Σελίδα 8 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 345678
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 113 από 113

Θέμα: από την χώρα της ανατελουσας... βαρβαρότητας!

Angry

1182182

Νέο μέλος
    ayto pados poy den boro na katalavo(oxi me ta delfinia) ala me thn thanatosh ton zoon einai pos stis monades mazikhs paragoghs kreatos nai men ta zoa thanatonontai "anodyna" poy leei o logos, ala zoyn th zoh toys se ena xoro poy isa isa xorane, taizontai oti skata boreis na fantasteis ala paithainoyn anodyna kata ta ala. o "eglhmatias" voskos daimonopoieite poy ta kata ta ala eleytherhs voskhs zoa toy paithenoyn me "viaio" tropo, toylaxiston ayta zhsan fysikh zoh kai megalyterh, sths megales monades ta megalonoyn kai ta sfazoyn sto miso xrono kai isos kai ligotero. o logos poy h eyropaikh enosh enysxiei tis mazikes monades sfaghs zoon einai oxi epeidh thanatonontai anodyna, ayto einai h profash, ala to gegonos oti einai pio voliko kai enisxiei tis megales epixeirhseis enanti toy mikromesaioy paragogoy. prosopika lypamai perissotero ta zoa poy exoyn zhsei san proionta pantos para ayta poy exoyn zhsei stoys agroys.
    kai nai borei edo na milame gia ta delfinia ala epeidh thiksate kai to parapano thema giayto theorhsa ypoxreosh na ekfraso kai thn pio ypodoroia apopsh.
    all that we see or seem is but a dream within a dream
    www.katana.phpbbtest.com to aythentiko ellhniko forum ton apantaxoy ninja

Άλλη μία υπογραφή.

Παλαιό μέλος
    Και άλλη μία πριν κάτι μήνες. :smilea:

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    1189643
    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ
    Ειμαι 20 χρονια οπερατερ κι εχουν δει τα ματια μου απιστευτα πραγματα.Απο τροχαια ατυχηματα,πολεμους,εμφυλιους,εγχειρησεις κι αλλα που ολοι καταλαβαινετε.Εχω παθος με τα ντοκιμαντερ γιατι εκει φαινεται το μερακι της δουλειας μας κι εχω δει απιστευτα μεγαλο αριθμο απο αυτα.
    Ειναι η πρωτη φορα που το στομαχι μου δεθηκε κομπο.Το λεω και το εννοω.Ουτε οταν βρεθηκε το Γιακοβλεφ στα Πιερια,ουτε στη Βοσνια που μυριζες το αιμα σαν νασουν σε χασαπικο ενιωσα ετσι.
    Μαμω το επαγγελμα μου μεσα που με χαλασε για μια ακομα φορα πρωι πρωι.Αλλα και μπραβο στους συναδελφους που δουλεψαν γιάυτο.
    Υπογραψτε ολοι κι αφηστε τα τι θα γινει.Τουλαχιστον θα ηρεμησει λιγο το στομαχι μας.

«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Νέο μέλος
    1190142

Mia deuterh puriniki einai h lush! Me tosh embeleia omws pou h iapwnia na mn uparxei pleon sto xarth(kapoioi 8a me poun kuniko k egw 8 pw oti sto telos etc opws pane 8a pnigoune monoi tous)!

8umh8eite oti h iapwnia eixe skotwsei ta peristeria kapote me skopo na petuxei megaluterh paragwgh ruziou! To apotelesma na parax8ei to 1/3 ths paragwghs ruziou se xesh me to prohgoumeno etos logw akridwn!
    Now You See Me
    Now You Don't!
    Mr πατάτας

1191245.
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της manos cbr600fi
    +1

Σελίδα 8 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 345678

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2010, 14:04
  2. Η Ελλάδα που δεν μαθαίνει απο την ιστορία της....
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2009, 09:17
  3. Νεο προιον απο την θυγατρικη της AMAN telemarketing!
    από n1k3man στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2005, 17:18
  4. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2005, 17:56
  5. Δύο μήνες απουσίας της Ντίνας(dna125) από την καθημερινότητά μου και...
    από nimbus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2005, 15:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF