Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 125

Θέμα: Μαθημα στο χωμα ΑΝΕΜΟΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
    συγνωμη αλλα δεν το πιανω ρε Ικαρε το πνευμα. τι κορονες λες????οταν θα βγεις πρωτη βολτα στο βουνο θα βγαλεις τις πετρες απο την διαδρομη και θα βαλεις κορονες???

Ναι οκ ηταν πρωτη φορα σε ολους εκει σχεδον αλλα μηπως επρεπε αντι για να κανεις εκπαιδευση σε δεντρα αναμεσα πχ σλαλομ σε μια προπονηση να ειχαμε φουσκοτα μπαλονια στηλες σαν αυτα στο μονοστηρακι που πουλανε???

Ιασονα εισαι λαθος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Ιασονα εισαι λαθος!
    Τεκμηρίωσε το λίγο Μήτσο. Δεν καταλαβαίνω.

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Αχ ρε Νίκο! Ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου να ΜΗΝ το αναφερω εγω!

Στο λογο μου ομως!!!!!

Είδες τώρα τι γίνεται ? Σε βγάζω από την δύσκολη θέση και τα ακούω εγώ μετά !

Jason, μην αρπάζεσαι ρε συ. Δεν είπα αυτό. Εξ'ου και το ξεκαθάρισα από την αρχή το πνεύμα μου. Ο πρώτος είμαι που θα πω μπράβο σε όποιον συμμετέχει σε τέτοια σεμινάρια, αλλά και σε όποιον δίνει λίγο από τον πολύτιμο χρόνο του για να τα διοργανώσει. Ένα το κρατούμενο. Δεύτερον, δεν είμαι και κανένας παγκόσμιος... ούτε θεωρώ τον εαυτό μου ανώτερο σε οτιδήποτε από κανέναν εδώ μέσα... όπως όλοι, από κάπου ξεκίνησα, και όπως οι περισσότεροι, δεν εμφανίστηκα ξαφνικά με το σωστό μηχανάκι το σωστό εξοπλισμό και το σωστό "μυαλό"... ψάχτηκα.

αλλά.. ρωτάω τι περιελάμβανε το μάθημα, για να καταλάβουμε και οι υπόλοιποι που δεν ήμασταν εκεί... Δηλαδή, από τη στιγμή που ήταν ένα οργανωμένο "σεμινάριο", "μάθημα", τι ακριβώς έκαναν οι συμμετέχοντες ? Οι κοτρώνες (και όχι κορόνες ούτε κορίνες ), σε τι αποσκοπούν ? Δηλαδή αν κάποιος έπεφτε πάνω στην κοτρώνα πέρνωντας την στροφή και χτυπούσε ή έσπαγε το μηχανάκι του, τι θα γινόταν ? Δεν είπα οτι πρέπει να στρώσουμε μαξιλάρια κάτω, ούτε οτι το βουνό δεν έχει πέτρες....

Και επιμένω, γιατί όταν κάποιος απευθύνεται σε αρχάριους, ε ρε πούστη μου πρέπει να πάρεις κάποια μέτρα παραπάνω, δεν πρέπει ? Πόσο μάλλον όταν κάνεις "μάθημα"...

Επαναλαμβάνω οτι η κουβέντα μου είναι καλοπροαίρετη - επιπλέον, τα παιδιά του ΑΝΕΜΟΥ, αν και δεν τα ξέρω, τα εκτιμώ μιας και παρακολουθώ τις δράσεις τους και υπήρξα και γραμμένος στο αντίστοιχο forum, αν και όχι ιδιαίτερα ενεργός. Για τον Ορφανό... μόνο οτι διάβασα στο βιβλίο του!

- So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Γενικως την αποψη μου λεω, ετσι?

Οκ!

Βασικα δεν ειναι ο τροπος του ωραίος! Εγινε μια παρατηρηση απο το Νικο και στη συνεχεια απο μενα, με πολυ ευγενικο τροπο και ο Ιασονας...διαβαζεις νομιζω!
    Στο "ζουμι" τωρα!
    Όλοι οσοι ηρθαν φοραγαν τον φουλ εξοπλισμο που προβλέπεται?
    Ολοι οσοι ηρθαν ειχαν αποψη του τι θα δουν?
    Τι θα βιωσουν? Αν θα τους αρεσει? Αν οχι?
    Ξερεις τις απαντησεις φανταζομαι!

Οκ...

Και καποιος λοιπον απο αυτους, πεφτει πανω στη κοτρωνα ή το πιό απλό, καρφωνει το βλεμα του από φοβο εκει πανω και στο τσακ, περναει ξυστα και χτυπαει μόνο το πέλμα! Ακομη και με τη σωστη μποτα μπορει να το σπασεις!

Δεν ειναι συνηδητοποιημενος εντουρας που παει στο βουνο και τα περιμενει ολα! Αμαθος, ανιδεος και πρωταρης ειναι!

Αποτελεσμα? 1ον χτυπησε!
    2ον απογοητευτηκε!
    3ον τι θα πουν οι γονεις π.χ αυτου του παιδιου στον καθε διοργανωτη?
    4ον... συμπληρωσε οτι εσυ νομιζεις!

Που ειναι λοιπον το "κυρος" μιας τετοιας (εστω και δωρεαν) οργανωσης, που μπραβο της, δε λεω για 5 κορινες των 20 ευρω?

Θες κι αλλα?

Εδω δε σας ειπε κανεις να βαλετε τις επιγονατιδες μεσα απο το παντελονι ρε Φωτη!

Φιλικα παντα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    ......

το ξερα οτι γραφαμε ταυτοχρονα!

Επισης ξερω οτι εισαι επιηκης στην απαντηση σου!

Αντε καλα να ημαστε!

καλα ειχα πει να μη μιλησω! τωρα εμενα θα θεωρησουν οτι το "παιζω"!

καλα ειχα πει να μη μιλησω! τωρα εμενα θα θεωρησουν οτι το "παιζω"!
    Είσαι μες στις καρδιές μας....Μίλα μας και μη μας αγαπάς!

Και μη ξαναπάς στα ξένα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Είσαι μες στις καρδιές μας....Μίλα μας και μη μας αγαπάς!

Και μη ξαναπάς στα ξένα!

Μιλαω σε όλους ρε!

Δεν ειναι ομως εκει το θεμα!

Καταλαβες τι εγραψα? Οσα σου εχουμε πει, πόσα απο αυτα τηρείς? Για σκεψου! Για σενα, για το καλό σου!

(Σε όλους μας ισχυει αυτο)

Κατάλαβα. Για τις επιγονατίδες έχεις απόλυτο δίκιο. Αλλά σε τελευταία πτώση μου, με προστάτεψαν οι επιγονατίδες όπως είναι. Αλλά δεν τήρησα τις μπότες, και την έπαθα (μώλωπες μόνο).
    Εχεις δίκιο. Απλά θεωρώ ότι οι ταχύτητες ήταν πολύ μικρές για να γίνει η στραβή, γιαυτό εξάλλου ήταν και μικρές οι ταχύτητες. 2 φορές πάτησα κοτρώνα, όπως και άλλοι 2 νομίζω, δεν έγινε κάτι.
    Κώνος? Καλή ιδέα. Αλλά ουκ αν λάβεις παρα του μη έχοντος. Και το μάθημα προοριζόταν πρώτα
    θεωρητικό και μετά βολτίτσα. Δεν ξέρω...Είμαι εντελώς νέος για να μιλάω, αλλά ήθελα να το πω.

Ντιμ....

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Απλά θεωρώ ότι οι ταχύτητες ήταν πολύ μικρές για να γίνει η στραβή, γιαυτό εξάλλου ήταν και μικρές οι ταχύτητες. 2 φορές πάτησα κοτρώνα, όπως και άλλοι 2 νομίζω, δεν έγινε κάτι.

Για ρώτα μερικά παιδιά εδώ μέσα, με πόσα πήγαιναν όταν κατέληξαν με λάμες και βίδες στα πόδια τους.... ούτε με 20 ούτε με 30... σταματημένοι ήταν
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Για ρώτα μερικά παιδιά εδώ μέσα, με πόσα πήγαιναν όταν κατέληξαν με λάμες και βίδες στα πόδια τους.... ούτε με 20 ούτε με 30... σταματημένοι ήταν
    Εχεις δίκιο, δεν αντιλέγω. Πιστεύω ότι θα είμαστε και θα είναι οι διοργανωτές καλύτεροι την επόμενη φορά.

Νέο μέλος Το avatar του/της ALEXPS
    Επειδη ετυχε να ειμαι ενα απο τα ατομα που διοργανωσαν το ολο event δεν θα ηθελα να πω κατι σχετικα με τις παρατηρησεις σας!
    Υπαρχουν φιλοι απο εδω οι οποιοι ηρθαν και ειδαν με τα ματια τους τι ακριβως καναμε, τι ειδους σεμιναριο ηταν αυτο και ποια ηταν η πρακτικη ασκηση που εγινε.
    Θα παρακαλεσω να μιλησουν αυτοι.

Υ.Γ. Το μονο που θελω πω ειναι οτι το ολο event ηταν αναγνωριστικο και σιγουρα κατοπιν υποδειξεων και των ανθρωπων που λαμβανουν μερος θα υπαρξουν βελτιωσεις.
    Enjoy The Silence!

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ALEXPS
    Επειδη ετυχε να ειμαι ενα απο τα ατομα που διοργανωσαν το ολο event δεν θα ηθελα να πω κατι σχετικα με τις παρατηρησεις σας!
    Υπαρχουν φιλοι απο εδω οι οποιοι ηρθαν και ειδαν με τα ματια τους τι ακριβως καναμε, τι ειδους σεμιναριο ηταν αυτο και ποια ηταν η πρακτικη ασκηση που εγινε.
    Θα παρακαλεσω να μιλησουν αυτοι.

Υ.Γ. Το μονο που θελω πω ειναι οτι το ολο event ηταν αναγνωριστικο και σιγουρα κατοπιν υποδειξεων και των ανθρωπων που λαμβανουν μερος θα υπαρξουν βελτιωσεις.
    Αλέξη,κατ'αρχάς πολύχρονος (σου έστειλα μυν αλλά μάλλον δε τοδες).Θα τα πω όπως τα είδα μιας και ήμουν εκεί και ΟΛΟΙ είδαν με ΤΙ ήρθα......(Hornet 600 )

Λεβέντες χαλαρώστε...ας τα πάρουμε ένα ένα:
    1) ο Βασίλης δεν υποχρέωσε ΚΑΝΕΝΑΝ να κάνει το σλάλομ με τις πέτρες....ούτε ήρθε να οργώσουμε τη Σαλαμίνα με τα ΤΑ...το μάθημα ήταν εντελώς light,για τον απλούστατο λόγο ότι ΑΛΛΙΩΣ του περιέγραψαν/περίμενε τον κόσμο (λίγους τρελλαμένους χωματερούς,φουλ εξοπλισμός,χωματερα ειδικά κλπ) και ΑΛΛΑ βρήκε ο άνθρωπος...(πολλούς τρελλαμένους με ΤΑ 650,KLE 650 Pegaso XT 600 Hornet 600 κλπ ,αλλά με όρεξη να μάθουν) και μάλιστα το είπε.!
    2) Μεγάλα παιδιά είμαστε,δίπλωμα πήραμε,και δεν ήταν δα και τίποτα τρομερό....ας μη ξεχνάμε ότι για να κανεις το σλάλομ έπρεπε να ΦΤΑΣΕΙΣ στο χώρο...από μόνο του αυτό απαιτεί μια στοιχειώδη εξοικειωση/ισορροπία/επαφή με τη μοτό σου...
    3) Εαν ο Βασίλης έκανε "λαθη" όπως αναφέρθηκε,γιατί κάποιος δεν πετάχτηκε να του το πει,ή να τον διορθώσει; Ο άνθρωπος είναι ανοιχτός σε όλα...μήπως απλά είπαν σε κάποιους ότι ακούστηκαν λάθη,σιγά το μάθημα,δεν άκουσε καλά,ή είπε κάτι παράλογο;ίσα-ίσα και χάρηκα μερικά που είπε,πχ ότι είναι λάθος το φρενάρισμα με το πίσω μόνο στο χώμα...με το μπροστινό φρένο μειώνεις ταχύτητα!όσο για το γκάζι για ακόμα μια φορά μας τόνισε πόσο σημαντικό είναι να ΜΗΝ κλείνει!(κι αν είπε κάτι λάθος κάπου παίζει το βιντεάκι με όσα λέχθηκαν),αλλά και για το πόδι στη στροφή που ρωτήθηκε,απάντησε μεν ότι βγαίνει,αλλά το σωστό είναι να μην γίνεται,(η άσκηση με το σλάλομ το απέδειξε άνετα),για να μην χαλάει η ισορροπία του συνόλου αναβάτης/μοτο-ακόμα και παγκόσμιοι προσπαθούν να το "κόψουν"αυτό το συνήθειο,και γι'αυτά τα "κουσούρια" ήταν και ο σκοπός της μάζωξης:να σου δείξει ότι και με ένα απλό σλάλομ γίνεται κοντρόλ χωρίς "ποδι έξω"μαθαίνοντας τα στοιχειώδη...
    4) στο τέλος της "άσκησης του σλάλομ" όλοι ανεξαιρέτως έκαναν την άσκηση μουδιασμένα αρχικά,αλλά μετά από 2-3 περάσματα ΣΩΣΤΑ και άνετα,απλά με κοντρόλ της μοτό και με γκάζι/φρένο...ούτε πόδια κάτω ούτε τίποτα...προσωπικά μάλιστα,το έκανα με όλα σχεδον τα μηχανάκια φίλων που υπήρχαν εκεί,από το ΤΑ 650 του Παναγιώτη με τις ασφάλτινες πιέσεις στα ΑΝΑΚΕΕ του, το CRM 250 του κυρ-Μάνου το KLE 650 ακόμα και με το εντελώς ακατάλληλο:το Hornet μου...
    5) όσο για το ενδεχόμενο πτώσης,δε σκονίστηκε πλαστικό σας πληροφορώ από τους "άπειρους και αρχάριους στό χώμα αναβάτες...." (καλά, έπεσε ένας έμπειρος έτσι,...για το ξεκάρφωμα... :rotflmao: )
    6) μακάρι να μας έπαιρνε έτσι από το χεράκι ο κάθε έμπορας που μας πούλησε το καμάρι μας και να μας μάζευε τυπικά έστω για αυτά τα "παιδικά"μαθηματάκια... 1ον ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΚΑΙ 2ον ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ!:smilea:
    7) κύριοι,τέτοια μαθήματα ζωής,-γιατί για μάθημα ζωής πρόκειται-δεν τα χλευάζουμε ούτε προσπαθούμε να τα μειώσουμε καλοπροαίρετα ,έστω..ακούμε,ρωτάμε και φυσικά συμμετέχουμε!

Αλέξη το ευχαριστώ στο Βασίλη,σε σένα και σε όλα τα άτομα που πραγματοποίησαν το μάθημα είναι λίγο!
    ευελπιστώ στην επόμενη συνάντηση να είμαι αναβάτης σε κάτι με λιγώτερο ασημί και περισσότερο πορτοκαλί
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

χωμα να ειναι και .... Το avatar του/της jasondakar
    @ dimnaxos kai ikaros sorry για το υφος οντος τωρα που το ξαναδιαβασα ηταν καπως:rotflmao: :rotflmao:
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
    a sub-forum you can trust....

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

Δεν ειναι συνηδητοποιημενος εντουρας που παει στο βουνο και τα περιμενει ολα! Αμαθος, ανιδεος και πρωταρης ειναι!

Αποτελεσμα? 1ον χτυπησε!
    2ον απογοητευτηκε!
    3ον τι θα πουν οι γονεις π.χ αυτου του παιδιου στον καθε διοργανωτη?
    4ον... συμπληρωσε οτι εσυ νομιζεις!

Μήτσο το σεμινάριο ήταν για ανηλίκους?
    Αν ναι τότε έχεις δίκιο, αν όχι σε βρίσκω λίγο υπερβολικό.

Εδώ λέμε αμάν να γίνονται τέτοια πράγματα οι κοτρόνες στο ΒΟΥΝΟ θα μας πειράξουν? Σωστή η καλοπροαίρετη παρατήρηση του Νίκου αλλά τα υπόλοιπα περι κύρους της διοργάνωσης τα βρίσκω λίγο άκυρα, ιδίως από μη παρευρισκομένους.
    ---Dum spiro, spero---

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
    Μήτσο το σεμινάριο ήταν για ανηλίκους?
    Αν ναι τότε έχεις δίκιο, αν όχι σε βρίσκω λίγο υπερβολικό.

Εδώ λέμε αμάν να γίνονται τέτοια πράγματα οι κοτρόνες στο ΒΟΥΝΟ θα μας πειράξουν? Σωστή η καλοπροαίρετη παρατήρηση του Νίκου αλλά τα υπόλοιπα περι κύρους της διοργάνωσης τα βρίσκω λίγο άκυρα, ιδίως από μη παρευρισκομένους.
    Είσαι ο Σπύρος με το 650 το φτιαγμένο άφρικα;αν ναι θα με θυμάσαι με το ασημί ΤΑ..χιχιχι..
    Σπύρε,μια χαρά ήταν το μαθηματάκι,και μακάρι να έχουμε και συνέχεια...ήδη ψήνω 2 φίλους να φορέσουν τακουνατα στα ΤΑ τους και να πορευτούν εν ειρήνη και λύσσα κακιά!

Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νεος στο χώμα
    από COBRAKAI στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2009, 13:17
  2. Στο χωμα ή στη φυλακή...
    από DimChios στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2008, 21:31
  3. αντε να το δουμε και στο δρομο...ή στο χωμα..!!!!
    από jinks στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2005, 20:14
  4. Πιεσεις ελαστικών στο χωμα
    από double_p στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2005, 10:12
  5. Μαθήματα οδήγησης στο χώμα - 11 & 12 Ιουνίου 2005
    από ninja9r στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2005, 00:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα