Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
![]()
Η τρίχα στο στέρνο δεν θα φαίνεται;;;;;;
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Κάντο 12:30--13:00 καλύτερα, να μην περιμένεις πολύ, και στείλε μήνυμα έτσι κι αλλιώς...Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
ΟΚ απλά πράγματα. ΑΝ δεν είμαι το πρωί στις 12 το αργότερο πρέπει να είμαι Γλύφα. Τέρμα.![]()
Κινητά σας έχω οπότε στα δύσκολα του στυλ "παίδες χάθηκα" θα σας μηνυματίσω.![]()
Ουυυυυ! Τσαρούχης!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Κάντο 12:30--13:00 καλύτερα, να μην περιμένεις πολύ, και στείλε μήνυμα έτσι κι αλλιώς...
Έγινε νίκο.![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
γεια σε ολους. επεστρεψα και χαιρετω τους παντες και με αυτους που εχουμε κανει εκδρομες μαζι και τα αλλα παλικαρια. μολις εβγαλα το μοτο απο το σερβις και θα ακολουθισω 2σελος.βαλτε και εμενα μεσα λοιπον. εκτος αν υπαρχει προβλιμα που θα ειμαι 2σελος αν υπαρχει πιτε μου.
Οπότε θα πρέπει να μοιραστώ τη σκηνή μου με κάποιον από σας (μη φοβάστε... δεν πονάει)
![]()
![]()
![]()
O ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolasfazer
γεια σε ολους. επεστρεψα και χαιρετω τους παντες και με αυτους που εχουμε κανει εκδρομες μαζι και τα αλλα παλικαρια. μολις εβγαλα το μοτο απο το σερβις και θα ακολουθισω 2σελος.βαλτε και εμενα μεσα λοιπον. εκτος αν υπαρχει προβλιμα που θα ειμαι 2σελος αν υπαρχει πιτε μου.
Φίλε μου έλα αμα γουστάρεις...
Τι πρόβλημα να υπάρχει που είσαι δικάβαλος![]()
![]()
Ουυυυυ! Τσαρούχης!
είχατε δεν είχατε το μαμήσατε το thread... πουστ@ραδες![]()
:rotflmao:
![]()
Καλώς τον συνονόματο...Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolasfazer
Όπως είπε και ο αδελφός-στα-όπλα Φίλιππος, τι να πειράξει ρε 'συ? Όσο περισσότεροι, τόσο καλύτερα...
εξάλλου και εγώ σκέφτομαι να έρθω δικάβαλος με τον πακτεν.... να γνωριστούμε καλύτερα---μην του το πείτε όμως, γιατί δεν το ξέρει ακόμα
![]()
![]()
![]()
εξάλλου και εγώ σκέφτομαι να έρθω δικάβαλος με τον πακτεν.... να γνωριστούμε καλύτερα---μην του το πείτε όμως, γιατί δεν το ξέρει ακόμα
![]()
![]()
![]()
μλκ μόλις μίλησα μαζί του και πλέει σε πελάγη ευτυχίας...
που να ξερε![]()
μ@μ@ τον όσο μπορείς!![]()
![]()
και το βράδυ... πάλι δικός μου θα 'σαι![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
μλκ μόλις μίλησα μαζί του και πλέει σε πελάγη ευτυχίας...
που να ξερε![]()
μ@μ@ τον όσο μπορείς!![]()
![]()
και το βράδυ... πάλι δικός μου θα 'σαι![]()
![]()
![]()
Κράτα και στην καβάντζα, ότι μπορεί να μας μ@μήσει όλους ο Χρήστος...![]()
![]()
Δυστυχως παληκαρια, τα πραματα ΑΛΛΑΞΑΝ...![]()
Σαββατο βραδυ και μεχρι την Κυριακη το μεσημερι θα 'χω κοσμο, ενω στο καπακι θα πρεπει να φυγω γι' Αθηνα με το τουτου...![]()
Οποτε η προσκληση αναβαλεται για μια αλλη φορα (να και τωρα ειναι απ' τις πιο ομορφες εποχες)...![]()
Γ@μω τις ανειλημμενες υποχρεωσεις γ@μω!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Δυστυχως παληκαρια, τα πραματα ΑΛΛΑΞΑΝ...![]()
Σαββατο βραδυ και μεχρι την Κυριακη το μεσημερι θα 'χω κοσμο, ενω στο καπακι θα πρεπει να φυγω γι' Αθηνα με το τουτου...![]()
Οποτε η προσκληση αναβαλεται για μια αλλη φορα (να και τωρα ειναι απ' τις πιο ομορφες εποχες)...![]()
Γ@μω τις ανειλημμενες υποχρεωσεις γ@μω!![]()
ετσι ξηγιέσαι ρε μπούστη... και παραλίγο να ακυρώσω το θέατρο την Κυριακή για πάρτη σου![]()