Λαθος........μονο....Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λαθος........μονο....Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
........για τα χλμ εγω (προσωπικα) κραταω αρχειο με οτι οχημα ειχα...
για ποιο λογο?
![]()
Γι’ αυτό δεν γράφω τίποτα γιατί δεν θυμάμαι τίποτα ( τα οικοπεδακια που έχω πάρει να είχα μόνο δεν θα ξανά δούλευα στη ζωή μουΑρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μα με τρωει να γραψω και εγω αλλα οσο και να κατσω να σκεφτω δεν γινεται.
Παω να μετρησω της τουμπες μολις της εχω βρει πρεπει να ξεχωρισω ποιες φταιω εγω και ποιες ο αλλος.
Παω να βαλω τα χλμ . για τα μηχανακια μου , καθε φορα ξεχναω και καποιο.
Αντε να δουμε τι θα βγει, ε ρε και να μαγευρευει τιποτα ο κυριακος και μετα να τρεχετε να μειωσετε τα χλμ.![]()
:rotflmao:
)
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από l@gos
για ποιο λογο?
![]()
γιατι μαλλον εβρισκε τη συλλογη γραμματοσημων πολυ ηρεμη ασχολια, κ ειπε να ασχοληθει με κατι πιο συναρπαστικο
![]()
Ερωτηση.Αρχικά δημιουργήθηκε από l@gos
για ποιο λογο?
![]()
:a24:
Για να γραψει στο θρεαντ.![]()
![]()
![]()
καλως τονα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Γι’ αυτό δεν γράφω τίποτα γιατί δεν θυμάμαι τίποτα ( τα οικοπεδακια που έχω πάρει να είχα μόνο δεν θα ξανά δούλευα στη ζωή μου:rotflmao:
)
ειπα κ εγω.............. δεν θα γραψει!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Βρε εδώ είσαι συ και σε ψάχνω;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
γιατι μαλλον εβρισκε τη συλλογη γραμματοσημων πολυ ηρεμη ασχολια, κ ειπε να ασχοληθει με κατι πιο συναρπαστικο
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Μπορεί να είναι προφήτης και να γνώριζε για το θρεντ χροοονια πρινΑρχικά δημιουργήθηκε από l@gos
για ποιο λογο?
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
![]()
οκ............Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ερωτηση.:a24:
Για να γραψει στο θρεαντ.![]()
![]()
![]()
μΕ εχετε λυσει ΟΛΕΣ τις αποριες!!!
![]()
![]()
Εσείς πόσες τούμπες φάγατε σήμερα ?Αρχικά δημιουργήθηκε από l@gos
καλως τονα.....
ειπα κ εγω.............. δεν θα γραψει!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
πω-πω μια κανονια!!!!
Οταν λεω αρχειο,εννοω τα χλμ των service και τι αλλαζα για να δω αν τα εκαιγα εγω η αν ο μηχανικοι που ειχα (πριν βρω αυτον που εχω τωρα) ηταν λαμογια...και καποια στιγμη μου εμεινε σαν συνηθεια.....βεβαια οταν πουλαγα κατι απο συναισθηματικης καταστασης ειμουνα χαλια και δεν ηθελα να σβησω τιποτα....αυτα...οκ???Αρχικά δημιουργήθηκε από l@gos
για ποιο λογο?
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν ειμουνα προφητης,φανταζομαι θα μπορουσα να βρω και 5+1 νουμερα και να κανω τωρα τον γυρο του κοσμου.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Μπορεί να είναι προφήτης και να γνώριζε για το θρεντ χροοονια πριν
Ναι ρε Πανο μην τρελαινεσε , κοιτα ποσο γελιο βγηκε.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Οταν λεω αρχειο,εννοω τα χλμ των service και τι αλλαζα για να δω αν τα εκαιγα εγω η αν ο μηχανικοι που ειχα (πριν βρω αυτον που εχω τωρα) ηταν λαμογια...και καποια στιγμη μου εμεινε σαν συνηθεια.....βεβαια οταν πουλαγα κατι απο συναισθηματικης καταστασης ειμουνα χαλια και δεν ηθελα να σβησω τιποτα....αυτα...οκ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Εσείς πόσες τούμπες φάγατε σήμερα ?:rotflmao:
![]()
στην φαση που ειμαι εγω τωρα, μετραω παντοφλιες κ οχι τουμπες!!!
![]()
![]()