Μια χαρά τα καταφέρνεις! Σουπερ η κούκλα!
Το μπικινάκι τι μάρκα είναι?
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Μια χαρά τα καταφέρνεις! Σουπερ η κούκλα!
Το μπικινάκι τι μάρκα είναι?
![]()
Ευχαριστώ πολύ.
Για το μπικινάκι αναμείνατε απάντηση απο τον πρωτομάστορα DimSt.
Γεια σου Μήτσο!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Thanks και πάλι
Έλα... και που είσαι?!!
Κούκλα το SF μεσιέ Λατίνο, πολύ ωραία η ιδέα σου για την βαφή, πολύ καλό το αποτέλεσμα.
Η μάσκα είναι givi A-750.
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Latino
![]()
Ευχαριστώ πολύ.
Για το μπικινάκι αναμείνατε απάντηση απο τον πρωτομάστορα DimSt.
Γεια σου Μήτσο!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Thanks και πάλι
![]()
![]()
![]()
Α ... και η Kappa βγάζει ακριβώς την ίδια μάσκα αλλά σε μάτ χρώματα και με τιμή -50Ε απο την givi... (180-200 η givi).
Mπορει να μην ειμαι για να μπω στην λιστα των CB, αλλα δηλωνω μεγαλος οπαδος τους....
Αυτο το CB400 SF και ολες οι αλλες εκδοσεις του ειναι μεγαααααλος ερωτας.... Ακομα και τωρα καθε φορα που βλεπω ενα, (ειδικα σε σκουρα χρωματα) καθομαι και το χαζευω με τις ωρες...
Μεταλλα, μοτερ, εμφανιση κουκλα.... Ειναι αυτο που λες πραγματικα ΜΗΧΑΝΗ ρε παιδι μου!
R E S P E C T !!!!!!!!!
Ειναι ερωτας τελικα....
![]()
Νίκος
Open Horizons
hi re magkes!!!!
meta apo dio mines diakopes k 4000 km irthe i ora gia to kathieromeno service sto cb k gia tin proti alagi elastikon!
exete na protinete kana kalo elastiko gia tin kouklitsa mou?![]()
![]()
![]()
![]()
Είχα κάψει 3 σετ Pirelli Dragon, και τώρα που το έχει καταργήσει έβαλα Diablo (150 πίσω) και συνεχίζω να είμαι απόλυτα ικανοποιημένος εφόσον θέλω μαλακό λάστιχο. Βεβαια δεν κανω καθημερινή χρήση για δουλεια ούτε το πολυκυκλοφορώ εντός πόλεως. Βασικα βόλτες εκτός.
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
vasika ego to kikloforo poli entos k ektos athinas
mou exoun pi gia to micelen giro sta 200e ala thelo na paro k ales prosfores.
episis simera to proi tin ora pou ksekinisa gia tin doulia patontas to simplekti akousa ena roxalito..... kati mou lei oti tha xriasto k rouleman sto simpekti!!!gnorizoume poso pai to mali???
εγω είχα τα Μετζελερ ΜΕ1 και ημουνα άπόλυτα ικανοποιημένος ...
Στο δικό μου έχω (είχα - μέχρι να με τρακάρει ένας μλκας - τώρα είμαι συνεργείο) τα Bridgestone Battlax BT-090 ... πήγαν 240? και ήταν Jet απο κράτημα, στεγνό/βρεγμένο.![]()
telika evala to diablo 150-60-17 k 110 mprosta!ala moy ekopse xiliometra giati avala mikrotero profil ala exo kaliteri epitaxinsi.Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Είχα κάψει 3 σετ Pirelli Dragon, και τώρα που το έχει καταργήσει έβαλα Diablo (150 πίσω) και συνεχίζω να είμαι απόλυτα ικανοποιημένος εφόσον θέλω μαλακό λάστιχο. Βεβαια δεν κανω καθημερινή χρήση για δουλεια ούτε το πολυκυκλοφορώ εντός πόλεως. Βασικα βόλτες εκτός.
poli kalo lastixo malako k se stexno ala k se vregmeno dromo.
fovero lastixo ime apolita ikanopiimenos,evala k elatiria mprosta tis haiperproo me pentaraki ladaki k alisidogranaza mpros piso!
to ergalio pai poli kala!!!!!!!
kalispera!!tha kanoume kanena taksidaki me ta cbdakia???
perimenw parea!!!