Σελίδα 8 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 380

Θέμα: Δέκα πράγματα που οι άντρες τα θεωρούν αυτονόητα

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Kι όπως είπε κάποτε, κάπου ένας σοφός:

All dressed up and no-one to blow

(Υ.Γ. Όποιος βρει ποιος το είπε κερδίζει ένα γλυφιτζούρι Chupa)

Danny Glover

παραδοση στον χωρο εργασιας μου παρακαλω...
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    Danny Glover

παραδοση στον χωρο εργασιας μου παρακαλω...

ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!

Σωστός!
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από hotcarver
    μονο αυτο πες μου...και τελος..
    'H μάλλον ...

μή πείς τίποτα!

Σε κατάλαβα απο τη φωννννή!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    evi... δεν ξέρω πως σκέφτεσε... με την δική σου οπτική γωνία συμφωνώ.

Αλλά σου επαναλαμβάνω... οτι πέρα απο τις μισές διατηρούν το σκεπτικό που ανέφερα. Να βρούμε τον μαλάκα, να μας αγαπάει, να διατηρεί το οικονομικό status (χωρίς την βοήθεια μας) και φυσικά να είναι εμφανίσιμος/έξυπνος και δυνατόν μόνο για εμάς.

Όσον αφορά το "στραβοκοίταγμα"...

Είναι χάλι και απο τις δύο πλευρές.... άστα...

Δούλεψα περίπου 4-5 χρόνια συνεχώς νύχτα και αποσπασματικά (νυχτοκάματα του ΣΚ) μέχρι και πρόπερσι σαν face control. Οι περισσότεροι το έχουν αυτό το κακό συνήθειο. Δεν είναι ικανοποιημένοι με τον εαυτό τους, με τον/την σύντροφο τους κτλ.

Οι άντρες κοιτούν τα ξέκωλα όπως χαρακτηριστικά ανέφερες επειδή διαφημίζουν με την παρουσία τους , οτι είναι διαθέσιμες για πήδημα. ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΥΤΟ.

Οι δε γυναίκες γιατί κάποιος δίπλα τους, υπερέχει κυρίως αισθητικά απο τον σύντροφο τους ή επειδή συνοδεύεται απο πολύ πιο εμφανίσιμη γυναίκα απο οτι είναι αυτές. Είναι θέμα γυναικείου ανταγωνισμού.

Πραγματικό χάλι σου λέω, ... άστο... είναι το μόνο που δεν έκανα ποτέ στην ζωή μου , είτε σαν απλός δεσμευμένος , είτε σαν παντρεμένος. Τώρα , δη και ελεύθερος, έχω πάθει "λυκόπιασμα"....

Gandalf

συμφωνω απολυτα! και οσους εχω ρωτησει (οι περισσοτεροι) ετσι λενε σαν και σενα

και κανω μια απλη ερωτηση

εσυ που ξερεις που δουλευες νυχτα

ποσες κοπελες ΄΄καλες '' ''για σπιτι'' τελος παντων καταλαβες τι εννοω

που δεν εχουν την νοοτροπια λεφτα ομορφια κλπ κλπ τριγυρνανε συνεχως την νυχτα? ε? γιατι εγω πιστευω οτι εκει που πατε να ΄΄΄βρειτε΄΄ -οχι εσυ γενικα μιλαω- γκομενα ειναι το λαθος μερος και βγαινουν αυτα τα συμπερασματα? μια σκεψη ειναι δεν την υποστιριζω πιο πολυ σαν απορια.

επισεις λεωνιδα το κειμενο δε το εγραψα εγω οπως προειπα και δεν εχω τετοια προβληματα -ποτε δεν ειχα ευτυχως μαλλον γιατι ειμαι ξεροκεφαλη:rotflmao: - το εβαλα γιατι μου φανηκε αστειο αλλα να που βγηκε ολοκληρη κουβεντα μεσα απο αυτο
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    επισεις λεωνιδα το κειμενο δε το εγραψα εγω οπως προειπα και δεν εχω τετοια προβληματα -ποτε δεν ειχα ευτυχως μαλλον γιατι ειμαι ξεροκεφαλη:rotflmao: - το εβαλα γιατι μου φανηκε αστειο αλλα να που βγηκε ολοκληρη κουβεντα μεσα απο αυτο
    ε ναι φαίνεται ότι είναι forward και μάλιστα παλιό (άκου diamonds and pearls - το 'γραψα και στην αρχή)

κουβέντα βγήκε, νόημα δε βγήκε ούτε θα βγει ποτέ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    ε ναι φαίνεται ότι είναι forward και μάλιστα παλιό (άκου diamonds and pearls - το 'γραψα και στην αρχή)

δεν υπαρχει πια αυτο?

ε ναι δε θα βγει νοημα! εννοειτε κιολας αλλα ακουγοντε οι 2 πλευρες και ειναι αιωνια τα ερωτηματα και απαντηση δε βρισκουμε :rotflmao: :rotflmao:
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας

ke omos iparxi noima
    me merika euro kanis spoudea pragmata me iperoxes ksan8es ston xoro sou aviasta
    ke exemi8a
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ke s agapane oso 8es ke sou dinoune oti orkous 8elis apo eonias pistis mexri eksipsosi tou andrismou sou

ke to spoudeotero meta fevgoun
    den tis exis mes ta podia sou ke kanis oti goustaris anenoxlitos
    ke oute gkrinia oute zilies

ke sou stixizoun safos ftinotera apo ginekes simviosis...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ase pou kamia fora perisevoun ke gia dio....
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!

Σωστός!
    ακομα να ξεκινησεις να το παραδωσεις?

ή περιμενεις να με το δωσεις στα χερια αυριο?
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    δεν υπαρχει πια αυτο?
    τσου
    όποιος πρόλαβε πρόλαβε (μία φορά πήγα και είχε μέσα περισσότερες γυναίκες πελάτισσες από άντρες πελάτες )

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    και τωρα περα απο την πλακα, οι γυναικες στην Ελλαδα εχουν παθει ενα σοκ ειναι η αληθει και δεν φταινε αυτες...
    Προσωπικα μου αρεσουν τετοια θεματα διοτι ειναι μια ωραια ευκαιρια να δεις τις διαφορες αποψεων μεταξυ ανδρων και γυναικων.

Ομως, το αρχικο email τυπου Cosmopolitan δεν εξυπηρετει κανενα σκοπο, περαν των συζητησεων καφενειου. Προφανως καταλαβαινουμε ολοι οτι τετοιου ειδους γενικευσεις ΔΕΝ ευσταθουν.

Και βεβαια υπαρχουν γυναικες κενες, ματαιοδοξες και υπερφιαλες, αλλα υπαρχουν και σοβαρες, μετρημενες και απειρως πιο ελκυστικες κοπελες.

Το θεμα ομως που με απασχολει εμενα ειναι κατα ποσον αυτο ειναι ενα παγκοσμιο φαινομενο -στο βαθμο που ισχυει- η ειναι περισσοτερο τοπικο.
    Ειναι στο χαρακτηρα/ιδιοσυγκρασια των μεσογειακων λαων να ειναι "φανταχτεροι"/κοκκορακια/παγωνια/κλπ.

Ομως αυτο δικαιολογει το επιπεδο ναρκισισμου που εχουν φτασει μερικοι ανθρωποι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ φυλου;

Και οκ θα μιλησω περισσοτερο για τις γυναικες, μιας που τους αντρες δεν το κανω και θεμα να τους παρατηρω.

Προχθες στο Μικρολιμανο, μεσα στο καταμεσημερο, και ενω ο δρομος και τα μαγαζια ηταν ΕΡΗΜΑ περνουσαν μπροστα μου καποιες κοπελες ντυμενες με ΟΤΙ πιο προκλητικο μπορει κανεις να φανταστει... Γοβες στυλετο, κοσμηματα/κολιε, ανυπαρκτα καυτα μινι/σορτσακια, αβυσσαλεα ντεκολτε, βαψιμο λατερνας κλπ κλπ κλπ.

Και το αποκορυφωμα, που ΠΟΤΕ δεν εχω καταλαβει. Καθως περνουσαν μερικες εβλεπαν με την ακρη του ματιου οτι τις χαζευουμε (το καναμε επιτηδες κ εμεις!) και χαμογελουσαν ικανοποιημενες.

Ποια ειναι η ψυχοσυνθεση μιας τετοιας κοπελας; Τι μπορει να πεις και με ποιο τροπο να μιλησεις σε μια κοπελα που περνιεται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για Σκλεναρικοβα;

Στην αλλη ακρη του φασματος ομως, υπαρχουν κοπελες που ειναι εξαιρετικα ομορφες, εχουν αψεγαδιαστο κορμι -και σιγουρα που περισσοτερο απο πολλες απο αυτες τις λατερνες- αλλα εχουν ΚΑΙ κατι που λειπει απο παρα πολυ κοσμο σημερα: ταπεινοτητα.

Και αυτο το συναντας μεν στην Ελλαδα, αλλα ΠΟΛΥ πιο συχνα το συναντας στο εξωτερικο.
    Επειδη εχω ζησει πολλα χρονια εξω και εχω ταξιδεψει σε πολλες χωρες απο τις λεγομενες του πρωην Ανατολικου μπλοκ, αυτο ηταν που μου εκανε την μεγαλυτερη εντυπωση!

Εκει μπορει να δεις κοπελα με υψος 1.80, καλλονη, με σωμα που θα ζηλευαν πολλα μοντελα (για ...κυτταριτιδα δεν μπαινω καν στον κοπο να σχολιασω), και γενικα με εμφανιση που εδω θα ντροπιαζε το 99,99999% του γυναικειου πλυθησμου, και ομως τους μιλας και ΚΟΚΚΙΝΙΖΟΥΝ απο ντροπη και συνεσταλμο!
    Αν δε τους κανεις κοπλιμεντο οτι ειναι ομορφες θεωρουν οτι κανεις πλακα, λεγοντας οτι δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο!!

Δεν μπορω να μιλησω για αλλους αντρες, αλλα εμενα προσωπικα αυτου του ειδους η ταπεινοτητα και σεμνοτητα με εξιταρει σε μια κοπελα πανω απο ολα τα αλλα!

Το στυλακι, τα "δηθεν", η μουρη και το τουπε με ξενερωνουν αφανταστα... Και ομως αν παω τωρα οπουδηποτε και μιλησω σε 10 κοπελες, οι 8 θα ειναι ετσι.
    Στο εξωτερικο θα ειναι η 1 στις 10. Γιατι;;;

Επισης εδω οι 8 στις 10 ειναι σαν λατερνες, με στρινγκ, με το στηθος ολο εξω, με ανυπαρκτα φουστακια/κολλαν/σορτσακια, με γυαλι μασκα και υφος 100 καρδιναλιων.

Εξω ειναι ντυμενες με τζινακια/απλα t-shirt, και απο μακιγιαζ το πολυ να εχουν βαλει λιγο κραγιον η μια μασκαρα στο ματι (στα πολυ επισημα).

Και βεβαια το κορυφαιο -που εχω ζησει απο πρωτο χερι: μια ξενη κοπελα αν την φερεις στην Ελλαδα ΔΕΝ θα σχολιασει ΠΟΤΕ μια Ελληνιδα, ενω η Ελληνιδα θα σχολιασει την ξενη. Αμα ειναι και εμφανισιμη (που συνηθως ειναι) τοτε αστα.....

Το τι ακουσα εγω οταν ειχα σχεση με μια κοπελα απο την Ουγγαρια και ερχομασταν εδω μαζι ΔΕΝ περιγραφεται..... Τι ψηλετζο την ειχαν πει, τι ξανθοψειρα, τι αχαρη (με 12 χρονια κλασσικο χορο), τι ξενερωτη....

Ρωταω λοιπον: Τι ειναι αυτο που κανει τις κοπελες εδω να εχουν αυτη τη σχιζοφρενικη συμπεριφορα;
    Γιατι ποτε δεν ειδα κοπελα στο εξωτερικο να εχει τετοιες αναζητησεις/θεματα οπως ειχε η συγγραφεας (οχι η EVI) του αρχικου αρθρου;
    (Στην Ουκρανια που δεν εχω δει ποτε ουτε ΜΙΑ να ΜΗΝ φοραει στρινγκ δηλαδη, ΓΙΑΤΙ δεν το κανουν θεμα; )
    Νίκος
    Open Horizons

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Προσωπικα .....

....

Επειδη εχω ζησει πολλα χρονια εξω και εχω ταξιδεψει σε πολλες χωρες απο τις λεγομενες του πρωην Ανατολικου μπλοκ, αυτο ηταν που μου εκανε την μεγαλυτερη εντυπωση!

Εκει μπορει να δεις κοπελα με υψος 1.80, καλλονη, με σωμα που θα ζηλευαν πολλα μοντελα (για ...κυτταριτιδα δεν μπαινω καν στον κοπο να σχολιασω), και γενικα με εμφανιση που εδω θα ντροπιαζε το 99,99999% του γυναικειου πλυθησμου, και ομως τους μιλας και ΚΟΚΚΙΝΙΖΟΥΝ απο ντροπη και συνεσταλμο!
    Αν δε τους κανεις κοπλιμεντο οτι ειναι ομορφες θεωρουν οτι κανεις πλακα, λεγοντας οτι δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο!!

.....

Συμπέρασμα: Μ@λ@κία έκανες που γύρισες
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Προσωπικα μου αρεσουν τετοια θεματα διοτι ειναι μια ωραια ευκαιρια να δεις τις διαφορες αποψεων μεταξυ ανδρων και γυναικων.

Ομως, το αρχικο email τυπου Cosmopolitan δεν εξυπηρετει κανενα σκοπο, περαν των συζητησεων καφενειου. Προφανως καταλαβαινουμε ολοι οτι τετοιου ειδους γενικευσεις ΔΕΝ ευσταθουν.

Και βεβαια υπαρχουν γυναικες κενες, ματαιοδοξες και υπερφιαλες, αλλα υπαρχουν και σοβαρες, μετρημενες και απειρως πιο ελκυστικες κοπελες.

Το θεμα ομως που με απασχολει εμενα ειναι κατα ποσον αυτο ειναι ενα παγκοσμιο φαινομενο -στο βαθμο που ισχυει- η ειναι περισσοτερο τοπικο.
    Ειναι στο χαρακτηρα/ιδιοσυγκρασια των μεσογειακων λαων να ειναι "φανταχτεροι"/κοκκορακια/παγωνια/κλπ.

Ομως αυτο δικαιολογει το επιπεδο ναρκισισμου που εχουν φτασει μερικοι ανθρωποι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ φυλου;

Και οκ θα μιλησω περισσοτερο για τις γυναικες, μιας που τους αντρες δεν το κανω και θεμα να τους παρατηρω.

Προχθες στο Μικρολιμανο, μεσα στο καταμεσημερο, και ενω ο δρομος και τα μαγαζια ηταν ΕΡΗΜΑ περνουσαν μπροστα μου καποιες κοπελες ντυμενες με ΟΤΙ πιο προκλητικο μπορει κανεις να φανταστει... Γοβες στυλετο, κοσμηματα/κολιε, ανυπαρκτα καυτα μινι/σορτσακια, αβυσσαλεα ντεκολτε, βαψιμο λατερνας κλπ κλπ κλπ.

Και το αποκορυφωμα, που ΠΟΤΕ δεν εχω καταλαβει. Καθως περνουσαν μερικες εβλεπαν με την ακρη του ματιου οτι τις χαζευουμε (το καναμε επιτηδες κ εμεις!) και χαμογελουσαν ικανοποιημενες.

Ποια ειναι η ψυχοσυνθεση μιας τετοιας κοπελας; Τι μπορει να πεις και με ποιο τροπο να μιλησεις σε μια κοπελα που περνιεται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για Σκλεναρικοβα;

Στην αλλη ακρη του φασματος ομως, υπαρχουν κοπελες που ειναι εξαιρετικα ομορφες, εχουν αψεγαδιαστο κορμι -και σιγουρα που περισσοτερο απο πολλες απο αυτες τις λατερνες- αλλα εχουν ΚΑΙ κατι που λειπει απο παρα πολυ κοσμο σημερα: ταπεινοτητα.

Και αυτο το συναντας μεν στην Ελλαδα, αλλα ΠΟΛΥ πιο συχνα το συναντας στο εξωτερικο.

Δεν μπορω να μιλησω για αλλους αντρες, αλλα εμενα προσωπικα αυτου του ειδους η ταπεινοτητα και σεμνοτητα με εξιταρει σε μια κοπελα πανω απο ολα τα αλλα!

Το στυλακι, τα "δηθεν", η μουρη και το τουπε με ξενερωνουν αφανταστα... Και ομως αν παω τωρα οπουδηποτε και μιλησω σε 10 κοπελες, οι 8 θα ειναι ετσι.
    Στο εξωτερικο θα ειναι η 1 στις 10. Γιατι;;;

Επισης εδω οι 8 στις 10 ειναι σαν λατερνες, με στρινγκ, με το στηθος ολο εξω, με ανυπαρκτα φουστακια/κολλαν/σορτσακια, με γυαλι μασκα και υφος 100 καρδιναλιων.

Εξω ειναι ντυμενες με τζινακια/απλα t-shirt, και απο μακιγιαζ το πολυ να εχουν βαλει λιγο κραγιον η μια μασκαρα στο ματι (στα πολυ επισημα).

Και βεβαια το κορυφαιο -που εχω ζησει απο πρωτο χερι: μια ξενη κοπελα αν την φερεις στην Ελλαδα ΔΕΝ θα σχολιασει ΠΟΤΕ μια Ελληνιδα, ενω η Ελληνιδα θα σχολιασει την ξενη. Αμα ειναι και εμφανισιμη (που συνηθως ειναι) τοτε αστα.....

Το τι ακουσα εγω οταν ειχα σχεση με μια κοπελα απο την Ουγγαρια και ερχομασταν εδω μαζι ΔΕΝ περιγραφεται..... Τι ψηλετζο την ειχαν πει, τι ξανθοψειρα, τι αχαρη (με 12 χρονια κλασσικο χορο), τι ξενερωτη....

Ρωταω λοιπον: Τι ειναι αυτο που κανει τις κοπελες εδω να εχουν αυτη τη σχιζοφρενικη συμπεριφορα;
    Γιατι ποτε δεν ειδα κοπελα στο εξωτερικο να εχει τετοιες αναζητησεις/θεματα οπως ειχε η συγγραφεας (οχι η EVI) του αρχικου αρθρου;
    (Στην Ουκρανια που δεν εχω δει ποτε ουτε ΜΙΑ να ΜΗΝ φοραει στρινγκ δηλαδη, ΓΙΑΤΙ δεν το κανουν θεμα; )

ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ RULES MιΛΑΜΕ!!!!!

Στην Τσεχια και στην Ρουμανια εχω αντικρυσει τις ομορφοτερες κοπελες στην ζωη μου...και οπως λες και εσυ ηταν συνεσταλμενες, ανθρωπινες, προσιτες και εντελως ακομπλεξαριστες.

ομορφοι ανθρωποι εξωτερικα ΚΑΙ εσωτερικα.

Συμπέρασμα: Μ@λ@κία έκανες που γύρισες
    γιατί εμείς που καθόμαστε τι κάνουμε

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ποσες κοπελες ΄΄καλες '' ''για σπιτι'' τελος παντων καταλαβες τι εννοω

που δεν εχουν την νοοτροπια λεφτα ομορφια κλπ κλπ τριγυρνανε συνεχως την νυχτα? ε? γιατι εγω πιστευω οτι εκει που πατε να ΄΄΄βρειτε΄΄ -οχι εσυ γενικα μιλαω- γκομενα ειναι το λαθος μερος και βγαινουν αυτα τα συμπερασματα? μια σκεψη ειναι δεν την υποστιριζω πιο πολυ σαν απορια.
    Καθόλου δεν διαφωνώ... ίσα ίσα... μαζί σου είμαι...

ΑΛΛΑ...

Για πες μου ρε Evi, που ακριβώς μπορείς να βρεις αυτό που ονομάζεις και καθορίζεις (με σωστό τρόπο) ως άτομο ικανό για συντροφιά και παρέα ερωτική σε "μόνιμη" , ΙΣΩΣ, βάση;

Γιατί δεν το κόβω να πηγαίνουμε πόρτα-πόρτα και να χτυπάμε κουδούνια..
    Ούτε να μοιράζουμε φέιγ-βολάν , με αγγελία και χαρακτηριστικά..

Όσον αφορά καφετέριες που γενικά είναι πιο cool τα πράγματα και συχνάζουμε γενικά όλοι... Το να πλησιάσεις κοπέλα που σου αρέσει ενώ πίνει καφέ, επισύρει αντιδράσεις εκ μέρους της (κυρίως) εντελώς παντελώς αρνητικές...(άσε μας ρε παιδάκι μου να πιούμε τον καφέ μας).

Όταν δε, πλησιάζει και χειμώνας .... τότε να δείς αν είναι εύκολο να γνωρίζεις άτομα.

Γενικά λοιπόν υπάρχει πρόβλημα προσέγγισης. Όπου και όποτε γίνει αυτό.

Μέσα σε όλα πρόσθεσε και κάτι που το έχουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ προνόμιο οι Ελληνίδες. Ακόμα και αν γουστάρουν κάποιον , δεν πρόκειται να κουνηθούν και θα κρυφθούν πίσω απο το στερεότυπο...

μου αρέσεις αλλά δεν ενδίδω για να μην φανώ εύκολη!!!

Δηλαδή πρέπει να έχει τάσεις σαδομαζοχιστικές ο τύπος, συν Ιώβειο υπομονή για να σας κάνει να πείτε τα αυτονόητα....

ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.

[edit] τώρα είδα οτι με πρόλαβε ο ταξιδευτής πιο πάνω σε αυτό το σχόλιο[/edit]

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ταξιδευτη

σωστα τα λες φιλε! μπραβο

αλλα

εγω δεν εχω παει εκει ειναι η αληθεια και δεν ξερω τιποτα ! ομως οσες ρωσσιδες ουκρανεζες δε ξερω τι ξερω εδω (εκτος απο 1-2) ρε φιλε η σεμνοτιτα οπως λες ξεχυλιζει απο παντου

δουλαρες λεμε

αλλα.............σκατοψυχες ολες τους! 2 κατηγοριες εχω συναντησει αυτες (ασχετος αν ειναι καρακουκλαρες η οχι) που θελουν εναν ελληνα με λεφτα να τις παντρευτει να τις πηγαινει 2ημερα στο πηλιο και στην μυκονο αναλογα την εποχη με αμαξι και περιουσια

και αυτες που βρηκαν καποιον πιο ''φτωχο'' και εφοσον τις ερωτευτικε θελουν να του φωρτοσουν ολα τα παιδια που καναν απο τα 16 χρονια τους να τους δοσουν το ονομα του να παρουν οτι και αν εχει απο την περιουσια του κλπ κλπ και ολο λογια και ΄΄συμβουλες΄΄ που δε φαινοντε οτι τα κανουν αυτα γιατι ειναι

υπερ του δεοντος σεμνες .

δεν ειναι στη χωρα η στη μεσογειο γενικα εγω πιστευω αλλα στον ανθρωπο οπως προειπα και το χαρακτηρα του!

και προσοχη! δε τα λεω απο αποψη ζηλειας γιατι εγω ειμαι πιο ασχημη απο μια ρωσσιδα ας πουμε

καμμια σχεση! η αξιοπρεπεια και ο ανιδιοτελισμος δεν εχουν σχεση με την εμφανιση σου! ουτε τις μισω καμμια ποτε δε μου πηρε γκομενο μεχρι τωρα τουλαχιστον :rotflmao:

τελος παντων καλα να ειμαστε

και εσεις (αγορια σε σας μιλαω) να μην ειστε μονο του εντυπωσιασμου της εμφανισης (δε μιλαω για τους συνομιλιτες μου εδω γενικα μιλαω)

να κοιτατε και αλλα πραγματα! (καλοσυνη σεβασμος απο τι οικογενεια εχει ερθει κλπ κλπ) φυσικα μιλωντας παντα για μια σχεση- δε ξερω τι και οχι για μια ξεπετα

Σελίδα 8 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2007, 19:21
  2. Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2007, 16:48
  3. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2007, 11:04
  4. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2006, 17:46

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα