Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 155

Θέμα: Γελοια παραβαση....

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    τι θορυβο ρε χαμπο? ουτε τετραχρονο σκουτερακι δεν κανει τοσο λιγο θορυβο..

Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    τι θορυβο ρε χαμπο? ουτε τετραχρονο σκουτερακι δεν κανει τοσο λιγο θορυβο..

αλητη δε μας αφηνεις να κοιμηθουμε μας ξυπνας τα βραδια

δεν κυκλοφορω στη θερμη

παντως κακα τα ψεματα οταν βλεπουν οι ζηταδες μηχανακια super motard και enduro τα σταματανε κατευθειαν 10 μηχανακια να εχει γυρω χωρις κρανος εσενα θα σταματησει με το κρανος επειδη εχεις το εντουρο

me mia 3i tus exw olus :P

Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    me mia 3i tus exw olus :P

εγω με μια 1η

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Εγω σπρωχτο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Εγω σπρωχτο.
    ελα ρε κοψε κατι τουλαχιστον με νεκρα οχι και σπρωχτο

ekana την αιτηση προς απαλλαγη προστιμου

εγραψα οτι ειχα να γρΑΨΩ, και αυριο στις 9 μου εδωσαν ενα τηλεφωνο να μου πουν αν θα εχω απαλλαγει...

η αιτηση πηγαινει στον διοικητη και αυτος αποφασιζει (σαν αλλος δικαστης)

επισυναπτεις φωτοτυπια ταυτοτητας και οτι αλλο θελεις να αιτιολογησεις...

αυτο μπορει να γινει μεχρι 3 ημερες απο την παραβαση (συμπεριλαμβανομενη και εκεινη τη μερα)

μετα την 3 μερα τον πουλο...

επισης το σαββατο το θεωρουν εργασιμη...

για να δουμε αυριο...

αν δεν, θα παω να τον βρω πλεον προσωπικα τον διοικητη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    ekana την αιτηση προς απαλλαγη προστιμου

εγραψα οτι ειχα να γρΑΨΩ, και αυριο στις 9 μου εδωσαν ενα τηλεφωνο να μου πουν αν θα εχω απαλλαγει...

η αιτηση πηγαινει στον διοικητη και αυτος αποφασιζει (σαν αλλος δικαστης)

επισυναπτεις φωτοτυπια ταυτοτητας και οτι αλλο θελεις να αιτιολογησεις...

αυτο μπορει να γινει μεχρι 3 ημερες απο την παραβαση (συμπεριλαμβανομενη και εκεινη τη μερα)

μετα την 3 μερα τον πουλο...

επισης το σαββατο το θεωρουν εργασιμη...

για να δουμε αυριο...

αν δεν, θα παω να τον βρω πλεον προσωπικα τον διοικητη

μακαρι ρε Σταυρακο ...τι να πω...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Τελικά είχαμε καμιά εξέλιξη Σταύρο?
    Εύχομαι να ξεμπέρδεψες!

Σαββατο μεσημέρι, παω με το EXC και με το μπιτονάκι στο χέρι στο βενζινάδικο της γειτονιάς μου να γεμίσω βενζίνες κ να βάλω αέρα στα λάστιχα ενόψει του αυριανού αγώνα ATTIKA ENDURO στη θηβα. Προσπερνάω 2 σταματημένους ζητάδες (πηγαινα τελείως χαλαρά..) και σταματάω εξω απο το DBR να πάρω λαδι μίξης. Οι ''αδίστακτοι κυνυγοί εγληματιών'' σταματάνε πλάι μου κ μου ζητάνε χαρτιά. Τα είχα όλα, φόραγα και κράνος και νομιζα οτι ήμουν ΟΚ. Βγάζει το μπλοκάκι ο ένας ζητάς και αρχίζει να κόβει κλήση επειδή είχα πλαστικοποιημένο αντίγραφο πινακίδας και όχι την γνήσια! Του λέω οτι τρέχω αγώνα και για λόγους ασφαλείας σε περίπτωση ατυχήματος δεν εχουμε την μεταλική κλπ ανένδοτος αυτος.Μου λέει που ξέρω οτι δεν έκανες 'τσαντια' πριν απο λίγο, γίνονται πολλές ληστείες με τέτοια μηχανάκια!!!! 300 ευρώ κ αν τα δώσεις σε 10 μέρες 150ευρώ. Βγήκαν και τα παιδιά απο το μαγαζί τους δείξαμε και την αφίσα του αγώνα που ήταν στην βιτρίνα αλλα απο οτι φαίνεται πρέπει να μαζέψουνε λεφτα.....
    Αφού τους πίεζα μου λένε δείξε μας τη λισανς και βλέπουμε, έλα όμως που η ΛΕΜΟΤ δεν μας την έχει δώσει ακόμα... για να μην πολυλογώ μου είπαν να πάω με τη λισάνς στη ΓΑΔΑ εντός 4 ημερών μπας και γίνει κάτι.
    Η κλήση γράφει οτι δεν είχα καθόλου πινακίδα (κανονικά με την πλαστική πας αυτόφορο για πλαστογραφία...) τι να πω στη ΓΑΔΑ; οτι δεν είχα καθόλου;
    Αν είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία pls help...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από steve22
    Σαββατο μεσημέρι, παω με το EXC και με το μπιτονάκι στο χέρι στο βενζινάδικο της γειτονιάς μου να γεμίσω βενζίνες κ να βάλω αέρα στα λάστιχα ενόψει του αυριανού αγώνα ATTIKA ENDURO στη θηβα. Προσπερνάω 2 σταματημένους ζητάδες (πηγαινα τελείως χαλαρά..) και σταματάω εξω απο το DBR να πάρω λαδι μίξης. Οι ''αδίστακτοι κυνυγοί εγληματιών'' σταματάνε πλάι μου κ μου ζητάνε χαρτιά. Τα είχα όλα, φόραγα και κράνος και νομιζα οτι ήμουν ΟΚ. Βγάζει το μπλοκάκι ο ένας ζητάς και αρχίζει να κόβει κλήση επειδή είχα πλαστικοποιημένο αντίγραφο πινακίδας και όχι την γνήσια! Του λέω οτι τρέχω αγώνα και για λόγους ασφαλείας σε περίπτωση ατυχήματος δεν εχουμε την μεταλική κλπ ανένδοτος αυτος.Μου λέει που ξέρω οτι δεν έκανες 'τσαντια' πριν απο λίγο, γίνονται πολλές ληστείες με τέτοια μηχανάκια!!!! 300 ευρώ κ αν τα δώσεις σε 10 μέρες 150ευρώ. Βγήκαν και τα παιδιά απο το μαγαζί τους δείξαμε και την αφίσα του αγώνα που ήταν στην βιτρίνα αλλα απο οτι φαίνεται πρέπει να μαζέψουνε λεφτα.....
    Αφού τους πίεζα μου λένε δείξε μας τη λισανς και βλέπουμε, έλα όμως που η ΛΕΜΟΤ δεν μας την έχει δώσει ακόμα... για να μην πολυλογώ μου είπαν να πάω με τη λισάνς στη ΓΑΔΑ εντός 4 ημερών μπας και γίνει κάτι.
    Η κλήση γράφει οτι δεν είχα καθόλου πινακίδα (κανονικά με την πλαστική πας αυτόφορο για πλαστογραφία...) τι να πω στη ΓΑΔΑ; οτι δεν είχα καθόλου;
    Αν είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία pls help...

δε ξερω τι να σου πω, αλλα να ρωτησω κατι μιας και εγω κυκλοφωρω με πλαστικοποιημενη...
    Αν ειχες μαζι σου (στη τσαντα ας πουμε) τη γνησια, θα σε εγραφαν?
    Τι μπορουμε να κανουμε δηλαδη?

Κατι ηθελε να κανει ο μ........αs τι να πειs τωρα μονο αυτο:a31: :a31: :a31:
    ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΖΙ ΤΕΡΜΑ ΠΙΣΩ

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από steve22
    [B] Βγήκαν και τα παιδιά απο το μαγαζί τους δείξαμε και την αφίσα του αγώνα που ήταν στην βιτρίνα αλλα απο οτι φαίνεται πρέπει να μαζέψουνε λεφτα.....
    Αφού τους πίεζα μου λένε δείξε μας τη λισανς και βλέπουμε, έλα όμως που η ΛΕΜΟΤ δεν μας την έχει δώσει ακόμα... για να μην πολυλογώ μου είπαν να πάω με τη λισάνς στη ΓΑΔΑ εντός 4 ημερών μπας και γίνει κάτι
    Τις δικες μας λισσανς η Ε75 μας τις εχει δωσει αρκετο καιρο τωρα.....

Πιθανον να εχει βγει και απο την ΛΕΜΟΤ και η δικια σου και να μην σε εχουν ενημερωσει για να την παρεις.....

Για ψαχτο λιγο.....

Κριμα ειναι αν μπορεις να την γλυτωσεις....

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γελοια Μικρα Λαθη
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2004, 14:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •