Και πουσαι ακόμα......Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Μού βάζεις δύσκολα τώρα.
![]()
Στο επόμενο ποστ του θα αρχίσει το ψηστήρι να το κάνεις αυτόματο![]()
Ρε σαπιλα θα στο πω ξεκαθαρα.Σε ζηλευω.Να εισαι καλα και να χαιρεσαι τα μοτορια σου.Κι αν βαρεθεις το sr ξερω ενα παιδακι(τροπος του λεγειν)που το θελει σαν τρελος.
![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Εγώ πάλι γιατί είχα διαβάσει ότι δεν ήταν και τόσο φιλική μηχανή και ήθελα πολύ δουλειά από τον αναβάτη για να πάει γρήγορα?Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ευχαριστώ!
Αυτος ακριβώς είναι ο σκοπός μου!
Σίγουρα οταν το παω στην πίστα θα τρέμει το φυλλοκαρδι μου στην αρχή αλλά θα το πάω!
Πιστευω οτι θα με βελτιώσει από μόνο του
![]()
Όμορφο πάλι δεν θα το έλεγα αλλα ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ. Και επειδή εμένα πάντα με τράβαγαν οι ξεχωριστές μηχανές θα πω ότι μου αρέσει η "ασχήμια" του.
Με το καλό να το τελειώσεις
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
αντε...να παιρνουμε σειρα και οι υπολοιποι νεκροφιλοι...να ηρεμησω λιγο και να κατσω να ψαξω να βρω μια μπεκατσα που την εχω αχτι απο τοτε που ειχα κι εφτιαχνα μπεβε...περασαν R25/2, R 25/3 R26 αλλα δεν εκατσε...και ειχα βρει μια, ρε μαμωτο, λουλουδι και δεν την πηρα ο λαλακας...
υ.γ. μπεκατσα:R51/2, με δυο παρακαλω εκκεντροφορους,δυναμο της bosch αντι για μανιατο,με χελωνα φιλτρο αερα και τα fishtails τελικα...ενα μονοσελο pagusa βαψιμο original με το λευκο σειρητι και...
αχ...
υ.γ. sorry για το spam sapila αλλα θυμηθηκα τα παλια...
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αντε...να παιρνουμε σειρα και οι υπολοιποι νεκροφιλοι...να ηρεμησω λιγο και να κατσω να ψαξω να βρω μια μπεκατσα που την εχω αχτι απο τοτε που ειχα κι εφτιαχνα μπεβε...περασαν R25/2, R 25/3 R26 αλλα δεν εκατσε...και ειχα βρει μια, ρε μαμωτο, λουλουδι και δεν την πηρα ο λαλακας...
υ.γ. μπεκατσα:R51/2, με δυο παρακαλω εκκεντροφορους,δυναμο της bosch αντι για μανιατο,με χελωνα φιλτρο αερα και τα fishtails τελικα...ενα μονοσελο pagusa βαψιμο original με το λευκο σειρητι και...
αχ...
υ.γ. sorry για το spam sapila αλλα θυμηθηκα τα παλια...
Δεν το περίμενα απο σένα να έχεις τέτοιο soft spot
Εχω κρατήσει και εχω κάνει ανακατασκευή στις BMW που κληρονόμησα από τον πατέρα μου, και δεν τις αποχωρίζομαι με τίποτα!
Παρεούλα είναι όλες μαζί
Με εχουν κατηγορήσει πολλές φορές για νεκροφιλία/αρχαιολαγνεία κλπ , αλλά αυτοί δεν ξέρουν.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
κουκλαρα η ρουφανια παρα ολη την ηλικια της..
αμα η γυναικα ειναι ομορφη δεν την πειραζει ο χρονος
δες και την Καρλα του Σαρκοζυ![]()
καλα μαστορεματα και ακομα καλυτερες βολτες μαζι της![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
το 916sp ηταν του Σταυρου Σταυρουλακη και το προετοιμασε για αγωνες πριν αγορασει το
corsa...και το sb6 του Κουρκουτη...πανεμορφο μηχανακι..του ειχε φορεσει και κατι αγωνιστικα τελικα τιτανιου...
Τα ειχε δοκιμασει για το ΜΟΤΟ ο Χριστοδουλου τοτε...
το 916 μετα απο πολλες πτωσεις αγωνες δεν ειναι στα καλυτερα του...
και το 1100 πουληθηκε στο Ηρακλειο για κομματι ψωμι γιατι ακουσον ακουσον...τι ηθελε να παρει ο κουρκουτης...HONDA blackbird![]()
![]()
Οχι για το μαυροπουλι,αλλα για ενα TL.
Ελπιζω αυτο να σε ανακουφισε λιγο...![]()
Σαπίλα,![]()
![]()
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΑΠΙΛΑ .ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ.
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ
Γεια σου Γιάννη!! Ωραίο το SB6R, και πιο γρήγορο κιόλας.Αρχικά δημιουργήθηκε από GIANNIS SB6R
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΑΠΙΛΑ .ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ.
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ
Είδες πως το έκανα?? Tωρα ξεκινάω πάλι δέσιμο σιγα σιγα.
Θα τα πούμε κι από κοντά εμείς!!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ .ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ . ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΤΑ PIOLI ΣΟΥ . ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ . ΑΝΤΕ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ