μπα μην μπειτε στον κοπο να απαντησετε, τωρα που το διαβασα, μαλακια ακουγεται:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μπα μην μπειτε στον κοπο να απαντησετε, τωρα που το διαβασα, μαλακια ακουγεται:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
Με πρόλαβες!
![]()
![]()
![]()
τελικα μετα απο πολυ ωριμη σκεψη, αποφασισα να πουλησω το tuono....
θα κρατησω το κ7 για την πιστα και την αλητεια, και θα παρω και ενα scooterγια την πολη!
με τον ξαδερφο πανουργια, θα κανουμε τις αλλαξοκωλιες μας οποτε βαριομαστε, ετσι για να σπαει η μονοτονια!!!!
καλο δεν ακουγεται το σεναριο???
και οπως ελεγε η αγγλιδα γιαγια ενος φιλου μου:
"hey george, you had to do something stupid again"
edit: φτου! με προλαβες!![]()
![]()
![]()
λοιπον κρατας το κ7 το τουμπανιαζεις...(κι'αλλο) και το πουλας...
με τα λεφτα αγοραζεις μια χαρλευ ..την χαιρεσααι οσο την χαρεις και την δινεις γι ακαμια 30αρια χιλιαρικα...
περνεις το ΚΤΜ του αλλαζεις τα φωτα στην πιστα...και το δινεις στον Λαμπρο (αν καταλαβα καλα)...
μετα περνεις την busa την καινουργια και μολις την τελικιασεις (την επομενη μερα δηλαδη) την δινεις και περνεις το 1098s και ενα σκουτερακι για την πολη....
αφου ξεκ0λιασεις και το ducati και εχεις ηδη δει τα προτερηματα του σκουτερ, το πουλας και περνεις αλλα 5 σκουτερ....
αρχιζεις να τα πουλας και αφου βγαζεις κερδος...περνεις κι'αλλα...
ε, σιγα σιγα νοικιαζεις και ενα καταστηματακι για να τα βαζεις μεσα:rotflmao: και να σε βρισκουν πιο ευκολα οι πελατες.....
στο τελος αγοραζεις το οικοπεδο στο Ναυπλιο και ενα αυτοκινητακι για να πηγαινεις τα σ/κ!
+εχεις και το tuono για τις δυσκολες ωρες
σοβαρα τωρα......
δεν το σκεφτεσαι για το ταξιδι και το σεξ??
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
:rotflmao:
Κοίτα κράξιμο που θα φάω τώρα.
Παντρέψου μία Harley. Πήγαινε να τεστάρεις μία να δεις πως είναι. Να ακολουθήσεις σε κανά ταξίδι. Γιατί δεν σκέφτεσαι να έχεις μία μηχανή σαν βάση? Μία μηχανή που θα έχεις μέχρι τα 120 σου.(Δεδομένου ότι ο μέσος όρος ζωής θα αυξηθεί).Πέρνα μία απο τον customiζά που σου λέω να δεις choppers να πορωθείς.
Να customise the shit out of it. Να γράφει gixxerap επάνω της.
Ψαλίδι, ζάντες, φρένα, τιμόνι, αψυχολόγητα φαρδύ 300άρι λάστιχο, αψυχολόγητα μικρό μπρος φανάρι, stand, εξατμήσεις, βαρβάτες τιμονόπλακες και ανάποδα μπροστινά σε μέγεθος κολώνας.
Όλα επιλεγμένα απο εσένα. Ξεκίνα απο μία απλή και με τον καιρό όλα γίνονται.
Κατα τα άλλα...δεν ξέρεις τι σου γίνεται.
ON OFF BMW 1200 GS....KTM 950 Supermoto...Suzuki GSXR 600... Hayabusha..
Διαφέρουνε αυτές μεταξύ τους σαν την μέρα με την νύχτα.
Απο ότι καταλαβαίνω εσύ έχεις πάθος με τις μηχανές γενικότερα, όχι με την μηχανή σου.
Εγώ με την μηχανή μου έχω περάσει απο χιονισμένα βουνά και καυτές ασφάλτους και δεν σκοπεύω να τα ξαναπεράσω με άλλη. Η Harley μου πάνω απο όλα. Παρόλαυτα έναν Δούκα θα τον χτυπήσω τώρα του χρόνου.
Για την πόλη τώρα σκέψου ένα Supermotard να περνάς μέσα στην κίνηση γουστάρωντας...πάνω απο καθρέφτες, πάνω απο πεζοδρόμια και ίσως καμμία endurάδα.
SCOOTER δεν θα έπαιρνα με τίποτα και ποτέ.
να ο ανθρωπος μου.....πανω που λεω να αφησω το σεναριο της harley για αργοτερα, με ξαναβαζει στην πριζα![]()
αν και το σεναριο του devil's animal δεν ειναι κακο......και δε χρειαζεται και πολλα λεφτα εδω που τα λεμε.....με ενα τηλεμαραθωνιο τα μαζευω ευκολα![]()
σωστος!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Παντρέψου μία Harley. Πήγαινε να τεστάρεις μία να δεις πως είναι. Να ακολουθήσεις σε κανά ταξίδι. Γιατί δεν σκέφτεσαι να έχεις μία μηχανή σαν βάση? Μία μηχανή που θα έχεις μέχρι τα 120 σου.(Δεδομένου ότι ο μέσος όρος ζωής θα αυξηθεί).Πέρνα μία απο τον customiζά που σου λέω να δεις choppers να πορωθείς.
Ψαλίδι, ζάντες, φρένα, τιμόνι, αψυχολόγητα φαρδύ 300άρι λάστιχο, αψυχολόγητα μικρό μπρος φανάρι, stand, εξατμήσεις, βαρβάτες τιμονόπλακες και ανάποδα μπροστινά σε μέγεθος κολώνας.
κουκουρουκουπαπ, ξανασκεψου το, εγω ειμαι υπερ της harley.
αρκει να σε φανταστεις...
εγω εκανα την αρχη: σου εφτιαξα και το μπουφαν!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Κατα τα άλλα...δεν ξέρεις τι σου γίνεται.
ON OFF BMW 1200 GS....KTM 950 Supermoto...Suzuki GSXR 600... Hayabusha..
Διαφέρουνε αυτές μεταξύ τους σαν την μέρα με την νύχτα.
Απο ότι καταλαβαίνω εσύ έχεις πάθος με τις μηχανές γενικότερα, όχι με την μηχανή σου.
Εγώ με την μηχανή μου έχω περάσει απο χιονισμένα βουνά και καυτές ασφάλτους και δεν σκοπεύω να τα ξαναπεράσω με άλλη. Η Harley μου πάνω απο όλα. Παρόλαυτα έναν Δούκα θα τον χτυπήσω τώρα του χρόνου.
Για την πόλη τώρα σκέψου ένα Supermotard να περνάς μέσα στην κίνηση γουστάρωντας...πάνω απο καθρέφτες, πάνω απο πεζοδρόμια και ίσως καμμία endurάδα.
SCOOTER δεν θα έπαιρνα με τίποτα και ποτέ.
Φιλαρακι επειδη δεν ξερεις...διαβαζε να μαθαινεις.......επειδη.....''γαμαει η HARLEY''![]()
![]()
συντομα θα εχει μια....οπως ειπε......ακομα δεν ξερει ποια και τι χρωμα.....αλλα θα εχει.....εχει παει στην Harley Κηφισιας 4 φορες μερα (και μια βραδυ απο τις 2 μεχρι τις 3 τα ξημερωματα) και τα εχει μαθει ολα....ο πωλητης εγινε κολλητος του.....οι μηχανικοι πινουν νερο στο ονομα του.....Οσο αφορα τις αλλαγες που λες,απο οτι μας ειπε μονο το ντεποζιτο θα μεινει μαμα.....ολα τα υπολειπα τον πουλο.....η ροδα 325 πισω ειναι ετοιμη....οι ακραπα το ιδιο....τωρα δεν ξερω αν προτιμαει wp η ohlins για μπροστα.....τα πατακια θα μεινουν αλλα θα βαλει εκει τις γλυστρες.....το μονο προβλημα ειναι αν μπορει να κανεις τις σουζες του.....οι σερρες ειναι ετοιμες και τον περιμενουν.....αρα γιατι να σε κραξουμε......
TROOPER........![]()
![]()
![]()
![]()
''ΓΑΜΑΕΙ Η HARLEY'' N![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
σωστος!
κουκουρουκουπαπ, ξανασκεψου το, εγω ειμαι υπερ της harley.
αρκει να σε φανταστεις...
εγω εκανα την αρχη: σου εφτιαξα και το μπουφαν!![]()
![]()
![]()
Δεν του πάει και άσχημα ....
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αντε με το ζορι οσες σε βγουνε .....Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μα εσυ το πηγες πολυ μακρια.......εννοειται οτι το busa ειναι στα μελλοντικα σχεδια......αλλα μεχρι τοτε, προλαβαινουμε να κανουμε μια δυο τρεις τεσσερις, αντε πεντε εξι αλλαγουλες......, δεν προλαβαινουμε?
:a24:![]()
![]()
Μαλακια...τον φοβησα με το κομματι προυποθεση.....
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
εσυ οποτε θελεις, ερχεσαι & το παιρνεις, με μονη προυποθεση να πας σε πιστα, και οχι να αλωνιζεις στις εθνικες....δε χρειαζεται να το αγορασεις.......νομιζω?Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
![]()
Μαλακια...τον φοβησα με το κομματι προυποθεση.....
τωρα σαν μπαμπας που εισαι δε σου χρειαζεται 1000αρι για τον δρομο....
....τωρα σαν μπαμπας που εισαι δε σου χρειαζεται 1000αρι για τον δρομο....
Σωστά! :o
ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΤΡΙΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!!
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: