Σελίδα 8 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 220

Θέμα: DUKE III vs ALL

Αρχικά δημιουργήθηκε από flwros

διχρονα ΤΕΛΟΣ
    Kαλά....

Ένα φιλαράκι με μια τέτοια αρχαιολογία κυκλοφορεί και ράβει κουστούμια...
    Στο φτερό γράφει "κουφάλα εκκεντροφόρε το λάδι δεν πεθαίνει"
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

πολυ φλωροςςςςςςςςςςςςςς Το avatar του/της flwros
    ε ενταξει δεν περιμενα κατι αλλο απο ανθρωπο που εχει χτ!!ολα τα μηχανακια για ραπτομηχανες τα εχειςαφου ολα ανε καλυτερα απ το δικο σου
    http://www.youtube.com/watch?v=ws9BQ2k-RL0&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από flwros
    ε ενταξει δεν περιμενα κατι αλλο απο ανθρωπο που εχει χτ!!ολα τα μηχανακια για ραπτομηχανες τα εχεις
    Aκριβώς. Αλλά ξέρεις κάτι είμαι από τους συνειδητοποιημένους ιδιωκτήτες ΧΤ. Δεν πρόκειται να κυνηγήσω κανένα ΚΤΜ ή ότι άλλο αυτής της κατηγορίας γιατί το πήρα επειδή μου άρεσε
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    Για τον Δουκα ΙΙΙ το μονο που μπορω να πω ειναι πως παραειναι ακριβως για αυτα που προσφερει.
    Και επειδη εχω οδηγησει αρκετα εναν αρκετα πειραγμενο Δουκα 2,μπορω να πω πως το μηχανακι ειναι παρα πολυ καλο αλλα πολυ ακριβο για αυτα που προσφερει.Στο thread που λες ειχα αναφερει ενα αστοχο παραδειγμα για το TDM απλα και μονο γιατι ηταν η πρωτη μηχανη που μου ηρθε στο μυαλο...

Ομως σε τι μπορει να ειναι καλυτερος ο καινουριος δουκας απο το street triple???
    Άσε μας ρε που οδήγησες έναν αρκετά πειραγμένο Δούκα 2 και θεώρησες ότι είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει...

Που το οδήγησες?Γύρω το τετράγωνο?

Η ΚΤΜ παίζει σε δικά της χωράφια ξέχασε τα όλα τα άλλα.

Ακούς εκεί ακριβό...

Για αυτό ακριβώς πήρες XT500, γιατί δεν ξέρεις πως ότι πληρώσεις παίρνεις.

Πάρε το ΧΤ660, 6500 ξεκινάει.

Για βάλτου, brembo, βάλτου whitepower ανάποδο μπροστινό, βάλτου και πλήρως ρυθμιζόμενο πίσω, βάλτου σωληνάκια υψηλής...πόσο νομίσεις θα στοιχίσει?

Πάνω απο 12 χιλιάδες.

Και το XR650 10 χιλιάρικα στοιχίζει και είναι 10εκατίας μηχανάκι...αλλά εκεί δεν σου φάνηκαν πολλά ε?
    Και το Aprilia SXV στα 9 χιλιάρικα το δίνουνε αλλά να μαντέψω αυτό χαλάει ε?Δεν είναι αξιόπιστο σαν τα...KLR650 ας πούμε..έτσι δεν είναι?

Και 12 χιλιάδες να σπρώξεις σε ένα XT πάλι Δούκας όμως, δεν θα γίνει.
    Έχεις δει εξάτμηση?Έχεις δει ζύγισμα η μηχανή?
    Πήγαινε και οδήγησε ένα ΚΤΜ...οποιοδίποτε ΚΤΜ...και μετά έλα να ξαναγράψεις.
    Αυτή την φορά όχι σε καμμία αλάνα.
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

CR 500 65 ΑΛΟΓΑ ΤΡΟΧΟ ΜΑΜΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΡΓΑΛΙΜΑ 75 110ΚΙΛΑ...

Ρε...τι βλακείες λες?

Δεν βγάζει 65 άλογα τροχό, 650 άλογα βγάζει...

Με λίγο γαργάλημα φτάνει τα 30000000000,5 άλογα.Λίγο γαργάλημα ρε παιδί μου...τίποτα το πολύ, ένα φίλτρο αέρα.

Το έχω δει να τα ρίχνει σε πύραυλο.0-100 σε μείον τρία δευτερόλεπτα, με νεκρά και λίγο συμπλέκτη...
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

με το δουκα και το τρακλερ ή τρακτερ ή τελοσπαντων οπως θελει ηρθε η επανασταση!!η κτμ πηρε ρισκο!!εγω θυμαμαι που εβλεπα το ντουκι 1 και ειχα μεινει παγωτο!!και ολοι οι βρωμογκαζοι με κατι tdr 250(γαμω τα εργαλεια τοτε) και κατι wr250(γαμω τις κασες)το κραζανε!!και τωρα?τους πεφτουνε τα σαλια!!μεγαλο ρισκο..αλλα γιατι τοσο κομπλεξ με τον δουκα??εχω παρατηρησει οτι και πολλοι lc4ακηδες τα ιδια προβληματα εχουν..τοσο ξεχωριστο ειναι ρε φιλε??

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    CR 500 65 ΑΛΟΓΑ ΤΡΟΧΟ ΜΑΜΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΡΓΑΛΙΜΑ 75 110ΚΙΛΑ...

Ρε...τι βλακείες λες?

Δεν βγάζει 65 άλογα τροχό, 650 άλογα βγάζει...

Με λίγο γαργάλημα φτάνει τα 30000000000,5 άλογα.Λίγο γαργάλημα ρε παιδί μου...τίποτα το πολύ, ένα φίλτρο αέρα.

Το έχω δει να τα ρίχνει σε πύραυλο.0-100 σε μείον τρία δευτερόλεπτα, με νεκρά και λίγο συμπλέκτη...
    εχω λαδικο στο συνεργειο που οταν το πεταω στο κεφαλι του χασαν πιανει τα 100χιλιομετρα/δευτ,πιστευω οτι ειναι το πιο γρηγορο λαδικο στην κατηγορια του...που να του πεταξω cr500...θα τον σκοτωσω τον ανθρωπο..
    και κατι αλλο..εγω οταν με γαργαλανε γελαω δεν παιρνω αλογα...αλλο και τουτο..βαρεθηκα τις βελτιωσεις του κωλου..αμα δεν βρεξεις κωλο δεν τρως ψαρι..δεν ειμαστε μαλακες πολλοι που τα χωνουμε..σεβαστα ειναι ολα το να χωσεις ή το να μην χωσεις..αλλα με μουφαποβιτς και τρυπιμα το καρμπιρατερ δεν το λες βελτιωση ή γαργαλιμα..το λες γυφτια

Οκ φλωρε εχεις δικιο αλλωστε δεν με συμφερει να ξερεις και παραπανω
    http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
    Οκ φλωρε εχεις δικιο αλλωστε δεν με συμφερει να ξερεις και παραπανω
    εχω αδικο ρε φιλε??οταν δεν εχω δεν ριχνω..οταν εχω και θελω να ριξω ριχνω..αλλα οχι και δεν εχω και δε ριχνω και γ@μ@ω

Κοιτα οταν μιλαμε με θαυμασμο για μηχανακια τα οποια πιασανε 55 αλογα ροδα (δυναμομετρημενα οχι στα λογια ) με 450 και 550 κυβικα φουλ αγωνιστικα τα οποια και στο ρελαντι μετρανε ωρες χρησης

Και βλεπω οτι το 89 με 250 κυβικα εβγαζα την ιδια δυναμη και πιο αξιοπιστα τοτε για τι πραγμα μιλαμε ?

Για ενα μπροστινο και πισω συστημα ? Τα οποια αλλαζουν ? Ασε που ειμαστε ολοι οδηγαρες και τα στιβουμε τα μηχανακια :rotflmao:

Πιστευω οτι ορισμενα και τονιζω ΟΡΙΣΜΕΝΑ παλια μηχανακια με το σωστο χρημα στο σωστο σημειο κανουν ποοολλαααα καινουρια να κλαινε

Και το λεω συμπαθοντας παρα πολυ τους δουκες για να μην νομιζεις

Φαντασου το δικο μου στα τελευταια του με πανω απο 50.000χλμ και σκασμενη φλατζα καυσεως (να μην πω ρουλεμαν που εκανε το μοτερ σαν κουμπαρας) τα ΧΤ600 τα ξεφτιλιζα και ημουν αξιοπρεπεστατος στα 660 ΧΤ

Με το ενα ποδι στον ταφο
    http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Για βάλτου, brembo, βάλτου whitepower ανάποδο μπροστινό, βάλτου και πλήρως ρυθμιζόμενο πίσω, βάλτου σωληνάκια υψηλής...πόσο νομίσεις θα στοιχίσει?
    Η KTM δεν ψωνιζει απο καλλιροης οπως κ καμια εταιρια

Το XR δεν το ανεφερε κανεις γιατι μαλλον κανεις δεν το θεωρει αξιο λογου

Aprilia husqvarna κτλ αγωνιστηκα, προφανως ζητανε οτι θελουν γιατι ειναι αγωνιστηκα.ο αγωνιζομενος κοιταει τι τον συμφερει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker

Και το XR650 10 χιλιάρικα στοιχίζει και είναι 10εκατίας μηχανάκι...αλλά εκεί δεν σου φάνηκαν πολλά ε?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    κ ξαναλεω δεν πα ναχει κ 200 χιλιαρικα; δεν ασχολειται κανεις με το XR

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    τελικα αξιζει τα λεφτα του το duke III ή να παμε να παρουμε κανα bergo??

ή μολις βγει το duke III να παρεις ενα duke II καινουργιο και να γλιτωσεις κανα χιλιαρικακι...?

Σελίδα 8 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τιμη duke III 690
    από moulas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2008, 22:02
  2. KTM Duke III 690
    από arisklx στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2006, 09:01
  3. Triumph Rocket III vs Discovery
    από eXJey στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2006, 03:05
  4. Duke Iii 690...ΡΕ ΛΕΣ????
    από BAD BOY στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2006, 13:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα