Θα το ξανα πω αλλη μια φορα...απο το "πονανε τα μπουτια μου, καιγομαι, αλλαζω τα κλιπον.." φτασαμε στο " το ειχα ανετα..." το νου σου γιατι ποναει...ασε τα σχολια, ασε τα πολλα γιατι δεν κανει το μηχανακι τον οδηγο....Ασε τα ταπα γιατι δεν ξερεις τι σημαινει ταπα και απολαυσε οσο μπορεις το μηχανακι!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Ναι ηταν δικαβαλος, αλλα επισης ηταν και 750 κυβικα, καθως επισης και εγω απο την μερια μου δεν πηγα πουθενα "ταπα". :o Τον ειχα ευκολα -και το ξεραμε και οι δυο- αλλα απο εκει και περα ηταν ενα πολυ ωραιο "παιχνιδι". Κοντρες ΔΕΝ κανουμε, και δεν εχω να αποδειξω τιποτα σε κανεναν.
Θες να σου πω οτι εισαι καλυτερος οδηγος απο μενα; Ναι εισαι. Και λοιπον; Συνεχιζεις να εχεις ενα Honda!:ZZZ:
![]()
Σταυρακο να εισαι καλα και να ακουω οτι κανεις βολτες!!
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Εγω ομορφε σε προλαβαινω σε κανα μηνα, η θα φορτωσεις και εσυ κανα δικαβαλο;Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πες όμως ότι ήταν δικάβαλος.....![]()
![]()
Κρίμα..... δεν με πρόλαβες να με σερβίρεις κι εμένα ένα τσαγάκι.....![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Άντε να δούμε.....Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εγω ομορφε σε προλαβαινω σε κανα μηνα, η θα φορτωσεις και εσυ κανα δικαβαλο;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Α ωραία πράγματα μαρτυρούν οι πρώτες εικόνες !!
Δώστε φωτό στο λαό σας μηχανάκηδες !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Super ήταν! Να ξαναπάμε.![]()
Για τις φωτό υπομονή, γιατί προς το παρόν πήζω...Ισως μπορέσει να ποστάρει μερικές ο SF.
Μπράβο στον Κατανάκο για την ιδέα. Ηταν ωραία διαδρομή, θάλασσα, τοπία, παρέα, φαγάκι... πάντα τέτοια!![]()
Μπράβο μπράβο!
safety doesn't happen by accident
Τελικά λόγο υποχρεώσεων δεν μπορέσα να σας ακολουθήσω.
Πάντα τέτοια παιδιά![]()
![]()
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"
γ@μω την δουλεια μου μεσα,,,,,,![]()
![]()
![]()
![]()
Παντα τετοια ρε παιζακια.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Τον Bart δεν τον βλέπουμε στις φωτογραφίες γιατί....... δεν ξύπνησε![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
εννοειται....κοιμομουνΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τον Bart δεν τον βλέπουμε στις φωτογραφίες γιατί....... δεν ξύπνησε![]()
!
![]()
ποιο μοντέλο ήταν?Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
...Ξεχασα να αναφερω και το "κερασακι" στην τελεια μερα: το MV Agusta με το οποιο παιξαμε σε ολη την Αττικη Οδο στην επιστροφη (και το παγωμενο τσαγακι που του σερβιρα!)Ωραιοτατος ομως!
![]()
περάσατε καλά κουφαλόνια???
εΕΕΕ???
άτιμη κοινωνία,
έχεις φάει τα καλύτερα παιδιά στην εργατιά!!!![]()
![]()
![]()