Σελίδα 8 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 379

Θέμα: H ΑΕΚ ΜΕ ΣΕΒΙΛΗ!

ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΜΑΓΟΣ

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    και τα νέα τρέχουν...

Άλβεζ εκτός σύμφωνα με την συνέντευξη του Ράμος και δημιουργεί προβλήματα πειθαρχίας και τάξης μέσα στην Σεβίλλη.Επίσης εκτός αποστολής έμεινε και ο Εσκουντέ, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στους προσαγωγούς. Ιδια μοίρα και για τον Αντριάνο, ο οποίος χάνει την αναμέτρηση της Τετάρτης λόγω τραυματισμού.

Έχει γίνει χαμός λέει στην Ισπανία για τον Φερέρ και την υποδοχή της ΑΕΚ εκεί απο τους φιλάθλους τόσο της ΑΕΚ αλλά και της Μπέτις , δημιουργώντας κλίμα τοπικής αντιπαράθεσης.

Θα το δούμε και στο SSP1 τώρα... έ ρε τι έχει να γίνει... Κατακαλόκαιρο και ευτυχώς που είμαι μόνος μου αυτή την περίοδο. Φαντάσου δηλαδή να έχεις το έταιρο ήμισυ να θέλει έξοδο (δικαιολογημένα για εκείνη μιας και 15/8)και να θες να δείς την ομάδα σου τώρα με φίλους ή απλά με συνοδεία παγωμένης μπύρας και πίτσας.

Αίντε να φέρουμε και ενα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από HEATSEEKER750
    Οχι φιλε μου.Εμεις δεν ειχαμε ποτε στοχο το C.L. Εσεις θα το σηκωσεται οταν θα γινει ο τελικος στην Αθηνα....Ετσι δεν ειπε ο προεδρος???Αληθεια ποτε θα γινει ο τελικος στην Αθηνα???Μηπως εγινε και δεν σας ειδοποιησαν???Παιξε ΚΑΙ φετος προκρηματικα για το ΟΥΕΦΑ και ασε εμας
    Εδω εχετε βαλει στοχο εσεις το πρωταθλημα δεν θα βαλουμε εμεις στοχο το C.L ??

Προκριματικα για το ουεφα δεν θυμαμαι να εχουμε παιξει τα τελευταια χρονια σε αντιθεση με εσας.. Που μαλλον ουτε εσυ θα θες να τα θυμασαι αυτα τα παιχνιδια..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της HEATSEEKER750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Εδω εχετε βαλει στοχο εσεις το πρωταθλημα δεν θα βαλουμε εμεις στοχο το C.L ??

Προκριματικα για το ουεφα δεν θυμαμαι να εχουμε παιξει τα τελευταια χρονια σε αντιθεση με εσας.. Που μαλλον ουτε εσυ θα θες να τα θυμασαι αυτα τα παιχνιδια..

Γρήγορα ξεχνάς.....
    Για πες μου ΚΑΙ πέρυσι τι κάνατε? Δεν παλεύατε με την Σαχτιαρ μπας και βγείτε στο ΟΥΕΦΑ?Για εσάς οι όμιλοι του CL είναι η πόρτα που το πολύ πολύ να σας οδηγήσει στο ΟΥΕΦΑ ενώ για τον πρόεδρό σας ο τρόπος να τα κονομάει χωρίς κόπο τάζοντας σας λαγούς με πετραχήλια και ευρωπαϊκές πορείες...
    Μη γράψεις εδώ ότι φέτος πάτε για να περάσετε στην επομενη φάση του CL.Αν θες να γράψεις κάτι τέτοιο πάνε στα ΑΝΕΚΔΟΤΑ γιατί μόνο για εκεί είστε....
    ...Καθένας το κουμάντο του στην πλάτη του φορτώνεται κι όποιος γουστάρει την μαγκιά,
    περνάει βέβαια καλά ,μα η μαγκιά πληρώνεται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από HEATSEEKER750
    Γρήγορα ξεχνάς.....
    Για πες μου ΚΑΙ πέρυσι τι κάνατε? Δεν παλεύατε με την Σαχτιαρ μπας και βγείτε στο ΟΥΕΦΑ?Για εσάς οι όμιλοι του CL είναι η πόρτα που το πολύ πολύ να σας οδηγήσει στο ΟΥΕΦΑ ενώ για τον πρόεδρό σας ο τρόπος να τα κονομάει χωρίς κόπο τάζοντας σας λαγούς με πετραχήλια και ευρωπαϊκές πορείες...
    Μη γράψεις εδώ ότι φέτος πάτε για να περάσετε στην επομενη φάση του CL.Αν θες να γράψεις κάτι τέτοιο πάνε στα ΑΝΕΚΔΟΤΑ γιατί μόνο για εκεί είστε....
    Ωχ ναι .. Το ξεχασα...

Ε.. Ειχαμε και εμεις τις ατυχιες μας......

Κατα τα αλλα.... Εδω υπαρχουν προεδροι που ταζουν ελληνικες πορειες ο δικος μας στις ευρωπαικες θα κολλησει ?? :smilea:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ο δικος μας στις ευρωπαικες θα κολλησει ??
    Έλα μου ντε!!!... φέτος μόνο σας έχει κακομάθει και δεν μιλάει καθόλου ... ίσως για να μην πετάξει καμιά χοντράδα πάλι του στύλ... ο Ριβάλντο έφυγε μόνος του!!!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Έλα μου ντε!!!... φέτος μόνο σας έχει κακομάθει και δεν μιλάει καθόλου ... ίσως για να μην πετάξει καμιά χοντράδα πάλι του στύλ... ο Ριβάλντο έφυγε μόνος του!!!

Gandalf
    Και μενα αυτο με ανησυχει....

Λες να σκασουμε φετος τελικο ??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    AΝΤΕ AΕΚΑΡΑ.............................

KANE ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ................

Κείνο πού μέ τρώει
    Κείνο πού μέ σώζει
    Είναι πού όνειρεύομαι
    Σάν τό καραγκιόζη

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    AΝΤΕ AΕΚΑΡΑ.............................

KANE ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ................

Κείνο πού μέ τρώει
    Κείνο πού μέ σώζει
    Είναι πού όνειρεύομαι
    Σάν τό καραγκιόζη

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ

ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟ ΙΣΠΑΝΟΥΣ

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Έτσι και γίνει κανά θαύμα,με βλέπω ν' αλλάζω avatar.

Πάντως παιδιά,κακά τα ψέμματα αλλά εμένα το μόνο που μ' ενδιαφέρει είναι να παίξουμε με αξιοπρέπεια και να μην συντριβούμε.
    Όπως και να το κάνουμε είναι σε άλλο επίπεδο αυτή η ομάδα.

Άντε να δούμε ρε ΑΕΚΑΡΑ......πώρωσέ μας!!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Μέχρι στιγμής κι ενώ τελείωσε το α' ημίχρονο... το όνειρο αντέχει και συνεχίζεται!
    Πρώτα σχόλια αν και είμαι φορτισμένος από τον αγώνα.
    Καλή αλληλοκάλυψη καλή άμυνα δεμένη ομάδα. Αν και αρχή πολύ δεμένη. Μπράβο Φερέρ.
    Όχι ιδιαίτερα τεχνίτες οι παίκτες μας αλλά δυνατοί και παλεύουν. Μπράβο στα παιδιά.
    Πολύ μ αρέσει ο Ράμος καλός ο Ρίμπο πολύ καλός κι ο Ενσαλίβα.
    Απογοητευτικός θεωρώ ο Λύμπε. Δεν τραβά πιστεύω.

Τα αρνητικά μας.
    Γαμώ το κέρατο μου γιατί όλες οι ελληνικές ομάδες πρέπει σε κάποιο συγκεκριμένο χρονικό σημείο να χάνουν εντελώς την αυτοσυγκέντρωσή τους και να παραπέουν;
    Από το 37 ως και το 41 περίπου το γήπεδο έγερνε κι εμείς δεν καθαρίζαμε τις φάσεις. Από μία τέτοια παραλίγο να το φάμε. Πάντα προς το τέλος του ημιχρόνου ή του αγώνα το έχουμε αυτό. Τα νεύρα μου!!!
    Είπα για τον Λύμπε δεν μ αρέσει καθόλου ως τώρα ούτε να πω την αμαρτία μου κι ο Σέζαρ. Αν μάλιστα στη φάση της κεφαλιάς στο 43 ήταν πιο ήρεμος και προσεκτικός ίσως υπήρξε κάτι καλύτερο.
    Όσο για τον τερματοφύλακα... ουφ... οκ έπιασε ένα καλό αλλά... τεσπα θα δούμε.
    Τέλος ο Αρουαμπαρένα! Γαμώτο το πάει φιρί φιρί να κοκινισθεί. Είναι ο γνωστός Αργεντίνος αλητάκος-τσαμπουκάς.

Τεσπα το σύνθημα παραμένει.
    ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!! ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ!!!
    ΕΜΠΡΟΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΜΟΥ ΑΕΤΕ!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Ε οκ φάνηκε ότι είναι καλύτερη ομάδα μην λέμε και κουλά τώρα.
    Προσωπικά δεν κατάλαβα την αλλαγή του Ράμος για τον Καφέ αλλά τεσπα. Δεν πειράζει όσο ζούμε ελπίζουμε.

Μια ζωή μαζί. ΑΕΚ!!!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Καλά τα πήγαμε.Αν και μπορούσαμε νά' χαμε φάει άλλα,το πρώτο γκολ(και καθοριστικό πιστεύω)ήταν αστείο.Για το δεύτερο,κανένα σχόλιο.Επείδειξη ανωτερότητας,άλλη κλάση,άλλο επίπεδο...πείτε το όπως θέλετε.
    Για τη σύνθεση,η μόνη μου ένσταση(ο Φερέρ ξέρει πολύ καλύτερα βέβαια)είναι η χρησιμοποίηση πολλών αργών παικτών μαζί.Ριβάλντο,Λυμπερόπουλος-Δέλλας-Καφές.
    Anyway........από τη μεριά μου μόνο μπράβο έχω να πω.Η ΑΕΚ βαδίζει καλά και θα γίνει μια πολύ καλή ομάδα.Αρκεί να αντιπαρέλθει τίς ελληνικές ασθένειες με σοβαρότητα.

Γεια σου ΑΕΚΑΡΑ!!!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της HEATSEEKER750
    Νομίζω ότι οποίος είδε το ματς καταλαβαίνει ότι η διαφορά τον δυο ομάδων είναι χαοτική...
    Οι Ισπανοί είχαν απίστευτη ταχύτητα στην ανάπτυξή τους αλλά πιστεύω ότι τα γκολ που δεχτικαμε ήταν γελοία.Ειδικά το πρώτο.Στο δεύτερο πιστεύω ότι ήταν λάθος του Καφέ , έπρεπε να κάνει φάουλ.
    Τες πα αυτά είναι λογία .Αν ήμασταν λίγο πιο ατυχοι θα μπορούσαμε να χαμε φάει αλλά 2 γκολ και αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί το τελικο σκορ θα ήταν 2-1.
    Πιστεύω ότι η ομάδα έπαιξε όσο καλά μπορούσε και ήταν διαβασμένη.Μπραβο στον Φερέρ και στους παίχτες....

FORZA AEKΑΡΑ ΕΑ Ε Α Ε....
    ...Καθένας το κουμάντο του στην πλάτη του φορτώνεται κι όποιος γουστάρει την μαγκιά,
    περνάει βέβαια καλά ,μα η μαγκιά πληρώνεται...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΗΓΕ Η ΑΕΚ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΗΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΑΦΩΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΟΜΟΔΑ ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΣΕΖΑΡ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ Η ΣΕΒΙΛΛΗ ΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΓΚΟΛ ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!

Σελίδα 8 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΕΚ: «Εμείς με 20εκατ. θα παίρναμε το Τσ. Λιγκ»!
    από Nazgul στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2009, 17:00
  2. ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΕΚ-ΣΕΒΙΛΗ
    από alximistis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2007, 13:03
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 11:28
  4. Απαντήσεις: 4