Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 142

Θέμα: Harry Potter and the gay Archmage

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Θα βαλετε πολλα χρωματα ακομη στις απαντησεις? Σαν Honda το κανατε το ποστ..στα διαλα πο κει :rotflmao: :rotflmao:
    - Omnia mea mecum porto -

Παλαιο τόμαρο
    Ρε παιδιά, θα πω κι εγώ τι γνώμη μου συνοπτικά αλλά μάλλον η εισαγωγή θα είναι μεγαλύτερη.
    Δεν έχω την πρόθεση να την πω σε κανένα-μια. Δεν θα απαντήσω σε όσους διαφωνούν με την άποψή μου. Θα παραδεχτώ ότι είναι τεράστιο θέμα και ούτε από κοντά δεν μπορεί να εξαντληθεί. Αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον θέμα, υπάρχει τεράστια βιβλιογραφία, έχει προεκτάσεις σε κάθε πτυχή της καθημερινής ζωής και έχει ιστορία μεγαλύτερη από αυτή του ανθρώπινου είδους. Η ταπεινή (παρότι όχι ταπεινά κατατεθημένη) άποψή μου γενικά είναι αυτή (ε, ρε τι θα ακούσω τη Δευτέραααα λέμεεεε)...
    -Ποτέ στην ιστορία δεν είχε ταυτιστεί σε τέτοιο βαθμό όπως σήμερα η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ με την ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ.
    -Ποτέ στην ιστορία δεν υπήρξε συγκεκριμένη απάντηση στις ελεύθερες ακομπλεξάριστες σεξουαλικές προτιμήσεις ενώ διαρκώς και σε κάθε κοινωνία υπήρχε καθεστωτική αντίληψη με βάση τις κοινωνικές κατασκευες του κάθε καθεστώτος (βλέπε κοινωνική πλειοψηφία).
    -Ποτέ στην ιστορία δεν υπήρχε τόσο σεξουαλικό ΣΤΥΛ που να διεκδικεί τις δάφνες της απελευθερωμένης σεξουαλικότητας.
    -Κάθε κοινωνία έχει τα κομπλεξ της και την καθεστωτική σεξουαλικότητά της καίγοντας τις κάθε φορά μάγισσες.
    -Δεν με αφορούν οι Life style ομοφυλόφυλλοι-ες ούτε τα λοιπά ψώνια αυτής της κατηγορίας όποια σεξουαλική προτίμησει και αν έχουν.
    -Από τότε που ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ η ψυχολογία έγινε η πιο χρήσιμη επιστήμη του καθεστώτος.
    -Αν η σεξουαλικότητα ήταν μόνο διείσδηση (πάει η απόπειρα σωστής ορθογραφίας) ή αναπαραγωγή, οι καύλες θα ονομαζόντουσαν έρωτας (και σήμερα μάλλον έτσι γίνεται κατανοητό από την πλειοψηφία).
    -Όλες οι νέες εξουσίες (για να ξεπεράσουν τις προηγούμενες) επέβαλλαν ένα νεο καθεστώς αντιμετώπισης των φύλλων (με το αντρικό στο ρόλο του κυρίαρχου) και ενα νέο καθεστώς σεξουαλικών προτύπων.

* Το AIDS ήταν η πρώτη φορά στην Ιστορία όπου οι «περισσότερες πιθανότητες» να αρρωστήσεις ονομάστηκε ΑΡΡΩΣΤΙΑ. Οι πρώτοι που κατηγορήθηκαν ήταν πουερτορικανοί ή κοσταρικανοί μετανάστες (δεν θυμάμαι σίγουρα αλλά αν είναι το τσεκάρω).

-Οι μεγαλύτερη εχθροί της ομοφυλοφιλίας και της γυναικείας απελευθέρωσης (όχι μέσω του life style για την πραγματική μιλάω) είναι οι παππάδες... Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

ΥΓ. Στηρίζω trooper (μάλλον). Η ιστορία των σωμάτων γράφτηκε και αυτή από τους νικητές... Και για την ώρα δεν είμαι σε αυτούς... Δηλαδή καμία σχέση με το Χαρρυ Πότερ... Οπότε άμα θέτε ξουρίστε το και τα λέμε κι από κοντά...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    και τελος επειδη βαριεμαι την ψευτοηθικη σας γιατι οταν κατακρινετε τους ομοφυλοφιλους στο μυαλο σας εχετε τους αντρες ομοφυλοφυλους η τις ασχημες γυναικες ομοφυλοφυλες και στην σκεψη 2 ομορφων γυναικων (αυτες του alter ντε ) οχι μονο δεν τις κατακρινετε αλλα γουσταρετε κιολας ???
    ρε παπάρα δεν κατέκρινα κανέναν.
    Απλά δεν θέλω να περάσει (κατι που εδω και χρόνια προωθείται σαν αντίσταση στον πουριτανισμό) οτι είναι κάτι τόσο φυσικό όσο το αρσενικό ή το θηλυκό. Ε! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΜΤ ειναι αστοχία της φύσης.
    Τυφλοί γεννιόνται απο την ώρα που αναπαραχθήκαμε, αυτό δεν σημαίνει οτι η φύση αναπαράγει τα λάθη της αλλά οτι υπάρχουν γενετικές ανωμαλίες.

Και ξεκολλάτε από τα ζώα. Αλλο ειναι το πήδημα που κάνει για κυριαρχία το ένα αρσενικό στο άλλο και άλλο η πίπα του λαλάκη

ΥΓ
    Και στο δικό μου μυαλό έχω πάντα όταν μιλάω, μια φίλη απο το 81' (κουκλάρα και κ@υλ@ .[SIZE=0,9]γαμω την επιλογή της[/SIZE] ) και έναν φίλο απο το 76', που είναι και οι δύο, απο τα καλύτερα άτομα που έχω γνωρίσει

Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
    Ρε παιδιά, θα πω κι εγώ τι γνώμη μου συνοπτικά αλλά μάλλον η εισαγωγή θα είναι μεγαλύτερη.
    Δεν έχω την πρόθεση να την πω σε κανένα-μια.

είσαι και εσύ της κλίκας?

μίλα μωρή καραφλή αρκούδα.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

το θέμα ειναι να ξέρουμε οτι άλλο πράγμα ειναι να είσαι ενάντια στην επιλογή του αλλουνού και άλλο πράγμα ειναι να θεωρείς φυσική την ομοφυλοφιλία.
    Οι ομοφυλόφιλοι δεν ειναι ενα ξεχωριστό είδος ανθρώπου.
    Είναι μια ομάδα με διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις απο μένα.
    Αυτό δεν σημαίνει οτι η διαφορετικότητα αυτή, δεν είναι ενάντια στην φυσική-φυσιολογική ανάπτυξη του ανθρώπου. Τα χρωμοσώματα του φύλου είναι 2+1 όταν αυτό δεν συμβαίνει ειναι παρεκτροπή απο το φυσιολογικό.
    Η παιδεία μου και το επίπεδο του πολιτισμού μου είναι αυτή που με κάνει να αποδέχομαι τον-την ομοφυλόφιλο σαν έναν άνθρωπο και όχι σαν ενα τέρας, όπως αποδέχομαι και έναν εκ γενετής τυφλό
    Δεν θα πούμε οτι ο εκ γενετής τυφλός ειναι φυσιολογικός όμως. Ειναι ενα σφάλμα μια παρεκτροπή απο το πλήρες όν που θα μπορούσε να γεννηθεί. Οπως η τύφλωση δεν κάνει έναν άνθρωπο καλό ή κακό έτσι και η όποια άλλη παρεκτροπή του φυσιολογικού, δεν χαρακτηρίζει τον φέροντα αυτήν.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    είσαι και εσύ της κλίκας?

..............

Χμμ.. κι άλλος της κλίκας, ε; Μμάαλιστα, μμάαλιστα..

Παλαιο τόμαρο
    Καταρχήν είμαι της ΚΙΚΑς (καθότι οπαδός του Αλμοδοβάρ)...
    -Εγκό δεν βλέπω τίποτα σαν "παρεκτροπή". Εκεί πιθανά βρίσκεται και η αρχή του θέματος... "Φυσικό" δεν είναι η πρόσφατη ιστορία (δηλαδής τα τελευταία 2000 χρόνια)... Δεν έχω άποψη για τη γέννηση της ιστορίας αλλά θα επιμείνω ότι "φυσικό" είναι μια αλληλουχία συγκρούσεων (ετσι εξηγώ την εξέλιξη) ανάμεσα στα ένστικτα και τις κοινωνικά κατασκευασμένες κανονικότητες (τώρα θα με περάσετε για ψωνάρα)... Τα σεξουαλικά ήθη των παγανιστών (μέσα σε αυτούς και οι δωδεκαθεϊστές) πχ παιδεραστία, έφτασε να αντικατασταθεί από τον μυσογυνισμό της χριστιανοσύνης. Η απαξία των ερωτικών παθών έδωσε τη θέση της στη συλικονάτη εξίψωση του σώματος κτλ, κτλ
    Δεν υπάρχει κανενός είδους "φυσική εξέλιξη" στην ιστορία από τη στιγμή που οι ανερχόμενες τάξεις πραγμάτων (μαλακισμένη έκφραση αλλά τεσπα) διαμορφώνουν τους συσχετισμούς και επιβάλλουν πρότυπα κοινωνικών σχέσεων... Ακούγονται απλοποιημένα αλλά τελικά η Ιστορία (το ξαναλέω) δεν είναι ζήτημα "φυσικής εξέλιξης" αλλά νικητών και ηττημένων... Νέων τάξεων που έχτισαν πάνω στα ερείπια των προηγούμενων... Ο έρωτας σαν ένστικτο δεν έχει σεξουαλικές προτιμήσεις. Το μεγαλώνω σα "γαλάζιο αγοράκι με τη βαρβάτη την ψ..." που λέει ο Πανούσης είναι (ήταν?) πρότυπο· Δηλαδή το ότι έτσι μεγαλώνουν τα αγοράκια δεν είναι "φύση" αλλά καθεστώς.
    Αν πχ μαθαίναν στα κοριτσάκια ότι η σεξουαλική τους (και αυτο- ) ικανοποίηση δεν περνάει από το πέος κανενός, ο κόσμος θα ήταν αλλιώς... Κατά τη γνώμη μου δεν παίζει "φύση" αλλά ο τρόπος που κάθε φορά μια κοινωνική πλειοψηφία ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ τη "φύση" και επιβάλλεται σε αυτή οριοθετώντας και το παραφύση... Δηλαδή το "φυσικό" ταυτίζεται με το κάθε φορά ΝΟΜΙΜΟ... Εκεί βρίσκεται και η διαφωνία μου...

καραφλή?
    αρκούδα?
    ται βογγώ μου μυρίζει...

Παλαιο τόμαρο
    μου μυρίζει και λίγο κεάδας οπότε ως παραφύσιν καράφλας να πέσω μόνος μου?

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    μαϊστα μαίστα...110 απαντησεις σε 2 μερες..........

αν την ιδια ενεργεια και φαια ουσια την διαθέταμε και στην κατηγορία ΟΔΗΓΗΣΗ -TIPS&TRICKS ή σε κάποιον νεο αναβάτη, ισως λεω εγω τωρα, ισως ενας συναδελφος μοτοσυκλετηστης να ηταν ζωντανός ακομα......

αλλα να μεινουμε επι του θέματος.....που για μένα το θέμα ειναι η σε υπερθετικο βαθμό ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ που υπάρχει στην κοινωνία (μας και γενικά) οπως αυτή αντανακλαται απο τις σελίδες του παρόντος!

ας πούμε οτι όντως τα παιδία θα πάρουν ως πρότυπο κατι που θα δουν ή θα διαβάσουν! οκ? ΟΚ!

ΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ?!?!?!? ο gay μάγος μας πείραξε?

Ο ΣΚΑΡΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ δεν ειναι κακο προτυπο?
    Ο ΓΟΝΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΕΤΑΙΡΟ ΗΜΙΣΙ Ή/ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ?
    Ο ΑΝΕΥΘΥΝΗΝΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ?
    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΟΠΟΥ ΛΑΧΕΙ?
    ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΤΠ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΧΕΙΡΗΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ?

οοοοχι ο μαγος του βιβλιου ειναι!!!! αλλα ετσι ειναι η καμηλα βλέπει τις καμπουρες των αλλων....

just my 2 cents.....
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Πραγματικά, ώρες ώρες κουφαίνομαι τελείως εδω μέσα. Με γειά τα Χαρλευ παιδία, και εκτός από αδελφές εγώ λέω να κοπανάμε και αλβανούς, μαύρους και λοιπά κατακάθια. Ούτε η γιαγιά μου δεν έχει κάποιες απόψεις που διάβασα εδω μέσα.

Τις κραγμένες φίλες της νοικοκυράς τις συχαίνομαι όσο και τους και τους και καλά στέιτ που συμπαρουσιάζουν. Αλλά απο εκεί στο οτι το AIDS είναι εκδίκηση της φύσης, ή οτι είναι μη ορθή μια ομοφυλόφιλη ερωτική πράξη γιατί δεν μπορεί να υπάρχει αναπαραγωγή???????? Δηλαδή η μ@λακία δεν είναι ερωτική πράξη? η μήπως ανήκουμε στις αμοιβάδες (βέβαια η μ@λακία είναι θεσμός και εθνικό σπορ στην Ελλάδα, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) Η μήπως τα αγοράκια εδω μέσα δεν γουστάρουμε να βρεθούμε με 2 ή τεσπα όσες αντέχει ο καθένας σε ένα κρεβάτι-καναπε- σέλα- ντους- οπως την βρίσκει ο καθένας. Αυτές δηλαδή δεν θα είναι "ανώμαλες"????????????

Ελεος ρε λέμε. Ξεκολλάτε πια.

Πέστα ρε DIV γιατί μιλάμε έχω φάει φλας νυχτιατικο.

Ειπε μια παπαριά η ζαμπλουτίδου, για να χαιδέψει τα αυτιά του Ian Mc Kellen που νομίζω είναι απο τους πιο ΣΕΜΝΟΥΣ GAY που έχουν περάσει απο το σινεμά, και το μισό ΜΟΤΟ.gr έβγαλε τον ρατσιστή που κρύβει μέσα του.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    καλα ε ουτε σε αμερικανικο χριστιανικο φορουμ να'μουνα

Και μετα λεμε για το ποσο πρωτογονοι ειναι οι αμερικανοι, και να'μαστε εδω, να εκφραζουμε το οτι η ομοφυλοφιλια ειναι αρρωστια...

πραγματικα εχω απαγοητευτει πολυ απο καποια ατομα εδω και τις αποψεις τους.

Ομοφοβια οσο δεν παει αλλο. Απλα νυχτωμενος μεσαιωνας.

1ον) Η ομοφυλοφιλια δεν ειναι αρρωστια (δε πιστευω οτι το λεω αυτο σε ενηλικα ατομα). Ειναι διαφορετικοτητα.
    2) Δεν παει ανατιθετα στη φυση. Αντιθετα, ειναι ηθελημενη ταση της φυσης. Για σκεφτειτε λιγο. Ενας ομοφυλοφιλος αδελφος πχ, μπορει να μην κανει δικα του παιδια, αλλα μπορει να προστατεψει και να βοηθησει τα παιδια του αδελφου του, διαιωνιζοντας ετσι το γενητικο του υλικο εμεσα.
    Περα απο αυτο, δεν υπαρχει τιποτα στη φυση που να πηγαινει κοντρα στη φυση. Και μεις ηθελημενοι ειμαστε, και ισως ηταν να απλωθουμε οπως απλωθηκαμε. Αλλα ενα γεγονως σαν την ομοφυλοφιλια που συναντιεται τοσο μα τοσο συχνα, δεν μπορει να πηγαινει αντιθετα στη φυση. Αντιθετα στη θρησκεια μονο.
    Και τελος, αναφερω οτι υπαρχουν πολλα ειδη θηλαστικων που εχουν γκευ ατομα στην κοινωνια τους, μαλιστα μερικα που δεν διαχωριζουν γκει με μη γκει (πιθηκοι μπονομπο για παραδειγμα)

Και εδω αυτα που παραλειπουνε ολοι
    3) Ο μαγος δεν εκανε σε κανενα βιβλιο κατι ενδεικτικα γκευ, ουτε καμια αναλογη δηλωση. Το οτι η συγγραφεας προσθεσε εκ των υστερων οτι ενας χαρακτηρας ειναι γκει, το μονο που θα προτρεψει ειναι μερικους ενηλικους να ξαναδιαβασουν απο περιεργεια τα βιβλια για να δουνε ποιες σκηνες μπορουν να θεωρηθουν γκευ
    4) Αμα εμεις δεν το καναμε τοσο θεμα, κανενα παιδι δεν θα ρωτουσε τι ειναι γκευ, μιας και λιγο τον ενδιαφερει τι δηλωσε η συγγραφεας καπου καποτε για τον αρχιμαγο
    5) Το πιο αστειο ειναι, ο αρχιμαγος ΔΕΝ ειναι προτυπο για ΚΑΝΕΝΑ παιδι 5-15 ετων. Ειναι πολυ μεγαλος για πρωτυπο Ο χαρης αντε και 2-3 αλλοι απο το βιβλιο μπορουν να αποτελεσουν πρωτυπα, αλλα μεχρι εκει. Κανενας δε θα παρει προτυπο τον μαγο και ειδικα οχι τις σεξουαλικες του προτιμησεις.

Οσο για τον ψυχολογο, που αναφερε καποιος, αναφερω πως δεν ξερεις ποσοι ασχετοι κυκλοφορουν αναμεσα μας. Καμια σχεση ο ψυχολογος με το παιδι 5 ετων, αντε να παρακολουθησε 1-2 μαθηματα για την παιδικη ηλικια, το σωστο ατομο για την απαντηση θα ηταν ενας παιδαγωγος η παιδοψυχολογος.
    O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

Εκανα αυτο το θεμα για να εκφρασω την αντιθεση μου σε μια τοποθετηση μιας κυριας,συγγραφεα στο επαγγελμα,η οποια μεσω παιδικου βιβλιου θελει να περασει την αποδοχη της ομοφυλοφυλιας στο κοινο της. Το οποιο ειναι,η συντριπτικη πλειοψηφια,παιδια 5-15(?) ετων προφανως με ελαχιστες γνωσεις επι της σεξουαλικοτητας και ποσο μαλλον επι της ομοφυλοφιλιας.Επι της ουσιας δηλαδη αναγκαστικη αποδοχη επειδη το λεει ο ηρωας/χαρακτηρας που εχει φοβερη επιρροη στα παιδια.Εγω ετσι το βλεπω.

Στην τελικη μπορουσε να γραψει αλλο βιβλιο ή αρθρο σε περιοδικο ή οπως νομιζει για να εκφρασει τις αποψεις της επι του θεματος οχι να μπλεξει ενα βιβλιο που υποστηριζεται φανατικα,δες τι ουρες κανουνε στις <<πρεμιερες>>,απο το παραπανω target group.

Και για να το πω 3η-4η φορα.Δεν εχω προβλημα με τους ομοφυλοφιλους,οπως οι πιο πολλοι απο οτι ειδα.Στο κρεβατι ας κανουν οτι θελουν.Δεν με ενδιαφερει αν ειναι νορμαλ ή οχι.Εχω ομως προβλημα με την συγγραφεα και την παραπανω επιλογη της.

Και γιατι σε πειραξε τοσο πολυ?Τοσο που να καταφευγεις σε υπερβολες και προσπαθειες εντυπωσιασμου?

Λες και ειπαμε οτι αυτο ειναι το μοναδικο προβλημα στον κοσμο και τιποτα αλλο.Μια απλη κουβεντα ειναι.

Ειδικα αυτο ειναι τραγικο.
    αν την ιδια ενεργεια και φαια ουσια την διαθέταμε και στην κατηγορία ΟΔΗΓΗΣΗ -TIPS&TRICKS ή σε κάποιον νεο αναβάτη, ισως λεω εγω τωρα, ισως ενας συναδελφος μοτοσυκλετηστης να ηταν ζωντανός ακομα......
    .

Πρεπει να εχουμε τυψεις που δεν σωσαμε κοσμο ενω μπορουσαμε???????Κακιστο παραδειγμα.Οπως και τα αλλα που παραθετεις.Τα οποια ειναι καταδικαστεα,πιστευω,απο ολους χωρις αναγκη συζητησης.

Τελος παντων,ειναι ενα θεμα που απο οτι βλεπεις,συμφωνεις ή διαφωνεις,ενδιαφερει αρκετο κοσμο να συζητησει.

Ερώτηση κρίσεως: Έχει ανακαλυφθεί το γονίδιο των gay, ή μήπως υπάρχει ιατρική εξέταση που να πιστοποιεί ότι είσαι πούστης? (το ήξερα γιατρέ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )

Πάντως απογοητεύομαι όταν βλέπω ανθρώπους να διαβάζουν ένα thread και να μην καταλαβαίνουν τί λέει.Όσοι είμαστε κατά της προβολής τέτοιων προτύπων ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ 5-6 ΧΡΟΝΩΝ είμαστε ρατσιστές και ένα βήμα πριν να αρχίσουμε να σκοτώνουμε ομοφυλόφιλους και Αλβανούς.Τί να πω ρε παιδιά...Κρίμα...Πάντως το να κατηγορείς με τέτοιες αισχρές κατηγορίες κάποιον επειδή έχει αντίθετη άποψη από σένα δεν είναι δημοκρατικό.Δηλαδή με την λογική σας εγώ θα έπρεπε να σας αποκαλέσω φασίστες;Φυσικά και δεν θα το κάνω,σέβομαι την άποψή σας...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Πάντως απογοητεύομαι όταν βλέπω ανθρώπους να διαβάζουν ένα thread και να μην καταλαβαίνουν τί λέει.Όσοι είμαστε κατά της προβολής τέτοιων προτύπων ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ 5-6 ΧΡΟΝΩΝ είμαστε ρατσιστές και ένα βήμα πριν να αρχίσουμε να σκοτώνουμε ομοφυλόφιλους και Αλβανούς.Τί να πω ρε παιδιά...Κρίμα...Πάντως το να κατηγορείς με τέτοιες αισχρές κατηγορίες κάποιον επειδή έχει αντίθετη άποψη από σένα δεν είναι δημοκρατικό.Δηλαδή με την λογική σας εγώ θα έπρεπε να σας αποκαλέσω φασίστες;Φυσικά και δεν θα το κάνω,σέβομαι την άποψή σας...
    Το thread ξεκίνησε με το εύλογο ερώτημα αν είναι πρέπον το γεγονός ότι η συγγραφέας του βιβλίου ανακοίνωσε ότι ο μάγος είναι gay. Σίγουρα είναι τόσο άτοπο όσο να το να ανακοίνωνε ότι είναι straight. Τώρα αν μπορεί να επηρεάσει 5χρονα το βλέπω λίγο δύσκολο, μιας και ούτε στο βιβλίο αναφέρεται όυτε στη ταινία, ούτε ο 5 χρονος θα googlarei να δει αν και πως τρίβει το πιπέρι ο μάγος.
    Πάντως το ερώτημα που έθεσες μήπως το AIDS είναι η τιμωρία της φύσης για την ομοφυλοφιλία, θα ήθελα να το έθετες σε κάποιον που πεθαίνει από AIDS ομοφυλόφυλο ή ετερόφυλο, δεν έχει σημασία............
    Και επειδή τελευταία την φύση ( βάλτε στη θέση της τον Θεό) την έχουμε κάνει σχοινί κορδόνι επιτρέψτε μου να πω το εξής: Ο υπέρτατος νόμος της φύσης είναι ο θάνατος, αλλά όλοι οι ζώντες οργανισμοί τον αρνούνται και παλεύουν να επιβιώσουν μέρι το τέλος. Πάνε ενάντια στη φύση δηλαδή:a44:

Και για να σας το κάνω πιο λιανά (απευθύνομαι σε αυτούς που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και αποπροσανατολίζουν την κουβέντα) εγώ όταν γίνω γονιός αν δω το παιδί μου να έχει την τηλεόραση ανοιχτή και να βλέπει τον Ευαγγελόπουλο να μαλώνει στα καλιαρντά με τον άλλον τον σόουμαν με το μπουκλέ μαλλί θα αλλάξω κανάλι.Εσείς αφήστε το εκεί και προσπαθήστε να εξηγήσετε στο 5χρονο παιδάκι:"Γιατί αυτός ο κύριος είναι σαν γυναίκα;" "Γιατί μιλάει έτσι;" "Γιατί είναι βαμμένος" "Γιατί κουνιέται όπως τα κοριτσάκια στο νηπιαγωγείο;".Εγώ πάντως στα 5 του χρόνια δεν είμαι πρόθυμος να ανοίξω τέτοια κουβέντα μαζί του,μετά από κάποια χρόνια ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα ανοίξω τέτοια κουβέντα μαζί του.Έχουμε γ@μήσει τόσα και τόσα σε αυτόν τον κόσμο,ας μην γ@μήσουμε και την παιδική αθωότητα ρε παιδιά,ας την προστατεύσουμε τουλάχιστον όσο μπορούμε...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Iggy Pop and the Stooges...χτες
    από Todi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2006, 15:55
  2. and the winner issssssss (again....)
    από idi στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2006, 15:42
  3. And the Oscar goes to&#8230;.
    από bugsbunny στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2005, 19:37
  4. MotoGP Aμερικης - Laguna Seca - and the winner is.....
    από gmakris στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2005, 20:04
  5. MotoGP Oλλανδιας - ΑSSEN - and the winner is....
    από gmakris στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2005, 09:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF