Μονο το μουτρο μου αρεσειΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
και από μούτρο![]()
![]()
![]()
Μονο το μουτρο μου αρεσειΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
και από μούτρο![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
Δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα μιλας με τον idi:smilea:
Δικιο εχεις
Στην αρχη επρεπε να πει ''Ω ΧΑΙΡΕ ΜΕΓΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕ''
![]()
ΕννοουσαΑρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Δικιο εχεις
![]()
Ειναι πιθανοτερο να περπατησει πανω στην θαλασσα παρα να ακουσει καλη κουβεντα για Honda απο τον Διδασκαλο![]()
![]()
![]()
Να το κάνω edit?Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Δικιο εχεις
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Chris
to mixanaki yelika einai poli oreo....
allaksa gnomi meta apo kamia 30ria foto pou eida parapanoi kai apo ta texnika xaraktoristika pou diabasa einai entelos ma entelos kainourgia motosikleta....
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ.............
Μην αρχιστετε τον λιθοβολιμο, αλλα πιστευω οτι ειναι το πιο ομορφο ss αυτη την στιγμη.
Και + 1000 στην Honda που δεν μπηκε στο Trip να υιοθετησει το καγκουρο - Looκ που εχουν ολα τα Ιπαωνικα ss τα τελευταια χρονια.
Τι ρυγχη, τι αιχμες, τι ουρες τι χρωματα λες και εγινε εκρηξη σε χρωματοπωλειο, βαρεθηκα ....
αυτο ειναι μετρημενο και σωστο....
σου λεει :
''Μεγαλε παω γ@μιοντας σε δρομο και πιστα αλλα δεν ειναι αναγκη να το κραυγαζουμε κιολας...''
πολυ ομορφο και διαφορετικο.
Εμενα μου λεει οτι οι σχεδιαστες γαμιουνται να αποδειξουν κατι που δεν μπορουν.....Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
''Μεγαλε παω γ@μιοντας σε δρομο και πιστα αλλα δεν ειναι αναγκη να το κραυγαζουμε κιολας...''
![]()
Σταυρωστε με σταυρωστε με γερα μπινελικωστε με![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
δε μας λες που τις ειδες μπας κι αλλαξουμε και μεις γνωμη?Αρχικά δημιουργήθηκε από tassosrr
allaksa gnomi meta apo kamia 30ria foto pou eida parapanoi![]()
εμενα παλι μου λεει : ειμαι σχεδιαστης μοτοσυκλετας , θελω οπωσδηποτε να φτιαξω κατι διαφορετικο που θα πουλησει αλλα εχω ξεμεινει απο ιδεες...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εμενα μου λεει οτι οι σχεδιαστες γαμιουνται να αποδειξουν κατι που δεν μπορουν.....
![]()
![]()
Δεν ξέρω αν είναι πιο όμορφο ή πιο άσχημο αυτό είναι υποκειμενικό . Αλλά τόσο θάψιμο δεν το αξίζει.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Μην αρχιστετε τον λιθοβολιμο, αλλα πιστευω οτι ειναι το πιο ομορφο ss αυτη την στιγμη.
Και + 1000 στην Honda που δεν μπηκε στο Trip να υιοθετησει το καγκουρο - Looκ που εχουν ολα τα Ιπαωνικα ss τα τελευταια χρονια.
Τι ρυγχη, τι αιχμες, τι ουρες τι χρωματα λες και εγινε εκρηξη σε χρωματοπωλειο, βαρεθηκα ....
αυτο ειναι μετρημενο και σωστο....
σου λεει :
πολυ ομορφο και διαφορετικο.
Είμαι βέβαιος ότι τα επόμενα μοντέλα των ιαπωνικών εταιριών θα μοιάζουμε με αύτό καθώς είναι το πρώτο που υιοθετει το Motogp look.
Νέα εποχή.
μετα απο το r6 06'Αρχικά δημιουργήθηκε από zero
το πρώτο που υιοθετει το Motogp look.
Νέα εποχή.![]()
Αυτό ειναι 600 ωρε παλικάρι . Μιλάμε για 1000αρια . Τοσο λεπτός κώλος σε χιλιάρι δεν έχει ξαναβγει.Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
μετα απο το r6 06'![]()
τεσπα...Αρχικά δημιουργήθηκε από zero
Αυτό ειναι 600 ωρε παλικάρι . Μιλάμε για 1000αρια . Τοσο λεπτός κώλος σε χιλιάρι δεν έχει ξαναβγει.
ας το δουμε κι απο κοντα...![]()
![]()
Όντως από τις φωτό δεν μπορείς να καταλάβεις. Αν δεν το δεις στο δρόμο δεν γινεται δουλεια.Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
τεσπα...
ας το δουμε κι απο κοντα...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εμενα μου λεει οτι οι σχεδιαστες γαμιουνται να αποδειξουν κατι που δεν μπορουν.....
![]()
ενω οι πενταχρωμιες, τα γραφικα τυπου τσουναμι και κυκλωνα και οι ουρες που μοιαζουν με εργαλεια βασανισμου της Ιερας εξετασης δεν προσπαθουν να αποδειξουν κατι που δεν ειναι ας πουμε....
anyway περι ορεξεως σπανακοπιτα![]()