γιατί το πουλάς ρε συ...εφοσον τα λεφτά που θα πάρεις δεν θα σε καλύψουν ούτε για προκαταβολή να πάρεις κατι αλλο... εγω θα το κρατούσα στο γκαραζ μου για παντα και θα το εβγαζα 1 κυριακή το μηνα βολτίτσα.
σκεψου το
ποσο θα το δωσεις?
γιατί το πουλάς ρε συ...εφοσον τα λεφτά που θα πάρεις δεν θα σε καλύψουν ούτε για προκαταβολή να πάρεις κατι αλλο... εγω θα το κρατούσα στο γκαραζ μου για παντα και θα το εβγαζα 1 κυριακή το μηνα βολτίτσα.
σκεψου το
ποσο θα το δωσεις?
Η αλήθεια είναι πως δεν έχεις άδικο φίλε μου, αρκεί να σκεφτείς μόνο ότι έχω δώσει 2000 για να το κάνω ετσι όπως είναι τώρα και πραγματικά το έχω αγαπήσει! Τόσο το πουλάω κιόλας 2000..
Το θέμα είναι όμως πως είμαι φοιτητής και αυτά τα χρήματα τα έχω ανάγκη έστω και σαν προκαταβολή για να πάρω κατι σε πιο street για να κάνω ταξιδάκια κάτι που με το XT όπως ξέρεις είναι λίγο ταλαιπωρία!
Μακάρι να μπορούσα να το έχω και αυτό και δε θα το έβγαζα μόνο μια Κυριακή το μήνα!!![]()
παντως εγω που σκεφτομουν να το δωσω,μαλλον θα το κανω ανταλλακτικα.
παντως μιας και ειναι 400 κοιτα σε κανα πιτσιρικα,με το μικρο διπλωμα.
τι ταξιδι ,με τα τωρινα δεδομενα και εμεις με τα 600 ειμαστε λιγοι,περνανε ολοι σφαιρα.
ρε φιλε που το εκανες βιδες ,δεν ποσταρεις και την διαδικασια και με λεπτομερειες,
να μπαινουμε στο κλιμα και εμεις?και καποιος αλλος το εκανε σε ενα ΑΧ .......![]()
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
Ωραίο φίλε nikosforce το μοτο σου... καμια πιο καλή-μεγάλη φωτο?
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakoulakis
3![]()
![]()
![]()
sakoulaki θα μας βαλεις σε εξοδα με αυτα που κανεις!!!!!!!!!!
![]()