ναι το 1250 δεν το έχω δεί ακομη!Αρχικά δημιουργήθηκε από susukas
να φανταστω για το 650 τα 7.500??
ναι το 1250 δεν το έχω δεί ακομη!Αρχικά δημιουργήθηκε από susukas
να φανταστω για το 650 τα 7.500??
το 1250 περιπου στα 10.000 με 10.500 πρεπει να εχει....Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικe 77
ναι το 1250 δεν το έχω δεί ακομη!
Στην Αγγλία πωλείται ακριβώς ίδια τιμή με το "παλιό" πάντως. Εξάλλου το μόνο που άλλαξε είναι το μαύρο χρώμα στον κινητήρα.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/PERFO...16034008r33461
(εννοείται πως το έβαλα ως παράδειγμα βελτίωσης προς αποφυγή! αν έχει ξανασυζητηθεί ζητώ συγγνώμη, μπορεί να σβηστεί!)
Γιατί "προς αποφυγή" η μετατροπή στον κινητήρα; Κακό είναι να πάρει λίγο τα πάνω του;
To 650 δεν πήρες; Ή τελικά πήρες το μεγάλο; Περιμένουμε εντυπώσεις, στο σωστό thread...![]()
Καλοτάξιδο!![]()
Ναι...![]()
Το είδα μετά κ το πάω στο σωστό μέρος....
Σόρρυ
Έλεγα πως θα απαντήσει κάποιος άλλος, αλλά δεν...Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Γιατί "προς αποφυγή" η μετατροπή στον κινητήρα; Κακό είναι να πάρει λίγο τα πάνω του;
Αλήθεια, πιστεύετε σε τέτοιες πατέντες;
Αν δεις, ήδη ο Ληστής έχει κάνει μετατροπή "light" στο μοτέρ, με φίλτρο-εξάτμιση-πρόγραμμα και έχει καλά αποτελέσματα, περίπου 120 άλογα αν δεν κάνω λάθος. Ψάξε το λίγο...
Φτου σου ρε, ούτε εγώ ήθελα να απαντήσω... :rotflmao:
edit: Έχει δυναμομέτρηση στο thread με τις δυναμομετρήσεις από τον Ληστή. Μπες να δεις τη διαφορά.
βρε δεν αντιλέγω για τις μοντίφες προς βελτίωση!
για τη συγκεκριμένη έχω αντίρρηση!
διάβασες περί τίνος πρόκειται;
Όλοι υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια. Δες τη διαφήμιση της Arata και πες μου τώρα αν είναι λογικά αυτά που γράφουν.... Προσωπικά θεωρώ υπερβολές τα γραφόμενα του συγκεκριμένου, μέχρι αποδείξεως του εναντίου φυσικά. Οι δοκιμασμένες και σίγουρες λύσεις, είναι άλλες...
edit: Εξάλλου λένε και μόνοι τους: TYPICAL GAINS ARE IN THE 1-7 HORSEPOWER RANGE FOR MOST STOCK RIDES.
Οπότε και ΕΝΑ άλογο να πάρεις, τη δουλειά του την έκανε σε ότι αφορά την εταιρία... :rotflmao:
σημ. έχω διαβάσει τα πάντα (Χ 2) περί Bandit!
α, γειά σου!Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
edit: Εξάλλου λένε και μόνοι τους: TYPICAL GAINS ARE IN THE 1-7 HORSEPOWER RANGE FOR MOST STOCK RIDES.
Οπότε και ΕΝΑ άλογο να πάρεις, τη δουλειά του την έκανε σε ότι αφορά την εταιρία... :rotflmao:
(που και ψυχολογικό νάναι (το άλογο! )δεν' κακό! :rotflmao: )
Σωστή άποψη!!Αρχικά δημιουργήθηκε από CB...K
α, γειά σου!
(που και ψυχολογικό νάναι (το άλογο! )δεν' κακό! :rotflmao: )
:smilea:
![]()