Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
γκουχουγκουχου.
this is not διαμαχες.
Εχει γραψει το ιδιο πραγμα σε 15 διαφορετικα θρεντ ρε Μπαρτ!
γκουχουγκουχου.
this is not διαμαχες.
Εχει γραψει το ιδιο πραγμα σε 15 διαφορετικα θρεντ ρε Μπαρτ!
μετα πειτε οτι δε σας προειδοποιησαν να γινουμε μαλιοκουβαρα εδω μεσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
γκουχουγκουχου.
this is not διαμαχες.
και το θεμα το ξεκινας εσυ νικολακη !!!!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
το ξερω και το εχουμε δει ολοι. εχει χασει το δικιο του πριν ξεκινησει. δεν το συνεχιζεις. απλο?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Εχει γραψει το ιδιο πραγμα σε 15 διαφορετικα θρεντ ρε Μπαρτ!![]()
bart ο dim αρπαχτηκε απο αυτο:Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
το ξερω και το εχουμε δει ολοι. εχει χασει το δικιο του πριν ξεκινησει. δεν το συνεχιζεις. απλο?![]()
και εχει το δικιο του.δεν εινει τοσο απλο...Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
GIVE YOU A BEER??????otan xtypiseis kana pezo apo tis mpyres tha fwnaksw ton gnwsto NISIWTI TIMWRO na se ftiaksei kai esena
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Θα τη γραψεις και σε αλλα θρεντ τη μαλακια σου?:a28:
Δε γίνεται να απαντήσεις και να του πεις το ίδιο πράγμα χωρίς να βρίσεις;
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ναι ρε ηλια...οι τυποι μας μαρανανε αλλα τελοσπαντων...:oΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:a28:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:a28:
σορρυ!
Σε σας το ζηταω, οχι σε αυτον!
Για να εξηγουμαι!
...αλλα ξεκινησε απ αυτο που εκανε παραθεση ο Τρουπ!
Τεσπα, σταματαω αν και το χασαμε το στοιχιμα τρουπερ!
Όχι Γιώργο, τα έχουμε ξαναπει και τα έχει γράψει κι ο Στάθης για τα βρισίδια.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ναι ρε ηλια...οι τυποι μας μαρανανε αλλα τελοσπαντων...:o
Είναι ΚΑΙ θέμα τύπων...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
αρα η επικοινωνια χαλασε οταν ο ντιμ καταλαβε λαθος.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
και εχει το δικιο του.δεν εινει τοσο απλο...
και φυσικα εχει δικιο ο nikos force επι του συγκεκριμενου σημειου, αλλα οχι στις επαναληψεις που εχει κανει.
αρα η επικοινωνια χαλασε οταν ο ντιμ καταλαβε λαθος.
και φυσικα εχει δικιο ο nikos force επι του συγκεκριμενου σημειου, αλλα οχι στις επαναληψεις που εχει κανει.
που καταλαβα λαθος?
Μπορει, εξηγησε μου!
![]()
Τώρα δλδ φταίει ο νικος φόρς!!!
κύριοι δεν πάτε καλά! τρώγεστε σα τα σκυλιά σε κάθε θέρντ παρομοίου θέματος!
όταν δε απαντάς απαξιώνεις όταν απαντας (έστω και εκτός θέματος) είναι σα να συνεχίζεις και να μειώνεις τον συνομιλητή σου! με τρόπο μη σεβαστό!
Αν έχεις να πεις κατι επι του θέματος το λές και τελειώνεις δε σπαμάρεις!
(αν δε γραφατε 8 σελίδες αρλούμπες στο θέρντ του Ντέφιαν ή οπως αλιώς λέγετε δε θα άναβαν τα αίματα και στα υπόλοιπα!)
αυτα απο μένα και γράφτε με όπου θέλετε!![]()
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
ηλια εχει χαθει η μπαλα (ουσια) και μιλαμε για τους τυπους???Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Όχι Γιώργο, τα έχουμε ξαναπει και τα έχει γράψει κι ο Στάθης για τα βρισίδια.
Είναι ΚΑΙ θέμα τύπων...
και να σου υπενθιμισω οτι απο τη μερα που επεστρεψα απο το ban εξ αιτιας των μπινελικιων δεν εχω πει το παραμικρο !!!ε και???
προτιμω να μιλαμε σαν τον ζανζιμπαρ και τον αφρο στα παλια (χριστοπαναγια στο φουλ και καπακια μπυρονια), παρα να μιλαμε συμφωνα με το σαβουαρ βιβρ (και το φενγκ σουι ασχετο βοηθεια μας :hypnotize ).παρ ολα αυτα εγω ευθυγραμιστικα με τις αρχες του φορουμ.δεν ειναι ευκολο ομως να συγκρατεισε παντα.
θυμασαι παλια....?
ΟΧΙ ΕΓΩ !!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Τεσπα, σταματαω αν και το χασαμε το στοιχιμα τρουπερ!
![]()
maλλον τελικα καταλαβα εγω λαθος. στο ΠΑΡΟΝ θρεντ ορμησε ο ντιμ πρωτος (μεχρι εδω ημουν σωστος...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
που καταλαβα λαθος?
Μπορει, εξηγησε μου!
![]()
...) αλλα το θεμα εχει ξεκινησει πιο πριν, αρα over all ειμαι λαθος ...
...
....καταλαβαινετε κυριες/οι οτι το να εισαι μοντ δεν ειναι απλα καποια extra κουμπακια? ΔΕΝ γινεται να ακολουθεις τα ποστς του καθενος και να κανεις συνεχεια τον διαιτητη...
...οι επαναστατες γιατι δεν μου την λετε ενω την λεω στον ντιμ που ειναι της παρεας?![]()
φευ...![]()
τη λες στη κλικα σου ρε ?????Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
...οι επαναστατες γιατι δεν μου την λετε ενω την λεω στον ντιμ που ειναι της παρεας?![]()
μπαν !!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()