Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 125

Θέμα: ποια ηταν η ποιο αστεια εμπειρια σας

Αρχικά δημιουργήθηκε από aristrom

Μολις πλησιαζουν η ΄΄αστυνομικος΄΄σηκωνει το χερι της κανοντας του σημα να σταματησει. Ο πιτσιρικας κοβει ταχυτητα και της φωναζει:ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ!!!!!!
    ξαναανοιγει γκαζι και ..φευγει !!

Oχι ρε φιλε!!! Θεος ο πιτσιρικας!!!
    Νίκος
    Open Horizons

Xύμα...

Μιας και ύστερα από αίτημα, έπρεπε να σβήσω την ιστορία με το ντουμάνι, σκέφτηκα να γράψω μια προσωπική μου - ηλίθια χύμα.
    -Μια μικρή παραπομπή, προσπάθησα να εξηγήσω στον/στην (δεν έχει σημασία) ότι αυτά που γράφονται εδώ γράγονται μόνο για πλάκα και δεν υπάρχει καμία κακόβουλη σκέψη, παρ'ολα αυτά επέμεινε να απομακρυνθεί το συγκεκριμένο θέμα (ντουμάνι), και για την ώρα έχω σβησει το κείμενο, ελπίζω ο σεβαστός admin να επιμεληθεί και να αφαιρέσει ολόκληρη τη συζήτηση(flag it man).
    Eντάξει δεν είχε άδικο αλλά ούτε και απόλυτο δίκιο, τέλος πάντων συγγνώμη και από μερους μου που έγραψα ότι μου κατέβηκε (πάντως αντικειμενικά είχε γέλιο).

Ας πάμε τώρα στα δικά μου, είχα πάει λοιπόν καμαρωτός καμαρωτός σε ένα κατάστημα με ducaties για να πάρω κανά μπλουζάκι. Παρκάρω λοιπόν το honda απ' έξω μαύρο κι άραχνο και όλο κακία βγάζω κράνος, γάντια και μπαίνω σαν kafro-rider όλο μούρη μέσα στο μαγαζί.
    Χαζεύοντας λοιπόν πέφτει το μάτι σε ένα μπλουζάκι με στάμπα "against slow" wow λέω αυτό είναι, άι εμ φαστ κι έτσι, φακ σλόου.
    Το πληρώνω, βγαίνω έξω, φοράω τα χρώματα του πολέμου και ανεβαίνωωωω..., έλα όμως που ήμουν πάνω σε ράμπα με κλίση και έπρεπε να κάνω πίσω, αλλά πίσω δρόμος - λεωφόρος.
    Γμτ, σιγά σιγά λοιπόν πάω μέχρι ένα σημείο και σταματάω, όλα καλά και ωραία. Δίνω γκαζάκι να φύγω μπροστά και εκεί που ήμουν κάθετα στην ράμπα, θυμάμαι ο μαλάκας ότι ήταν ώρα για μαμ και καλή φάση να τσίμπαγα κανά σουβλάκι, και επειδή δε μπορώ να πατάω γκάζι και να σκέφτομαι ταυτόχρονα, τσουπ φρενάκι πάνω στη ράμπα με την κωλο-κλίση.:ZZZ:
    Ακολούθησε ένα κενό χρονικό 2 με 3 ευχέλαια και τρισάγια και μετά κάτω φαρδύς πλατύς, με αποτέλεσμα ένα καπάκι φλας σπασμένο. Νταξ μικρή η ζημιά, μεγάλη η ρόμπα ρε γμτ.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ουφφφ και ήθελα να ζητήσω και ένα ducati για τεςτ ride, αλλά τώρα δεν πάω από κει ούτε μετά το 2012.
    πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος...
    http://www.ecube.com.gr

Καταπληκτικες Ιστοριες !!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εγω δεν εχω ακομα κατι τοσο αστειο .......

μονο μια τουμπα με ενα YAMAHA JOG 50 αλλα δεν ηταν αστεια αλλα ουτε πικρη.....

το μονο που καπως ηταν κωμικοτραγικο ηταν μια φορα με ενα DT 200 R που μπηκε μια μυγα μες το κρανος με κατεβασμενο τζαμι και την κοιταγα που πηγαινε δεξια αριστερα χωρις να παρω χαμπαρι οτι μπροστα σταματησαν ολοι .........

περιτο να πω πως ανεβηκα στο τεποζιτο και εκανα σχεδον εντο αθελα μου για να μην σωριαστω στο μπροστινο αμαξι ......
    Να αγαπιομαστε ....

Αρκετα χρονια...
    H ντιζα γκαζιου κομμενη απο το προηγουμενο βραδυ.Προσπαθω να κινηθω τραβωντας την με το δαχτυλο.
    Ειμαι σε κεντρικη λεωφορο χωρις πισω φρενο και ψιλοβροχο.
    Ξαφνικα πισω απο ενα van πεταγεται ενα ζητας.
    Δυστηχως συνητοποιησε τι ακριβως συνεβαινε οταν βρεθηκαμε αγκαλια στην βρεγμενη ασφαλτο.........
    Μπινελικια απο τον ανωτερο του,μπινελικια απο τον ζητα,και εγω να τους λεω πως τα οργανα του νομου ειναι απαραδεκτο να επιδιδονται σε τετοιου ειδους αιφνιδιασμους για να σταματησουν ενα............kaze'r

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    πρωι 7 και μισι και γω μολις εχω ξυπνησει για να παω στη σχολη.... γ@μω το μπελα μου σκεφτηκα φυσαει και κανα κρυο. με την τσιμπλα στο ματι κατεβενω κατω με την τσαντα στη πλατη και το μπουφαν ζεστοσ ζεστοσ και μαστουρομενοσ απο τον υπνο. βαζω μπρος το τοτε cbf250 που χα το ζεστενω,βαζω κρανος. κανω μια τσουπ και ανεβενω απο την αριστερη και τσουπ βρισκομαι πεσμενοσ στην δεξια με το μηχανακι απο πανω.ουτε καταλαβα πωσ το κανα.σκεφτομαι αααα ακομα κοιμαμαι δεν ειμαι για τετια ακομα.πηγα και ξαπλωσα ξανα και σηκωθηκα στης 10!!

λιγο καιρο μετα με ενα χτ600 ,σπιτι ενος φιλου του δειχνω το καμαρι μου και του λεω κατσε να στο ανοικσω μια εδω να δεισ πωσ σηκωνετε. παταω συμπλεκτη βαζω πρωτη ,γκαζι τερμα και τσουπ κατω με το χτ απο πανω.σηκωνομαι ενω ολοι εχουν λιωσει στα γελια και αναρωτιεμαι τι εγινε??? εμ που πασ και συ με το κριπτοναιτ στο δισκοφρενο....

καπου στην παραλια... με καμενο c 50 παπι 72 ΟΛΟΚΛΗΡΑ κυβικα.... με 3η μεσα και χαλαρος παω για μπανιο... πισω απο μια στροφη και ενω ειμαι με ενα σκουτερ 200αρι τζιλερα πεταγετε μπροστα μου ξαφνικα ενασ τυπασ σε μπλε στολη με ενα μαραφετι στο χερι κ μοθ κανει νοημα να σταματησω.σταματω και γω και μου λεει ο μπατσος

-ξερετε με ποσα πηγαινατε?
    -του λεω ναι με 50
    -μου λεει οχι με 100 σε δρομο με μεγιστο οριο 60
    - τον κοιταω και ,βγαζω το κρανοσ,καθομαι στο πεζοδρομιο και κλαιω απο τα γελια....
    -μου κανει τι εγινε
    - του λεω παρτο εσυ σκιστο και αν πιασεισ πανω απο 60 εγω στο χαριζω ,κλασμενοσ απο τα γελια
    - με κοιταει και μου λεει καλα φυγε

ε ο μπατσος μαλλον επιασε τον διπλα με το σκουτερ που το πηγαινε τεζα γιατι μου εκανε προσπεραση σε κεινο το σημειο και σταματησε εμενα.... ο καιμενοσ ακομα θυμαμαι τι φατσα του.......

και τελευταιο πριν λιγο καιρο παλι τυπας στη μαραθωνος με χτ600 σαν το δικο μου με κοβει σε ενα φαναρι και αρχιζει σουζεσ . ε λεω και γω κατσε να κανω καμια ετσι για μοστρα . σηκωνω εγω σηκωνει αυτοσ, σε καπια φαση βλεπει μπροστα του αμαξι και ετσι πως το ριχνει του φευγει η σαγιοναρα και περναω απο διπλα του και του κανω
    -φιλαρακι κατι σου φυγε γελωντας και τον ακουω που αρχιζε και εβριζε.... αφου δε το χεισ το πεδιλακι τι το φορας?????

Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

πλήξιππος Το avatar του/της argpap
    Λεπόν....
    Ηλικία 14...ναι τόσο! Ανεβασμένος σε ενα καρελάκι (το θυμάστε?) με τον έξυπνο τον φίλο (οχι γιατί εγώ ήμουν εξυπνότερος?) να μου το έχει δώσει για πρώτη φορά σε κεντρική λεωφόρο! Άσχετος αρκετά με τις μηχανές τότε (οχι οτι τώρα δεν είμαι!!!).
    Αποτέλεσμα :
    Ο φίλος να τρέχει απο πίσω μου με 45 χλ/ω , σε στύλ γιαγίας που της κάικε το φαγητό στο φούρνο!, εγώ να κοιτάω τα σύννεφα για καμία 10αρια μέτρα και το καρελάκι να μαθαίνει πως πάνε με μία ρόδα!
    Ε ναι , χούφτωσα τόσο πολύ το γκάζι που το σήκωσα στη μία...ξεφόρτωσα το φίλο άμεσα και πήγα στην άδεια κοντινή στάση να παρκάρω!
    Ακόμα θυμάμαι τον παππού απο τη στάση ...το πώς με κοίταγε!!!!
    Τραυματικό συμβάν ...σταμάτησα να οδηγώ οτι είχε κάτω απο δύο ρόδες! :rotflmao: :rotflmao:
    :a1:

13Φ new member

Γυμνάστε το μυαλό σας….μην ατροφήσει και αυτό!

Παλαιό μέλος
    η πιο γελοια τουμπα μου .λοιπον με 2 αλλους φιλους εχουμε παει σε ενα ποδηλατοδρομιο με τις μηχανες .οσοι εχουν παει σε ποδηλατοδρομιο θα το εχουν δει αλλα οσοι δεν ξερουν σας λεω οτι εχει μια τρελλη κλιση ο δρομος δεν ξερω και εγω ποσες μοιρες .το καλο ειναι οτι δεν μπορεις να φυγεις στην στροφη σε τραβαει προς τα μεσα .το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να τρεχεις πολλη ωρα μιλαμε για μερικα λεπτα γιατι ζαλιζεσαι απο την κλιση .πλακωνομαστε και μεις στα γκαζια οποτε εκει που ημουνα ξαπλωμενος στη μηχανη βλεπω τα κορδονια παο τις αρβυλες λυτα και να πανε να μπλεχτουνε στην πισω ροδα .οποτε τι πιο φυσικο να πατησω φρενο ενω ημουνα πανω πανω στην ραμπα ,και να βαλω το ποδι κατω .ελα ομως που λογω της κλισης δεν εφτανα .την συνεχεια την φανταζεστε .κουτρουβαλα μεχρι κατω και η μηχανη απο πανω μου .γελουσα επειδη γελουσαν και οι αλλοι 2 και απο μεσα μου κοντευα να σκασω απο την βλακεια μου

2 πολυ καλα φιλαρακια (αγορι κοριτσι οχι ζευγαρι) που εχω ειναι ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟΙ.....που ειναι το αστειο???

Του ενος το επιθετο ειναι ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
    και η αλλη μοιαζει με ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ

Υ.Γ.ξερω ξερω το εχω καψει....

awesome μέλος Το avatar του/της hercul
    Αρχικά δημιουργήθηκε από aristrom
    Ο πιτσιρικας κοβει ταχυτητα και της φωναζει:ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ!!!!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καλά έπεσα κάτω....

ΘΕΟΣ !! :a19:
    And the road becomes my bride
    I have stripped of all but pride
    So in her I do confide
    And she keeps me satisfied
    Gives me all I need

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    τωρα το καταλαβα :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    η ποιο αστεια μου εμπιρια ................

moto.gr

na eimaste oloi kala

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από parikios
    Αρκετα χρονια...
    H ντιζα γκαζιου κομμενη απο το προηγουμενο βραδυ.Προσπαθω να κινηθω τραβωντας την με το δαχτυλο.
    Ειμαι σε κεντρικη λεωφορο χωρις πισω φρενο και ψιλοβροχο.
    Ξαφνικα πισω απο ενα van πεταγεται ενα ζητας.
    Δυστηχως συνητοποιησε τι ακριβως συνεβαινε οταν βρεθηκαμε αγκαλια στην βρεγμενη ασφαλτο.........
    Μπινελικια απο τον ανωτερο του,μπινελικια απο τον ζητα,και εγω να τους λεω πως τα οργανα του νομου ειναι απαραδεκτο να επιδιδονται σε τετοιου ειδους αιφνιδιασμους για να σταματησουν ενα............kaze'r

ομοιοπαθής με το καζερι...

είχα σωθεί όταν έβαλα ντίζα απο μοντενας αλλά φέτος το καλοκαίρι μετά απο χρόνια μας άφησε κι αυτη χρόνους.
    δεν πρέπει να υπάρχει πιο ηλίθιο θέαμα απο ένα μαντράχαλο να "ψαρεύει" το γκάζι στο παπάκι...
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    ομοιοπαθής με το καζερι...

είχα σωθεί όταν έβαλα ντίζα απο μοντενας αλλά φέτος το καλοκαίρι μετά απο χρόνια μας άφησε κι αυτη χρόνους.
    δεν πρέπει να υπάρχει πιο ηλίθιο θέαμα απο ένα μαντράχαλο να "ψαρεύει" το γκάζι στο παπάκι...
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΙΝΑ!!!
    :rotflmao: :a5: :a19:
    πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος...
    http://www.ecube.com.gr

Παλαιό μέλος

To 88 στη Σάμο

Καλοκαιράκι του 88 και γω στα ωραιότατα 15 μου παραθερίζω στο νησί απ' όπου κατάγεται η μάνα μου και παράλληλα δουλεύω σε μια πιτσαρία για τα έξοδά μου. Λοιπόν ήταν η πρώτη φορά που δούλεψα delivery και γενικά θυμάμαι ότι οι μέρες περνούσαν μια χαρά. Με τα μπανάκια μας, τα γκομενάκια μας απλά το βράδυ έβγαινα με τη παρέα αφού σχολούσα από την πιτσαρία.

Το μηχανάκι που έκανα delivery ανήκε στην πιτσαρία και ήταν ένα αυτόματο 50ρι αλλα από αυτά που είχαν και σκεπή (ξεφτίλα). Φυσικά και δεν πήγαινε βήμα και μου τη ψιλοέσπαγε που ήταν αργό και σκεπαστό αλλά δεν ήθελα να δουλεύω με το δικό μου μηχανάκι.

Ένα βράδυ και ενώ όλα πήγαιναν ρολόι, μπαίνω στον κεντρικό δρόμο στο λιμάνι, επιταχύνω (όσο πήγαινε το εργαλείο...) και ξαφνικά ακούω μπαμ δυνατό, γυρνάω πίσω να δω τι έγινε και σε δευτερόλεπτα νιώθω να πετάω και μετά θυμάμαι ότι έβλεπα κάτι πρόσωπα να με κοιτάνε... εε και μετά ξύπνησα στο νοισοκομείο.

Το πρώτο πράγμα που είδα ήταν το κεφάλι ενός μπαστουνοτροχαίου που με κοιτούσε με το ένα μάτι ανοιχτό και το άλλο μισόκλειστο, και έφτιαχνε το μουστάκι του. Αφού μου έβγαλαν ακτινογραφίες και μου καθάρισαν τα αίματα και σιγουρεύτηκαν οι γιατροί ότι δεν είχα κάτι σοβαρό (κολοφαρδία), ήρθε ο τροχαίος να μου πάρει κατάθεση. Εεε του είπα ότι γράφω και παραπάνω αφού του εξήγησα ότι δεν είχα προλάβει να καταλάβω τι είχε γίνει.

Και κει μου τα είπε...
    Ενα φορτηγό έκανε επιτόπου στροφή, χτύπησε ένα CBR 250R (aero) όπου ερχόταν με πολλά στο δικό μου ρεύμα και αφού έφυγε ο αναβάτης του από πάνω του (τυχερός και αυτός, δεν έπαθε κάτι σοβαρό), καθώς η μηχανή σερνόταν έσκασε πάνω μου και γω μαζί με το όχημά μου προσγειώθηκα σε μια καφετέρια ανάμεσα στα πόδια του κόσμου.

Ευτυχώς δεν χτύπησε κανένας σοβαρά αλλά το όχημα από εκείνο το βράδυ και μετά έπαψε να είναι σκεπαστό, έγινε κάμπριο, επιτέλους κανονικό μηχανάκι...

Εκείνο το καλοκαίρι αν έβαζα για δήμαρχος στη Σάμο θα έβγαινα σίγουρα... όλοι με είχαν μάθει, και έπεφτε πολύ δούλεμα... αλλά να, τώρα που το σκέφτομαι γελάω και γω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
    ..........
    -φιλαρακι κατι σου φυγε γελωντας και τον ακουω που αρχιζε και εβριζε.... αφου δε το χεισ το πεδιλακι τι το φορας?????

Aκόμα κλαίω από τα γέλια!!!!!!

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2009, 14:31
  2. Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2009, 10:30
  3. Απαντήσεις: 140
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2007, 08:29
  4. Ποιά ήταν η ταινία μωρέ...;
    από DirtRider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 34