Τώρα το είδα αυτό....![]()
Ενα έχω να πω. Στο Busa ήταν 3. Τα παιδιά και ο άγγελος τους που βάραγε υπερωρίες.
Ούτε θέλω να σκεφτώ τι θα είχε συμβεί αν έπεφταν μια στροφή πριν ή μια στροφή μετά την συνάντηση του catmaster....
Aκη είσαι μάγκας![]()
Τώρα το είδα αυτό....![]()
Ενα έχω να πω. Στο Busa ήταν 3. Τα παιδιά και ο άγγελος τους που βάραγε υπερωρίες.
Ούτε θέλω να σκεφτώ τι θα είχε συμβεί αν έπεφταν μια στροφή πριν ή μια στροφή μετά την συνάντηση του catmaster....
Aκη είσαι μάγκας![]()
catmaster![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
As soon you touch this limit something happens and somebody can go a little bit further.With your mind power your determination your instict and the experience as well you can fly very high
AYRTON SENNA
Μπραβο σου φιλε. Κριμα που σπανιζουν ανθρωποι σαν κι εσενα.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Τα respect και αυτά, Άκη, δεν είναι τουμπανα και τα μάλα...
Απλώς μέσα από τη πράξη σου, μακάρι να ευαισθητοποιηθούν και άλλοι που παλιότερα δεν σταματάγαν. Ας το καταλάβουμε, ότι σ'αυτή τη ζωή, αν δεν βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον, αν δεν στηρίξουμε το συνάνθρωπο στη δύσκολή του..είμαστε ένα τεράστιο τίποτα... μόνοι μας είμαστε τίποτα...όλοι είμαστε τα πάντα...
Ωραίο δίδαγμα πάντως η συγκεκριμένη ιστορία... Ποτέ ξανά και να είστε καλά!![]()
![]()
περαστικα κι απο μενα στα παιδακια...εχετε υπ οψιν οτι οι μοτοσυκλεττες (και ειδικα οι μεγαλες) ειναι οπλα και στα χερια απαιδευτων εκπυρσοκροτουν με τραγικα αποτελεσματα...
αναψτε κανα κερακι σε οποιον αγιο συμπαθειτε και πολλη προσοχη απο εδω και στο εξης...![]()
υ.γ. ακη...ο ψεκασμος του τετρακυλινδρου εν σειρα δεν μπαινει σε v4 η v2...:rotflmao: :rotflmao:
frankly my dear, i dont give a damn...
Catmaster είσαι ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΟ !!!!
Γνήσια μοτοσυκλετιστική αλληλλεγγύη !!!
Ο,τι άλλο και να πώ είναι λίγο!
![]()
![]()
![]()
ΥΓ
Νάντια περαστικά σε σένα και τον αρραβωνιαστικό σου !
εγω προτεινω,αυριο κιολας,να ταριχευσουμε τον Κατ ωστε να μεινει για παντα στις καρδιες μας και φωτεινο παραδειγμα στις γενιες που ερχονται..!!!!
το οφειλουμε σε μας και τα παιδια μας...
εχω ιδεες ο πουστης..![]()
παιδια,περαστικα.![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Νάντια περαστικά και από μένα.
Μπράβο ρε catmaster, θέλουμε και άλλους σαν εσένα... !!! :a19: :a19: :a19:![]()
![]()
:a19: :a19: :a19:
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ γιατι ρε παιδια ποτε ο ΕΛΛΗΝΑΣ δεν εδεινε το χερι του οταν χρειαζοταν και παλι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και ευχωμε να μην ηταν αιτια το παρεο![]()
![]()
![]()
ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ Ζ-750
ΠΑΙΔΙΑ ............ πριν ένα σχεδόν χρόνο έγινε το ατύχημα ...........:smilea:
καλο ειναι που ξανανεβηκε να τη μαθουμε και οι νεωτεροι την ιστορια![]()
ακη ενα εταιροχρονισμενο:a19: :a19: :a19:
θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
Ο. ΕΛΥΤΗΣ