Σελίδα 8 από 45 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 667

Θέμα: ΔΕΛΕΑΡ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    genika pantos me tis tavernes ke ta psita tin exete di efkatastati mikroasti pou to skorpane to xrima leme...:rotflmao: :rotflmao:

exete gini san tous 8ious mou pou i moni tous efxaristisi itan na pe8anoun apo xolisterini se kapia taverna:rotflmao:

pantos an simpliroso ke ta merika kila kreas pou petaxtikan giati den pigene kato...
    me vlepo na sas xaraktirizo volemenous tou sifertou kati san skilia rimoulas ke lamogia
    tin epomeni deftera pou 8a figete gia taverna 8a iste malakes
    i sinantisi ginete oxi gia na pame gia xoro i gia xesimo parea ala gia na ftiaksoume mia parea opou 8a xorane oloi
    8a es8anonte orea oloi 8a ine lito to skiniko oxi se mikroastika ke mizera magazia me toupe ke ifos poulame mouri

ke i zoi ine orea ke i parea ine orea otan simetexoume oloi lita xoris pompodis tavernes
    estiatoria kirile kafeteries me ifos ke ala sinafi

den ine oti oreo na afinoume merikous pou den mporoun na simetexoun gia ton opiodipote logo ke na xalame tin parea elafra tin kardia gia na pame na fame ta avriana skata mas me 250 euro mia ka8imerini deftera....

na kopsete aftin tin saxlamara

i deftera ine parea moto

an 8elete kati alo na mazeveste ali mera na anigete ta paxila portofolia sas me stomfo na ta skate san mprouxontes ke na pigenete se opia taverna 8elete na tigkarete sapia kreata ke xolisterini me tin isixia sas

aftou tou idous i sini8ies den ine gia mixanovious o mixanovios zi kapou ston dromo me ena santouits sto xeri mexri ta epomena gkazia

esisi tin exete di gliodis skatofagades
    ego simetixa defteri fora se afto toskiniko ke aidiasa

den iste mixanovioi oute exete motosikletistiko pnevma
    iste ena matso kretini pou dipsane gia perierga kolpa

ke xristo mou ego sou zito signomi ala i 8a efevga i 8a pigena kapou alou...

Ξαναλεω Λεωνιδα οτι το θεμα μας (σε καποια συμφωνω που λες, σε αλλα οχι) ΔΕΝ ειναι η ταβερνα που ΕΤΥΧΕ να παμε και που δεν παει να "αντικαταστησει" το Δελεαρ σε καμμια περιπτωση!

Δε μπορω ουτε εγω να δινω καθε Δευτερα 20 ευρω σε κοψιδια!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ!

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    episis kalo ine epitelous na figoume apo afto to kolomagazo to delear pou ine san kati eparxiaka pou pigenoun i gonis meta pou afinoun to pedi tous sto stratopedo ke pinoun kafe ke stenaxoriounte gia to pos 8a pernai to pedaki tous

mono i planodioi fotografoi lipoun ke kanas geros na poulai fistikia

asto dialo pia den exete diolou es8isi..
    :rotflmao: :rotflmao:

ama sinexisete eki 8a skaso me kana diko mou ntimeno arkouda ke ego giftos na diaskedasete kiolas.....
    :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Ξαναλεω Λεωνιδα οτι το θεμα μας (σε καποια συμφωνω που λες, σε αλλα οχι) ΔΕΝ ειναι η ταβερνα που ΕΤΥΧΕ να παμε και που δεν παει να "αντικαταστησει" το Δελεαρ σε καμμια περιπτωση!

Δε μπορω ουτε εγω να δινω καθε Δευτερα 20 ευρω σε κοψιδια!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ!
    ine ke to delear
    ala den afinoume filo etsi ke tin kanoume gaidourina
    ke empasi periptosi an 8elete kati alo apo afto pou ginete ka8e deftera na figete na pate alou

to moto ka8e deftera exi sinantisi gia ta meloi kenouria ke palia
    ke na sas 8imiso imaste mixanovioi

ke stin sinantisi erxete o alos na se di
    oxi na se di pou 8a fevgis....

na vroume alo meros aplo lito oxi famfares
    iparxounan8ropoi pou zoun me danika gia venzini na ma8ete na tous seveste

alios na kanete klika i starxidistes tou moto na telionoume

pantos osi ekmetaleveste tin sinantisi tou moto kapia stigmi 8a fate ban apo tin sinantisi

den ine i defteres tou moto gia na psarevete gkomenous gia volta ksigimeni

exi katantisi olo ke pio xirotera i fasi
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Δημητρη, θα συμφωνησω μαζι σου σχεδον απολυτα, θα διαφωνησω μονο στο κομματι του λογαριασμου που καλα κανουν και τα παιρνουν οσο πιο γρηγορα..Ο Χρηστος (λυκος) θυματε λαθος οταν ερχομουν στο Δελεαρ ημουν πολυ συχνα κι εγω το θυμα που πληρωνε τα εξτρα απο τα καλοπαιδα, και αρχιδια ξεχναγανε...

Το αν κανονιζοντε και για το που εξτρα βολτες απο το Δελεαρ παντα γινοταν και παντα θα γινετε...
    Και μακαρι να βρεθει ενα μαγαζι που να ειναι καλυτερο σε ολα του!

Ημερομηνιες για το ποτε θα γινει το καινουργιο Χιος trip θα ορισω εγω, καταλαβες Νικολη και Λιακο??
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    ine ke to delear
    ala den afinoume filo etsi ke tin kanoume gaidourina
    ke empasi periptosi an 8elete kati alo apo afto pou ginete ka8e deftera na figete na pate alou

to moto ka8e deftera exi sinantisi gia ta meloi kenouria ke palia
    ke na sas 8imiso imaste mixanovioi

ke stin sinantisi erxete o alos na se di
    oxi na se di pou 8a fevgis....

na vroume alo meros aplo lito oxi famfares
    iparxounan8ropoi pou zoun me danika gia venzini na ma8ete na tous seveste

alios na kanete klika i starxidistes tou moto na telionoume

pantos osi ekmetaleveste tin sinantisi tou moto kapia stigmi 8a fate ban apo tin sinantisi

den ine i defteres tou moto gia na psarevete gkomenous gia volta ksigimeni

exi katantisi olo ke pio xirotera i fasi

To xontraineis Lew kai den einai swsto!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Γαμω το Βουδα μου και προσπαθουσα ολο το βραδυ να αποφυγω να γραψω κατι....

Καποτε καποια μελη του μοτο εκ των οποιων λιγους θυμαμαι διοτι ουτε εγω ειμαι τοσο παλιος οσο νομιζετε μερικοι,αποφασισαν οτι θα επρεπε να βρουν μια καφετερια και μια ιδανικη μερα συναντησης για να βρισκονται να τα λενε.
    Το Δελεαρ επιλεχθηκε για τον απλουστατο λογο,οτι επρεπε με καποιο τροπο να βρεθει καποια καφετερια οπου αφ'ενος θα επρεπε να βολευει οσους περισσοτερους γινεται,και αφ'ετερου θα επρεπε το μαγαζι να ειναι τετοιο που να ανεχεται καμια 20αρια μαντραχαλαδες ποτ φωναζουν και βριζουν δυνατα.Συν το θεμα των κρανων κτλ.
    Πριν απο 2-3 χρονια το καλοκαιρι γινοταν το εξης, (και οι περισσοτεροι που γραφετε τωρα και συμμετεχετε δεν το γνωριζετε),το μοτο αρχισε να γινεται ενα μεγαλο φορουμ ανθρωπων που πηγαιναν ενα σκασμο βολτες και μιλαμε για βολτες 10 και 20 και βαλε ατομων.Ολοι αυτοι συν καμια πενηνταρια ακομα μαζευοντουσαν στο Δελεαρ (ηταν καλοκαιρι τοτε) και ειχαμε στην κυριολεξια το μισο μαγαζι για παρτη μας.

Τοτε δεν μας ενοιαζε ουτε το σερβις το οποιο ηταν οπως και τωρα ουτε οι τιμες οι οποιες ειναι οι ιδιες.Δεν μας ενοιζαν αυτα διοτο ειχαμε αρχισει να γνωριζομαστε μεταξυ μας και οι βολτες διαδεχονταν η μια την αλλη οποτε οι συζητησεις ηταν γαμιστερες,το γελιο και ο χαβαλες ηταν απο την καρδια μας,τα ανεκδοτα ηταν απο τα κωμοκοτραγικα του φορουμ,και οι σοβαρες συζητησεις δεν ειχαν ανακυκλωθει απο πενηντα φορες η καθε μια.

Χρονια τωρα το Δελεαρ για μερικους ειναι μια συνηθεια.Δεν ξερουμε γιατι ακριβως παμε ουτε πλεον αλληλογουσταριζομαστε ολοι,απλα ξερουμε οτι τις Δευτερες παιζει Δελεαρ.Βαρεθηκαμε κοινως κυριοι.Εγω προσωπικα πολλους απο σας δεν θελω ουτε να σας βλεπω.
    Θα προτιμουσα να ερχομαι Δελεαρ μονο μετα απο μια καλη βολτα με φιλους,οπου η αναμνηση της θα ειναι ο μονος λογος για να σπαταλησω ενα Δευτεριατικο απογευμα με φιλους συνταξιδιωτες και μονο.

Τα πραγματα ηταν απλα καποτε και δεν τα αμφισβητουσαμε.Ωραια ειναι να λεμε για τα μηχανακια του Παπ,του τσακωμους του τρουπερ(ενιοτε με τον ιδιο του τον εαυτο) ,για τις κατακτησεις του Ντιμ, κοκ,αλλα αυτα απο μονο τους δεν δενουν μια παρεα μοτοσυκλετιστων.

Το τι θα κανετε με το νεο μερος συναντησης δεν με εφορα και μετανιωνω που προχθες συμφωνησα χωρις να το πολυσκεφτω.Αν θελω ωραια μαγαζια θα παρω τηλςφωνο καν μπουστη απο εδω μεσα και θα παω καποια αλλη μερα.

Παρεα και φιλους μου απο το μοτο θεωρω μονο αυτους με τους οποιους εχω ταξιδεψει εστω και μεχρι τα Καμμενα Βουρλα.Αν δε εχουμε φαει και λουκουμαδες μαζι χαλι να γινω να με πατησουν.Οι υπολοιποι να παναγαμηθειτε.
    (Αντε βαζω μεσα και τα τρακντεις και καμια ωραια μοτοκουβεντα στην Καλοπουλα)

Τωρα καταλαβατε γιατι δεν ηθελα να γραψω.....
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Grooky μπορει να παιρνει και εμενα η μπαλα...αλλα αψογο κειμενο!!!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Grooky μπορει να παιρνει και εμενα η μπαλα...αλλα αψογο κειμενο!!!
    Αν συνεχιζες να ερχεσαι χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο θα σε ελεγα μαλακα.
    Τελευταια φορα που σε ειδα ηταν στν καντινα στα λιμανακια(περασε και εναμιης χρονος περιπου)
    Μαλλον την καλυτερη δουλεια κανεις....
    -..Not Yet!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Αν συνεχιζες να ερχεσαι χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο θα σε ελεγα μαλακα.
    Τελευταια φορα που σε ειδα ηταν στν καντινα στα λιμανακια(περασε και εναμιης χρονος περιπου)
    Μαλλον την καλυτερη δουλεια κανεις....
    εχω παχυνει λιγο απο τοτε....

Τωρα καταλαβατε γιατι δεν ηθελα να γραψω.....

το γάμησες και ψόφησε κοινώς Γιώργο...και εσύ Χρήστο και Μήτσο και Ηλία και Λεωνίδα και Άκη...

Γιατί αν τελικά η συζήτηση περί του μας κάνει η δεν μας κάνει το μαγαζί που αράζουμε σαν παρέα ΟΛΟ ΤΟ ΜΟΤΟ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ καταλήγει στο ότι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΑΡΕΑ μέσω της προσωπικής ενδοσκόπησης ....

..... δεν μας φταίει το Δέλεαρ τότε ..... και τσάμπα να πίναμε και να τρώγαμε .....

μας φταίει.....

......τες πα μερικές φορές μένω και εγώ από λόγια και σεντόνια σκέψεων......

μάλλον παραμεγάλωσα και παραξένεψα....

(blank emotikon)

εγω παντως το ξαναδιαβαζω και βλεπω οτι λες και εσκεμενα καποιοι το φεραν στα "μετρα" τους το θρεντ!

Χαλαστηκα...

ΜΑΛΑΚΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!

Σωνει και ντε να διμηουργησετε θεμα καποιοι!

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    εγω μια φορα εχω ερθει δελεαρ το καλοκαιρι κ στην αρχη μου κανε εντυπωση οτι το φορουμ το χαν σε καραντινα προφανως επιλογη σας να στε απομονομενοι ή του μαγαζιου εστω για λογους ασφαλειας ! επισης παρατηρησα οτι το club sandwich δεν ειναι κ το καλυτερο που θα μπορουσε (συγκριτικα κ με το τι πληρωνεις) οποτε σας προτεινω οταν φτιαξει λιγο ο καιρος να βαλετε τραπεζακια στο παρκινγκ που ναι πισω απο την καντινα στη μιχαλακοπουλου

Σωνει και ντε να διμηουργησετε θεμα καποιοι!
    Ενω εσυ με το πρωτο ποστ στο θρεντ παρουσιαστηκες με διαθεση επιχειρηματολογιας και με αποκλειστικα αγνες προθεσεις.Το πως παρουσιασες δε τις απολυτα αναλυτικες και τεκμηριωμενες αποψεις σου με αφηνει αφωνο πραγματικα.

Ακη το γαμησα σαφως, αλλα το ιδιο πραγμα ακριβως ειπαμε.
    Το οτι δεν ταιριαζουμε ολοι για παρεα ειναι δεδομενο,αλλα το Δελεαρ δεν φταιει σε κατι, για να ξερουμε τι λεμε.

Ωραιο ειναι να μαζευομαστε καθε Δευτερα να λεμε μαλακιες,αλλα καποτε οι μαλακιες δεν ειχαν τον πρωτο λογο ουτε στο Δελεαρ ουτε στο μοτοτζιαρ.
    Στα αρχιδια μου στην τελικη πως θα το εκλαβετε οσοι το διαβασετε.

Αναλογιστειτε μονο οτι αμα κλεισει το φορουμ ο κυκλος των φιλω μας θα περιοριστει στο ενα δεκατο των ατομων με τους οποιους ερχομαστε τακτικα σε επαφη τωρα.
    Αν οχι να το κοιταξετε...

Στα διαλα βραδυατικα ειχα κοψει να μπαινω και να γραφω εδω και κανα μηνα,και μου βγηκαν μαζεμενα.
    Βρε δε γαμιομαστε....
    -..Not Yet!

Ενω εσυ με το πρωτο ποστ στο θρεντ παρουσιαστηκες με διαθεση επιχειρηματολογιας και με αποκλειστικα αγνες προθεσεις.Το πως παρουσιασες δε τις απολυτα αναλυτικες και τεκμηριωμενες αποψεις σου με αφηνει αφωνο πραγματικα.

Ακη το γαμησα σαφως, αλλα το ιδιο πραγμα ακριβως ειπαμε.
    Το οτι δεν ταιριαζουμε ολοι για παρεα ειναι δεδομενο,αλλα το Δελεαρ δεν φταιει σε κατι, για να ξερουμε τι λεμε.

Ωραιο ειναι να μαζευομαστε καθε Δευτερα να λεμε μαλακιες,αλλα καποτε οι μαλακιες δεν ειχαν τον πρωτο λογο ουτε στο Δελεαρ ουτε στο μοτοτζιαρ.
    Στα αρχιδια μου στην τελικη πως θα το εκλαβετε οσοι το διαβασετε.

Αναλογιστειτε μονο οτι αμα κλεισει το φορουμ ο κυκλος των φιλω μας θα περιοριστει στο ενα δεκατο των ατομων με τους οποιους ερχομαστε τακτικα σε επαφη τωρα.
    Αν οχι να το κοιταξετε...

Στα διαλα βραδυατικα ειχα κοψει να μπαινω και να γραφω εδω και κανα μηνα,και μου βγηκαν μαζεμενα.
    Βρε δε γαμιομαστε....

Ρε Γιωργο!

Αλλα λεω αλλα λες...

Οπως και αλλοι!

Ρε Γιωργο!

Αλλα λεω αλλα λες...

Οπως και αλλοι!
    Δηλαδη ρε Μητσο το προβλημα σου ειναι το μαγαζι και μονο;
    Μηπως το να πας σε αλλο μαγαζι εχει να κανει και με το γεγονος οτι θες να εισαι μονο με αυτους που γουσταρεις;
    Δενκακο ολοι αυτο θα θελαμε κατα βαθος.
    Μιλα ντομπρα ρε μαλακα δεν θα σε μαλωσουμε....
    -..Not Yet!

Σελίδα 8 από 45 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δευτέρα 23/8 το Group therapy συνεχίζετε στο ΔΕΛΕΑΡ
    από idi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2004, 21:18
  2. Συναντηση Δελεαρ για coca-amstel στις 9:00...
    από life_dab στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2004, 13:01
  3. Δελεαρ
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2004, 17:37
  4. Καλημέρα...ΚΑΦΕΔΑΚΙ...στο...ΔΕΛΕΑΡ...29/5;;;
    από jimbar στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2004, 17:32
  5. Δελεαρ 2/4/04