Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 153

Θέμα: ΔΕ ΜΕ ΠΑΕΙ ΤΟ Varadero...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

ΔΕΝ την οδήγησες όμως! Να δείς πώς είναι...

Αυτο προσπαθώ να κάνω τόση ώρα! Όχι να σε πείσω να πάρεις BMW, αλλα να σου/σας πώ τί έχω βιώσει με αυτό το μηχανάκι και σε σχέση με το Αφρικα που είχα και ξέρω 5-10 πράγματα!

Μη σε πούνε κι εσένα "BMW-ΔΑΚΙΑ" δηλαδή, ε?
    Κι εμένα με λένε αλλά χέστηκα! Ξερω ότι την αγόρασα όχι για να γίνω έτσι αλλά γιατί μου άρεσε και εξακολουθεί να μ αρεσει! Μεχρι την ώρα που γράφω αυτές τις γραμμες τουλάχιστον! Αυριο...

Η ΠΟΙΑ????

Εκτός αν εννοείς το οτι σε HONDA κάνεις στα 12.000 σερβις ενω στη BMW στα 10.000! Αν ειναι αυτο τοτε πάσο!

Αυτο δεν το γνωρίζω....τι να σου πώ....

35.000 χλμ σε 15 μήνες δεν εχει κάνει "τσικ"!

Συμβιβάζεσαι, ίσως όπως και με το βαραντέρο γιατι το μηχανάκι ΔΕΝ είναι πολης! Όμως δεν ειναι και ΒΑΡΚΑΝΤΕΡΟ!!!
    MIA KAI KANOYME KOYBENTA............

Ποτέ δέν μπόρεσα νά έχω άποψη γιά κάποιο μηχανάκι μέ ένα άπλό όδήγημα........

Τό πρόβλημα μου δέν ήταν ποτέ τό τί θά μέ πούνε....!!!!!!!!!!
    'Α δέν μέ κατάλαβες τή μούρη...ΤΗΝ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑ.........άπό αύτούς πού πουλάνε bmw.......!!!!!!!

Μού είπαν πώς θέλει κάθε 5000 λάδια,κάθε 10000 βαλβίδες καί έμαθα ότι τά άεροελαιόψυκτα
    boxer δέν είναι μοτέρ πού τά παρατάς,θέλουν φροντίδα...ΜΗ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ.....!!!!!!!!

Άπό τήν άλλη μεριά ,ή Χόντα προτείνει λάδια κάθε 12000 καί βαλβίδες δέν ξέρω πότε.......
    Έχω άπειρα Χόντα σέρβις στήν πόλη μου καί ένα bmw.......!!!!!!!!!!!!

Όσο γιά τά ήλεκτρικά................ΣΥ ΕΙΠΑΣ........!!!!!!!!!!!
    Τά διάβασα άπό τό forum τών bmw καί τού μοτό βεβαίως......!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Γιατι δεν κοιτας κανα LT (ή μηπως RT ?)...???

Πιστευω καλυτερο δικαβαλο ταξιδι απο GS, μια η αλλη μεσα στην πολη απο δυσκολια και αισθηση πιο κοντα στο μπουζα...
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    Γιατι δεν κοιτας κανα LT (ή μηπως RT ?)...???

Πιστευω καλυτερο δικαβαλο ταξιδι απο GS, μια η αλλη μεσα στην πολη απο δυσκολια και αισθηση πιο κοντα στο μπουζα...

ΕΙΠΑΜΕ ΒΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ..........ΜΗΧΑΝΑΚΙ.......

Όχι βαπόρι.......!!!!!!!!!!!!!!

Άπό τά μεγάλα μόνο ένα μού άρεσε ..........

Τό FJR-1300.............γαμώ τά έργαλεία ,πάς μέ 180 στή βροχή καί δέ ....
    βρέχεσαι........!!!!!!!!!
    Τί νά μάς πούνε τά BMW.........άσε πού θές καί καμμιά τριαντάρα.....!!!!!!!!!

Πάντως παιδιά πήγα καί είδα τό όδόστρωμα πού στούκαρα.......
    Κλονίστηκα,φταίω έγώ καί ή άσφαλτος........δέν έπρεπε νά περάσω άπό έκεί
    μέ τόσα........
    Ίσως νά μή φταίει τόσο πολύ τό φαλαινοθηρικό........
    Έλα όμως πού έμένα μού καρφώθηκε πώς φταίνε.................
    ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Καί ή πουτάνα ή άπόσβεση τού μπροστινού....????????

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΕΙΠΑΜΕ ΒΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ..........ΜΗΧΑΝΑΚΙ.......

Όχι βαπόρι.......!!!!!!!!!!!!!!

Άπό τά μεγάλα μόνο ένα μού άρεσε ..........

Τό FJR-1300.............γαμώ τά έργαλεία ,πάς μέ 180 στή βροχή καί δέ ....
    βρέχεσαι........!!!!!!!!!
    Τί νά μάς πούνε τά BMW.........άσε πού θές καί καμμιά τριαντάρα.....!!!!!!!!!

Πάντως παιδιά πήγα καί είδα τό όδόστρωμα πού στούκαρα.......
    Κλονίστηκα,φταίω έγώ καί ή άσφαλτος........δέν έπρεπε νά περάσω άπό έκεί
    μέ τόσα........
    Ίσως νά μή φταίει τόσο πολύ τό φαλαινοθηρικό........
    Έλα όμως πού έμένα μού καρφώθηκε πώς φταίνε.................
    ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Καί ή πουτάνα ή άπόσβεση τού μπροστινού....????????

τώρα τα λές καλά:
    τα κιλά δεν τα γλυτώνεις ότι και να πάρεις, για + ή - 10 - 20 στα 220 (χωρίς τους επιβάτες και την βενζίνα) η κατάσταση δεν αλλάζει.
    με χαλίκια και άσφαλτο γυαλί θέλει προσοχή αλλιώς ξαπλώνουν όλα τα εργαλέια.
    δηλ. αμα είχε πιο μεγάλη απόσβεση το μπροστινό δεν θα έπεφτες??.. Δεν ήσουνα σε καμμιά πίστα, οπότε δεν νομίζω να άλλαζε τίποτα.

Παλαιό μέλος
    Οντως ολα ξαπλωνουν... bmw1200, v-strom 1000, tdm...

ολα τα μεγαλα on-off...

ενα πχ fz1 το ιδιο ευκολα πεφτει?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Πολύ κακό για το τίποτα...

Επειδή δηλαδή ένας έκανε μια λαμακία και σούπιασε σε γυαλισμένη άσφαλτο επ' αυτού θα βγάλουμε συμπέρασμα για οτιδήποτε κυκλοφορεί ??? Ψυχραιμία ρε παιδιά..το λάθος και οι συνθήκες φταίνε όχι η...απόσβεση του μπροστινού...
    Ή μήπως δεν έχετε δει-ακούσει για γελοίες τούμπες με υπερόπλα ???...

Παλαιό μέλος
    Δηλαδη δεν υπαρχει καμια διαφορα?

σε μια στροφη με ασφαλτο γυαλι με τα ιδια χλμ μπαινουν ολες οι μηχανες κ τον ιδιο ελεγχο εχουν σε περιπτωση που γλυστισουν?

ειπαμε στις προηγουμενες σελιδες οτι δεν εφταιγε η μηχανη αλλα ο δρομος και τωρα μας το επιβεβαιωνει ο iriniaa...

αλλα αφου εχουμε σκατα δρομους τουλαχιστον η μηχανη πρεπει να κρατα το μεγιστο δυνατο...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Πολύ κακό για το τίποτα...

Επειδή δηλαδή ένας έκανε μια λαμακία και σούπιασε σε γυαλισμένη άσφαλτο επ' αυτού θα βγάλουμε συμπέρασμα για οτιδήποτε κυκλοφορεί ??? Ψυχραιμία ρε παιδιά..το λάθος και οι συνθήκες φταίνε όχι η...απόσβεση του μπροστινού...
    Ή μήπως δεν έχετε δει-ακούσει για γελοίες τούμπες με υπερόπλα ???...

ΕΣΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....?????

Διαφορετικά δέν έξηγείται ό τρόπος πού .....ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΝΤΑΣ.......

Άκου λοπόν φιλαράκο.......
    Έπειδή τυχαίνει νά έχω καί ένα HAYABUSA.........καί άρκετή τρέλλα πήγα καί έκανα.........
    ΑΚΡΙΒΩΣ...........ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ..........2 ΚΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....!!!!
    ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ..........!!!!!!!

Τό μηχανάκι............

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ..............ΤΙΠΟΤΕ..............!!!!!!!!!

Άν όλα αύτά μπορούν νά βοηθήσουν κάποιους νά βγάλουν μερικά συμπεράσματα.......
    θά είμαι πολύ εύχαριστημένος.........

Άν έσένα τό μόνο πού σού έμενε νά πείς δίπλα στά περαστικά τών άλλων γιά τό
    άτύχημα μου είναι ότι είμαι ΜΑΛΑΚΑΣ.........πού έπεσα.....τότε τά σχόλια τά άφήνω.......
    ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ.........!!!!!!!!

Ένημερωτικά σού λέω πάντως πώς τό on-off σου ή μπαχαντέλλα σου,όπως καί ή δικιά μου
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ..............ΜΕ ΕΝΑ.........MHXANAKI ΔΡΟΜΟΥ.....
    ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΤΕΓΝΟ ..........
    ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΒΡΕΜΕΝΟ.........
    ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΑΣΦΑΛΤΟ..........

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΕΣ.........

Τό ζητούμενο μας είναι ποιός κουβάς κρατάει.....ΑΝ ΚΡΑΤΑΕΙ.......καλύτερα

Άν έχεις κάτι έπ'αύτού εύχαρίστως νά σέ άκούσουμε........
    Άν ή παρέμβαση σου ήταν νά προσβάλεις.........ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑΜΕ.........

Όλως τυχαίως όσοι συμμετέχουν έδώ .............
    ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...........ΜΙΑ ΕΥΧΗ.............ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ........!!!!!!!!!
    Όσο μεγάλη καί νάταν ή μαλακία πού έκανα,φίλε......ΟΔΗΓΑΡΑ......!!!!
    Έτσι κι άλλιώς όλες οί πτώσεις άπό μεγάλη άτυχία....ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ.......

Ό σκοπός τής συζήτησης.....ΤΟ ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ............
    δέν ήταν νά βγάλουμε συμπεράσματα όρμώμενοι άπό τήν τούμπα μου,
    ούτε λαμβάνοντες σάν ένδεικτικό καί κύριο σημείο αύτήν
    ΠΑΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΛΗΦΘΕΙΣ...........
    ΘΕΩΡΗΣΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΦΟΡΜΗ................
    γιά νά καταθέσουμε όλοι τίς άπόψεις μας γιά τή συμπεριφορά τών μηχανών μας
    παρότι πιστεύω πώς ίσως ό καθένας μας θεωρεί τό δικό του .....ΚΑΛΥΤΕΡΟ.......!!!!!!

Άν λοιπόν παλικάρι μου........ΔΕΝ ΤΟΠΙΑΣΕΣ..........ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΟΥ
    γιά νά κεντρίσω τό ένδιαφέρον όλων γιά μιά χιλιοειπωμένη κουβέντα στήν όποία τό σύνηθες
    άποτέλεσμα είναι πώς.............
    ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.........!!!!!!!!!!!

Συγνώμη, αλλά εννοεις ότι οποιοδήποτε ον οφ θα έπεφτε???

ενώ το γιαχαμβουσα πέρασε??

τι είναι εκεί, ονοφοπαγίδα?

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Παντως μάγκες, η BMW παίζει να έχει βγάλει το πιό άσχημο μηχανακι (ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΜΙΛΑΩ) EVER!!!

Καλά καλά, "ιδιαίτερο" είναι, μη βαρατε!

:rotflmao: :rotflmao:
    Ελα ρε Δημήτρη γιατί το λες αυτό..?

Έχει ωραία δισκόπλακα!!!!!!!!

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Λάζαρε μάλλον πως αυτό που εννοούσε ηταν οτι έκανες μια μλκ στο δρόμο, οπως ολοι μας δλδ, και τρέξανε ολοι να το θάψουν το μηχανάκι. Όχι οτι σε έβρισε προσωπικά.

Φιλικά.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Φίλε σορρυ που θα στο γράψω ωμά αλλά έχεις λαλήσει τελείως...

Δεν είπα ότι είσαι μαλάκας - εσύ το λες...ίσως περί αυτού να γνωρίζεις περισσότερα...

Εγώ είπα ότι προφανώς έκανες κάποια στιγμή μια μαλακία στην οδήγηση-ένα απλό καθημερινό λάθος βρε αδελφέ από αυτά που ΟΛΟΙ μας κάνουμε κάθε τόσο... Το λάθος αυτό μαζί με τις συγκεκριμένες συνθήκες του δρόμου είχε σαν αποτέλεσμα μια μικρή πτώση...Τώρα το πως αυτό το γεγονός μπορεί να μεγιστοποιηθεί σε απίστευτο βαθμό ώστε μέσα από μια γελοία λογοδιάροια να βγούν λίγο-πολύ επικύνδυνα όλα τα μηχανάκια πλην του ΗΑΥΑ, αυτό είναι απορίας άξιο...

Κάθε μέρα ξαπλώνουν στην άσφαλτο αρκετά μηχανάκια από ψιλολάθη ή ατυχίες ή υπερεκτίμηση της στιγμής και των συνθηκών.. Μεταξύ αυτών και υπερόπλα με εξαιρετικό κράτημα όπως και πιο απλά καθημερινά μηχανάκια...Δεν είναι θέμα "κρατήματος"...Στην γυαλισμένη άσφαλτο ΟΛΑ μπορούν να πέσουν από ένα απλό μπλοκάρισμα ή ένα "δίπλωμα" του μπροστινού ή από την πιθανόν λάθος αντίδραση ενός αφηρημένου και ξαφνιασμένου αναβάτη...Τα SS δε με τα πολύ δυνατά τους φρένα και την γρήγορη γεωμετρία τους πολλές φορές και πιο εύκολα από πιο καθημερινά μηχανάκια...αυτο ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ για ένα μηχανάκι όσο αφορά το κράτημά του ή το αν είναι ασφαλές ή όχι...Όπως και δεν λέει τίποτα το λάθος της στιγμής για την οδηγική ικανότητα του αναβάτη...Και οι οδηγάρες κάνουν λάθη...

Απορώ ειλικρινά που με τόσα χρόνια πείρας στην οδήγηση (τουλάχιστον με βάση τα γραφόμενά σου) δεν το έχεις καταλάβει ακόμα...Και επίσης απορώ με το ότι αναφέρεις ότι προσπάθησες να αναπαραγάγεις τις συνθήκες της πτώσης σου με άλλο μηχανάκι....Αυτό και μόνο δείχνει το λάθος του συλλογισμού σου...Θα έπρεπε να ξέρεις ότι ΚΑΘΕ ατύχημα είναι μοναδικό και σχεδόν αδύνατον να αναπαραχθεί με ακρίβεια μετά...Κυρίως γιατί ο αναβάτης το προσπαθεί επί τούτου, ενώ την ορίντζιναλ φορά δεν το ήξερε-περίμενε ότι θα συμβεί...
    Τέσπα...ψιλά γράμματα μου φαίνεται ότι είναι όλα αυτά...

Παραμένει όμως το συμπέρασμα ότι αφού εσύ πιστεύεις ότι κινδυνεύεις κυκλοφορώντας με ότιδήποτε άλλο πλην του ΗΑΥΑ σου, με γειά σου με χαρά σου - δεν έχεις παρά να κυκλοφορείς συνέχεια με αυτό...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Δεν είπα ότι είσαι μαλάκας - εσύ το λες...ίσως περί αυτού να γνωρίζεις περισσότερα...

Εγώ είπα ότι προφανώς έκανες κάποια στιγμή μια μαλακία στην οδήγηση-ένα απλό καθημερινό λάθος βρε αδελφέ από αυτά που ΟΛΟΙ μας κάνουμε κάθε τόσο... Το λάθος αυτό μαζί με τις συγκεκριμένες συνθήκες του δρόμου είχε σαν αποτέλεσμα μια μικρή πτώση...Τώρα το πως αυτό το γεγονός μπορεί να μεγιστοποιηθεί σε απίστευτο βαθμό ώστε μέσα από μια γελοία λογοδιάροια να βγούν λίγο-πολύ επικύνδυνα όλα τα μηχανάκια πλην του ΗΑΥΑ, αυτό είναι απορίας άξιο...

Κάθε μέρα ξαπλώνουν στην άσφαλτο αρκετά μηχανάκια από ψιλολάθη ή ατυχίες ή υπερεκτίμηση της στιγμής και των συνθηκών.. Μεταξύ αυτών και υπερόπλα με εξαιρετικό κράτημα όπως και πιο απλά καθημερινά μηχανάκια...Δεν είναι θέμα "κρατήματος"...Στην γυαλισμένη άσφαλτο ΟΛΑ μπορούν να πέσουν από ένα απλό μπλοκάρισμα ή ένα "δίπλωμα" του μπροστινού ή από την πιθανόν λάθος αντίδραση ενός αφηρημένου και ξαφνιασμένου αναβάτη...Τα SS δε με τα πολύ δυνατά τους φρένα και την γρήγορη γεωμετρία τους πολλές φορές και πιο εύκολα από πιο καθημερινά μηχανάκια...αυτο ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ για ένα μηχανάκι όσο αφορά το κράτημά του ή το αν είναι ασφαλές ή όχι...Όπως και δεν λέει τίποτα το λάθος της στιγμής για την οδηγική ικανότητα του αναβάτη...Και οι οδηγάρες κάνουν λάθη...

Απορώ ειλικρινά που με τόσα χρόνια πείρας στην οδήγηση (τουλάχιστον με βάση τα γραφόμενά σου) δεν το έχεις καταλάβει ακόμα...Και επίσης απορώ με το ότι αναφέρεις ότι προσπάθησες να αναπαραγάγεις τις συνθήκες της πτώσης σου με άλλο μηχανάκι....Αυτό και μόνο δείχνει το λάθος του συλλογισμού σου...Θα έπρεπε να ξέρεις ότι ΚΑΘΕ ατύχημα είναι μοναδικό και σχεδόν αδύνατον να αναπαραχθεί με ακρίβεια μετά...Κυρίως γιατί ο αναβάτης το προσπαθεί επί τούτου, ενώ την ορίντζιναλ φορά δεν το ήξερε-περίμενε ότι θα συμβεί...

Παραμένει όμως το συμπέρασμα ότι αφού εσύ πιστεύεις ότι κινδυνεύεις κυκλοφορώντας με ότιδήποτε άλλο πλην του ΗΑΥΑ σου, με γειά σου με χαρά σου - δεν έχεις παρά να κυκλοφορείς συνέχεια με αυτό...
    Ειχα πει στον εαυτο μου πως δε θα ξαναγραψω σε αυτο το θρεντ, μιας και οπως "προφητευσα" λιγα καταλαβατε απο οσα εγραψα (για την ακριβεια, καταλαβατε οτι παινευω το μηχανακι μου πραγμα εντελως ασχετο) αλλά δε κρατιεμαι, θα συμφωνησω στα περισσοτερα με τον THEOD!

Παλαιό μέλος

OTAN O ANΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ............ΧΟΛΗ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ

Εύχομαι νά μήν πάθεις τίποτε ποτέ,ούτε άν βρεθείς χτυπημένος κάποτε νά βρεθεί κάποιος νά
    σού κάνει ύψηλή κριτική........χωρίς έστω μιά κουβέντα έναν καλό λόγο
    γιά περαστικά,γιά άνάρρωση.........
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ...........!!!!!!!!!

Γιά τά ύπόλοιπα δικαίωμα σου νά γράφεις ότι θέλεις.......
    ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ......ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

Άπλά άπαντώ μόνο σέ ένα πολύ χοντρό.......κύριε δικηγόρε
    ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ...........ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ..........
    ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ..........SS....H.......SPORT TOURING.........

ΠΑΡΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ...............ΜΕΓΑΛΟΚΟΥΒΑ........!!!!!!!!!

Έγώ τό πλήρωσα πολύ άκριβά μέ δύο varadero.......!!!!!!!
    Έσύ έχεις δοκιμάσει μέ .........
    HAYABUSA............BLACKBIRD..........ZZR........ZX-9...........????????????

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Λάζαρε μάλλον πως αυτό που εννοούσε ηταν οτι έκανες μια μλκ στο δρόμο, οπως ολοι μας δλδ, και τρέξανε ολοι να το θάψουν το μηχανάκι. Όχι οτι σε έβρισε προσωπικά.

Φιλικά.

MAKAΡΙ..............ΝΑΤΑΝ ΕΤΣΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

Τή μαλακία σίγουρα τήν έκανα,μόνο πού έπεσα.........ΑΛΛΑ......τό ήθος
    φαίνεται κι άπό άλλού.....!!!!!!!!

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ