Εγώ που είμαι βέβαιος ότι είμαι και Νεφελίμ και Ελοχίμ και Αρχιδιαρίμ νοιώθω την ανάγκη να στείλω το θρεντ αυτό γιατί μου παραπονιέται το αφεντικό απο τον αστερισμό του Ορίωνα ότι του ζαλίσαμε τα @@ με τις μαλακίες μας!
Εγώ που είμαι βέβαιος ότι είμαι και Νεφελίμ και Ελοχίμ και Αρχιδιαρίμ νοιώθω την ανάγκη να στείλω το θρεντ αυτό γιατί μου παραπονιέται το αφεντικό απο τον αστερισμό του Ορίωνα ότι του ζαλίσαμε τα @@ με τις μαλακίες μας!
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Nα το κάνω και πιο λιανά , μιας και ο φίλος Εχετλαίος το ακούμπησε;
Ποιό είναι πραγματικά το κέρδος μας, αφού το κυνήγι της "ΜΥΣΤΙΚΗΣ" γνώσης , είναι απλά ενα ταξίδι μαγισσών που έχει πάντα το ίδιο τέλος;
Όσα "μυστικά" και να μάθουμε , ορίζονται απο τον ανθρώπινο παράγοντα που πάντα είναι οτι πιο αδιάφορο για τον κόσμο που ζούμε. Έχουμε μάθει να ορίζουμε τα πράγματα μέσα απο την ανθρώπινη οπτική γωνία και ΕΓΩ μας, την ίδια στιγμή που αρκεί μια πετρούλα του διαστήματος , να ξεφύγει ενα κλικ απο την πορεία της, και να σβύσει μονο κοντυλιά όλα όσα γνωρίζουμε και δήθεν ξέρουμε.
Ο άνθρωπος πάντα έχει την τάση να μεγαλοποιεί και να θεοποιεί , ανάγκες και υποστάσεις αντίστοιχα. Μέχρι που τον εξισορροπεί ο Θάνατος. Το τέλος δηλαδή της ύπαρξης του, άρα και των ανησυχιών του και των εσωτερικών του αναζητήσεων. Κανείς δεν γνωρίζει τι είναι πίσω απο εκεί.
Οπότε καλό το κηνύγι της γνώσης, αλλά η αναγωγή του σε αυτοσκοπό και σε οδηγό ζωής, είναι τουλάχιστον αφελές σαν ενέργεια.
Σκοπός και οδηγός ζωής θα έπρεπε να είναι το "carpe diem" , που περιλαμβάνει και τα παραπάνω. Όμως είτε λόγω άγχους της καθημερινότητας, είτε επειδή εθελοτυφλούμε και θέλουμε να νιώθουμε ξεχωριστοί με ειδικές γνώσεις επί συνομωσιολογιών (δεν είναι κατηγορία... όλοι το έχουμε), είτε απλά επειδή είμαστε άνθρωποι , ευκαιρικής φύσης.... είμαστε κουκουλωμένοι και κρυμμένοι πίσω απο ενα τεράστιο ΕΓΩ που θέλει να ορίζει και να ελέγχει φόβους και αδυναμίες.
Έτσι ορίζουμε στεγανά, ενέργειες, δράσεις, σκέψεις σε πολύ βαθύ χρονικό διάστημα, μην γνωρίζοντας οτι ακόμα και τώρα που περνανε τα μαύρα στίγματα στο ηλεκτρονικό forum απο μπροστά μας, μια ανακοπή της καρδιάς , θα μας στείλει εκεί που δεν τολμούμε ούτε να σκεφτούμε κάθε μέρα.
Οπότε αν κάποιος με ρωτάει εμένα προσωπικά γιατί είμαι στον πλανήτη και εδώ.... θα του πώ... απλά για να ζήσω απολαμβάνοντας οτι μου δοθεί!
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Εσυ παλι μην αφησεις λιγο χωρο για προβληματισμο κι εσωτερικη αναζητηση, κλειδοκρατορα του φορουμ. Αφου δεν ξεφυγαμε και ειμαστε καλα παιδια αυτοι που συμετεχουμε, τι λυσας; Αστο το θρεντακιι...
sniper...
το οτι δεν συμβαδίζει με πολλά πράγματα το thread, δεν σημαίνει οτι παραβιάζει και κανόνες. Η αλήθεια είναι οτι ξεφύγαμε αρκετά, αλλά δεν είναι και σε forum εκτός ορίων.
Δηλαδή αν όλα αυτά περί μάταιας αντίληψης και καταστροφολογίας, τα μετονομάζαμε σε "πυρκαγιά στα εργοστάσια της Honda" και στο "κυνήγι της αέναης γνώσης του υπέρτατου οδηγού", θα ήταν ΟΚ;
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
....
Δηλαδή αν όλα αυτά περί μάταιας αντίληψης και καταστροφολογίας, τα μετονομάζαμε σε "πυρκαγιά στα εργοστάσια της Honda" και στο "κυνήγι της αέναης γνώσης του υπέρτατου οδηγού", θα ήταν ΟΚ;
Gandalf
ΦΥΣΙΚΑ!!!![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
να δω πως θα ταιριαξεις τα αρχικα απο ολα αυτα στο ΜΑΕΘΡΑΤ.....
![]()
![]()
Τουλαχιστον την ανακοπη να την παθουμε ψαχνωντας την ουσια. Φαντασου να την παθεις μπροστα στον καθρεφτη, ποζαροντας κοιλιακους; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ge0matrix
Στις 21.12.2012 τι θα γινει τελικα??![]()
![]()
θα παρει ξανα πρωταθλημα η honda αν εχω καταλαβει καλα
κατι, λεει, συζητανε για καποιο καινουργιο οδηγο, νεφελιμ, ναφθαλιν..
κατι τετοιο
τι να σε πω.. κ εγω διαβαζω κ περιμενω να καταλαβω
![]()
Eνδέχεται να έχει ολοκληρωθεί το μετρό της Θεσσαλονίκης :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Ge0matrix
Στις 21.12.2012 τι θα γινει τελικα??![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Ή και η σιδηροδρομική γραμμή Χανίων-Σητείας.
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
epitelous !:rotflmao:
![]()
:a019:
Το καινουριο πακετο λεει τι ερχετε το 2012. Αυριο θα το εχω και θα ενημερωσω.![]()
![]()
Πολλα ακουγοντε, αλλα μπερδεμενα και αοριστα. Ο Λιακο ομως δεν μασαει τα λογια του και το τρειλερ που παιζει απειλει με αποκαλυψεις.![]()
![]()