EVI για πες τιποτις και για αυτους που εχουν BMW μηπως και μαθουμε γιατι μειναμε μονοι κατακαλοκαιρο.....πες κατι καλο γιατι ο Tropeas μου γ@μισε την ψυχολογια
Nice τοπικ κιπ γκοϊνγκ.... :smilea:
EVI για πες τιποτις και για αυτους που εχουν BMW μηπως και μαθουμε γιατι μειναμε μονοι κατακαλοκαιρο.....πες κατι καλο γιατι ο Tropeas μου γ@μισε την ψυχολογια
Nice τοπικ κιπ γκοϊνγκ.... :smilea:
GUZZI DEN EXEI KARDIA MOU?Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ducati - μιλαμε για ανθρωπο ....
Μοrini - καλα αμα βρεις αντρα ....
(Τώρα βέβαια μιλώντας για Morini φανερώνεις την ηλικία σου)
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
+10000000000000000000000000Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Eτσι λένε όλοι μέχρι να παντρευτούν:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Τα είπες ολα ρε ΒαγγέληΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Νίκο και Ηλία,δεν θεωρώ ότι παλιότερα τα πράγματα ήταν αγγελικά πλασμένα.Πάντα κάπως έτσι λειτουργούσαμε εμείς οι άνθρωποι.
Απλά...αυτό το εντελώς ασύδοτο που συμβαίνει σήμερα,δεν μού αρέσει.Η τηλεόραση δείχνει τσόντες στα ίσα,η μουσική που γράφεται δεν είναι ούτε για φτύσιμο....και όλα γενικά ρε παιδάκι μου σε πάνε στο τελείως "απελευθερωμένο" και αποχαυνωτικό.
Παλιά ας πούμε,αν έβγαινε μια γυμνόστηθη στην παραλία,κάποιοι θα σταυροκοπιόντουσανθα φώναζαν αστυνομίες και τέτοια.
Σήμερα όχι μόνο δεν προκαλεί αίσθηση αλλά θα ήταν ευχής έργον να βλέπαμε και καμμιά παρτουζίτσα έτσι για νά'χει ενδιαφέρον.
Μη με ρωτάτε ποιό θα προτιμούσα,στα άκρα είναι και τα δυο.
Σεξουαλική πείνα πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει,γι' αυτό πουλάει άλλωστε το πράμα.
Σε ό,τι αφορά τίς σχέσεις,συμφωνώ πως στην ουσία τίποτα δεν έχει αλλάξει.Το μόνο που παρατηρώ και με στενοχωρεί,είναι πως η ανθρωπιά σιγά-σιγά χάνεται.![]()
και να προσθέσω οτι σε ολα αυτά συμβάλει, σχεδόν καθοριστικά, η έλλειψη εμπιστοσύνης. Γιατί φίλε μου χωρίς εμπιστοσύνη δε στεργιώνει κανένα είδος σχέσης ούτε σε επαγγελματικό, ούτε σε φιλικό, ούτε σε καθαρά ολοκληρωμένο διαπροσωπικό επίπεδο.
Και 'γω τους σιχαίνομαι αυτούς τους επιπόλεους ανθρώπους που απλά κοιτάζουν στην επιφάνεια.
Αυτοί είναι που τα 'χουν μ@μίσει ολα.![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Νίκο οταν άντρες και γυναίκες λένε "στ' @@ μου ολα" σε κάθε ανοιγοκλείσιμο των βλέφαρων, τότε για ποιό στόχο μιλάμε;Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν χάνεται η ανθρωπιά..... Ο στόχος χάθηκε....
Ο Βαγγέλης ηταν πολύ συγκεκριμένος. Η ανθρωπιά χάθηκε. Και δε βγάζω και την πάρτη μου απ' εξω για να το παίξω καλός. Απλά αισθάνομαι αμίληκτα ειληκρινής με το οτι αισθάνομαι για τους "στ' @@ μου ολα" ανθρώπους.
Υ.Γ: Αυτό δεν πήγαινε για 'σενα.
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Και εγω που είμαι Kawasakias ΚΑΙ ευαίσθητο (?) αγόρι;Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Οι φίλοι σου είναι είτε Γαυροι, είτε ΑΕΚτζήδες είτε καβασάκιδες....
Δεν νοιώθουν αυτοί....![]()
(και πριν 50 χρόνια όταν χώριζαν τα παιδιά ήταν μπάσταρδα..... αλλάζει ο κόσμος και η κουλτούρα αυτών)![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
+1000000000Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Αναρωτιέμαι συχνά, αν δίνει κανείς σημασία στο μυστήριο που επιτελείται στην εκκλησία. Αυτό δεν είναι ο γάμος; Όχι φυσικά. Γάμος όπως έχει καταντήσει σήμερα, είναι το νυφικό, η επιλογή του, τα ρούχα που θα φορέσουν όλοι οι συγγενείς γενικά, το ρύζι που θα πετάξουν (τι αστείο που είναι αυτό ε; Ξεκαρδίζομαι κάθε φορά στα γέλια, μαζί με τους άλλους καλεσμένους, μη χέσω), οι φωτογραφίες και τα video, που τα βλέπουν οι πεθερές και οι θειάκες για 5-6 μήνες, μετά το "γάμο", κάθε μέρα και τα οποία μετά το διαζύγιο μπερδεύονται με τα dvd με τις τσόντες και τον τελικό του Euro, οι ψίθυροι, τα κουτσομπολιά, η φασαρία μέσα στην εκκλησία, ο χαβαλές δηλαδή, τα χιλιοειδωμένα, γελοία έθιμα πριν και μετά την τελετή, η στολισμένη αυτοκινητάρα, το γλέντι (το βασικό), το πως χορεύει ο τάδε ή ο δείνα, η τούρτα <--(από που σκατά προέκυψε αυτή; ), τα πυροτεχνήματα (γιατί μια φορά παντρεύεσαι!!!!!!!!!!!!!) και η κάθε είδους παπαριά θα σκεφτεί η κάθε ψωνάρα για να εντυπωσιάσει και το κάθε λογής "τοπικό" έθιμο που εφαρμόζεται ανελλειπώς (από τότε που το είδε παλιά η νύφη με τη μαμά της στο "τόλμη και γοητεία" και τις άρεσε!). Όλο αυτό, σε περιοδική συχνότητα πέντε-δέκα χρόνων. Φάτε τον στη μάπα το γάμο σας!
Το 'χεις!![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!