Σελίδα 8 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 185

Θέμα: απο το ματι του μπατσου

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Μιλησε κανας γερμανοτσολιας η μου φανηκε?
    Ε.....ψιτ....λίγα με τους Κηπουπολιώτες!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Ε.....ψιτ....λίγα με τους Κηπουπολιώτες!
    Μπαρδον :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τους ποιους και γιατι κατεβαζεις μουτρα συναδελφε?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Μπαρδον :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τους ποιους και γιατι κατεβαζεις μουτρα συναδελφε?
    Είμαστε γκετο εδω στην Κηπούπολη (βόρειο Περιστέρι)...

Μιλησε κανας γερμανοτσολιας η μου φανηκε?

Οσο εχεις αυτό το άβαταρ και αυτήν την υπογραφή στις μαλακίες σου θα απαντάω με μαλακίες...ανόητε αριστερίσκε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
    Οσο εχεις αυτό το άβαταρ και αυτήν την υπογραφή στις μαλακίες σου θα απαντάω με μαλακίες...ανόητε αριστερίσκε...
    Πες μας και τι αβαταρ θα βαλουμε τωρα.Ουστ ρε φασιστα που θα αποφασισεις εσυ τι θα κανω εγω.
    @ operater Δεν δινω δεκαρουλα τσακιστη στα πασης μορφης γκετο γιατι σε γκετο μεγαλωσα κι εγω και το ξερω απο μεσα.Αν θες να κρατας σωτα στο φιλο σου καλα κανεις.Αν νομιζεις οτι εχει δικηο.Εγω τους φιλους μου οταν κανουν μαλακια τους τη λεω κι ας εχουμε μεγαλωσει μαζι.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Αφού με χαρακτήρισες σε χαρακτηρίζω κι εγώ.Που 'σαι ψωμόλυσα επαναστάτη έλα στο Περιστέρι να σου δώσω πέντε ευρώ να αγοράσεις την εφημερίδα που έχει δώρο DVD με τον Castro..Αν δεν εχεις τα ναύλα στο φέρνω εγώ.Κι αν δεν εχεις DVD player σου χαρίζω ένα από τα 4 που έχω...Ουστ εσύ πυροβολημένε.

Αφού με χαρακτήρισες σε χαρακτηρίζω κι εγώ.Που 'σαι ψωμόλυσα επαναστάτη έλα στο Περιστέρι να σου δώσω πέντε ευρώ να αγοράσεις την εφημερίδα που έχει δώρο DVD με τον Castro..Αν δεν εχεις τα ναύλα στο φέρνω εγώ.Κι αν δεν εχεις DVD player σου χαρίζω ένα από τα 4 που έχω...Ουστ εσύ πυροβολημένε.
    .................ΜΠΡΑΒΟ αγορακι μου.Τα συγχαρητηρια μου σ αυτον που σε αναθρεψε.Πραγματικα σου διδαξε τις αληθινες αξιες της ζωης.
    Οπερατερ, ο φιλος σου εδειξε για μια ακομα φορα τη μιζερια και την κακοψυχια του.Να τον χαιρεσαι κι αυτον και την Κηπουπολη σας.

Edit.

Κάποιος άλλος που είχε κάτι αντίστοιχο σε άβαταρ αφού τον κράξανε τον κάνανε ban αβλεπί.Εσένα δεν σου έχει πει κανείς τίποτα...πίνεις καφέ στο Δέλεαρ ???? Μπααααααα μάλλον σε κερνάνε

Edit.

Κάποιος άλλος που είχε κάτι αντίστοιχο σε άβαταρ αφού τον κράξανε τον κάνανε ban αβλεπί.Εσένα δεν σου έχει πει κανείς τίποτα...πίνεις καφέ στο Δέλεαρ ???? Μπααααααα μάλλον σε κερνάνε
    :a31: :a31: :a31:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Edit.

Ο συγκεκριμενος,δεν εφυγε εξαιτιας του αβαταρ του,και το ξερεις.
    Ακομα κολλημενος με το θεμα της κλικας;;

ΞΕΚΟΛΛΑ!!!
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Ειρήνη αδέρφια.

Ολοι σε δυό ρόδες είμαστε

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Edit.

Είναι η πολλοστή φορά που κάνεις ηλίθια σχόλια για την οικονομική κατάσταση του srx. Το να χλευάζεις κάποιον άνθρωπο που για λόγους που δεν σε αφορούν και ούτε θα έπρεπε να σε ενδιαφέρουν βρίσκεται σε μια δύσκολη στιγμή, είναι τουλάχιστον ξεφτίλα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Είναι η πολλοστή φορά που κάνεις ηλίθια σχόλια για την οικονομική κατάσταση του srx. Το να χλευάζεις κάποιον άνθρωπο που για λόγους που δεν σε αφορούν και ούτε θα έπρεπε να σε ενδιαφέρουν βρίσκεται σε μια δύσκολη στιγμή, είναι τουλάχιστον ξεφτίλα.

Τώρα άμα σου πω ότι είχα μια φαγούρα για την οικονομική κατάσταση του srx...Α και ξέχασα χέστηκα και για τα σχόλιά σου.Κάνε με ban τώρα την ξέρεις τη δουλειά.

Πάω να βάλω το σκύλο μου να κλάψει

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Τώρα άμα σου πω ότι είχα μια φαγούρα για την οικονομική κατάσταση του srx...Α και ξέχασα χέστηκα και για τα σχόλιά σου.Κάνε με ban τώρα την ξέρεις τη δουλειά.

Πάω να βάλω το σκύλο μου να κλάψει
    Προσωπικά δεν μπορώ να μπανάρω και εκτός αυτού βρίσκω αξιοπρόσεκτη τη προσπάθεια που κάνεις για να παραμείνεις ο αδιαφιλονίκητος νικητής στη κατηγορία σου.....

Αλλά έτσι από περιέργεια ρε Hatenord έχεις σκεφτεί να κάνεις μια διαφορετική συλλογή απ΄τη συλλογή που κάνεις ήδη σε ΒΑΝ από forum μοτοσυκλεττας ? (3 αν δεν κάνω λάθος συμπεριλαμβανομένου του moto.gr)

To ανέκδοτο με τον κυνηγό που πάει στο δάσος να κυνηγήσει (και καλά) αρκούδες το ξέρεις?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Ρε τι βλεπει το ματι του μπατσου.:hypnotize

Σελίδα 8 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Επιστροφή από το χωριό του Λεωνίδα
    από afrotwin στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2004, 12:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία