Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 142

Θέμα: νομος και ταξη και μαλακιες

Παλαιό μέλος
    :a44: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos82gr
    Επεσε πανω στη ζαρτινιερα ρε παιδια εμεις ουτε που τον ακουμπησαμε...

Αντε ερχετε και η 17 νοεμβρη αυριο, να δω τι αλλο θα ακουσω για τους καλους μας φιλους
    δεν πιστε'υω να ξεχνάς τα πράσινα παπουτσια?
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    πηγαινε και πεστο αυτο στους carabinieri στην Ιταλια και ελα πες μου μετα......και γιατι ειναι παρανομο...
    ο καραμπινιέρι κατηγορήθηκε για φόνο εκ προ μελέτης

γιατι εκεί ΔΕΝ σκοντάφτουν και ΕΥΣΤΟΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ

Αυτοι ειταν οντως μαλακες και επρεπε να τους μαμησουν....αλλα μιλας για 6 και κατακρινεις αλλους χιλιαδες που κανουν καλα την δουλεια τους......

υ.γ. για να μην παρεξηγηθω.....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ........
    8 ήταν

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    εγω δεν κατηγο μονο τους δυο αυτους και ομοιους τους

και για να κλεισουμε το θεμα

θα του πειτε του παιδιου τι γινετε με τα ανεμηστηρακια??

:rotflmao:

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos

Κουφάλογες Γριές!!!! Το avatar του/της kapeos
    και αυτο που εκανε ειταν κακο δηλαδη???αν ποτε ομως βρεθει καποιος με κανα κατσαβιδι (που δεν το ευχομαι σε κανεναν) και στο σηκωσουν το μηχανακι,να δω τι θα λες........δεν σε πετυχε σε ελεγχο ωστε να του την πεις που δεν σου μιλεισε ευγενικα....με ενα κατσαβιδι στο χερι,πανω απο ενα μηχανακι.....τι να εκανε δηλαδη???
    Δηλ. φίλε΄μου εσένα αν σου τυχαινε αυτό και λέγοντάς σου ο μπάτσος τραυλίζοντας αυτά που μου είπε, θα του έλεγες συγχαρητήρια για το έργο που επιτελεί (ακομη δεν βγηκε απο τη σχολή) και θα του έδινες εσύ το παράσημο?
    ευτυχώς που δεν τους είχαν δώσει όπλα λέω εγώ.

www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
    Δηλ. φίλε΄μου εσένα αν σου τυχαινε αυτό και λέγοντάς σου ο μπάτσος τραυλίζοντας αυτά που μου είπε, θα του έλεγες συγχαρητήρια για το έργο που επιτελεί (ακομη δεν βγηκε απο τη σχολή) και θα του έδινες εσύ το παράσημο?
    ευτυχώς που δεν τους είχαν δώσει όπλα λέω εγώ.

Tοτε το προβλημα σου μαλλον ειναι οτι δεν ξερεις να περιγραφεις τα γεγονοτα......γιατι δεν εγραψες οτι τραυλιζε.....και εδωσες την εντυπωση οτι ο μπατσακος πηγε να το παιξει μαγκακος στην γκομενιτσα......και οτι σου μειλισε αποτομα (συμφωνα με τα γραφομενα σου).....επειδη δεν μου εχει τυχει ποτε δεν ξερω πως θα του απαντουσα.....σε αλλες περιπτωσεις και εχω εχω φερθει υποτιμιτικα (εννοωντας....αιντε μαλακα τελειωνε,εχουμε και δουλειες)....και σε αλλες τους εχω ευχηθει και καλη δουλεια....

Tοτε το προβλημα σου μαλλον ειναι οτι δεν ξερεις να περιγραφεις τα γεγονοτα......γιατι δεν εγραψες οτι τραυλιζε.....και εδωσες την εντυπωση οτι ο μπατσακος πηγε να το παιξει μαγκακος στην γκομενιτσα......και οτι σου μειλισε αποτομα (συμφωνα με τα γραφομενα σου).....επειδη δεν μου εχει τυχει ποτε δεν ξερω πως θα του απαντουσα.....σε αλλες περιπτωσεις και εχω εχω φερθει υποτιμιτικα (εννοωντας....αιντε μαλακα τελειωνε,εχουμε και δουλειες)....και σε αλλες τους εχω ευχηθει και καλη δουλεια....
    Κοίτα όλοι οι μπάτσοι δεν είναι ίδιοι. Το έχω κάνει και εγώ αυτό.

Τώρα αν είναι τόσο σημαντική λεπτομέρεια το γεγονός ότι τραύλιζε επειδή ήταν πρωτάρης ή είχε την γκόμενα δίπλα, συγγνώμη που δεν το ανέφερα.

Κοίτα όλοι οι μπάτσοι δεν είναι ίδιοι. Το έχω κάνει και εγώ αυτό.

Τώρα αν είναι τόσο σημαντική λεπτομέρεια το γεγονός ότι τραύλιζε επειδή ήταν πρωτάρης ή είχε την γκόμενα δίπλα, συγγνώμη που δεν το ανέφερα.

στην παρουσα συζητηση θεωρω ειναι σημαντικο,γιατι αναφερουμε συμπεριφορες και πραξεις αστυνομικων....εν πασει περιπτωση,αν μου τυχαινε κατι παρομοιο με σενα,φανταζομαι θα σπαζομουνα και εγω επειδη θα ηξερα εκ των πρωτερων οτι το μηχανακι που σκαλιζω ειναι το δικο μου....με μια δευτερη σκεψη ομως,παλι φανταζομαι,οτι καλα εκανε ο αστυνομικος αφου δεν ηξερε σε ποιον ανηκε το μηχανακι,και μπορει να απετρεψε μια κλοπη......το να παρει παρασημο δεν το κρινω αναγκαιο,αλλα ισως με μια ενθαρυνση του μπορει να αποτρεψει στο μελλον και αλλες παρομοιες καταστασεις,και οχι να τα γραψει ολα στα @@ του......και μετα να φωναζει ενα μεγαλο ποσοστο......στο που ειναι η αστυνομια και τι κανει....

στην παρουσα συζητηση θεωρω ειναι σημαντικο,γιατι αναφερουμε συμπεριφορες και πραξεις αστυνομικων....εν πασει περιπτωση,αν μου τυχαινε κατι παρομοιο με σενα,φανταζομαι θα σπαζομουνα και εγω επειδη θα ηξερα εκ των πρωτερων οτι το μηχανακι που σκαλιζω ειναι το δικο μου....με μια δευτερη σκεψη ομως,παλι φανταζομαι,οτι καλα εκανε ο αστυνομικος αφου δεν ηξερε σε ποιον ανηκε το μηχανακι,και μπορει να απετρεψε μια κλοπη......το να παρει παρασημο δεν το κρινω αναγκαιο,αλλα ισως με μια ενθαρυνση του μπορει να αποτρεψει στο μελλον και αλλες παρομοιες καταστασεις,και οχι να τα γραψει ολα στα @@ του......και μετα να φωναζει ενα μεγαλο ποσοστο......στο που ειναι η αστυνομια και τι κανει....

Φίλε μου ξανασκέψου το. Μην κολλάς στο λαιμο που σκάλιζα.

Σκέψου να επισκευάζεις το μοτόρι σου ή να εχεις βγάλει τη σέλα και να στην πέσουν μπάτσοι.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Φίλε μου ξανασκέψου το. Μην κολλάς στο λαιμο που σκάλιζα.

Σκέψου να επισκευάζεις το μοτόρι σου ή να εχεις βγάλει τη σέλα και να στην πέσουν μπάτσοι.

νομιζω δημητρη οτι στη προκειμενη περιπτωση εισαι υπερβολικος.φυσικα παιζει ρολο και η προσεγγιση του αστυνομικου....!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    νομιζω δημητρη οτι στη προκειμενη περιπτωση εισαι υπερβολικος.φυσικα παιζει ρολο και η προσεγγιση του αστυνομικου....!!!!
    Που κόλλησες? στο να στην πέσουν οι μπάτσοι? Αφού έτσι έγινε.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Που κόλλησες? στο να στην πέσουν οι μπάτσοι? Αφού έτσι έγινε.
    θα σου πω.

εισαι στο δρομο και βλεπεις εναν τυπα να σκαλιζει μια μοτοσυκλετα.τι κανεις???

1)τον προσπερνας.(στην περιπτωση που ειναι κλεφτης παει η μοτοσυκλετααααα)
    2)πλησιαζεις και ευγενικα του εξηγεις τον λογο που θα του ζητησεις τα χαρτια της μοτοσυκλετας.
    3)πας και του τσαμπουκαλευεσαι.

παμε στη περιπτωση των μπατσων.

ειμαι και σκαλιζω τη μηχανη μου (εγω το ξερω οτι ειναι η μηχανη μου αλλα ο μπατσουλης οχι).με βλεπει ο μπατσος και

1)με προσπερναει (και αν ημουνα κλεφτρονι, παει η μηχανηηηηηη)
    2)με πλησιαζει ευγενικα αλλα και επιφυλακτικα και μου ζηταει χαρτια
    3)μου τσαμπουκαλευεται.

και στα 2 παραδειγματα προτιμω τη 2η εκδοχη με τη λογικη φυλαγε τα ρουχα σου να χεις τα μισα.

αν λοιπον σου τσαμπουκαλευτικε καταλαβαινω τη τσαντιλα σου και τη σταση σου.αν ομως ητανε ευγενικος, θεωρω οτι εισαι λαθος.that s it.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Δικια σου ειναι η μηχανη ε?? Ωραια και τι κανεις?? Πειραζεις το κινητηρα ετσι?? Μεσα ρε, ψηλα τα χερια ρε!
    Κατω τα χερια ρε! Σκυψε ρε! Ορθιος ρε!

Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ξεκινάει και πάλι.. και νωρίς-νωρίς 28/8...ΠΑΟ-ΟΣΦΠ...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 11:58
  2. Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2005, 18:16
  3. Ημερησια για ολους (και On και Off) !
    από crs-k στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2004, 09:09
  4. και μιας και το πρώτο μου...
    από frapes στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2004, 15:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας