Ναι το ξέρω ... μιλάς για το γενικό καλό .
Οπως και να εχει το μαγαζί έκλεισε ... πάμε για άλλα !!![]()
Ναι το ξέρω ... μιλάς για το γενικό καλό .
Οπως και να εχει το μαγαζί έκλεισε ... πάμε για άλλα !!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Συμφωνω απολυτα.....ωπα ρε μαγκες....τα παλλικαρι ζητησε μια γνωμη,και αμεσως καποιοι να του την πεσουν με ασχημο τροπο ( δεν μιλαω για τον Αφρο γιατι ξερουμε τι μαλακας ειναι).......και εγω τον εχω κραξει για υπερβολες που ειπε,αλλα εδω νομιζω οτι καποιοι χανουν λιγο τον ελεγχο......σεβαστη και μαγκια του για το μηχανακι του που ξαναεφτιαξε μονος του,αλλα καποιοι βγαζουν νομιζω κακια και οχι χαβαλε....αυτα....![]()
Συγνώμη κιόλας αλλά μήπως τώρα που θα επισκευάσω το μηχανάκι μου από το τρακάρισμα να ξεκινήσω να ρωτάω με φωτογραφίες και άλλα τέτοια τί σέλα να βάλω, τι καθρέφτες και αν του πάνε οι χούφτε μαμά ή όχι??? Δεν μπορείτε να μιλάτε για άλλα ασόβαρα thread και να θεωρήτε αυτό σοβαρό!!! Μήπως να ανοίξουμε και καλλιστεία σέλας????
Το μηχανάκι? Μαγκιά του και μαζί σας, αλλά ρε παιδιά, αν θέλει να ανοίει thread ας ανοίξει κανά σοβαρό θέμα! Θα μου πείτε το dot/sae δεν ήταν σοβαρό θέμα? Ε όχι, πώς να το κάνουμε δηλαδή! Ο καθρέφτης έχει μια συγκεκιμένη χρήση. Αν κάνει αυτό που πρέπει και που είναι φτιαγμένος για να κάνει δε με νοιάζει αν έχει και την εγγύηση της Κίνας!!!
Θα μου πεις, αν δε σε ενδιαφέρουν γιατί τα διαβάζεις! Γιατί βλέπω κάτι καινούργιο σε τίτλο, πιασάρικοι όλοι οι τίτλοι δε λέω και καταλίγω να διαβάζω μπούρδες!!! ¨οσο για τα άλλα άτομα που λέτε, ε οι άλλοι τουλάχιστον έχουν πιάσει το νόημα και απλά ώρες ώρες ξεφεύγουν. Αλλά και εκεί υπάρχουν πάντα κάποιοι που τους ταρακουνάνε!!!! Ο Κυριάκος δεν διαφέρει σε κάτι! Και πραγματικά αν άνοιγε ένα thread της προκοπής ε ναι θα απαντούσα σοβαρά και δε θα έκανα χαβαλέ μαζί του!! ¨οσο τα thread είναι για την πλάκα θα γίνεται πλάκα!!!!
Υ.Γ. Δεν είναι προσωπική απάντηση στον μπούσα. αφορμή τα λόγια του απλώς!!!!
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Ιωαννα,εγω δεν κατηγορησα κανεναν η τουλαχιστον δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου.
Ασφαλως και δεν χρειαζεται κανενας να απολογηθει η να αιτιολογησει κατι, ποσο μαλλον εγω που εχω ξεκινησει ουκ ολιγες διαμαχες και εγω θιξει ατομα που σαφως και δεν τους αξιζε.
Απλα ηθελα να θιξω οτι ο Κυριακος εγινε στοχος καλοπροαιρετης η κακοπροαιρετης πλακας διοτι απλα ειναι πιο ευκολος στοχος εδω μεσα απο κατι αλλα ζωντοβολα.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
εγω δεν πιστευω πως ειναι "ευκολος" στοχος...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
απλα ειναι πιο ευκολος στοχος εδω μεσα απο κατι αλλα ζωντοβολα.![]()
ή πως αυτη ειναι η αφορμη ...
προκαλεί αντιδράσεις απλά...
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
εγω δεν πιστευω πως ειναι "ευκολος" στοχος...
Θα συμφωνήσω με αυτό!!! Σε ένα φορουμ δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι στόχοι γιατί δεν υπάρχουν καθόλου στόχοι!!!Κανείς δεν βάζει κανέναν στη μπούκα!!! Όσοι θέλουν μπαίνουν οικιοθελώς και από κει και πέρα ό,τι ήθελε προκύψει!!!! Αν κάποιος πάει γυρέυοντας ε θα πρέπει να την περιμένει κιόλας!!!!
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Εδω εχεις ενα δικιο αλλα ελπιζω Σταυρο οτι με καταλαβαινεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
.
Μπορω να παραβλεψω σχεδον τα παντα σε εναν ανθρωπο που προσφερει εστω και λιγο.![]()
-..Not Yet!
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Ναι ρε φιλε......προκαλει αφορμες και καζουρα και κραξιμο......σε αλλα θρεντ ομως.....εδω απλα ειδα οτι ζητησε μια γνωμη......το ατομο αυτο το μηχανακι εχει αυτο γουσταρει αυτο συνεχεια αναφερει.....δηλαδη επειδη σε καποια θρεντ ας πουμε ''προκαλει'' πρεπει συνεχεια να του την λεμε...???εγω πιστευω οτι ειναι λαθος.....![]()
se καταλαβαινω Γιώργο...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εδω εχεις ενα δικιο αλλα ελπιζω Σταυρο οτι με καταλαβαινεις.
Μπορω να παραβλεψω σχεδον τα παντα σε εναν ανθρωπο που προσφερει εστω και λιγο.![]()
εγω γενικοτερα δεν ασχολουμε μεχρι που εμαθα πως εχει πολλα ραμματα για την γουνα μου...
και καταλαβαινεις... αρκουδας γαρ... πρεπει να προσεχω το ειδος μου (ειμαι και υπο εξαφανιση)
![]()
Νομιζω οτι η ορεινη Πινδος με ΚΤΜ προσφερεται για τετοιες αναζητησειςΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
και καταλαβαινεις... αρκουδας γαρ... πρεπει να προσεχω το ειδος μου (ειμαι και υπο εξαφανιση)
![]()
![]()
![]()
-..Not Yet!
εγω παντως τον παω με χιλια τον kiria-tost
οκ, πεταει κατι κουλα που και που, αλλα εχετε δει εσεις ανθρωπο που να αναπαλαιωνει Γιαπωνεζικο και ανταποκρινεται στο ψυχολογικο προφιλ ενος ισσοροπημενου ανθρωπου;
(και ποιος ειναι στην τελικη ισορροπημενος απο εμας
αν καποιος τον εχει βαλει στο καναβατσο και τον πλακωνει στα διαδικτυακα μπουνιδια ειναι λαθος παντως...
εγω πιστευω οτι ανεχοσαστε(ανεχομαστε) πολυ χειροτερες συμπεριφορες και τις επικροτειτε κιολας....οκ δεκτον να υπαρχει διαφορετικοτητα και αυτο αφορα και στο πως γραφει κανεις και στο πως αλληλεπιδρα με του ςυπολοιπους χρηστες....αλλα γιατι ο kiria-tost ειναι τοσο κατακριτεος δεν μπορω να το καταλαβω....
Ρε παιδια πριν επελθει η αποπνιχτηκη καλμα της ειρηνης και σταματησουν οι οποιοι να την λενε 'ας πουμε" στον κυριακο...Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
...πολλα ραμματα για την γουνα μου...
![]()
...Κι επειδη που να ξαναβρεθει το ιδιο ονομα ,να πω κι εγω σας παρακαλω ενα τελευταιο που το χω εδω και δυο μερες και δε βρισκω την καταλληλη αφορμη να το ξεφουρνισω...
Κουλα μ'ακους!!! ...πολυ κολωπαιδο ο Κυριακος
http://www.youtube.com/watch?v=6vpCv0D21aY
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μα απολυτως χωρις καμια εμπαθεια ετσι;
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Ναι, ξερεις τωρα χαλαστηκε πολύ!Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
μα απολυτως χωρις καμια εμπαθεια ετσι;![]()
1 ρε τί το θες το λουράκι...τσάντα θα φτιάξεις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Σε ευχαριστώ gcrook , για την παρατήρηση .
Και επειδή φοβαμαι ότι το ρεύμα , θα σε αποπάρει , όπως έγινε και με άλλες φωνές της λογικής, σε αυτό το θέμα, απαντάω λέγοντας ότι , όταν τα παιδ ί α παίζει .. παίζω και εγώ μαζί τους !!
Οταν τα παιδ ί α βρίζουν .... απλά καταστρέφουν την προσωπική τους εικόνα στο φορουμ , και σκάβουν το λάκκο τους για Μπάν .
Εγω θέλω να μοιράζομαι , όπως και οι περισσότεροι θέλουν , τις μικρές η μεγάλες χαρές , με την κοινότητα Mοτο.GR .
Οι οποίοι κανιβαλιστές , μπορούν να βρουν λίγη χαρά μονό στα εικονικά στέκια του ίντερνετ .
Ετσι, και εγώ , παραβλέπω τα φαινόμενα και συνεχίζω .
Στον αληθινό κόσμο , δεν θα τολμούσε να με πλησιάσει κανένας από δαύτους , όχι τίποτα άλλο ,
φοράω, και γαντι Νο12 .. δεν συμφέρουν στενές επαφές με άτομα , στα δικά μου κυβικά .![]()
Τωρα για να κλήση αυτή η συγκεκριμένη πληγή , το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πετάξω την σημαία .
Και σε όποιον έχει μείνει έστω και ένα ίχνος αυτοσεβασμού , δεν θα ξανά απαντήσει !!
Ωστε να πάει το θέμα στον πάτο .
![]()
Ρε man αφου την ζηταει ο οργανισμος σου την καζουρα
ps Πετρελαιο αγορασες?![]()