Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
...εννοειται οτι το γονατο δε λυγιζε οποτε σηκωσα το αριστερο ... χαλια...σουβλιες στη λεκανη .... τελικα τα καταφερα ... ..![]()
αυτο ειναι καλυτερο απο το να μην μπορεις να το τεντωσεις...![]()
...εννοειται οτι το γονατο δε λυγιζε οποτε σηκωσα το αριστερο ... χαλια...σουβλιες στη λεκανη .... τελικα τα καταφερα ... ..![]()
αυτο ειναι καλυτερο απο το να μην μπορεις να το τεντωσεις...![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Με μπέρδεψες μεγάλε , άμα μιλάς για οδηγική συμπεριφορά , θα παραμείνω On- Off .Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
ρε Κυριάκο ....... Εγώ για παράδειγμα από τότε που γυάλισα το παπί μου
και μετά το SRX μου βγείτε σε πολύ καγκουρα και το πληρώνω τώρα
με το πόδι.... Εσένα προς τα που σε πάει
70% συγκρατημένος αναβάτης - 30% γκαζίδια, όταν μπορώ να τα ρίξω .![]()
Εδω και 14 χρόνια με το ΑΧ-1 , η παραπάνω συνταγή φαίνεται να αποδίδει .
Τον Κυριάκο τον προσέχω σαν τα μάτια μου , τίποτα δεν μπαίνει πρώτο από την ασφάλεια του Κυριάκου , ούτε καν το παθός του .
Και τέλος για όνομα του θεού , η μοτοσυκλέτα για μένα είναι ένα από τα πράγματα που θαυμάζω και απολαμβάνω , έχω και πολλά άλλα ενδιαφέροντα εξίσου δυνατά .
Αντε , τα λέμε ... έχουμε να πάμε και για το μεροκάματο ....
να ξεχρεώσουμε τα ανταλλακτικά από ΑΧ-1![]()
![]()
ζαχη τι να σου πω....σου τα χα πει πριν τη τουμπα, σου ειπα και μερικα ψιλα μετα τη τουμπα, θα ακουσεις και κατι ακομα οποτε βρεθουμε.
περαστικα ρε τρελοκομειο !!!!!!!!![]()
και εδω θελω να επισημανω κατι που δεν διαβασα απο κανεναν....
ενα ατομο σχετικα νεο στο χωρο του μοτοσυκλετισμου, με ορεξη αν οχι να μαθει τουλαχιστον να ακουσει, νεα στο φορουμ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ !!!!
απο μενα respect γιατι αυτο δειχνει πολλα περισσοτερα απο ενα καλο η κακο τιμονι.δειχνει χαρακτηρα ατομου.και ατομο που μπορει και παραδεχεται τα λαθη του αξιζει σεβασμο.
ποτε ξανα sober-ινα.![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αχ! Ωραία φεύγει ο Σεπτέμβρης!
Α ρε θεοπάλαβη! Δεν περίμενες λιγάκι ακόμα να έχει χειμωνιάσει για να αρχίσεις; Έφταιγε η βροχή η ομίχλη ήταν στραβό το κλίμα κ.λπ. ;
Τεσπα εσύ να είσαι καλά αυτά συμβαίνουν να έχεις να θυμάσει.
Περαστικά και πάντα... όχι τέτοια!![]()
ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΓΜΤ!!!
ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!
![]()
Δεν εννοω βεβαια τη Σομπερ ετσι?!
![]()
παντα καθυστερημενος,,
περαστικα θα ειναι σιγουρα,τα λαθη τα καταλαβες μονη σου,να σε μαλωσουν μεγαλη
κοπελα εισαι πια και καταλαβαινεις,οποτε καλη αναρρωση και μετα την ΚΛαιΡη
για ενα τσεκ απ.
ποτε ξανα........
φιλια.....
ρε κυριακο ,τι εγινε παλι με σενα ασχολουνται???πολος ελξης....δεν προλαβα να γυρισω
παλι δαγκωτο ....:rotflmao:
![]()
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
κυριακο respect!!!!
100000 χλμ
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειπα και εγω να ασχοληθω και επεσα σε γρασσο!!!
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
και εδω θελω να επισημανω κατι που δεν διαβασα απο κανεναν....
ενα ατομο σχετικα νεο στο χωρο του μοτοσυκλετισμου, με ορεξη αν οχι να μαθει τουλαχιστον να ακουσει, νεα στο φορουμ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ !!!!
απο μενα respect γιατι αυτο δειχνει πολλα περισσοτερα απο ενα καλο η κακο τιμονι.δειχνει χαρακτηρα ατομου.και ατομο που μπορει και παραδεχεται τα λαθη του αξιζει σεβασμο.
ποτε ξανα sober-ινα.![]()
Περαστικούλια![]()
Όπως έγραψε και κάποιος άλλος στο φόρουμ , υπάρχουν τρις κατηγορίες οδηγών , εκ των οποίων δυο, είναι η εξής : οι οδηγοί που θα πέσουν
![]()
![]()
![]()
Για όσους δεν έχουν πέσει , εύχομαι να είναι η εξαίρεση του κανόνα![]()
Για την μηχανή , μόλις κάνεις το πρώτο χιλιόμετρο θα ξεπεράσεις το ψυχολογικό μειονέκτημα και θα σου μείνει μόνο η εμπειρία που θα σε βοηθήσει να αντιμετώπισης άλλες δύσκολες περιπτώσεις .![]()
Αν για να ανέβω στη μηχανή έπρεπε να είμαι σίγουρος πως δεν θα πέσω ΔΕΝ θα ανέβαινα ποτέ
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
περαστικα
αν ημουν εγω εσυ θα ελεγα οτι τωρα το πρωτο πραγμα που θα κανω ειναι να μαθω να φρεναρω και μετα ξανανοιγω το γκαζι να μαθω να αντιλαμβάνομαι το δρομο και τις καταστασεις (φαναρια αμαξια κινήσεις που θα κανουν οι αλλοι ) οσο μπορω (ερχετε με το χρονο) και μετα ξανανοιγω το γκαζι
μην με παρεξηγήσεις που στα λεω αυτα και εγω ακομα τα μαθαίνω![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Σημερα δοκιμασα αν μπορω να'νεβω στο τουονο του Ζαρμαγεδον...εννοειται οτι το γονατο δε λυγιζε οποτε σηκωσα το αριστερο ... χαλια...σουβλιες στη λεκανη .... τελικα τα καταφερα ...
οκ να ανεβω ετσι για πλακα ... αλλα η στιγμη που 8α ερ8ει να πατησω μιζα ... να βαλω πρωτη και να αφησω το συμπλεκτη ....![]()
οσο να'ναι ενα μικρο αγχος ...το εχω.....![]()
Κι εγώ το είχα αυτό το άγχος μετά το ατύχημα αλλά μόνο για όσο χρόνο κάνεις να πατήσεις τον συμπλέκτη και να βάλεις πρώτη.Αμέσως μετά ξεκινάει η βόλτα και όλα τα άλλα τα ξεχνάς,μην ανησυχείς,τουλάχιστον εσένα δεν καταστράφηκε ολοσχερώς το μηχανάκι σου![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
πέστα να μην τα λέω μόνο εγώΑρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Σ'αυτά τα riding schools που λέτε,έχει και κουτιά να σταματάνε όπου κ όποτε θέλουν,να περνάνε κάθετα,και φορτηγά να σου πετάνε χαλίκια..;
περαστικά και μακάρι όλες οι πτώσεις να είναι έτσι ανώδυνες
![]()
![]()
Ωραία.... ας μείνουμε στην άγνοια επειδή στην πίστα (τον χώρο εκμάθησης δλδ) δεν εχει αυτοκίνητα...
Τουλάχιστον ας ξέρουμε πριν μιλήσουμε τι λένε σε αυτά τα μαθήματα... Μπορεί και να εκπλαγούμε.. ή να καταλάβουμε πόσους ανθρώπους έχουν σώσει μέχρι σήμερα.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Περαστικά σου και σιδερένια.
Οπότε τώρα ξέρεις...
Οοοχι κόντρες.![]()
Οοοοχιι απότομες αντιδράσεις...![]()
Σε Μηχανές που δεν είμαστε και τόσο σίγουροι.
Σημασία έχει που είσαι καλά.
Την καλημέρα μου.
θα ειναι το ελαχιστο, άμα ήταν να σφίγγομαι μετά απο κάθε πέσιμο, θα είχα κοιλιακούς φέτες μιλάμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
... σκεφτομαι τη μηχανη αλλα ξερω πως οταν 8α ερ8ει η ωρα να ξανακαβαλησω ... το σφιξιμο στην κοιλια δεν το αποφευγω ...![]()
![]()
![]()
μια χαρά θα ξανανέβεις και θα εισαι ενα βήμα καλύτερη σαν οδηγός, να μου το θυμηθείς !![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
συμβαινει σε ολους μας καποτε, μακαρι μεχρι εκει να ειναι παντα το κακο....
το αγχος σου θα το φας αμα ξανακαβαλησεις,εχεις ομως πεισμα κ αγαπη για τις μοτο δεν σε φοβαμαι
εμπειριες μαζευουμε κ γινομαστε καλυτεροι
περαστικα sober![]()
Iron Horse / Born to Lose