παιδια παιδια, με τον Σταθη τα μιλησαμε την προηγουμεη βδομαδα.
οπως χαρακτηριστηκα του ειπα "δανεικα ειναι αυτα"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παιδια παιδια, με τον Σταθη τα μιλησαμε την προηγουμεη βδομαδα.
οπως χαρακτηριστηκα του ειπα "δανεικα ειναι αυτα"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Θα δώσω και εγώ το παρόν!![]()
re paidia!me to ATS MOTO SERVICE milise kapoios apo tous diaxiristes???theloun na einai stous xorigous leme!!!
Hold your fire!
Αρα ειμαι και'γω μεσα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
κάντε χαρούλες....
φέτος πάει στους "αμήχανους" να τους δώσει λίγο χαρά...![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Βρε συ μεσα ειμαστε (για τους αμηχανους λεω ε!!) αλλα πως θα παμε, & ποιο συμαντικο ακομα, πως θα γυρισουμε???![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
λοιπον μιλησα με τον βασιλη απο ats moto και μου ειπε οτι ειναι μεσα οπως ηταν και περσι
το τηλεφωνο ειναι 2102832104 ΒΑΣΙΛΗΣ ας το παρει καποιος απο τους διοργανωτες και ας κανονισει
Δε χρειαζεστε φλουρι οι αμηχανοι αφου δεν εχετε κλειδια να το βαλετε !!
:hypnotize![]()
![]()
Εγω κλασσικα δεν θα ερθω ....αλλα αν το κερδισει ο Ανδρεας...δικο μου ειναι![]()
Με το μικρό Suzuki!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Βρε συ μεσα ειμαστε (για τους αμηχανους λεω ε!!) αλλα πως θα παμε, & ποιο συμαντικο ακομα, πως θα γυρισουμε???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παρών!
Θα πάρω τηλεφωνο σήμερα τον Βασίλη απο ats moto να μιλήσουμε. Όσοι άλλοι φίλοι θέλουν να δωροθετήσουν ας με πάρουν τηλ στο 6937009613. Αλλα αν θέλετε το κανονίζουμε και επιτόπου την παρασκευή.
Το site θα τους ευχαριστήσει μετέπειτα - αναλόγως της προσφοράς τους - με τους μηχανισμούς που διαθέτει (banners - emails κλπ.).
Προσωπικά, εχω ήδη εξασφαλίσει για την κληρωσούλα που θα κάνουμε όπως κάθε φορά εξάλλου, δώρα που από τις εταιρίες:
UNIGREEN (είδη camping)
και (όπως κάθε χρόνο) από το
www.alpamayopro.gr (action sports) και τον τρισμέγιστο Σιμο Τσακίρη που ανταποκρίνεται πάντα με τον καλύτερο τρόπο.
Θα παίζουν σακίδια, σκηνές, gadgets, ειδικός ρουχισμός, κλπ.
Ο μαγαζάτορας, ο Γιώργος, λεει ότι κανονίζει χορευτικό σόου με καλλίγραμες υπάρξεις (για να μη το πω αλλιώς)... Να τον ενθαρύνω???
Επίσης έχουμε και 3 μπουκάλια για τρείς τυχερές παρέες από το μαγαζί.
Εχω γραψει και σε προηγουμενο ποστ, οτι θα φερω το δωρο του zephyr1 την Παρασκευη... :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από markellos
....................
Όσοι άλλοι φίλοι θέλουν να δωροθετήσουν
ΝΑΙ!Αρχικά δημιουργήθηκε από markellos
....................
Ο μαγαζάτορας, ο Γιώργος, λεει ότι κανονίζει χορευτικό σόου με καλλίγραμες υπάρξεις (για να μη το πω αλλιώς)... Να τον ενθαρύνω???
...................![]()
μωρε κλειδια εχουμε.. που να τα βαλουμε δεν εχουμε..Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Δε χρειαζεστε φλουρι οι αμηχανοι αφου δεν εχετε κλειδια να το βαλετε !!
:hypnotize![]()
![]()
![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Αρχικά δημιουργήθηκε από markellos
Επίσης έχουμε και 3 μπουκάλια για τρείς τυχερές παρέες από το μαγαζί.
ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ .ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΒ ΚΥΡ.
![]()
ΥΣ... ΚΙΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩ ΧΤΥΠΗΜΑ.![]()
![]()
ΕυχαριστούμεΑρχικά δημιουργήθηκε από Meyaleleth
kala na perasete
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(οταν εγραφα εγω "καλά να περάσετε" μου την έλεγες...)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais