Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 157

Θέμα: Πιο θεωρηται το καλητερο s.motard?

Πηγα στην απριλια πριν λιγο ετσι απο περιεργεια...

λοιπον λενε οτι το μηχανακι χρειαζεται στα πρωτα 1.000 χλμ ειδικο σερβις 250 ευρω στο δευτερο 3.000-3.500 χλμ λαδια φιλτρο και μετα καθε 6.000 χλμ πιστονια κεφαλες κτλ κτλ 600-700 ευρω αλλα χανεις πολλα λεφτα απο μεταπωληση δλδ μου λεει 9.000++ το περνεις και μετα απο 1 χρονο αντε το πολυ 5.000 θα το δωσεις... δλδ με λιγα λογια πρεπει να το παντρευτεις... και ητανε ενα αλανΙ εκει μου λεει ακριβο φιλε αλλα σκοτονει το καλυτερο απο ολα τι κτμ husaberg και μαλακιες μου λες

ΤΟυς ειπα να μου το δωσουν τεστ δριβε αλλα @@ δε το δινανε

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Ρε...

Δεν θέλω να ακουστώ σαν καμμία θεούσα...αλλά το να πάρεις μηχανή και να μην της κάνεις στρώσιμο είναι αμαρτία απο τον Θεό. Υπομονή θέλει...είναι το χειρότερο κομμάτι αλλά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Ρε...

Δεν θέλω να ακουστώ σαν καμμία θεούσα...αλλά το να πάρεις μηχανή και να μην της κάνεις στρώσιμο είναι αμαρτία απο τον Θεό. Υπομονή θέλει...είναι το χειρότερο κομμάτι αλλά...

τι στρωσιμο ρε... εγω υπομονη δεν εχω...

Εδω το Κ7 με το ζορι το εκανα 700 χλμ και το εσπασα μετα... και πιηγαινα με 180-200... τα μοταρντ που ολο και ολο βγαζουν 170 τελικη... που θα το στρωσο 2.000 χλμ ρε.... θα περασει κανας χρονος χεχεχε ετσι και αλλιως το στρωσεις δε το στρωσεις παλι πιστονια κτλ κτλ θα αλλαζεις :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    exei 3 γατες. δεν πας τον σκυλο σου μια βολτα απο το σπιτι του να φερω και εγω το πιτμπουλ μου?
    Εσύ, λαμπραντόρ χρειάζεσαι να σε πηγαίνει....

You BETA believe...

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Εσύ, λαμπραντόρ χρειάζεσαι να σε πηγαίνει....
    εχει ο κλιντον, δεν γινεται να εχουμε το ιδιο. ενω το πιτμπουλακι μου το εχω εκπαιδευσει μια χαρα να κηνηγαει βρωμικους αρουραιους (aka dirtrat) + βρωμικες κοτες ((aka dirtchicken)

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    εχει ο κλιντον, δεν γινεται να εχουμε το ιδιο. ενω το πιτμπουλακι μου το εχω εκπαιδευσει μια χαρα να κηνηγαει βρωμικους αρουραιους (aka dirtrat) + βρωμικες κοτες ((aka dirtchicken)

Eγώ παρατηρώ ότι καθημερινά, γίνεται επιτακτικότερη η ανάγκη σου για dirtbird (ας μην το μεταφράσω... ).

You BETA believe...

husaberg = top meta tha protimousa ena xt dalara
    RUN RUN RUN

Αρχικά δημιουργήθηκε από nasos7
    husaberg = top meta tha protimousa ena xt dalara
    xr dal'ara θελεις να πεις. πιστευω πως ειναι πολλα τα χρηματα για αυτη τη μηχανη
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    λοιπον μου ρθε κ μενα τωρα ετσι πανω στην τρελα.. κ ψηθηκα για σμ με το ποστ. μμ δλδ το σκεφτομουνα κ πιο παλια αλλα ηθελα ςς. θα επαιρνα ςς αλλα δν περασα θεσσαλονικη για να το πηγαινω σερρες αρα δν εχει κ πολυ νοημα ςς στην πατρα!

τα sxv,crf,husaberg κ λοιπα αγωνιστικα μηχανακια δν ειναι για δρομο! για δρομο τα μονα σμ ειναι το 610 που ειναι καραμουν@ρος, το 690...... ,φυσικα το ΦΜΧ! :rotflmao: εεε αυτα.α κ το dr. γμτ γμτ δν ξερω.. δν μπορω να αποφασισω!! we'll see..

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    λοιπον μου ρθε κ μενα τωρα ετσι πανω στην τρελα.. κ ψηθηκα για σμ με το ποστ. μμ δλδ το σκεφτομουνα κ πιο παλια αλλα ηθελα ςς. θα επαιρνα ςς αλλα δν περασα θεσσαλονικη για να το πηγαινω σερρες αρα δν εχει κ πολυ νοημα ςς στην πατρα!

τα sxv,crf,husaberg κ λοιπα αγωνιστικα μηχανακια δν ειναι για δρομο! για δρομο τα μονα σμ ειναι το 610 που ειναι καραμουν@ρος, το 690...... ,φυσικα το ΦΜΧ! :rotflmao: εεε αυτα.α κ το dr. γμτ γμτ δν ξερω.. δν μπορω να αποφασισω!! we'll see..
    DR....να το τουμπανιάσεις κιόλας...& άμα σου βγει στη τρέλλα το κάνεις και χωμάτινο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88

sxv φυλλ τουμπανιασμενο μι το σκεφτεσε καν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    δν ξερω γμτ, ειναι ακριβα κ τα γαμημενα! το cbr θα το δωσω εναμισι χιλιαρικο το μπουρδελο δε βοηθαει κ πολυ την κατασταση!

ντανι εσλικ με rm λογικα.. να βαλω κ γω καμια φωτο!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	178154297-l.jpg 
Προβολές:	165 
Μέγεθος:	91,8 KB 
ID:	101076

Ενταξει περα απο τη πλακα σαν τα ss δεν εχει... κανει για τα παντα... πιστα δρομο ταξιδια

και ενα σμ για δευτερο μηχανακι ειναι οτι πρεπει αλα θελει χρημα για να εχεις και τα 2... αντε να μασουμε κανα φραγκο να παρουμε κανα σμ μαλλον για dr-z με βλεπω

mono pou einai SUZUKI FTANEI

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Το έχω το DRZ. Και σου το λέω απο τώρα ότι θα σου πέσει λίγο.
    Θα σκάσεις τόσα λεφτά και μετά θα λες τι μαλακία αγόρασα.
    Βεβαίως εγώ έχω το Super Enduro, επομένως έχω ημιχωμάτινα λάστιχα και μαλακιά ανάρτηση που σε μεγάλες ταχύτητες φιδίζει. Με χωμάτινα και βροχή να δεις τι γίνεται.

Και δεν ξέρω τι παίζει με τον κινητήρα μου, αλλά σαν να μου φτύνει το υγρό της υδρόψυξης.
    Σίγουρα είναι ωραίο να το οδηγάς. Αλλά δεν είναι Husqvarna ούτε KTM. Τους κάνεις ένα καλό στρώσιμο, τα λειτουργείς ζεστά και ξέχνα μπλεξίματα με συνεργεία και τα λοιπά.

αποφασιστε ρε παιδια τι μια λετε δρ-ζ δε χαλαει και παει μια χαρα μετα λενε για τα κτμ απριλια κτλ κτλ οτι θελουν μετα απο ωρες σερβις τωρα λετε οτι δε πας ποτε στο συνεργειο

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF