Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
αν θελετε τις εχω και σε πολυ καλη αναλυση
jason & zid μπράβο για τη βοήθεια που προσφέρατε![]()
ωραίες φωτό![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
αν θελετε τις εχω και σε πολυ καλη αναλυση
ωραίες φωτό![]()
Μπραβο στα παιδια και στον ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ!!!
![]()
![]()
![]()
Εγω λογω κουρασης και οικογενειακων υποχρεωσεων δεν ηρθα ουτε καν να βοηθησω στην οργανωση! Σορυ!!
Μελετη, αν εχω καταλαβει σωστα και μιλαμε για τον ιδιο Μελετη, εχεις χαιρετησμους απο τον Αντρεα απο τα Γλυκα Νερα!![]()
(αν ΚΑΙ μεταξυ μας γνωριζόμαστε)
![]()
![]()
![]()
![]()
Έτσι, έτσι (το'ξερα ότι δεν θα πάνε χαμένα)Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
τα λαστιχα μαμανε σε γκριπ ακομα και με 15-18!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Περιμένω σχόλια για την διαδρομή.
Την θυμάσαι, έχει κάτι ενδιαφέρον?![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Περιμένω σχόλια για την διαδρομή.
Την θυμάσαι, έχει κάτι ενδιαφέρων?![]()
...ποτε θα την κανουμε?![]()
Φαντάζοντας τα "γούστα' σου δε θα το έλεγαΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
![]()
exw το RB...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
εχει αρκετα κομματια του αττικα του λαυριου... διπλα στο αρχαιο τουνελ και πανω στην κορυφογραμμη των σκυρων...
το ξαναεκανα βασικα , απλα δεν εχει εντουραδικο ενδιαφερον παρά μια γρηγορη βολτα απο φλαταδουρια με 2-3 μονοπαταδες...
αρκετή ασφαλτο ειχε οπου χανομουν και μου σπαγε τα νευρα![]()
συγχαρητηρια στην τανια για την απόδοση και την αντοχη!
![]()
![]()
![]()
το team τατι-emc-κατανας εσκισε!![]()
Ποιόν Ανδρέα??Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Μπραβο στα παιδια και στον ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ!!!
![]()
![]()
![]()
Εγω λογω κουρασης και οικογενειακων υποχρεωσεων δεν ηρθα ουτε καν να βοηθησω στην οργανωση! Σορυ!!
Μελετη, αν εχω καταλαβει σωστα και μιλαμε για τον ιδιο Μελετη, εχεις χαιρετησμους απο τον Αντρεα απο τα Γλυκα Νερα!![]()
(αν ΚΑΙ μεταξυ μας γνωριζόμαστε)
![]()
![]()
![]()
![]()
Και αφου γνωριζόμαστε γιατί δεν έχουμε πιεί ακόμα ένα καφέ στην γειτονία μου??
Αρχικά δημιουργήθηκε από drmel
Ποιόν Ανδρέα??
Και αφου γνωριζόμαστε γιατί δεν έχουμε πιεί ακόμα ένα καφέ στην γειτονία μου??
Eχεις π.μ!
![]()
![]()
ένας και ένας.....άστα.....:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
το team τατι-emc-κατανας εσκισε!![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
ωραίες φωτό![]()
Τα λέμε στο επόμενο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Τα λέμε στο επόμενο...
![]()
![]()
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
να πω και γω 2 λογια για τον αγωνα μιας και συμετηχα. οργανωτικα ηταν καλος , ωραιος ο χωρος εκινησης , μεχρι και φαγητο στο τελος , μπραβο doc. επισης μπραβο και στα παιδια του moto.gr που ετρεξαν. στα της διαδρομης ομως δεν΄΄΄΄΄΄ εαν εξερεσω τις λασπολακουβες στην αρχη και στο τελος τις 2 αντιπυρηκες και το μετριο μονοπατι των 30μ ο αγωνας θυμηζε κυνηγι θησαυρου. πολυ φλαταδουρα ,πολυ ασφαλτο , πολυ χασιμο λεμε, αφου δεν ειχα καθολου κοντερ, δεχομε ομως την δικαιολογια του doc οτι υποχρεωθηκαν να αλαξουν την διαδρομη τελευταια στιγμη. τελος κριμα που επρεπε να φυγω νωρις και δεν μιλησαμε για το μινι εντουρο . ας κανονιστει μια συναντηση για αυτο στα πιστακια την κυριακη......
Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
να πω και γω 2 λογια για τον αγωνα μιας και συμετηχα. οργανωτικα ηταν καλος , ωραιος ο χωρος εκινησης , μεχρι και φαγητο στο τελος , μπραβο doc. επισης μπραβο και στα παιδια του moto.gr που ετρεξαν. στα της διαδρομης ομως δεν΄΄΄΄΄΄ εαν εξερεσω τις λασπολακουβες στην αρχη και στο τελος τις 2 αντιπυρηκες και το μετριο μονοπατι των 30μ ο αγωνας θυμηζε κυνηγι θησαυρου. πολυ φλαταδουρα ,πολυ ασφαλτο , πολυ χασιμο λεμε, αφου δεν ειχα καθολου κοντερ, δεχομε ομως την δικαιολογια του doc οτι υποχρεωθηκαν να αλαξουν την διαδρομη τελευταια στιγμη. τελος κριμα που επρεπε να φυγω νωρις και δεν μιλησαμε για το μινι εντουρο . ας κανονιστει μια συναντηση για αυτο στα πιστακια την κυριακη......ποιός ήσουν? ο φίλος του σκίουρου?
κατι ακουσα για διαμαρτυριες των κατοικων που μαζευαν τις ελιες..Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
να πω και γω 2 λογια για τον αγωνα μιας και συμετηχα. οργανωτικα ηταν καλος , ωραιος ο χωρος εκινησης , μεχρι και φαγητο στο τελος , μπραβο doc. επισης μπραβο και στα παιδια του moto.gr που ετρεξαν. στα της διαδρομης ομως δεν΄΄΄΄΄΄ εαν εξερεσω τις λασπολακουβες στην αρχη και στο τελος τις 2 αντιπυρηκες και το μετριο μονοπατι των 30μ ο αγωνας θυμηζε κυνηγι θησαυρου. πολυ φλαταδουρα ,πολυ ασφαλτο , πολυ χασιμο λεμε, αφου δεν ειχα καθολου κοντερ, δεχομε ομως την δικαιολογια του doc οτι υποχρεωθηκαν να αλαξουν την διαδρομη τελευταια στιγμη. τελος κριμα που επρεπε να φυγω νωρις και δεν μιλησαμε για το μινι εντουρο . ας κανονιστει μια συναντηση για αυτο στα πιστακια την κυριακη......
![]()
συγχαρητηρια για τις επιτυχιες και το ομαδικο πνευμα των συνφορουμιτων!
μπραβο στον μαρκατο που περασε τον καρκατσα!!![]()
σταυρο διδυμο με την τανια εκανες?
![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]