Άντε γεια μας λοιπόν!!!
Φέρτε κανα μπυρίδι και αφήστε τις κ@#@#ομάδες εκεί που είναι....
Πάντως είχε πλάκα η φάση για όσουν τσίμπησαν....
Ρεεεε μη μασάτε ρε.... ούτε την εντεκάδα δεν ξέρω.....
Άντε γεια μας λοιπόν!!!
Φέρτε κανα μπυρίδι και αφήστε τις κ@#@#ομάδες εκεί που είναι....
Πάντως είχε πλάκα η φάση για όσουν τσίμπησαν....
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Καλαμαριά τρέλααα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
1 Παναθηναϊκός
2 ΑΕΚ
3 Σκόντα Ξάνθη
4 Ολυμπιακός
5 Αιγάλεω
6 Χαλκηδόνα
7 Απόλλων Καλαμαριάς
8 Καλλιθέα
9 ΠΑΟΚ
10 Ιωνικός
11 ΟΦΗ
12 Πανιώνιος
13 Ηρακλής
14 Κέρκυρα
15 Εργοτέλης
16 Αρης
![]()
![]()
![]()
Μα πόσο αλήτης είσαι;Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ!!!
χαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Γιώργοοοοοοοοο, χάρηκε το μ@υνί σας ρε φίλε ε;;; Είδατε κορυφή ρε καυλιάρη...![]()
Αυτός ο Πρωταθλητήςτρομερή φυλλάδα ρε μαλάκα
![]()
Έριξα μάτι στις εφημερίδες το πρωϊ, και λύθηκα στα γέλια ρε, γονάτισα λέμε στο πεζοδρόμιο από τα γέλια...![]()
![]()
[font=times]Και τι άλλα;;;
Για πες, για πες...[/font]
Πολύ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Μα πόσο αλήτης είσαι;
![]()
![]()
![]()
άντε!!!!
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Κοψε τα χαπια επειγωντος εχουν ληξη Στο παρελθον ποιος γεμιζε το ΟΑΚΑ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σχοινί... γιατί αν αρχίσουμε με την διαιτησία, τότε ο ΟΣΦΠ , θα πρέπει να θεωρηθεί και επίσημος χορηγός της...
Και για να τα πούμε στα ίσα... μόνο τις τρείς φάσεις που έκοψε ο linesman έτσι όπως τις είδαμε απο την 12 , συν το θέατρο Ανατολάκη σε κάθε αμφισβητούμενη... συν το offside στην πρώτη κιόλας εκτέλεση fault που έκανε ο γαύρος απο αριστερά με τον Ριβάλντο να έχει στήσει αντίσκηνο στην περιοχή...
Για να μην πουμε για το τι γινόταν σε περιπτώσεις πλάγιου άουτ που τα έδινε ανάποδα ο βοηθός και ο Δούρος τα έδινα κανονικά....
Η τις κλωτσιές που έριχναν Ανατολάκης και Τζόρτζεβιτς εκτός φάσεως...
Αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω πως μιλάτε ακόμα και δεν σωπαίνετε με την ομάδα του Jordjevic ,Castiyo , Jiovani, Rivaldo και όλα τα αστέρια σας, που τους έφυγε η ψυχή στο Β για να κρατήσουν το 0....
Σας είπα και πριν ,χάσατε βαθμό απο μια ΑΕΚ που καμία σχέση δεν έχει με την ΑΕΚ που γνωρίζαμε.... και εξακολουθείτε να είστε τρίτοι....ε..οχι... τέταρτοι μιας και η Skoda σας περνάει λόγω αποτελέσματος....
Μπράβο...όλοι μέλη τώρα....
Gandalf:hypnotize Το γεμισε σ ενα παιχνιδι ρουτινας για μας, ντερμπυ σαφως για σας εχετε να μας κερδισετε το λιγοτερο 4 χρονια στο γηπεδο σας Καλα εεεε' Ο τζιοβανι ηταν και στους διακριθεντες Χαχαχαχαχα Παλι βιντεο εβλεπες?Δεν εξηγουντε αλλιως τα λεγομενα σου περι οφσαιτ και λοιπων Σαφως χασαμε απο μια ομαδα που δεν εχει σχεση με το παρελθον δηλαδη ασχετη αλλα και με την χαλκηδονα που ηταν σχετικη ισοπαλια στο γηπεδο μας φεραμε τι να κανουμε εχουμε χοντρο προβλημα με τις πολυ κλειστες αμυνες ελπιζω να λυσουμε συντομα το προβληματακι μ ενα καλο επιθετικο αλλα μαλλον παμε για χριστουγεννα αν περασουμε στην ευρωπη να σαι σιγουρος οτι θα ναι πολυ καλος αυτος που θα ρθει
Το Πρωι Με Ξυπνας Με Κλοτσιες,
Πως Γυρνουσα Με Αλλες Μου Λες,
Αλλα Και Γω Θα Σου Πω..........
Βρε Ουστ Απο Δω !!!!!
ρε παυλο τι πινεις και δε μας δινεις?
και φυσικα δε σας κερδισαμε τα 4 τελευταια χρονια... γιατι ολο ισοπαλιες εχουμε... και φυσικα το Κατσουρανη και το Λακη!![]()
Τι τραγουδι ηταν αυτο που εριξαν tα χανουμια. IDI ειναι αληθεια οτι εσυ και κανα δυο αλλοι κλεισατε και συμβολαιο στο Fame Story ?
Σας συνχαιρω.............![]()
![]()
![]()
Βρε Ουστ Απο Δω !!!!!
Ενα μαρτινακι ηπια χαλαραΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
ρε παυλο τι πινεις και δε μας δινεις?
και φυσικα δε σας κερδισαμε τα 4 τελευταια χρονια... γιατι ολο ισοπαλιες εχουμε... και φυσικα το Κατσουρανη και το Λακη!![]()
Για δες καλυτερα μηπως βρεις και δυο Ηττες στην τετραετια
Ρε συ χτες στην κηφησια ηταν και 4 πιπιτσες και μας κοιτουσαν καλα καλα αλλα ηταν γυρω στα 20-22 και κολωσα μαμακια εκανα ?η μια κοκκινομαλα οχι θεα αλλα πολυ καλη ειχα στραβωσει και με το αποτελεσμα αστα να πανε Ηταν a bad day χθες!!!!!
![]()
Βρε Ουστ Απο Δω !!!!!
paulo...
Μιλάς ακόμα ρε φίλε;...
Την μιά δεν θα μαζέψουμε κόσμο ....
την άλλη θα μας κάνετε , θα μας ράνετε...
τώρα βγάζετε και γλώσσα , γιατί δεν μπορείτε να μας κερδίσετε....
Ρε κάντε καμιά κωλοτουμπίτσα στον Πάρεδρο σας.... και μην ξεχάσετε να γίνετε μέλη έτσι;....
A και που είσαι;... όταν έχεις 39 πυρετό δεν πας γήπεδο... κάθεσαι στο κρεβάτι και παίρνεις κανά χαπάκι.... δεν είσαι με κουκούλα στον πάγκο και το "σκάς" στο 80....
περαστικά....
Ουχαχαχαχαχα...
πάντως σοβαρά , ρίξτε μια ματιά στον Τσουκαλά τώρα , να το δείτε τι φοράει και τι τρώει στο κανάλι του.... ουαχαχαχαχα...μιλάμε για πολύ γέλιο...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.