Ε.....ψιτ....λίγα με τους Κηπουπολιώτες!Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Μιλησε κανας γερμανοτσολιας η μου φανηκε?![]()
Ε.....ψιτ....λίγα με τους Κηπουπολιώτες!Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Μιλησε κανας γερμανοτσολιας η μου φανηκε?![]()
Μπαρδον :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τους ποιους και γιατι κατεβαζεις μουτρα συναδελφε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Ε.....ψιτ....λίγα με τους Κηπουπολιώτες!![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Είμαστε γκετο εδω στην Κηπούπολη (βόρειο Περιστέρι)...Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Μπαρδον :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τους ποιους και γιατι κατεβαζεις μουτρα συναδελφε?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Μιλησε κανας γερμανοτσολιας η μου φανηκε?
Οσο εχεις αυτό το άβαταρ και αυτήν την υπογραφή στις μαλακίες σου θα απαντάω με μαλακίες...ανόητε αριστερίσκε...
Πες μας και τι αβαταρ θα βαλουμε τωρα.Ουστ ρε φασιστα που θα αποφασισεις εσυ τι θα κανω εγω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Οσο εχεις αυτό το άβαταρ και αυτήν την υπογραφή στις μαλακίες σου θα απαντάω με μαλακίες...ανόητε αριστερίσκε...
@ operater Δεν δινω δεκαρουλα τσακιστη στα πασης μορφης γκετο γιατι σε γκετο μεγαλωσα κι εγω και το ξερω απο μεσα.Αν θες να κρατας σωτα στο φιλο σου καλα κανεις.Αν νομιζεις οτι εχει δικηο.Εγω τους φιλους μου οταν κανουν μαλακια τους τη λεω κι ας εχουμε μεγαλωσει μαζι.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Αφού με χαρακτήρισες σε χαρακτηρίζω κι εγώ.Που 'σαι ψωμόλυσα επαναστάτη έλα στο Περιστέρι να σου δώσω πέντε ευρώ να αγοράσεις την εφημερίδα που έχει δώρο DVD με τον Castro..Αν δεν εχεις τα ναύλα στο φέρνω εγώ.Κι αν δεν εχεις DVD player σου χαρίζω ένα από τα 4 που έχω...Ουστ εσύ πυροβολημένε.
.................ΜΠΡΑΒΟ αγορακι μου.Τα συγχαρητηρια μου σ αυτον που σε αναθρεψε.Πραγματικα σου διδαξε τις αληθινες αξιες της ζωης.Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Αφού με χαρακτήρισες σε χαρακτηρίζω κι εγώ.Που 'σαι ψωμόλυσα επαναστάτη έλα στο Περιστέρι να σου δώσω πέντε ευρώ να αγοράσεις την εφημερίδα που έχει δώρο DVD με τον Castro..Αν δεν εχεις τα ναύλα στο φέρνω εγώ.Κι αν δεν εχεις DVD player σου χαρίζω ένα από τα 4 που έχω...Ουστ εσύ πυροβολημένε.
Οπερατερ, ο φιλος σου εδειξε για μια ακομα φορα τη μιζερια και την κακοψυχια του.Να τον χαιρεσαι κι αυτον και την Κηπουπολη σας.
Edit.
Κάποιος άλλος που είχε κάτι αντίστοιχο σε άβαταρ αφού τον κράξανε τον κάνανε ban αβλεπί.Εσένα δεν σου έχει πει κανείς τίποτα...πίνεις καφέ στο Δέλεαρ ???? Μπααααααα μάλλον σε κερνάνε![]()
:a31: :a31: :a31:Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Edit.
Κάποιος άλλος που είχε κάτι αντίστοιχο σε άβαταρ αφού τον κράξανε τον κάνανε ban αβλεπί.Εσένα δεν σου έχει πει κανείς τίποτα...πίνεις καφέ στο Δέλεαρ ???? Μπααααααα μάλλον σε κερνάνε![]()
Ο συγκεκριμενος,δεν εφυγε εξαιτιας του αβαταρ του,και το ξερεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Edit.
Ακομα κολλημενος με το θεμα της κλικας;;
ΞΕΚΟΛΛΑ!!!
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Είναι η πολλοστή φορά που κάνεις ηλίθια σχόλια για την οικονομική κατάσταση του srx. Το να χλευάζεις κάποιον άνθρωπο που για λόγους που δεν σε αφορούν και ούτε θα έπρεπε να σε ενδιαφέρουν βρίσκεται σε μια δύσκολη στιγμή, είναι τουλάχιστον ξεφτίλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Edit.
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Είναι η πολλοστή φορά που κάνεις ηλίθια σχόλια για την οικονομική κατάσταση του srx. Το να χλευάζεις κάποιον άνθρωπο που για λόγους που δεν σε αφορούν και ούτε θα έπρεπε να σε ενδιαφέρουν βρίσκεται σε μια δύσκολη στιγμή, είναι τουλάχιστον ξεφτίλα.
Τώρα άμα σου πω ότι είχα μια φαγούρα για την οικονομική κατάσταση του srx...Α και ξέχασα χέστηκα και για τα σχόλιά σου.Κάνε με ban τώρα την ξέρεις τη δουλειά.![]()
Πάω να βάλω το σκύλο μου να κλάψει![]()
Προσωπικά δεν μπορώ να μπανάρω και εκτός αυτού βρίσκω αξιοπρόσεκτη τη προσπάθεια που κάνεις για να παραμείνεις ο αδιαφιλονίκητος νικητής στη κατηγορία σου.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Τώρα άμα σου πω ότι είχα μια φαγούρα για την οικονομική κατάσταση του srx...Α και ξέχασα χέστηκα και για τα σχόλιά σου.Κάνε με ban τώρα την ξέρεις τη δουλειά.![]()
Πάω να βάλω το σκύλο μου να κλάψει![]()
Αλλά έτσι από περιέργεια ρε Hatenord έχεις σκεφτεί να κάνεις μια διαφορετική συλλογή απ΄τη συλλογή που κάνεις ήδη σε ΒΑΝ από forum μοτοσυκλεττας ?(3 αν δεν κάνω λάθος συμπεριλαμβανομένου του moto.gr)
To ανέκδοτο με τον κυνηγό που πάει στο δάσος να κυνηγήσει (και καλά) αρκούδες το ξέρεις?
Ρε τι βλεπει το ματι του μπατσου.:hypnotize