Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 151

Θέμα: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Δεν τα διάβασα όλα αλλά μόνο το πρώτο ποστ!!!

Πραγματικά ο νόμος δεν είναι σωστός γιατί δεν είναι ίσος απέναντι σε όλους τους πολίτες!!!!

Από την άλλη όμως, ποιος μου λέει, ότι αυτοί που πιάστικαν δεν διέπραξαν τίποτα και πρέπει να βγούν????

Ναι, ο νόμος δεν είναι σωστός
    Όχι, να μην πάνε πουθενά όσοι είναι μέσα (για κάποιο λόγο είναι εκεί)
    και......

Ας σταματήσουν να κάνουν καφριλίκια οι "οργανωμένοι" μπας και δούμε και οι υπόλοιποι μπάλα από κοντά!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    αυτο με τα καφριλικια των οργανωμενων (μαιρα δεν παει μονο για εσενα) και οτι αυτο σας ενοχλει που δεν πατε γηπεδο εχει γινει χειροτερο και απο πιπιλα...

εχω τα τελευταια 10 χρονια διαρκειας....και πηγαινω στην θυρα των καφρων γιατι ειμαι και εγω οργανωμενος-''καφρος''....ποτε δεν μου ανοιξε η μυτη...ποτε δεν με πειραξε κανεις...

και στα εκτος εδρας...δεν με πειραξε ποτε κανεις...και εχω γυρισει ολα τα γηπεδα της ελλαδας..

ειδικα στην λεωφορο πηγα τις 2 τελευταιες φορες (που υπηρχε η ανταλλαγη) με το παπι και το αφησα στην γωνια αλεξανδρας και βασιλης σοφιας και με τα ποδια μεχρι το γηπεδο...

και το τελευταιο που θελω να πω ....στο καινουριο καραισκακη που αποδεδειγμενα δεν ανοιγει μυτη γιατι δεν πατατε...βλεπω στους αγωνες του πρωταθληματος και ειναι μισογεματο...οι καφροι σας πειραξαν ή εχετε βολευτει στον καναπε σας...

ελεος...

οποιος δεν ειναι οπαδος-οργανωμενος υπαρχουν πολλα πραματα που δεν ξερει...και γι'αυτο το λογω δεν χρειαζετε να μιλαει...δεν ειναι θεμα ''χουντας'' και δεν σας αφηνουμε να μιλατε....

η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας...

και για να μην παρεξηγηθω...ναι υπαρχουν αλητες στα γηπεδα...αλλα αυτοι δεν ειναι οπαδοι..ειναι κατακαθια της κοινωνιας ....και κατακαθια υπαρχουν παντου ...οχι μονο στα γηπεδα...μην τους μπερδευετε με τους οπαδους....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Συμφωνούμε απόλυτα!!!!

Γι' αυτό το λόγο και την λέξη "οργανωμένους", την έγραψα με εισαγωγικά!!!!

Γιατί ναι, είναι οργανωμένοι αυτοί, ανήκουν σε αυτοίς και όχι στους υπόλοιπους, αλλάους βαζω όλους στο ίδιο καζάνι!!!

Και σίγουρα τα πράγματα έχουν καλυτερέψει από παλιότερα, αλλά άλλο είναι το θέμα!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ Το avatar του/της SvsGreek

Ρε παιδια....

Αν μπαινετε σε κοπο να γραφετε κατι σε αυτο το θεμα ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΟΣΤ.....Δε γινετε καθε φορα να γραφονται ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ.

ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ....
    - Εδω κ λιγα χρονια συμφωνα με την επιτροπη Παπαλακη, ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ για να ειναι νομιμος οφειλει να πραξει καποια ΣΟΒΑΡΑ πραματα -προυποθεσεις για να υπαρχει. Το οτι ΟΛΟΙ οι νομιμοι συνδεσμοι ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΜΗΤΡΩΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? Το οτι ΜΟΝΟ οσοι εχουν λευκα παιρνουν την αδεια παλι δεν λεει τιποτα? Κ φυσικα υπαρχουν κ παρανομοι συνδεσμοι, οι οποιοι ΠΡΕΠΕΙ να κλεισουνε ή να τηρησουνε τις προυποθεσεις. Αλλα αυτο ειναι δουλεια του κρατους, κ οχι δικη μου.

- Για το νοητικο επιπεδο των οργανωμενων δεν μπαινω στον κοπο να περιαυτολογισω για τις γνωσεις μου, κ καλο ειναι να ξερετε τι συμβαινει πλεον με τους ΝΟΜΙΜΟΥΣ συνδεσμους κ τι ανθρωποι ειναι μελη τους. Κ δοξα το Θεο μπορειτε ανετα να δειτε ποιοι συνεδσμοι ειναι νομιμοι κ ποιοι οχι απο διαφορες σελιδες κρατικες κ μη.

- Για το αν οσοι μπηκαν φυλακη ηταν αθωοι ή οχι δεν μπορω να το ξανα απαντησω....ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΟΣΤ.....βαριεστε???? Εστω καντε ενα ψαχτηρι στο διαδικτυο ή ακομα ακομα ρωτηστε κανα φιλο σας δικηγορο, οι πιο πολλοι ξερουν απο παρομοιες υποθεσεις κ τα κωμικοτραγικα που συνεβησαν. Φυσικα υπηρξαν κ ενοχοι, αλλα η Ο.Σ.Υ.Φ.Ε κ ΟΛΟΙ οι νομιμοι συνδεσμοι αναφερομαστε ΣΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ κ την ανισοτητα του νομου, ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ, που ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ θελουμε να τιμωρουντε. Και γιατι το θελουμε????

1) Δεν νοειτε πλεον, εν ετη 2008(λιγη ωρα εμεινε), να υπαρχουν "ανθρωποι" που πετανε αντικειμενα στους αγωνες, που δερνουν κοσμο, που κανουν επεισοδια, που σπανε, που ειναι υπο την επιροη ουσιων αλκοολ ή οτιδηποτε αλλο, ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ Κ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΕ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ!!!!
    2) Το μονο που γινεται ειναι να ΜΗ μπορουμε να δουμε τις ομαδες μας ο καθενας σε καθε γηπεδ της Ελλαδας!!!
    3) Να χανουν οι ομαδες πολυτιμα εσοδα λογω τιμωρειων, εσοδα τα οποια στην Θεσσαλονικη ειναι ΥΠΕΡ ΠΟΛΥΤΙΜΑ, μιας κ δεν υπαρχουν οι κοκκαληδες κ οι βαρδινογιαννηδες για να χωνουν φραγκα κ εμεις να το παιζουμ εξυπνοι.... Ιδιως στον ΑΡΗ που ειναι πλεον εταιρια λαικης βασης κ οσοι εχουμε τις μετοχες καλουμαστε να πληρωνουμε καθε χρονο τα σπασμενα.
    4) Δεν γινετε εξαιτιας του καθε τετοιου βλακα χουλιγκαν να υπαρχουν ΤΕΤΟΙΟΙ ΝΟΜΟΙ κ να την πληρωνουν κ ΑΘΩΟΙ!!!!!

Το μονο που θελει ΚΑΘΕ οπαδος ειναι να βλεπει την ομαδα του. Οπου κ αν παιζει, να τραγουδαει, να ταξιδευει, κ να περναει καλα, ΧΑΣΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. Τρανο παραδειγμα τα 2 τελευταια ματς ΑΡΗ-ΑΕΚ κ ΑΡΗ - ΠΑΟ, που ενω εχασε η εντος εδρας ομαδα δεν εγινε το παραμικρο απο τους οπαδους του ΑΡΗ στο γηπεδο. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΑΑΝΤΑ. Το τι τραβηξαν οι ΝΟΜΙΜΟΙ συνδεσμοι για να ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ τους "βλακες" απο τις ταξεις τους το ξερουμε ΜΟΝΟ οσοι ειμαστε μεσα σε συνδεσμους. ΠΡΟΣΟΧΗ μιλαω για τους νομιμους συνδεσμους κ ΟΧΙ για τους καθε λογης που δεν εχουν αδεια και δεν ανηκουν ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΣΥΦΕ.

Αραγε πιστευει κανενας σας οτι εμεις οι οπαδοι που βγαλαμε αυτο το ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ εννοουμε τους χουλιγκαν????? Ειναι δυνατον να θελουμε να χανουμε αγωνες των ομαδων μας? Ιδιως οσοι ειμαστε μετοχοι τους, ή εχουμε διαρκειας !!!!!! Απλα το συνθηνμα ΛΕΥΤΕΡΙΑ εχει να κανει με τον ΑΝΙΣΟ νομο, οχι με τον να αφηνετε ο καθε ενοχος, που στο κατω κατω ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ''''' ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
    Το αν υπηρχαν νομοι εως τωρα που δεν εφαρμοζοταν δεν αφορα ατομικα τους οπαδους, αλλα τον καθε δικαστη που λυποταν(!!!!!θεε μου) τον καθε χουλιγκανο.

Αλλα κ η αστυνομια τι κανει? Το ξερετε οτι στην Θεσσαλονικη λογου χαρη υπαρχουν ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΕΣ καμερες στα γηπεδα που πληρωσαμε ΟΛΟΙ οι Ελληνες. κ μαλιστα ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΕ αλλα η αστυνομια σε εναν κλειστο χωρο οπου ΜΟΝΟ αυτη εχει προσβαση!!!??? Οταν επιθεωρηθηκαν τα γηπεδα απο την ouefa φετος δεν διναν αδεια επειδη λεγαν οτι αυτο ειναι ανεπιτρεπτο η αστυνομια να κανει κουμαντο κ οχι η καθε ΠΑΕ. Κ τι εννοω? Δειτε για παραδειγμα το παληκαρι της αεκ στο ματς στο χαριλαου πριν λιγες μερες, ΕΝΩ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ δεν βρηκαν τον αλητη που ειχε πιστολι φωτοβοιλιδων, κ πιασαν ενα παληκαρι που εφερε πυρσο, ΧΩΡΙΣ να τον αναψει κ θα μεινει μεσα για 10 μηνες!!!!! Για εναν σβηστο, αχρησιμοποιητο πυρσο. Που αν ηθελε να τον εχει για επεισοδια θα τον πετουσε με τους υπολοιπους 7-8 που ριξαν οι οπαδοι της αεκ προς τους Αρειανους. Αντι να βρουνε τον αλητη που ειχε το ειδικο-δολοφονικο πιστολι!!!!! Κ οταν η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζητησε να δει αυτη το βιντεο για να κανει μηνυση στον χουλιγκανο της αεκ με το πιστολι η αστυνομια αρνηθηκε γιατι λεει ειναι δικη της δουλεια!!!!

ΥΓ. Ο αστυνομικος που συνελλαβε τον οπαδο της αεκ εχει πει πολλα, κ στην πολη ξερουμε οτι το παληκαρι μονο ενοχος δεν ειναι, κ το ξερει κ η αστυνομια οτι δεν εριξε τιποτα. Αλλα κ παλι δεν πηγε κανεις τους στο δικαστηριο να το πει....εξω λεγοντε ολα ευκολα....μεσα το παληκαρι ομως ουτε γκιχ δεν μπορει να πει. Α κ καμια καμερα δεν τον ειχε να πεταει οτιδηποτε προς εμας, τους οπαδους του ΑΡΗ.

ΥΓ 2. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.
    Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζητησε απο την αστυνομια να πρατει αυτη πλεον τους σωματικους ελεγχους κατα την εισοδο στο γηπεδο, με εταιρια σεκιουριτυ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, κ αν χρεαιστει ας επεμβουν, οχι ομως χωρις λογο. Η αντιδραση της αστυνομιας?? Συνελλαβε τους ανδρες της εταιριας σεκιουριτυ γιατι απαγορευει ο νομος να γινετε κατι τετοιο....οχι πως τους εβαλε μεσα, απλα για λιγη ωρα τους ειχαν σε κρατηση σε χωρο του γηπεδου....κ φυσικα ΚΑΝΕΝΑΣ ελεγχος δεν εγινε ποτέ σε φλαθλους εκεινη τη μερα της αεκ....................η συνεχεια γνωστη.....για δυο-3 αλητες την πληρωσε το παληκαρι κ ολοι οι υπολοιποι χασαν το παιχνιδι κ τους εδιωξαν....
    Ο παλιος ειναι αλλιως....

Ξεχασα κατι...

Για μενα, προσωπικα, το να αναψεις εναν πυρσο για ατμοσφαιρα κ να τον αφησεις να σβησει στα ΠΟΔΙΑ σου κ ΟΧΙ να τον πεταξεις ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, ειναι ομορφο κ εχει κ φαση.

Για καποιους ισως ειναι αλλιως, να μη θελουν ουτε πυρσους στο γηπεδο. Αποψη ειναι του καθενος κ σεβαστη.

Φίλε Svs αν δεν κατάλαβες τα ίδια πράγματα λέμε,θέλουμε τον διαχωρισμό οργανωμένων και "οργανωμένων".Αυτό που πρέπει να αποφευχθεί είναι το να πατήσουν οι "οργανωμένοι" πάνω στον αγώνα των οργανωμένων και να καταφέρουν να νομιμοποιήσουν τα αίσχη τους.Καλή μας χρονιά!
    Fortis Fortuna Adiuvat

Nai

Ακριβως τα ιδια φιλε μου.
    Οπως εχω πει κ σε προηγουμενο ποστ απλα η διαφορα εγκειται στο οτι εμεις λεμε οπαδους αυτους που καποιοι αποκαλουνε φιλαθλους ενω λεμε χουλιγκαν αυτους που καποιοι λενε οπαδους.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου, απλα καποιοι δεν καταλαβαν οτι το ποστ αυτο εξ αρχης δεν εχει να κανει με τα κατακαθια κ τους αλητες.

Καλη μας χρονια

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Για αυτό ακριβώς πρέπει να οργανωθούνε οι λέσχες και οι ομάδες και τα γήπεδα τους ώστε να εξαλιφθεί το γελοίο αυτό φαινόμενου του χουλιγκανισμού.
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    έκατσα και διάβασα τα περισσότερα...

οι παρατηρήσεις μου.

- τι σημαίνει οργανωμένος; Με την σημερινή έννοια των ΜΜΕ , περνάει ο χαρακτηρισμός , ατόμου παθιασμένου και ανεγκέφαλου που δρά σε αγέλη κάτω απο ενα έμβλημα συλλόγου που προστατεύεται και επιχορηγείται με διάφορους τρόπους απο μια ΠΑΕ.

Αρκετοί σύλλογοι πέρνουν επιχορηγήσεις με πλάγιους τρόπους όπως και διευκολύνσεις απο διάφορες ΠΑΕ, για να αποτελούν τον "προσωπικό" κόσμο υποστήριξης διαφόρων προσώπων σε τέτοιες εταιρίες. Παρόλα αυτά το καταστατικό τους πληρεί νόμιμες προδιαγραφές και στους τύπους δεν παρανομούν.

Στην Ελλάδα οι σύλλογοι καμία σχέση δεν έχουν με αυτό που αποκαλούμε FanClub του εξωτερικού για μια ποδοσφαιρική ομάδα. Ούτε σε δομή, ούτε σε λειτουργία.
    Η διάθεση εισητηρίων για παράδειγμα δεν γίνεται με την ευθύνη των ΠΑΕ προς συλλόγους αλλά απο τους προέδρους και μετέχοντες συλλόγων απευθείας. Οι ποδοσφαιρικές εταιρίες εκεί , δεν χρησιμοποιούν την αστυνομία εντός γηπέδου (κάτι που σιγά-σιγά περνάει και εδώ σε κάποιες περιπτώσεις , χωρίς συνύπαρξη φιλάθλων).

Οι οργανωμένοι δίνουν αλήθεια τον παλμό εντός γηπέδου και χρωματίζουν τις κερκίδες. Μόνο που είναι και οι ίδιοι που με την συμπεριφορά τους , ουκ ολίγες φορές , έχουν δώσει το έναυσμα για επεισόδια , κυρίως εκτός γηπέδου.

Όσον αφορά το θέμα συλλήψεων... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΡΙΟΙ το είμαι μερικώς παράνομος... Σε κάθε εισητήριο αναγράφει ρηττά οτι δεν επιτρέπεται η είσοδος στους χώρους με όπλα, πυρομαχικά, βεγγαλικά, κέρματα και δεν ξέρω τι άλλο.

Η χρήση τους ή οχι εντός του γηπέδου είναι παράνομη καθώς μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό. Δεν υπάρχει κλιμάκωση της επιβολής νόμου , βάσει χρήσης ή οχι.
    Σκεφτείτε το ίδιο και όταν μπαίνετε σε ενα αεροπλάνο.... παίρνετε μαζί ενα γκαζάκι παρόλο που απαγορεύεται ρητά. Σας πιάνουν και σας πηγαίνουν στο τμήμα αεροδρομίου. Τι θα πείτε;... οτι δεν το χρησιμοποιήσα , για αυτό δεν είμαι παράνομος; Μα αφού το αναφέρει ρητά οτι απαγορεύεται!

Στο θέμα ναρκωτικών στο γήπεδο... επειδή πέρασα και εγώ ενα φεγγάρι απο κάποια τέτοια μέρη...

Να πω μόνο πως η σκεπαστή την δεκαετία του 90, κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί "καντίνα Ζωνιανών".

Αρκετοί πάνε στο γήπεδο με έτοιμα "τσιγάρα" για να κάνουν κεφάλι. Έτοιμοι δηλαδή για το οτιδήποτε δημιουργηθεί απο την "αγέλη" είτε είναι φασαρία αυτό είτε κάτι άλλο.

Απομόνωση αληθινή των ατόμων αυτών δεν γίνεται , πραγματική. Στα χρόνια που πάω γήπεδο , μόνο μια φορά το έχω δεί στο ΟΑΚΑ με ΑΕΚ-ΟΣΦΠ όταν ο κόσμος πέταξε έξω στην κυριολεξία κάποιο κάφρο που πέταξε μπουκάλι στο Ριβάλντο ενώ έβγαινε.

Οι ΠΑΕ απο την άλλη κάνουν το παγώνι ,με μικρές εξαιρέσεις απο Βαρδινογιάννη και Νικολαϊδή σε κάποια θέματα ,αλλά οχι όλα. Βλέπεις όλοι έχουν να κερδίσουν απο κάποιους παθιασμένους στα πέταλα (κυρίως!).

Η πολιτεία απο την άλλη, δεν κάθεται να διαχωρίσει (και σωστά κάνει). Νομοθετεί και επιβάλει την τήρηση του. Αν δεν θέλεις να σε πάρει η "μπάλα" τότε απλά πάς στο γήπεδο με τα διακριτικά της ομάδας σου, το χαίρεσαι, ίσως και να βρίσεις λίγο ... αλλά μέχρι εκεί!

Στο κάτω κάτω ενα παιχνίδι... διασκέδαση είναι και δεν είναι και θέμα επιβίωσης του απλού ανθρώπου. Εκτός και αν κάποιοι , έχουν άλλα συμφέροντα απο ενα παιχνίδι ποδοσφαίρου , οπότε πάμε αλλού εκεί.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Πέστα ρε μάγε γιατί ΚΑΠΟΙΟΙ μάλλον μας δουλεύουν ...........
    Ή να πούμε που κάθε χουλιγκανος έκανε ΤΙΣ ΖΗΜΕΙΕΣ και την επόμενη μέρα ήταν ΕΞΩ με την εγγύηση πληρωμένη ........ από ποιόν άραγε ;;;

"Αν δεν θέλεις να σε πάρει η "μπάλα" τότε απλά πάς στο γήπεδο με τα διακριτικά της ομάδας σου, το χαίρεσαι, ίσως και να βρίσεις λίγο ... αλλά μέχρι εκεί!"

Εδώ εγώ θα έλεγα ότι ΑΝ δεν θέλεις να σε πάρει η "μπάλα" τότε απλά ΔΕΝ πάς στο γήπεδο !!!
    Όχι γιατί έτσι θέλεις αλλά γιατί έτσι σε υποχρεώνουνε οι "οπαδοί" !!!

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Re: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek
    .....
    Θα σε παρακαλουσα να σεβεσαι λιγο περισσοτερο τους συμφορουμιτες σου φιλε SvsGreek...

Εκφρασεις οπως...

"Εχετε σοβαρο προβλημα στον εγκεφαλο.."
    "ΔΕΝ ΠΑΤΕΡ ΝΑ ΠΝΙΓΗΤΕ"
    "H blakeia einai ανικητη... "

ΔΕΝ προαγουν την συζητηση κι ουτε ισχυροποιουν τα επιχειρηματα σου!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Και τώρα που είχα χρόνο και τα διάβασα όλα...

Ειλικρινά η λογική του "επειδή δεν τιμωρούνται όλοι το ίδιο , εμείς πρέπει να κάνουμε οτι θέλουμε" με αφήνει άναυδο.

Αλλά όπως σωστά ειπώθηκε είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα αυτό. Προσαρμόζουμε τους νόμους κατά τα θέλω και τις δικές μας ανάγκες.

Διαβάζω λέει για το οτι οι οπαδοί είναι αγνοί.

Για να μαθαίνετε λοιπόν... Οι οπαδοί όπως σωστά υποστηρίζουν με θέρμη και σχεδόν απόλυτο βαθμό, αυτό που θέλουν. Σε βαθμό φανατισμού. Όλοι ξέρουμε που βαδίζεις με φανατισμό και δόγμα.

Για το αν ο νόμος είναι ίσος... άλλο η δικαιοσύνη και άλλο το αίσθημα δικαίου. Να τα ξεχωρίσουμε.

Το απόλυτο δίκαιο είναι ουτοπικό. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

Ο νόμος κινείται στο λήμμα δικαιοσύνη και προσπαθεί να πλησιάσει το αίσθημα δικαίου. Αντιμετωπίζει συνολικά οπως είπα καταστάσεις και οχι μεμονωμένα και βάσει συνθηκών , όπως σχεδόν όλοι μας θα θέλαμε σε πολλά θέματα (οχι μόνο ποδοσφαιρικά).

Όσον αφορά τώρα τις εκδηλώσεις βίας... θα πιάσω ενα μήνυμα που διάβασα και έλεγε πως μόνο στο ποδόσφαιρο υπάρχει τόσος μεγάλος βαθμός βίας και έχει δίκιο. Κυρίως γιατί είναι ευρέας αποδοχής και εύκολο να το παρακολουθήσεις χωρίς να ξέρεις και πάρα πολλά. Ελάχιστοι έχουν ασχοληθεί για παράδειγμα με τους κανονισμούς του.

Το ίδιο το είχα παρακολουθήσει σε αγώνες basket (που πάω ΄, γιατί μου αρέσει) όπου ήρθαν άνθρωποι μεταπηδώντας σε αθλήματα όπως το basket, επειδή η ομάδα τους διακρινόταν εκεί. Φώναζαν χαρακτηριστικά "δώσε πέναλτυ", όταν γινόταν φάουλ στην ρακέτα, ή "δώσε φράγμα" επειδή κάποιος έκανε screen σε αντίπαλο του.

Αυτό είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των οπαδών στην μεγάλη τους βάση, καθώς το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το χρώμα φανέλας και η νικη. Με όποιο τρόπο και σε όποιο άθλημα μετέχει η ομάδα τους. Είπαμε... στα όρια του φανατισμού.

Για το θέμα των συλλόγων τώρα, τα είπα και πριν... και μόνο που διαρκείας σε ειδικές κερκίδες , επιχορηγήσεις , ταξίδια, υποστήριξη με δηλώσεις και δικηγόρους , εμφανίζονται για τους συλλόγους αυτούς, είναι είδος επιχορήγησης και φυσικά συντήρησης "προσωπικών ομάδων" για ΠΑΕ ή και πρόσωπα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σιγα μη σας δωσω κ λογο.

Θα μιλαω οπως κρινω εγω σωστο. Σε οποιον δεν αρεσει να μη διαβαζει.

Ακου λεει τα εισιτηρια γραφουν οτι απαγορευεται ο πυρσος κλπ.....Σε ποια εισιτηρια το ειδατε αυτο? Μαλλον την ωρα που σας πηρε ο υπνος βλεποντας το χαζοκουτι. Βαριεμαι να σκαναρω καμια 1000αδα εισιτηρια που εχω εδω διπλα μου....αλλα οπως τα βλεπω, μαλλον ειμαι τυφλος κ αγραμματος.

Ακου ο οπαδος θελει μονο να κερδιζει...δηλαδη εμεις οι Θεσσαλονικεις με την λογικη σας θα επρεπε να καιμε και να σκοτωνουμε σε καθε ματς με τους αθηναιους, μιας κ συνηθως χανουμε. Αλλα ΩΩΩΩΩΩ τι παραξενο .......ιδιως στην ομαδα μου βλεπω μονο χειροκροτηματα! Αυτα τα ακραδαντα επιχειρηματα σας ειναι που με αφηνουν αναυδο...

Κ το πολυ πολυ να βρισω ειπε καποιος.......αραγε το ζευγαρι των αεκτζηδων που ειναι ΑΚΟΜΑ φυλακη για ΕΞΙΒΡΥΣΗ προς αστυνομικους, περιπου 4 μηνες τωρα, τι το διαφορετικο εκανε? Αλλα οπως θα πει κ καποιος τηλεορασοπληκτος..."σιγα μην εκαναν μονο αυτο....", κ "καλα να παθουν, να μη εβριζαν"...αλλος θα πει "ε αφου το γραφουν τα εισιτηρια επανω, ΜΗ ΒΡΙΖΕΤΕ, ας προσεχαν".

Κ φυσικα πληρωνομαστε απο τις ΠΑΕ....ιδιως οι οπαδοι εκτος Αθηνας....εξαλλου τα χρηματα ρεουν αφθονα εδω κ μας μοιραζουν κ εμας.....(ακομα δεν μου εδωσε το δωρο χριστουγεννων ο μπαμπης ο σουγιας) .

Καποτε....καποτε...παλια.....πιο παλια...θυμαμαι.....στην Χ κερκιδα ειδα ηρωινη, στην Ψ ειδα κοκα, κ παντου ντουμανια.....ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κ φυσικα μη ξεχναμε οτι μας χρησιμοποιουν οι διοικησεις των ομαδων. Ιδιως στην Θεσσαλονικη οπου οι 3 μεγαλες ΠΑΕ εδω κ χρονια ειχαν εμφυλιο αναμεσα σε κοσμο κ διοικησεις....γουεμνοι, μπατατουδηδες, ζαχουδανηδες, τσαρουχηδες, σπανουδακηδες.....ΟΛΟΙ αυτοι τα ειχαν μια χαρα κ τους βολευε να ειναι παρεα για καφε με τους συνδεσμους....

Ζειτε σε εναν κοσμο μακρια απο την σημερινη πραγματικοτητα. Τα λεγομενα fan club του εξωτερικου ειναι ανθρωποι οι οποιοι πινουν καμια 100 τονους μπυρας πριν τα ματς.....οχι πως εδω δεν πινει ο κοσμος, κ μαλιστα πολυ πινουν υπερβολικα...αλλα μαλλον δεν εχετε δει τα club του εξωτερικου. Ο AJAX πχ εχει ενα μερος εξω απο το γηπεδο που ειναι FAN CLUB ΜΠΥΡΑΡΙΑ....ΜΟΝΟ MPYRES EXOYN K καθοντε κ πινουν κ πινουν κ πινουν. Δεν μλαω καν για τις φασαριες εκει...νεκροι υπαρχουν συχνα...σαν μια μικρη Ιταλια.

Οσο για το θεμα ναρκωτικα υπαρχουν παντου, κ μαλιστα υπαρχουν ΠΟΛΥ λιγοτερο στα γηπεδα ,παρα στα παρκα. Φυσικα οι λεγομενοι ασφαλιτες με πολιτικα εχουν παιξει πολυ σημαντικο ρολο. Κ προσωπικα ουτε που με νοιαζει τι κανει ο καθε ανθρωπος που ασχολειται με ναρκωτικα, ας παει να πεθανει-καρφι δεν μου καιγεται. Κ μακαρι να τον βαλουν κ μεσα να μην ενοχλει παιδακια κ κοσμο....ασχετο ομως με το θεμα.

Δηλαδη απο οτι καταλαβα ο νομος σε μια χωρα οπως η δικη μας ΠΡΕΠΕΙ να διαχωριζει πολιτες, κ καλως κανει στην προκειμενη περιπτωση!!!!
    Αλλα σε ολες τις αλλες περιπτωσεις, καλα κανει κ εχει ο καθε κατηγορουμενος καποια δικαιωματα, ΟΜ0ΙΑ παρα την οποια κατηγορια. Αλλα στα γηπεδα να μην ισχυει ΟΥΤΕ οτι ισχυει για εναν δολοφονο, ενα βιαστη κλπ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ......ΧΜΜΜΜΜΜ.....Τωρα που το σκεφτομαι δεν εχετε αδικο.....

Ειπε καποιος, κ δεν στεκομαι στον καθε ενα ξεχωριστα, οτι στα γηπεδα υπαρχει το μεγαλυτερο ποσοστο βιας!!!!!!!! Πραγματι, ενω στους δρομους, στις πορειες, στα πανεπιστημια κ στα παρτυ τους, στους ακροδεξιους κ στους ακροαριστερους, κ στις κομματικες εκλογες των νεολαιων ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΒΙΑ.
    Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ ΟΠΟΥ Κ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Δεν υπαρχει βια με λιγοτερες επιπτωσεις στον δρομο απο την βια των γηπεδων. Ενας ανθρωπος μπορει να χαθει ειτε στην μια ειτε στην αλη περιπτωση. Ενας ανθρωπος μπορει να παθει ζημια ειτε τον χτυπανε τα ματ σε πορεια για τους συνταξιουχους ειτε τον χτυπανε σε γηπεδο. Παντου η βια ειναι το ιδιο. Οπως κ ο οπαδος του παο που σκοτωσαν, ετσι κ μια κοινη δολοφονια ειναι το ιδιο κ το αυτο. Αραγε πηγε κανεις εισοβια μεσα για τον οπαδο που πεθανε? Πιασαν κανεναν πραγματικα ενοχο? Η' επειδη ηταν οπαδος δεν τους ενοιαξε...κ καλα να παθει? Ακομα κ χουλιγκαν να ηταν, που προσωπικα δεν με ενδιαφερει ως οντοτητα κ τον γραφω στα αγραφα, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ομοια με μια κοινη δολοφονια.

Οπως ειπα καμια 15 φορες, δεν μας νοιαζει ο χουλιγκαν, αυτος ΠΡΕΠΕΙ να μπει μεσα, να τιμωρηθει. Να παρει τον μπουλο κοινως αποτο γηπεδο, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΥΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, απο τις πορειες κλπ. Εμας ως οπαδους μας ενδιαφερει να υπαρχει ενα νομοθετικο πλαισιο δικαιο. Ας πω ενα παραδειγμα....ειμαι με λευκο ποινικο μητρωο, ειμαι ενας εντιμος επιχειρηματιας της πολης μου. Παω να δω την ομαδα μου μια Κυριακη κ βλεπω εναν Χ διαιτητη να παιζει ασχημα την ομαδα μου κ να μου κοβει ενα καθαρο αποτελεσμα. Απο τα νευρα μου, και ΚΑΚΩΣ σπαω ενα καρεκλακι. ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ Κ ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ. Γυρναω στο καρεκλακι που πληρωνω με διαρκειας κ το σπαω.....ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΑΩ, ΔΕΝ ΠΕΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ....ΑΛΛΑ παω μεσα χωρις δικαιωμα ΕΦΕΣΗΣ, χωρις λευκο ποινικο, χωρις ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ, ουτε καν το εν βρασμο....κ με βαζουν για κανα τριμηνο-εξαμηνο μεσα.....Ωραιος κ σωστος νομος? Προσοχη....ενοειται πρεπει να πληρωσω την βλακεια που εκανα...να πληρωσω την οποια ζημια εκανα, να μου δωσουν κ τον μπουλο για κανα δυο χρονια. Αλλα ειναι θεμα αστυνομιας ή ΠΑΕ που της κανω ζημια? Γιατι παντου στον πλανητη σε μια τετοια περιπτωση απλα σε βαζουν να το πληρωσεις κ σε πετανε εξω? Αλλα τι λεω....αυτοι ειναι βλακες...δεν ξερουν απο νομους κ θεαμα ποδοσφαιρικο....

Σταματησε να υπαρχει αστυνομια στα γηπεδα????!!!??? Ε στην ευρωπη που εχουν κανονικα οπαδους κ των δυο ομαδων χωρις αστυνομια ειναι πολυ χαζοι.....που ξερουν αυτοι τωρα... Ασε που το μονο που θελει η ελληνικη αστυνομια ειναι να περνει το 5% των ακαθαριστων εσοδων. Για δειτε αντιδραση οταν τους ζητησε η παε ΑΡΗΣ να ΜΗΝ ερχοντε στο γηπεδο.....συνελαβαν κ κρατησαν τους αντρες της σεκιουριτυ!!! Συγχρονες αποψεις....αλλα ειναι γλυκια η μαρμιτα του 5% απο καθε ματς των 400.000+ευρω εσοδων......κ φυσικα κανεις απο ολους εσας δεν αναρωτιεται που πανε αυτα τα λεφτα.....δεν πειραζει....ας πανε φυλακη οσοι αναπνεουν στα γηπεδα.

Οσο για το παραδειγμα με το γκαζακι στο αεροδρομια αποδεικνυει οτι ακομα δεν εχετε καταλαβει οτι ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΠΥΡΣΟΥ. Ενω οπουδηποτε αλλου απλα στον περνουν κ ας μπορεις κ παλι να σκοτωσεις με αυτον οπως λετε.....απολυτη ισοτητα λοιπον. Κ ο οπαδος 35 χρονων του παοκ με κερι τουρτας δεν πειραζει που εκανε 10 μερες μεσα.....εξαλλου ενα κερι τουρτας(!!!!) απο αυτα που δεν σβηνουν μπορει να ανατιναχθει....χιλιαδες θυματα.

Ο αλλος επιμενει για καθε χουλιγκανο που βγαινει εξω με εγγυηση της Χ παε .....φυσικα κ δεν εχει διαβασει σχεδον τιποτα απο τα παραπανω ποστ.....ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΣ. Αραγε ειπε κανεις τιποτα σε τοσα ποστ για τους δικαστες που αφηναν τετοια τσογλανια ελευθερα?ΟΧΙ....αλλα κρινετε αβιαστα εμας με το ποστ που ξεκινησαμε.

"επειδή δεν τιμωρούνται όλοι το ίδιο , εμείς πρέπει να κάνουμε οτι θέλουμε"
    ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ή τα βγαζεις απο το μυαλο σου? Καθε βλακεια που γινεται σε γηπεδο, σε δρομο, σε πορεια ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ....το εχω γραψει καμια 4-5 φορες....απορω πως εβγαλες τετοιο συμπερασμα......αλλα αυτο ηθελες να πεις αυτο ειπες....

Κ το καλυτερο....η υπογραφη σου
    Η Δημοκρατία μας αυτό καταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία» - Ισοκράτης

Ισοτητα λεει.....χμμμμμ..μπα ασε μωρε να ισχυει αλλος νομος στα γηπεδα.....
    Αυτα για σημερα, παω να βιασω κανα 10χρονο κοριτσακι, να κατεβασω κανα πορνο βιντεο με ανηλικα, να πουλησω πρεζα σε σχολειο της τουμπας, να βγω για ποτακι με τον παπα της ενοριας κ μετα σπιτι του, να σκοτωσω κ τον γειτονα που γαβγιζει ο σκυλος του κ με ενοχλει.

Εξαλλου η κοινωνια ειναι πλεον ελευθερη.....ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ...ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ.

ΥΓ. Αντωνη ξερω τι σκεφτεσαι, 4 μηνες μεσα κ στο τελος να αποδειχθεις αθωος ειναι δυσκολο να το καταλαβουν πολλοι.....εισαι εξαλλου οπαδος. Κ ξερω τι ευχεσαι για πολλους....

μαλλον ειμαι τυφλος κ αγραμματος
    σύ είπας...

It is strictly forbidden to possess, bring, carry, hold, use, allocate and/or to expose banners, flags or other signs or posters with political, commercial or advertising content, firearms, missiles, lighters, coins, alcoholic beverages, pharmaceutical substances.
    source: http://www.aekfctickets.gr/tkt_cond_uk.asp

Για τα υπόλοιπα...

χρήματα δεν σημαίνει μόνο ρευστό... επιδοτήσεις - επιχροηγήσεις έχεις με διάφορους τρόπους και αν έβγαζες και τις παρωπίδες του απόλυτου ίσως να κάναμε και σοβαρή κουβέντα.

Για τα ναρκωτικά... σαφώς και υπάρχουν παντού! Αλλά σε ενα χώρο που πας για να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά... τι δουλειά έχουν;

Για το θέμα της βίας, .... θα πρέπει να ξέρεις οτι η ΕΛ.ΑΣ έχει δηλώσει πως δεν θέλει να συμμετέχει σε γήπεδα... οι ΠΑΕ όμως για να έχουν το άλλοθι την θέλουν εκεί. Το 5% που αναφέρεις είναι υπαρκτό αλλά απο την στιγμή που δεν θα είναι εντός γηπέδου δεν θα δίδεται. Έλα όμως που είναι μικρό το αντίτιμο για το άλλοθι.

όσο για την υπογραφή... είπαμε ... για αυτό η Δημοκρατία μας καταστρέφεται... το παράδειγμα σου είναι καίριο, αλλά ποτέ δεν είπα για διαφορετικό νόμο... εσύ το λες με το παράδειγμα περί σπασίματος καθίσματος απο οπαδό - επιχειρηματία.

Μόνο που θα πρέπει να σκεφτείς και κάτι παραπάνω που σου διαφεύγει...

Οπαδός σε ΠΑΕ ποδοσφαιρική;... σε τι σε αντιπροσωπεύει αλήθεια;... σε στάση ζωής;... σε επίπεδο επιβίωσης;... σε τρόπο σκέψης;

Τι είναι αλήθεια εκείνο που σε οδηγεί να γίνεις οπαδός και να μην παραμένεις φίλαθλος;

Πόσο αλήθεια κάποιος πρέπει να είναι "κενός περιεχομένου" για να δηλώνει οπαδός μια κερδοφόρου ΠΑΕ ενός αθλήματος;

Περαστικά μας που αναλώσαμε και τόσα μηνύματα σε σοβαρό επίπεδο για το τι είναι οπαδός και την αντιμετώπιση του απο την πολιτεία με διαφορετικό νομοθετικό τροπο.

ΕΛΕΟΣ...

Gandalf

και κατι ακομα

Υπαρχουν εξω κ πολλα κλαμπ οπαδων πολυ ομορφα.
    Αλλα οπως ειπα εδω εχουμε ακομα παρανομους συνδεσμους, αν ανοιξει ενας ωραιος συνδεσμος, καινουριος κ σαν μπυραρια-καφε τοτε σε ενα βραδυ μεσα θα βρεθουν "λουλουδια" να τον καψουν.

Αυτο ειναι που λεμε κ ολοι οι νομιμοι πλεον συνδεσμοι της χωρας. Να φυγουν οι χουλιγκανοι απο καθε χωρο που εχει να κανει με τον αθλητισμο. Τα μελη των αναγνωρισμενων συνδεσμων ειναι απλοι ανθρωποι που αγαπαμε μια ομαδα. Δεν θα βγουμε να σφαξουμε, να βρισουμε. Κ μαλιστα σε μια κοινωνια οπως αυτη της πολης μου ειμαστε ολοι γνωστοι, ολοι οι οπαδοι, δεν εχουμε κατι να χωρισουμε.

Αλλα αλλο ο οπαδος κ αλλο ο χουλιγκαν. Κ αυτο πρεπει να το καταλαβετε. Στον νομο πρεπει κ οι δυο να ειναι το ιδιο, απλα ο ενας παει να δει την ομαδα του κ ο αλλος παει να σπασει, να ριμαξει, σε γηπεδο, σε πορεια ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.

ΥΓ. Μαλλον δεν εχετε δει πως δουλευουν οι νομιμοι συνδεσμοι τελευταια. Πιστευω οτι θα λεγατε πως μοιαζουν με τα κλαμπ του εξωτερικου....λιγο...εχουμε πολυυυυυ δρομο ακομα.

ΥΓ2. Ασχετο ποστ με το αρχικο θεμα.....ολο OFF TOPIC ΕΙΜΑΣΤΕ

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠροσοΧη Στουσ Africa-νουσ!!!
    από gixxerpap στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2007, 16:54
  2. Διαγραμισεισ Στουσ Δρομουσ Τησ Αθηνασ
    από skambouridis στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2006, 22:55