Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Η Afrika δεν φρενάρει και δεν στρίβει και δεν πάει βήμα.....
Από θαύμα κυκλοφορουν τόσες ακόμα ανα την υφήλιο.....![]()
συγκεντροσουυυυυυυ
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Η Afrika δεν φρενάρει και δεν στρίβει και δεν πάει βήμα.....
Από θαύμα κυκλοφορουν τόσες ακόμα ανα την υφήλιο.....![]()
συγκεντροσουυυυυυυ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ναι, αλλά εδώ δε μας νοιάζει τι μπορεί να κάνει ο οδηγός αλλα το μηχανάκι![]()
![]()
πρεπει να σε παω βουνο εσενα παλι
όταν βλέπω να συγκρίνουν την αφρικανα με KLE, νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε ...
για μηχανάκι πόλης έλεγα....Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
......να δεις ποιος μου έλεγε μια μέρα για Transalp....... :a13: :a13:![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Το Αφρικα ηταν ενα μια χαρα υπεροχο μηχανακι, και αν το πειραζες λιγο εξαφανιζοταν το μοναδικο προβλημα που ειχε (ηταν αργο), οσοι απο εδω ειχαν οδηγησει το δικο μου θυμουντε...Η συγκρηση με ΚΤΜ και BMW ειναι αν μην τι αλλο ατοπη...Αλλες εποχες και αλλες εταιριες...
Το αν αξιζει να το αγορασει κανεις τωρα σαν ιστορικο μηχανακι και λοιπα..Δεν νομιζω, οι επιλογες σημερα ειναι πολυ περισσοτερες και καλυτερες!
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Ήταν και είναι ένα από τα μηχανάκια που ΔΕΝ κατάφερα να αποκτήσω ΑΛΛΑ πάντα ήθελα να έχω ...
Αν συνεχιζόταν η παραγωγή του ακόμη ΣΙΓΟΥΡΑ θα είχα αγοράσει ένα !!!
:a19: :a19: :a19:
Το μηχανάκι αυτό δεν σηκώνει αμφισβητήσεις και "στέκει" ακόμα και σήμερα ... λόγω της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ αντοχής του ....
ΚΑΝΕΝΑ ΚΤΜ δεν αντέχει ότι αντέχει ένα AFRICA TWIN ....
Έκανε και κάνει τα ΠΑΝΤΑ απροβλημάτιστα ...
Για να δω πόσα 950 και 990 θα κυκλοφορούν ακόμα μετά από10 και βάλε χρόνια ........
![]()
![]()
![]()
Δεν θα δεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Για να δω πόσα 950 και 990 θα κυκλοφορούν ακόμα μετά από10 και βάλε χρόνια ........
![]()
![]()
![]()
Ούτε ένα.
Το ξέρω ... αυτοί που τα συγκρίνουνε με το Africa δεν το ξέρουνε !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Δεν θα δεις.
Ούτε ένα.
@MikeG ενταύθα
α) ο crs-k όπως ΚΑΙ εσύ είπες μετά από ΠΟΣΑ;;; χρόνια και ΠΟΣΑ;;; χλμ με την Africa είναι επόμενο να επιζητά μια αλλαγή ........ σημειωτέον δε το 950 και όχι το 990ΓΙΑΤΙΣ ΑΡΑΓΕΣ;;;
β) άλλο R 80 κλπ και άλλο G και GS ............. if you catch my drift ........... με πιάνςςςςςςςς ;;;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
....................
α) ο crs-k όπως ΚΑΙ εσύ είπες μετά από ΠΟΣΑ;;; χρόνια και ΠΟΣΑ;;; χλμ με την Africa είναι επόμενο να επιζητά μια αλλαγή ........ σημειωτέον δε το 950 και όχι το 990ΓΙΑΤΙΣ ΑΡΑΓΕΣ;;;
...................
Κι ακομα ΔΕΝ εχει πειστει οτι "αξιζει" μια τετοια ανταλλαγη γι' αυτα που του αρεσουν...![]()
![]()
πλεον καβαλαω ενα R1200GS και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.....
αλλα το Africa το εχω ακομα απο κάτω ετοιμο για μαχη αν συμβει κατι....
Οταν ανοιξα αυτην την συζητηση,δεν ειχα την προθεση να βαλω το φορουμ να τσακωθει,ουτε περιμενα να γινει αυτο.Φαινεται ομως οτι τα παθη αναψαν -ως συνηθως-και φτασαμε σε 120 σχεδον απαντησεις χωρις να υπαρχει ομως ουσιαστικος λογος.
Νομιζω οτι κανουμε το κλασσικο λαθος που κανουν οσοι κρινουν το παρελθον με σημερινους ορους και συνθηκες.
Το αφρικα ηταν ενα πρωτοποριακο μηχανακι για την εποχη του ,που ειναι αδικο να το συγκρινουμε με τα σημερινα-πλην αξιοπιστιας και λειτουργιας κινητηρα-μηχανακια,το οποιον ομως απεκτησε οχι αδικα φανατικο κοινο,πιστους φιλους,αμετρητα club σε ολο τον κοσμο,και εδωσε την ευκαιρια σε παρα πολλους μοτοσυκλετιστες να γνωρισουν με σχετικα χαμηλο λειτουργικο κοστος-επειδη δεν χαλαγε-ολο και περισσοτερα νεα μερη.
ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ σε πολλους μοτοσυκλεττιστες και τους εκανε να σηκωθουν απο τον καναπε και την καρεκλα (που εισαι ρε Λιακοπουλε) και να γνωρισουν τον κοσμο εχοντας ενα μηχανακι αρκετα μεγαλου- για την εποχη-κυβισμου ,με ασφαλεια, αξιοπιστια και επιδοσεις στην μιση τιμη απο την αντιστοιχη ανταγωνιστρια της ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ.
Ειναι αδικολοιπον να κατηγορουμε μια μηχανη που ουσιαστικα ανοιξε τον δρομο για το ταξιδι μεγαλων αποστασεων,οπως μερικα χρονια νωριτερα ειχε ανοιξει το YAMAHA XT τον δρομο
για τις μοτοσυκλεττες διπλης πρσωπικοτητας η ψεοτοεντουρο οπως λεγονται σημερα.
Λιγη λοιπον εκτιμηση και σεβασμος για τους πρωτοπορους-ειδικα απο τους νεωτερους του φορουμ-δεν βλαπτει. :a19:
ΥΓ
Και ολοι εσεις φιλοι των BMW και KTM κατεβητε λιγο απο τους θρονους της ματαιοδοξιας σας και της πικροχολης ειρωνιας και του ναρκισσισμου σας,και κοιταξτε λιγο χαμηλοτερα .
ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ πολλα ταπεινα μηχανακια να σας δειχνουν το δρομο και να σας βαζουν τα γυαλια
σε πολλους τομεις και κυριως στην σχεση τιμης / προς αποδοση![]()
![]()
![]()
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
...μόλις έσβησες τα πάθη που ανάψαν ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
περίμενε να έρθει το πρωί και θα δεις ...![]()
Μόλις στρωθεί η πρώτη βόλτα είναι του caesarsk![]()
συνεχίστε να τσακώνεστε ελευθερα![]()
Σοβαρα βρε αλητηριε το πηρες?Τι το θες το Τενερε πλεον?Πμ αν ντρεπεσαι....