Σελίδα 8 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 236

Θέμα: Γαμημένοι πολιτικοί και ρουφιάνοι δημοσιογράφοι!!!!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ
    ΟΛΟΙ ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ , ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ!!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ, ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ''ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΥΤ@Ν@...'' ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΪΝΤΑΝΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑΧΝΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ.... ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ, ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΟΛΙ ΜΑΖΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΤΟΥΜΠΑΝΑ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.... ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ........................................... ..............................................
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
    Ρε παιδια εφυγε σιγουρα ο μπατιστουτα;
    άσε μη μου το θυμίζεις...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
    άσε μη μου το θυμίζεις...
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ρε πατε καλα?

σκατα στα μουτρα ολων τους....

ο Καρατζαφερης πηγε -και καλα- και βοηθησε στην κατασβεση να τον παρουν οι καμερες που
    κραταει την μανικα - λαστιχο....αν δεν ειναι αυτο λαϊκισμος πειτε μου τι θα μπορουσε να ειναι.....που θελει να βοηθησει ο παπαρας ....που πας ρε χαμενε που εισαι σαν μπιφτεκι (γεμιστο κιολας) στα δεκα μετρα θα μεινεις ρε βουζα....

Δεν ξέρω τι σκατά πίνεις , αλλά σταμάτα ΤΟ .... ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ !!!!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΦΩΤΙΑ ... ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ...
    ΒΟΗΘΗΣΕ !! ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ... ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ..

ΑΙ ΝΤΕ ... πες μας καμιά μαλακιούλα πάλι , να περάσει η ώρα !!

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Βρε χρυσέ μου άνθρωπε,πώς θα χάσει ο χαραμοφάης τον ύπνο του,όταν εσύ πάς και ψηφίσεις τον άλλο χαραμοφάη;Πλάκα μού κάνεις;
    Αν κλείσεις την τηλεόραση,απέχεις από τα κοινά;(Ναι εγώ την έχω κλείσει.Θεωρώ ότι απευθύνεται σε ηλίθιους!)Νταξ'...βλέπω λίγο.
    Αν σταματήσεις να "αγοράζεις" ό,τι σού πλασσάρουν,θεωρείσαι παθητικός και αμέτοχος πολίτης;
    Οχι ισα ισα μου αρεσει οτροπος που σκεφτεσαι και επεμβαινεις στα πραγματα με αυτη την συμπεριφορα σου.Και εγω καπως ετσι σκεφτομαι και μακαρι να σκεφτονταν ολοι καπως ετσι.
    Αλλα δεν μπορω να καταλαβω με την αποχη πως επεμβαινεις στα πολιτικα πραγματα εκτος εαν δεν σε απασχολει κατι το οποιο σε επηρεαζει αμμεσα ειτε το θελεις ειτε οχι..
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Δεν ξέρω τι σκατά πίνεις , αλλά σταμάτα ΤΟ .... ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ !!!!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΦΩΤΙΑ ... ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ...
    ΒΟΗΘΗΣΕ !! ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ... ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ..

ΑΙ ΝΤΕ ... πες μας καμιά μαλακιούλα πάλι , να περάσει η ώρα !!
    ela re si..

10 lepta tha vrekse ta podia tou kai tha fige..

min mas peite pos eixe paei kai o Adonis..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ela re si..

10 lepta tha vrekse ta podia tou kai tha fige..

min mas peite pos eixe paei kai o Adonis..
    Που τον θυμηθηκες αυτον;Φυλαει μαλλον το βιβλιοπολειο του
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Φυλαει μαλλον το βιβλιοπολειο του
    kala nai stadar!!!!!!!
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ... ΕΣΥΥΥΥΥ ΣΚΟΥΦΕ ΕΛΛΗΝΑ .. έφυγες για την μεγάλη πόλη , έγραψες στα τέτοια σου το μικρο χωριό , άφησες έναν παππού και μια γιαγιά , να ξεχορταριάζουν τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΩΡΑΦΙΑ , έριξες και μια μεγάλη κοτρόνα πίσω σου .... και τώρα ΒΡΙΖΕΙΣ .. ΤΣΑΤΙΣΤΗΚΕΣ ... ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΕΙΚΟΣΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ..για να είσαι ευχαριστημένος ... ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ... Εσυ που δεν πας ούτε για Χριστούγεννα, να δεις τα Γερόντια ..... ΤΡΑΒΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΩΡΑ .. Να κάνεις Πάσχα στα κάρβουνα

Ωραία ήτανε ... εκτονώθηκα

Που τον θυμηθηκες αυτον;Φυλαει μαλλον το βιβλιοπολειο του
    κ να κυριες και κύριοι....

ιδού ο λόγος που απεσύρθην ο αγαπητός μας μπατιστούτα από το λατρεμενο μας φόρουμ...

έχει βιβλιοπωλείο να φυλάξει...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Αλλα δεν μπορω να καταλαβω με την αποχη πως επεμβαινεις στα πολιτικα πραγματα εκτος εαν δεν σε απασχολει κατι το οποιο σε επηρεαζει αμμεσα ειτε το θελεις ειτε οχι..
    Απλά,αν σε δυόμιση βδομάδες δεν πηγαίναμε στίς κάλπες.....αν δεν πήγαινε κανείς σε προεκλογικούς λόγους......αν δεν πήγαινε ΚΑΝΕΙΣ στη δουλειά του σαν ένδειξη διαμαρτυρίας για τίς καταστροφές...(το ξέρω,είμαι σάχλας) .................

........δεν νομίζεις ότι κάτι θα είχε αρχίσει να παίρνει μπρος;

Αλλά γι' αυτό το πράγμα καλέ μου φίλε,χρειάζεται συνείδηση,Και δεν μάς έχει μείνει και πολλή.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ... ΕΣΥΥΥΥΥ ΣΚΟΥΦΕ ΕΛΛΗΝΑ .. έφυγες για την μεγάλη πόλη , έγραψες στα τέτοια σου το μικρο χωριό , άφησες έναν παππού και μια γιαγιά , να ξεχορταριάζουν τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΩΡΑΦΙΑ , έριξες και μια μεγάλη κοτρόνα πίσω σου .... και τώρα ΒΡΙΖΕΙΣ .. ΤΣΑΤΙΣΤΗΚΕΣ ... ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΕΙΚΟΣΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ..για να είσαι ευχαριστημένος ... ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ... Εσυ που δεν πας ούτε για Χριστούγεννα, να δεις τα Γερόντια ..... ΤΡΑΒΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΩΡΑ .. Να κάνεις Πάσχα στα κάρβουνα

Ωραία ήτανε ... εκτονώθηκα

βασικά την τελευταία ατάκα έπρεπε να την βάλεις πιο κάτω να μας ψαρώσεις περισσότερο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
    βασικά την τελευταία ατάκα έπρεπε να την βάλεις πιο κάτω να μας ψαρώσεις περισσότερο!

Αντε τα λέμε ... πρέπει να πάμε για το μεροκάματο το πρωί ..

Αντε τα λέμε ... πρέπει να πάμε για το μεροκάματο το πρωί ..

φευγεις κ εσύ? γαμωτ...

αντε καλό μεροκάματο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Απλά,αν σε δυόμιση βδομάδες δεν πηγαίναμε στίς κάλπες.....αν δεν πήγαινε κανείς σε προεκλογικούς λόγους......αν δεν πήγαινε ΚΑΝΕΙΣ στη δουλειά του σαν ένδειξη διαμαρτυρίας για τίς καταστροφές...(το ξέρω,είμαι σάχλας) .................

........δεν νομίζεις ότι κάτι θα είχε αρχίσει να παίρνει μπρος;

Αλλά γι' αυτό το πράγμα καλέ μου φίλε,χρειάζεται συνείδηση,Και δεν μάς έχει μείνει και πολλή.
    Συνειδηση οχι δυστηχως δεν μας εχει μεινει πολυ.
    Χρειαζεται ομως δραστηριοποιηση με οποιο τροπο μπορουμε.
    Πρεπει να κανουμε ολα αυτα που λες αλλα αυτο προυποθετη οτι πρεπει να εχουν εναν
    αποδεκτη.Οπως καταλαβαινεις θεωρω την πολιτικη ενα αναγκαιο κακο.Οχι σαν κατι που θα με σωσει αλλα σαν κατι που θα μου βελτιωσει λιγο την ποιοτητα της ζωης στην χωρα που ζω.
    Οι πολιτικοι να ειναι αυτοι που θα με φοβουνται(μεσω της ψηφος μου για να μην χασουν την καρεκλα που τοσο αγαπανε)και θα πρεπει να μου προσφερουν κατι καλυτερο απο αυτο που μου δινουν τωρα.Το θεωρεις πολυ ουτοπικο αυτο;
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Σελίδα 8 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ