Στον εχθρό όλοι ενωμένοι............
Εννοείται πως θα ενημέρωνα ΟΛΟ τον κόσμο για το μπλόκο.......
F@CK TH POLICE!!!!!!!!!!!!!!!!!
εγώ πιστεύω ότι μπορεί να σκοτωθείς και να πάρεις κανένα άνθρωπο στο λαιμό σου όμωςΑρχικά δημιουργήθηκε από hotcarver
Σωστα ρε φιλε οκ..απλα πιστευω οτι το συγκεκριμενο προστιμο ειναι μονο εισπρακτικο..
και το πιστεύω γιατί πήγα να το πάθω
όχι χωρίς κράνος, απλά με ανοιχτή ζελατίνα
όχι σε καμιά εθνική, στη Βασ. Κων/νου
όχι με καμιά 140άρα, με 50 και πολλά σου λέω
όλα τ' άλλα τ' ακούω βερεσέ sorry
ελεος ...
το κρανος και η χρηση του δεν μπορει να εξεταζεται σε σχεση με την επιβολη προστιμων...
εγω δεν θα ειδοποιουσα κανεναν....αλλωστε μεσα στο μεγαλο ποσοστο ρισκου που παιρνει καποιος που δεν φοραει κρανος συμπεριλαμβανεται και το ενδεχομενο να τον σταματησουν και να φαει κληση, ετσι δεν ειναι;
επαιξες και εχασες φιλε...και να αιθανεσαι τυχερος που αυτη την φορα ζημιωθηκες μονο καποιες εκατονταδες ευρω...την επομενη μπορει να ζημιωθεις χιλιαδες για νοσηλεια η να ζημιωσεις εφ ορου ζωης αυτους που σε αγαπανε....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ωραίο επιχείρημα, το ίδιο είναι να βοηθήσουμε ένα τραυματία και το ίδιο ένα παράνομο να συνεχίσει να παρανομεί![]()
![]()
εγώ δε θα ενημέρωνα - να τη φάει να το βάλει το ρημάδι
και στην τελική αν τσακιστεί 100 μέτρα παρακάτω δε θέλω να το 'χω βάρος
Να βοηθαμε λοιπον ΜΟΝΟ οσους τραυματιες φορουσαν κρανος και φουλ εξοπλισμο...Οι υπολοιποι καλα να παθουν...![]()
![]()
![]()
Αν τσακιστει 100 μετρα πιο κατω δεν θα το μαθεις ποτε γιατι εσυ πηγαινες απ'την αντιθετη κατευθυνση...![]()
![]()
όχι, αλλά και να πληρώνουμε εσύ και 'γω αυτόν που έσπασε την κεφάλα του επειδή δεν το φοράει το ρημάδι δεν είναι λίιιιγο αδικία; (είπα όχι και στην αρχή της πρότασης έτσι μην αρχίσει κανείς)Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Να βοηθαμε λοιπον ΜΟΝΟ οσους τραυματιες φορουσαν κρανος και φουλ εξοπλισμο...Οι υπολοιποι καλα να παθουν...![]()
![]()
![]()
Ρε παιδια δεν διαφωνω με την χρηση του κρανους...δεν παω πουθενα ξεκρανωτος..απλα θεωρω οτι ειναι ο ευκολος σεφτες...γιατι να μη σε γραφουνε για λιωμενα λαστιχα?η για σκασμενη αναρτηση η..πιστευω αυτα αυξανουν περισσοτερο τις πιθανοτητες προκλησης ατυχηματος απ οτι να μου μπει σφηκα στο ματι...
να περνάνε δηλαδή ΚΤΕΟ και οι μοτοσυκλέτεςΑρχικά δημιουργήθηκε από hotcarver
Ρε παιδια δεν διαφωνω με την χρηση του κρανους...δεν παω πουθενα ξεκρανωτος..απλα θεωρω οτι ειναι ο ευκολος σεφτες...γιατι να μη σε γραφουνε για λιωμενα λαστιχα?η για σκασμενη αναρτηση η..πιστευω αυτα αυξανουν περισσοτερο τις πιθανοτητες προκλησης ατυχηματος απ οτι να μου μπει σφηκα στο ματι...
συμφωνώ 100% και νομίζω δρομολογείται
δεν είναι όμως δουλειά της αστυνομίας ο τεχνικός έλεγχος οχημάτων, γι' αυτό θεσπίστηκε το ΚΤΕΟ![]()
πιστευεις δηλαδη οτι θα δουλεψουνε σοβαρα τα κτεο???ρε παιδια ζουμε στη χωρα της αλητειας και της αρπαχτης...δυστυχως..Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
να περνάνε δηλαδή ΚΤΕΟ και οι μοτοσυκλέτες
συμφωνώ 100% και νομίζω δρομολογείται
δεν είναι όμως δουλειά της αστυνομίας ο τεχνικός έλεγχος οχημάτων, γι' αυτό θεσπίστηκε το ΚΤΕΟ![]()
Τωρα εχει και πολλες ζεστες και τα ''συνηθη μπλοκα'' πηγαν διακοπες.![]()
εγω θα προτεινα αντι να εισπρατουν τα χρηματα, να αναγκαζουν τους ξεκρανωτους να προσκομισουν εντος μιας εβδομαδας π.χ. στο τμημα της τροχαιας που τους εγραψε, θεωρημενη αποδειξη και κρανος αξιας 150€ και πανω.....και σε περιπτωση υποτροπης κρανος αξιας 300 ευρω και πανω....
για να αποφευχθει η μεταπωληση ας τον υποχρεωσουν να παρουσιαζεται ανα μηνα με το κρανος του... lol:
ε που θα παει; αμα εχει μαζεψει καμια πενταρα κρανη σπιτι του, ολο και καποιο θα φορεσει...
+100000Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
εγω θα προτεινα αντι να εισπρατουν τα χρηματα, να αναγκαζουν τους ξεκρανωτους να προσκομισουν εντος μιας εβδομαδας π.χ. στο τμημα της τροχαιας που τους εγραψε, θεωρημενη αποδειξη και κρανος αξιας 150€ και πανω.....και σε περιπτωση υποτροπης κρανος αξιας 300 ευρω και πανω....
για να αποφευχθει η μεταπωληση ας τον υποχρεωσουν να παρουσιαζεται ανα μηνα με το κρανος του... lol:
ε που θα παει; αμα εχει μαζεψει καμια πενταρα κρανη σπιτι του, ολο και καποιο θα φορεσει...![]()
Να μην πληρώνουμε ούτε για την αποτοξίνωση των τοξικομανών,αδικία είναι..Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
όχι, αλλά και να πληρώνουμε εσύ και 'γω αυτόν που έσπασε την κεφάλα του επειδή δεν το φοράει το ρημάδι δεν είναι λίιιιγο αδικία; (είπα όχι και στην αρχή της πρότασης έτσι μην αρχίσει κανείς)
Επίσης να μην πληρώνουμε ούτε για κάποιους καρκινοπαθείς γιατί είναι μαλάκες και κάπνιζαν,αδικία είναι κι αυτό..
Ναι νομίζεις δεν θα βρεθεί τρόπος να παρακαμφεί αυτό..Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ρε ούτε ένα ευρώ πρόστιμο ούτε τίποτα..Αφαίρεση άδειας και διπλώματος για ένα μήνα και υποχρεωτική 'εργασία' 10 μέρες σε μια ορθοπαιδική..
An kai eimai megisti anoisia na odigeis xoris xranos..... safestata tha eidopoioysa (kai to kano) gia tyxon mplokoΑρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
tora gia ta ypoloipa sxolia toy filou....... :a04:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σωστοος!Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Ναι νομίζεις δεν θα βρεθεί τρόπος να παρακαμφεί αυτό..
Ρε ούτε ένα ευρώ πρόστιμο ούτε τίποτα..Αφαίρεση άδειας και διπλώματος για ένα μήνα και υποχρεωτική 'εργασία' 10 μέρες σε μια ορθοπαιδική..
αλλα ...το επιδομα της αδειας πως θα αμζευτει ?
το νοεμβριο παλι θα ξαναεχουμε μετρα/μπλοκα/κλπ κλπ..θα πλησιαζει το δωρο των Χριστουγεννων..![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..