Το Highside έρχεται σαν αστραπή. Ο μόνος που το καταλαβαίνει είσαι εσύ...Αρχικά δημιουργήθηκε από kostuono
Οταν έπεσα δεν είχε καταλάβει κανένας τπτ....ουτε εγω!!!!![]()
Βύρωνα δεν σου αρέσαν τα m3 στην πίστα???![]()
Τα Μ3 για τους ρυθμούς που κινήθηκα ήταν άψογα. Ουσιαστικά όμως μόνο στο τελευταίο section μπορέσαμε να δουλέψουμε όλες τις ταχύτητες και καλά φρένα.
Δεν με προβλημάτισαν παρά μόνο ψυχολογικά, μιας και στο κεφάλι μου γύρναγε η ιδέα πως δεν είναι γόμες.![]()
πω πωωωω....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πάρε μια επισύναψη.....(Δεν ξέρω που σε έπιασε ο Στέλιος, αλλά είναι εντυπωσιακή φωτό.)
![]()
![]()
Thanks Βυρωνα,να΄σαι καλα!
Φοβερη δουλεια ο φωτογραφος!!!Περιμενω τις δικες μου.Λογικα θα αργησουν λιγακι.Αντε ελπιζω να τα ξαναπουμε σε κανα track day.
Παντα ορθιος φιλε και αγρατσουνιστος!!!!![]()
οντως εντυπωσιακη φωτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πάρε μια επισύναψη.....(Δεν ξέρω που σε έπιασε ο Στέλιος, αλλά είναι εντυπωσιακή φωτό.)
![]()
αλλα εχει πλαγιασει υπερβολικα ή εμενα μου φαινεται??![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
οντως εντυπωσιακη φωτο...
αλλα εχει πλαγιασει υπερβολικα ή εμενα μου φαινεται??![]()
Υπερβολικο πλαγιασμα ειναι οταν φαει το low....(που ξερεις με ποσα μπηκε και σε τι στροφη για να πεις οτι ειναι υπερβολικο αλλωστε?)...μεχρι τοτε ειναι απλα μια μαχιμη και αριστη action foto![]()
Καλημερα φιλε.Ουτε και γω να φανταστεις θυμαμαι που πηγαινα ετσι...Κραταει τοσο πολυ η πιστα στις Σερρες,που μπορεις να πλαγιαζεις παρα πολυ.Φυσικα υπαρχουν και ορια που φροντιζει το μηχανακι να σου δειχνει.Κατι ψιλογλιστρηματα του μπροστινου μου θυμισαν οτι δεν οδηγαω supersport με racing λαστιχα...Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
Υπερβολικο πλαγιασμα ειναι οταν φαει το low....(που ξερεις με ποσα μπηκε και σε τι στροφη για να πεις οτι ειναι υπερβολικο αλλωστε?)...μεχρι τοτε ειναι απλα μια μαχιμη και αριστη action foto![]()
Τελος παντων...
Αυτη τη φορα εβγαλα τα καγκελα που ειχα για προστασια για τον κινητηρα γιατι εβρισκαν την προηγουμενη φορα και προκειμενου να εχω άλλα,δηλαδη να γινει μοχλος το καγκελο και να αγορασω οικοπεδακι,προτιμησα να βαλω μανιταρια.
Να και μια φωτο που με ειχε πιασει ο φωτογραφος να τα ξυνω...
http://allyoucanupload.webshots.com/...0952987_th.jpg
![]()
Αυτα και παντα ορθιοι...
Φιλε Μιχαλη μια συμβουλη ...... αν φορας τις μαμα διαστασεις ελαστικων ...... ΠΡΟΣΟΧΗ ............
..... μην παρασυρεσαι .... ειναι υπουλα και διωχνουν ευκολα .......... κατ' αλλα ΜΠΡΑΒΟ για την προσπαθεια σου ........... και σε ολα τα παιδια που μαθαινουν ... και παλι ΜΠΡΑΒΟ ........
http://s21.photobucket.com/albums/b259/petani/?start=20
Αντωνη σ'ευχαριστω για τη συμβουλη.Οντως τη μαμα διασταση φοραω.Θα ειχα προχωρησει σε αλλαγη με φαρδυτερη ζαντα και τα σχετικα,αλλα σκεφτομαι να δωσω τα λεφτα μια και καλη σε καινουργιο μηχανακι supersport και οχι λιγα λιγα και με αμφιβολα αποτελεσματα...Αρχικά δημιουργήθηκε από petani
Φιλε Μιχαλη μια συμβουλη ...... αν φορας τις μαμα διαστασεις ελαστικων ...... ΠΡΟΣΟΧΗ ............
..... μην παρασυρεσαι .... ειναι υπουλα και διωχνουν ευκολα .......... κατ' αλλα ΜΠΡΑΒΟ για την προσπαθεια σου ........... και σε ολα τα παιδια που μαθαινουν ... και παλι ΜΠΡΑΒΟ ........
![]()
![]()
That's the spirit my friend.Welcome to the clubΑρχικά δημιουργήθηκε από mika2006
Αντωνη σ'ευχαριστω για τη συμβουλη.Οντως τη μαμα διασταση φοραω.Θα ειχα προχωρησει σε αλλαγη με φαρδυτερη ζαντα και τα σχετικα,αλλα σκεφτομαι να δωσω τα λεφτα μια και καλη σε καινουργιο μηχανακι supersport και οχι λιγα λιγα και με αμφιβολα αποτελεσματα...
![]()
![]()
![]()
Kαλα αυτο δεν χωραει αμφιβολια ..... αν ειναι δυνατον το fazer να γινει SS ........ oτι και να του κανεις ....... παλι fazer θα ειναι .............Αρχικά δημιουργήθηκε από mika2006
Αντωνη σ'ευχαριστω για τη συμβουλη.Οντως τη μαμα διασταση φοραω.Θα ειχα προχωρησει σε αλλαγη με φαρδυτερη ζαντα και τα σχετικα,αλλα σκεφτομαι να δωσω τα λεφτα μια και καλη σε καινουργιο μηχανακι supersport και οχι λιγα λιγα και με αμφιβολα αποτελεσματα...
![]()
![]()
![]()
![]()
Απλα επειδη το ειχα ψαξει σε "βαθος" ........ και σε "μηκος" το θεμα .......![]()
![]()
............
..... κοινως οικοπεδακι με θεα .......![]()
![]()
....... στα λεω αυτα ...........
μπραβο παιδια................
πολυ καλο post....................
αντε πανω τωρα στο ''Ναο'' τελος του μηνος για πρακτικη εξασκηση....................
Αρχικά δημιουργήθηκε από petani
Kαλα αυτο δεν χωραει αμφιβολια ..... αν ειναι δυνατον το fazer να γινει SS ........ oτι και να του κανεις ....... παλι fazer θα ειναι .............![]()
![]()
Απλα επειδη το ειχα ψαξει σε "βαθος" ........ και σε "μηκος" το θεμα .......![]()
![]()
............
..... κοινως οικοπεδακι με θεα .......![]()
![]()
....... στα λεω αυτα ...........
Ωχ!Ελπιζω να μην επαθες τιποτε εσυ...
Αντε απο δω και περα παντα ορθιος και αγρατσουνιστος!!!
![]()
![]()
Ωραίος!!Αρχικά δημιουργήθηκε από chducos1
sapila παρε ενα στρογγυλοφαναρο
Εχω μάθει οτι θα μαζευτούν μερικά Paul Smart την Κυριακή στο Rally 70s.
Αν είσαι κι εσυ θα τα πούμε!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Οχι ... οχι ..... ολα καλα ...... εχασα τη μουρη απο υπερβολικο πλαγιασμα ..... το @αμημενο το 110 τελειωνει νωρις .................... γι"αυτο εβαλα 3.50αρα και 120 και ησυχασα .......Αρχικά δημιουργήθηκε από mika2006
Ωχ!Ελπιζω να μην επαθες τιποτε εσυ...
Αντε απο δω και περα παντα ορθιος και αγρατσουνιστος!!!
![]()
![]()