καθόλου ουτοπικό αυτό που λέω
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά για σένα ο Κουφοντίνας είναι ημίθεος ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Γιατί όταν αναλαμβάνεις μια τέτοια ευθύνη είσαι ημίθεος. Δυο επιλογές υπάρχουν για σένα. Ή θα νικήσεις ή θα χάσεις . Αν χάσεις όμως, δεν θα λιγοψυχησεις. Θα παραμείνεις ημίθεος και δεν θα ψάχνεις τρόπο διαφυγής. Όπως για παράδειγμα ο Δημήτρης Κουφοντίνας. Όταν κατάλαβε ότι ηττήθηκε, παραδώθηκε και είπε: Κύριοι σας γράφω στα @ρχιδια μου. Δεν υπάρχετε για μένα. Δεν είστε σε θέση να με δικάσετε. Δεν σας αναγνωρίζω. Μπορείτε να με φυλακίσετε άλλά δεν είστε σε θέση να με αναγκάσετε να αποκυρήξω τον αγώνα μου. Δικάστε με αλλά εγώ στη δίκη που δεν αναγνωρίζω θα απαγγέλω ποιήματα και θα γελάω μαζί σας.
ΟΚ Άποψή σου και δικαίωμά σου να την λες.
Δικαίωμά μου όμως να διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ με την άποψη αυτή.
Δεν διαφωνώ με αυτό, δεν είπα εγώ σε κανένα να παρει το όπλο, αυτοί το παίρνουν από μόνοι τους.Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Γιατί ένοπλα ;;;
Γιατί δηλαδή ο επαναστάτης πρέπει να ΠΑΝΤΟΤΕ να σκοτώσει ;;;
Τον Γκάντι δεν τον έχετε ακουστά ;;;
Ήταν ο ινδός επαναστάτης που συνέβαλε αποφασιστικά την ανεξαρτησία της Ινδίας από την Αγγλία. Το σύνθημα του ήταν "no violence", δηλαδή όχι βία.
Δεν λέω ότι μία επανάσταση (αρκεί βέβαια να είναι επανάσταση) δεν θα έχει ένοπλο αγώνα ή θύματα, λέω όμως ότι αυτός (ο ένοπλος αγώνας και τα θύματα) δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός.
Και δεν είναι καθόλου ουτοπικό αυτό που λέω
Ναι για μένα είναι αλλά δεν λέω ότι συμφωνώ μαζί του. Το λέω με την έννοια ότι κάθε άνθρωπος που μπορεί να θυσιάσει την προσωπική του ζωή, την οικογενειακή του ζωή, την κοινωνική του ζωή και την ζωή του κυρικολεκτικά, στον βωμό τον ιδανικών του είναι για μένα ημίθεος. Πάβει να έχει ανθρώπινες αδυναμίες. Όπως είναι και οι μαχητές του Ισλάμ για παράδειγμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά για σένα ο Κουφοντίνας είναι ημίθεος ;;;
ΟΚ Άποψή σου και δικαίωμά σου να την λες.
Δικαίωμά μου όμως να διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ με την άποψη αυτή.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
χμμμ, ναι, αυτοί οι καλοί άνθρωποι που ζώνονται εκρηκτικά και ανατινάσονται προσπαθώντας να πάρουν μαζί τους όσο πιο πολύ (αθώο πολλές φορές) κόσμο μαζί τους...Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Όπως είναι και οι μαχητές του Ισλάμ για παράδειγμα.
Άνθρωποι με φοβερά ιδανικά, δε λέω
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ενώ οι Άγγλοι που παίρνουν στον λαιμό τους κοσμάκη με τα μηχανάκια τους ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
χμμμ, ναι, αυτοί οι καλοί άνθρωποι που ζώνονται εκρηκτικά και ανατινάσονται προσπαθώντας να πάρουν μαζί τους όσο πιο πολύ (αθώο πολλές φορές) κόσμο μαζί τους...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αλλο θέμα αυτο. Ο καθένας έχει τα δικά του ιδανικά. Εγω μιλάω για το μέχρι που είναι διατεθιμένος κάποιος να φτάσει ωστε να τα υπερασπιστει. Ισως να μην σας κάθεται καλά η λέξη ημίθεος. Εννοώ απλά ότι έχει ξεπεράσει τα όρια του ανθρώπου, μην μπερδευόμαστε δεν εξυμνώ κανένα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
χμμμ, ναι, αυτοί οι καλοί άνθρωποι που ζώνονται εκρηκτικά και ανατινάσονται προσπαθώντας να πάρουν μαζί τους όσο πιο πολύ (αθώο πολλές φορές) κόσμο μαζί τους...
Άνθρωποι με φοβερά ιδανικά, δε λέω
![]()
![]()
![]()
Πάντως κάπτεν το σχόλιό σου είναι λίγο επιπόλαιο by the way.
Whatever...Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Πάντως κάπτεν το σχόλιό σου είναι λίγο επιπόλαιο by the way.
Αντίστοιχα επιπόλαιες ειναι και οι πράξεις των ισλαμιστών "μαχητων", τουλάχιστον το σχόλιό μου δεν αφαιρεί ανθρώπινες ζωές
Αν εσύ βρίσκεις κατι το ιδανικό σε αυτό, τι να σου πω...
(εκ του ασφαλούς και απο το πληκτρολόγιο, όλα ιδανικά φαινονται... )
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Σωστό ισχύει και για τους δυό μας. Εγώ δεν θεωρώ ότι μπορώ να πάρω θέση σε αυτό το ζήτημα ακριβώς για αυτό που γράφεις. Είμαι πολύ μακριά (από όλες τις απόψεις) για να πάρω το μέρος της μίας ή της άλλης πλευράς.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
(εκ του ασφαλούς και απο το πληκτρολόγιο, όλα ιδανικά φαινονται... )
Όμως αν κάποια στιγμή μου σκοτώναν τα παιδιά μου τους γονείς και φίλους μου ίσως να μου φαίνονταν λογικό να ζωστώ κι εγώ με εκρηκτικά και να μπω σε ένα λεωφορείο. Για την ώρα μου φαινέται τόσο μακρινό από εμένα όσο και αδύνατο.
Εξήντα χρόνια φυλακή μοίρασε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας σε έξι από τους οκτώ κατηγορούμενους για το σκάνδαλο Αστραία -Tetraktis, από το οποίο φέρεται να ζημιώθηκαν χίλιοι πενήντα τέσσερις (1.054) επενδυτές -το 2001- με το ποσόν, συνολικά, των 11,2 δισεκατομμυρίων δραχμών.
Μάλιστα το δικαστήριο έστειλε στη φυλακή προκειμένου να εκτίσει κάθειρξη 15 χρόνων την πρόεδρο του Δ.Σ. των εταιρειών «Αστραία ΕΠΕΥ» και «Tetraktis Worldwide Investments», Κωνσταντίνα Σχίζα, ενώ αντίθετα άφησε ελεύθερους τους άλλους πέντε καταδικασθέντες, καθώς έδωσε ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεσή τους.
25 χρόνια φυλακή-όπου και οδηγήθηκε -στον Δημητράκη
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
Εξήντα χρόνια φυλακή μοίρασε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας σε έξι από τους οκτώ κατηγορούμενους για το σκάνδαλο Αστραία -Tetraktis, από το οποίο φέρεται να ζημιώθηκαν χίλιοι πενήντα τέσσερις (1.054) επενδυτές -το 2001- με το ποσόν, συνολικά, των 11,2 δισεκατομμυρίων δραχμών.
Μάλιστα το δικαστήριο έστειλε στη φυλακή προκειμένου να εκτίσει κάθειρξη 15 χρόνων την πρόεδρο του Δ.Σ. των εταιρειών «Αστραία ΕΠΕΥ» και «Tetraktis Worldwide Investments», Κωνσταντίνα Σχίζα, ενώ αντίθετα άφησε ελεύθερους τους άλλους πέντε καταδικασθέντες, καθώς έδωσε ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεσή τους.
25 χρόνια φυλακή-όπου και οδηγήθηκε -στον Δημητράκη
Άρα η δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της ...
Λες;Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Άρα η δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της ...
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"