Αντε καλη επιτυχια για αυριο!Και κοιτα να εισαι χαλαρος και να μην αγχωνεσαι οι περισσοτεροι απο εμας εδωας πανω απο μια φορα και το λαδωμα δεν αξιζει.
![]()
Αντε καλη επιτυχια για αυριο!Και κοιτα να εισαι χαλαρος και να μην αγχωνεσαι οι περισσοτεροι απο εμας εδωας πανω απο μια φορα και το λαδωμα δεν αξιζει.
![]()
Καλές επιτυχίες!![]()
Τουλάχιστον τώρα θα πάρεις κάτι πίσω.. μη πιεις καφέ σπίτι, να βγάλεις τη χασούρα..:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
ελα ρε κουλ θα σε κερασουν και καφεδακι την αλλη φορα![]()
![]()
sorry κιολας εεε..
Άντε ρε και από αύριο νόμιμος.. το banditακι να δουλεύει.. τί άλλο θέλεις;;
![]()
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
κανα 1.000.000 ευρω για τα εξοδαΑρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Τουλάχιστον τώρα θα πάρεις κάτι πίσω.. μη πιεις καφέ σπίτι, να βγάλεις τη χασούρα..:rotflmao:
sorry κιολας εεε..
Άντε ρε και από αύριο νόμιμος.. το banditακι να δουλεύει.. τί άλλο θέλεις;;
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
αντε ρε μπαντιτακοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
.......... και το λαδωμα δεν αξιζει.
![]()
ayto ksana pes to!!!!
otan edosa ego gia diploma imastan 5 atoma
oloi ladosan to granazi me 30 euro ektos apo emena.
to apotelesma?
perasan oi 4
mantepste pion ekopsan......
...... enan apo aytous pou ladosan!!!!![]()
![]()
![]()
nai kala diabasate!
ego mpika aeratos, xalaros kai fenotane oti imoun ksepsarotos
28 eton blepete exontas dosei ales 3 fores eksetasis gia ala diplomata kai paranomos gia arketa xronia.
etsi perasa, se antithesi me ena paidi pou ta exose kai eno itan kalos ton kopsane giati tin ora pou ekane to oxtari, an einai dinaton!!!! ena aytokinito perase apo ton xoro tis eksetasis kai stin prospathia tou na to apofigei patise tin grammi!!!!!
frikare otan to emathe, i apantisi tous itan oti eprepe na stamatisi epitopou sto simio pou briskotane. stin mesi tou dromou diladi!
pantos den mporo na po oi anthropoi einai entimotatoi.... tou epestrepsan ta 30 euro![]()
"pan HONDA ariston"
Αρχικά δημιουργήθηκε από Airetikos
ton kopsane giati tin ora pou ekane to oxtari, an einai dinaton!!!! ena aytokinito perase apo ton xoro tis eksetasis kai stin prospathia tou na to apofigei patise tin grammi!!!!!
frikare otan to emathe, i apantisi tous itan oti eprepe na stamatisi epitopou sto simio pou briskotane. stin mesi tou dromou diladi!
pantos den mporo na po oi anthropoi einai entimotatoi.... tou epestrepsan ta 30 euro![]()
δεν πάνε καλά
ανεξαρτήτως λαδώματος
τι έπρεπε να κάνει δηλαδή
να κάτσει να τον πατήσει το ξέμπαρκο αμάξι;
ti na po...
ayta pou eidan ta aytia moy kai akoysan ta matia mou ekini tin imera itan aposteyta!!!!
to sistima se pliri aposinthesi
isos an kapios apo tous koumparous asxoliotane me ayto (me to pios prepei na exei diploma diladi kai pios oxi, kai pos to pernei) kai den kitage apla na epibalei astronomika prostima, isos tote na ginotan o dromos ligo pio "pragmatika" asfalis!
"pan HONDA ariston"
τι γινεται ρε παιδια εχουμε κανενα νεο??
Xampo!! το πηρες ρε το διπλωμα???
αντε γιατι εχουμε και αγωνια!!!
Καλησπέρα, νέος στο forum.
Κι εγω δίνω για δίπλωμα (οδήγηση) σε μεγάλη μηχανή.Ή την Παρασκευή ή την Δευτέρα...
Απλά πριν πάρω καν το δίπλωμα, έχω αγοράσει τα ΠΑΝΤΑ!!!
Κράνη, Μπουφάν, παντελόνι, ακόμα και μηχανή. (CB-1).
Και λέω, μόλις πάρω το δίπλωμα, να πάρω τη κοπελιά και να πάμε touring
στην μονεμβασιά...
Η γνώμη σας;
Καλή Επιτυχία και στο φίλο που δίνει οδήγηση!!!!
Η γνώμη μας είναι να περιμένεις λίγοΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Και λέω, μόλις πάρω το δίπλωμα, να πάρω τη κοπελιά και να πάμε touring
στην μονεμβασιά...
Η γνώμη σας;![]()
![]()
(εξαρτάται και απο το τι εμπειρία είχες γενικότερα)
Καλώς ήρθες![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εμπειρία ίσως έχω γιατι οδηγούσα καιρό μια suzuki gn250. Του πατέρα μου βέβαια αλλά σε κοντινές αποστάσεις.
Λέτε να έχω πρόβλημα?
Επίσης, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ίσως δείχνει ότι με καλώς-ορίσατε...
![]()
[συντηρητικός mode on]Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Εμπειρία ίσως έχω γιατι οδηγούσα καιρό μια suzuki gn250. Του πατέρα μου βέβαια αλλά σε κοντινές αποστάσεις. Λέτε να έχω πρόβλημα?
Φρέσκος, δικάβαλος, αρκετές ώρες ταξίδι, κανούρια μηχανή, δρόμος με στροφές, δεν είναι και ο καλύτερος συνδυασμος. Και η εποχή είναι περίεργη (ψιχάλες, υγρασία)
[συντηρητικός mode off]
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais