ali8ia e? na min asxoli8i lipon?Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
μήπως μόλις αγοράσουμε την νέα μας μηχανή να την βάλουμε στο σαλόνι μας μην κάνει βαβά στο δρόμο?
εσύ χάιδευε την και μήλα της , εγώ εκτός από αυτά , θα περνάω και ωραία μαζί της.
έτσι θέλουμε ρε αδελφέ , η μηχανή μας να μας ξεκαυλώνει και οποίος γουστάρει , οποίος όχι μπορεί να μην μιλάει.
νομίζω ότι ο p70 το είπε από την αρχή και με ωραίο τρόπο , ότι οποίος είναι αντιθέτως , απλά μην ασχοληθεί.
ke an emis i moderetors to stiloume sta skoupidia?
gia pio logo 8a to kanoume?:wacko:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
μεταξύ ανθρώπων υπάρχουν πολλές απόψεις για ένα θέμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ali8ia e? na min asxoli8i lipon?
ke an emis i moderetors to stiloume sta skoupidia?
gia pio logo 8a to kanoume?:wacko:
θα πρέπει η άποψη του καθενός να είναι ελεύθερη και να μην προσβάλει τον άλλων.
δεν νομίζω ότι ζούμε σε μια χωρά με λογοκρισία.
εμένα ότι δεν μου αρέσει από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα , απλά δεν απαντάω.
δεν κάθομαι να κατακρίνω τούς άλλους και να λέω ότι κάνουν μ-λ-κ-σ .
πολύ απλά.
πάντα φιλικά![]()
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
μήπως μόλις αγοράσουμε την νέα μας μηχανή να την βάλουμε στο σαλόνι μας μην κάνει βαβά στο δρόμο?
εσύ χάιδευε την και μήλα της , εγώ εκτός από αυτά , θα περνάω και ωραία μαζί της.
έτσι θέλουμε ρε αδελφέ , η μηχανή μας να μας ξεκαυλώνει και οποίος γουστάρει , οποίος όχι μπορεί να μην μιλάει.
νομίζω ότι ο p70 το είπε από την αρχή και με ωραίο τρόπο , ότι οποίος είναι αντιθέτως , απλά μην ασχοληθεί.
ρε μπας και το κάνατε ξαφνικά μαγαζί σας και πρέπει να την κάνουμε από εδω?
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
μεταξύ ανθρώπων υπάρχουν πολλές απόψεις για ένα θέμα.
θα πρέπει η άποψη του καθενός να είναι ελεύθερη και να μην προσβάλει τον άλλων.
δεν νομίζω ότι ζούμε σε μια χωρά με λογοκρισία.
εμένα ότι δεν μου αρέσει από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα , απλά δεν απαντάω.
δεν κάθομαι να κατακρίνω τούς άλλους και να λέω ότι κάνουν μ-λ-κ-σ .
πολύ απλά.
πάντα φιλικά![]()
και πάντα πολύ φιλικά υπάρχουν και άτομα μικρής και μεγάλης ηλικίας που βλέποντας τα φιλαράκια ακράνωτα και με τα κοντομάνικα να κάνουν σουζίδια παίρνουν λάθος παραδείγματα!
Αυτό θέλουν καποιοι να λογοκρίνουν και να αποφυγουν κανα ανοιγμενο κεφαλι και όχι την σουζα!
Πάλι φιλικά!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
και πάντα πολύ φιλικά υπάρχουν και άτομα μικρής και μεγάλης ηλικίας που βλέποντας τα φιλαράκια ακράνωτα και με τα κοντομάνικα να κάνουν σουζίδια παίρνουν λάθος παραδείγματα!
Αυτό θέλουν καποιοι να λογοκρίνουν και να αποφυγουν κανα ανοιγμενο κεφαλι και όχι την σουζα!
Πάλι φιλικά!!
![]()
και όπως έλεγα!!!
Πάντως να προσέχετε, παιδιά μου ...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
οσο για τους (κριτες)τους moderators εννουσα! αν νομιζουν οτι ενα θεμα η ενα μερος του θεματος (φωτογραφιες χωρις κρανος)πρεπει να το στειλουν καλα θα κανουν και θα το στειλουν!τωρα για τους υπολοιπους που δεν εχουν δουλεια να κανουν και καθονται και κρινουν και χαλανε κατι που κατα την γνωμη μου μπορει να βγει ωραιο καλα κανουν παιδια συνεχιστε ετσι!
παντα φιλικα και χωρις παρεξηγηση!(μην τσιμπησετε και αρχισετε και κραζετε μια διαπιστωση εκανα γιατι ειναι γενικο το κακο)![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Πάλι φιλικά!!
![]()
νομίζω ότι οποίος πόσταρε φωτογραφία χωρίς κράνος έγραψε ότι πια έχουν βάλει μυαλό και κράνος.
τον P70 τον έχω κράξει και εγώ για τις σούζες μέσα σε πόλη , τώρα έχει βάλει μυαλό και αυτός.
( δες πρώτη φώτο )
συμφωνώ με αυτό που λες , αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω με αυτό
Σιγα τωρα...δεν τα κατακρινουν ολοι.
Εγω, ας πουμε γελαω.
Γελαω με τους καγκουρες, αλλα και με τους καγκουρες που ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ τις καγκουριες τους..
Γελαω επισης κ με εκεινους που τους επεφημουν κ με εκεινους που τους υπερασπιζονται..
Αν ειχαν την παραμικρη ιδεα τι συμβαινει στα μηχανακια τους οταν καναν σουζες δεν νομιζω να το διασκεδαζαν τοσο...
Αληθεια κυριοι, γιατι δεν το περνατε στα ανεκδοτα..?
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
μηλα ή μιλα?Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
και μήλα της ,.............μπορεί να μην μιλάει...............
μηπως μοιλα? ή μηπως μειλα?
καλα τελος παντων, μαζι σας ειμαι..!
Κανετε οτι θελετε, δεν κατεκρινα τιποτε..
ισα-ισα ειπα οτι με κανετε να γελω...
Επειτα δεν υπαρχει κατι να συμφωνησεις ή να διαφωνησεις.
Μηπως εννοεις που δεν σου αρεσει να γελα καποιος?
Μπορω να μην γελαω τοτε, αρκει να το ζητησεις (ευγενικα...).
Αλλα παλι ειναι κατι φορες, ρε παλουκαρι που δεν μπορεις να κρατηθεις...
ιδιως εκεινες τις φορες που σουπιαζονται --οι εν λογω επιτηδειοι-- ειτε ορτσα ειτε φατσα και μετα κανουν σαν κλαμενα μο@νια..
+800.000.000Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Αλλα παλι ειναι κατι φορες, ρε παλουκαρι που δεν μπορεις να κρατηθεις...
ιδιως εκεινες τις φορες που σουπιαζονται --οι εν λογω επιτηδειοι-- ειτε ορτσα ειτε φατσα και μετα κανουν σαν κλαμενα μο@νια..
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...