Να κανω αλλη μια ερωτηση?Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Από τους δικούς μας ή ο zefkas ή ο m1ke...![]()
Ποιος φοραγε αθλητικα παπουτσια απο τους 2?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ποιος φοραγε αθλητικα παπουτσια απο τους 2?![]()
![]()
Κανένας, και οι δύο προβλεπόμενοι με μπότες...
back home, ολα καλά. Αργήσαμε λίγοοοο, αλλα τι να κάνεις????? με τόσα τραιουμφφφφφφφ στο κονβόι ......
![]()
![]()
περάσαμε ωραία,αααα, και ο dodos λεει δεν πειναει καθόλου, εγω λεω δεν θα φαω για δυο μερες
![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
μπραβο ρε παιδακια.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.γ.Ευχαριστω για τα τηλεφωνηματα,αλλα η κουραση ηταν τοση που ξυπνησα τελικα στις 3.....:hypnotize
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θωμά που οργάνωσε τη βόλτα και σε όλους για την απίστευτη παρέα!!!!!
Πάντα τέτοια!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. Πεινάω!!!!![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Αλήθεια σήμερα ήταν εκπληκτικά!!!!
Καθόμουν περίπου στο κέντρο και στους στριφτερούς δρόμους που περνάγαμε έβλεπα μπροστά μηχανές, στον καθρέφτη μηχανές. Ήμασταν μια παρέα, ενωμένοι!!! Ένοιωθα πως ότι κι αν συνέβαινε (που δεν συνέβη!!!) σε κάποιον ήταν όλοι εκεί!!!
Ήμασταν παρέα πάνω από όλα! Δεν πήγαινε άλλος εκεί κι άλλος εδώ!!! κανείς δεν έφυγε για να στρίψει, να ξύσει, να τρέξει!!!! Ήμασταν μια παρέα και αυτό ήταν πάνω από όλα!!!!
Και πάλυ ευχαριστώ!!!!
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
ωωχχχ κι αλλο θυμα!Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ρε ησουν στη μεσογειων ,στην εθνικη αμυνα κατα της 09.00?![]()
![]()
![]()
Ρε με αμαξι και το παιδι ημουν, με εχεις παρεξηγησει.Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ωωχχχ κι αλλο θυμα!![]()
![]()
![]()
![]()
Απλα μου εκανε αντυπωση ποσο κουλαδι ηταν ο τυπος και φοβηθηκα μην ηταν κανα δικος μας.![]()
Νεκρα ανοιγμα γκαζι κανα 3 χιλ.στροφες και μολις αναψε το φαναρι καρφωσε την πρωτη ακουστηκε 1 γκρρρρρργκ και πονεσε η καρδια μου.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Υ.Γ. Πεινάω!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
έλεος!
![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΩΡΕ???????????????Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
back home, ολα καλά. Αργήσαμε λίγοοοο, ................................................δεν πειναει καθόλου, εγω λεω δεν θα φαω για δυο μερες![]()
![]()
![]()
πέστε μου ΤΩΡΑ
Ducatisti υπάρχουν πολλοί
Ducatistiani ένας!!
Α! ναι καλός γυρίσατε
Πάντα έτσι ωραία να περνάτε
Και ας μην λέτε τίποτα (αφού ξέρετε οτι για φαγητό είμαι ΜΕΣΑ)![]()
Ducatisti υπάρχουν πολλοί
Ducatistiani ένας!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Αλήθεια σήμερα ήταν εκπληκτικά!!!!
Καθόμουν περίπου στο κέντρο και στους στριφτερούς δρόμους που περνάγαμε έβλεπα μπροστά μηχανές, στον καθρέφτη μηχανές. Ήμασταν μια παρέα, ενωμένοι!!! Ένοιωθα πως ότι κι αν συνέβαινε (που δεν συνέβη!!!) σε κάποιον ήταν όλοι εκεί!!!
Ήμασταν παρέα πάνω από όλα! Δεν πήγαινε άλλος εκεί κι άλλος εδώ!!! κανείς δεν έφυγε για να στρίψει, να ξύσει, να τρέξει!!!! Ήμασταν μια παρέα και αυτό ήταν πάνω από όλα!!!!
Και πάλυ ευχαριστώ!!!!
![]()
ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ !!!!!!!![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
εγω τσίμπισα και κάτι ψιλά στο τραπέζι του γάμου που είχα μετά...
Ρε crook-η αυτη οι πουστ@ρ@δες οι αγγλο-λάτρες είναι χειρότεροι και απο μας...![]()
![]()
έπρεπε να τους έβλεπες να δεις πως κάνανε...:rotflmao:![]()
ααα και περιτό να σου πω και στο Λουτράκι που βρήκαμε τον Αφρο σε ποιον πήγε και κάθησε δίπλα... εεεε???![]()
![]()
![]()
![]()
Περάσαμε υπέροχα! ΟΛΟΙ παρέα, αν και λίγο με κούρασε ο ρυθμός κάποια στιγμούλα προς το τέλος ... αλλά είχαμε το "έμπειρο" Transalp μπροστά στην διαδρομή που ήξερε όλες τις κακοτοπιές και λειτούργησε προφυλακτικά...
Αντε ρε ... βάλτε καμιά φωτό...![]()
11 μηχανές! (Λουτράκι 14...)
δυστυχώς κάποιος δούλευε... (αλλά φαντάζομαι θα κατάλαβε πως νοιώθει ένας φίλος του "δημ.υπάλ." που δουλεύει τα ΣΚ σχεδόν όλα ενναλάξ..., και οι άλλοι πάνε εκδρομές...)
ευτυχώς κάποιος δεν ήρθε (και δεν κινδυνεύσαν τα φαγητά μας...)
ΠΑΝΤΑ τέτοια!