Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Υπάρχουν φυσικά και δεν υπάρχει λόγος να σου τα πω. Δεν ξεμπροστιάσαμε κανέναν ονομαστικά. Επίσης δε θα σου πω κάποιο θέμα για το οποίο μάλωσα εγώ με κάποιον. Δεν εξυπηρετεί σε τίποτα. Αν δεν επενέβη ο toreador στην περίπτωση που ανέφερα, τότε που επεμβαίνει; Γιατί υπάρχουν; Μπήκε και είδε από που είμαι και έκρινε πως δε σοβαρολογεί ο άλλος; Και γιατί μιλάμε επί προσωπικού; Είμαι εδώ ένα χρόνο και δεν κατάλαβα καθόλου πως όλα όσα λένε κάποιοι, τα λένε για την πλάκα! Εσύ ξέρεις σε ποιους αναφέρομαι; Δε στέλνω τίποτα σε π.μ. Συζήτηση κάνουμε, δε δίνω στοιχεία στο δικηγόρο μου για να προωθήσει την υπόθεσή μου, πόσο μάλλον όταν είναι καρντάσι με τον αντίδικό μου.
Κατσε ρε φιλε.....εδω με το που σταματησαν 2 μοντ αμεσως καποιοι πεσαν να τους φανε......ετσι νομιζαν ετσι εκαναν....και δεν κοπηκε τιποτα.....ομως αυτους συν τους αντμιν συν καποιους χρηστες που μαζευονται σε ενα μαγαζι να πιουνε μια μπυρα και ενα καφε και να πουνε καμμια μαλακια αμεσως τους βαφτιζεται κλικα.....Btw εχει τυχει να ειμαστε και 60 ατομα συνγχρονος καποια στιγμη....και απο ποτε το να πεις ποιους γουσταρεις εδω μεσα ειναι ξεμπροστιασμα......απλα θελω να δω ποιοι ειναι αυτα τα διαμαντια.....οπως λες....τα θεματα που εχεις μαλωσει καποια τα ξερω επειδη ξερεις οτι υπαρχει και το search.....αρα δεν ειναι μυστικο η κατι το κρυφο.....απλα θελω να δουνε και οι υπολοιποι που ειναι εκει που στην επεσαν......και γιατι βεβαια.....αν μετα απο ενα χρονο δεν καταλαβες οτι το συγκεκριμενο ατομο (που δεν ειναι ουτε φιλος μου ουτε κολλητος μου) οτι γραφει ενα σωρο μαλακιες και παντα στην πλακα....τοτε η μου λες ψεμματα και δεν διαβαζες τιποτα η απλα δεν τον πας.....και δεν το γουσταρεις....η δεν καταλαβαινεις καποιους ανθρωπους......δεν ειναι κακο αυτο.....δεν σου ζητησα πρωσοπικα στοιχεια απλα να μου αποδειξης οτι αυτα που λες ειναι αληθεια και οχι οτι δεν ξερεις πως να απαντησεις αφου σε επιασα λαθος....