Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 163

Θέμα: CHINESE GRAND PRIX, SHANGHAI-round 4

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Μαλλον εννοεις αναλογως τη μποτα που φορας γιατι σε καποιες ειναι απλα αδυνατο

Με μια xpd που εχω δεν ειναι δυνατο να κουμποσει το δερμα απο πανω απο τι μποτα
    η φορμα του ροσσι εχει διπλα φερμουαρ στα μπατζακια.ισως χωραει να μπει αλλα αυτες οι xpd σαν τις μποτες του θεου ερμη μοιαζουν
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Τώρα σοβαρά... αυτό καταλαβαίνεις-μαντεύεις ότι λέει;;; Από όλες του τις γκριμάτσες δηλαδή το πως κάθεται το πως εκφράζεται το πρόσωπό του αυτό λες να λέει;;;;;;
    Ναι και εγω αυτό καταλαβαίνω γιατι?

Ή τώρα θα μας πείς με τα απλά ελληνικά σου, ότι συγκρίνεται η οδηγική ικανότητα του γιατρού που έχει πάρει τον πρώτο τίτλο με 500 δίχρονα, με την οδηγική ικανότητα του Pedrosa,Stoner,Lorenzo? Το γεγονός πως έχουν γίνει πολύ πιο ευκολα στην οδήγηση τα μηχανάκια με την χρήση ηλεκτρονικών είναι αυτό που κάνει τους Rookies να μπορούν να πάνε έτσι από την πρώτη χρονιά.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Τώρα σοβαρά... αυτό καταλαβαίνεις-μαντεύεις ότι λέει;;; Από όλες του τις γκριμάτσες δηλαδή το πως κάθεται το πως εκφράζεται το πρόσωπό του αυτό λες να λέει;;;;;;
    Εγώ κατάλαβα ότι έκανε στην άκρη περιμένοντας τούς άλλους να τερματίσουν.Την κουφάλα!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μακάρι να συνεχίσει να τρέχει έτσι,να δούμε ωραίο πρωτάθλημα.Πολλά πολλά μπράβο στον Λορένθο!!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gusgen
    Ναι και εγω αυτό καταλαβαίνω γιατι?

Ή τώρα θα μας πείς με τα απλά ελληνικά σου, ότι συγκρίνεται η οδηγική ικανότητα του γιατρού που έχει πάρει τον πρώτο τίτλο με 500 δίχρονα, με την οδηγική ικανότητα του Pedrosa,Stoner,Lorenzo? Το γεγονός πως έχουν γίνει πολύ πιο ευκολοδήγητα τα μηχανάκια με τα ηλεκτρονικά είναι αυτό που κάνει τους Rookies να μπορόυν να πάνε έτσι από την πρώτη χρονιά.
    αυτό που ισχυρίζεσαι είναι πολύ αιθαίρετο. Όταν ο rossi πήρε το δίχρονο τίτλο οι άλλοι ήταν παιδάκια, αυτοί φταίνε που γεννήθηκαν μερικά χρόνια αργότερα? Ή επειδή ο rossi πήρε δίχρονο τίτλο σημαίνει ότι όλοι οι άλλοι που πήραν ή θα πάρουν μελλοντικά τετράχρονους τίτλους δεν έχουν το ίδιο ταλέντο? Με άλλα λόγια εσύ εμμέσως παραδέχεσαι ότι τα τέσσερα πρωταθληματα του rossi με τα τετράχρονα δεν έχουν την ίδια αξία.

Και μη ξεχνάς ότι υπήρξαν και άλλοι που πήραν πολύ περισσότερους 'δίχρονους' τίτλους (αφού απλούστατα ο rossi ήταν παιδάκι ακόμα) και με πολύ δυσκολότερες συνθήκες (ίδε spencer που έκανε το ακατόρθωτο να πάρει ταυτόχρονα 250 & 500) από το rossi.

Τα ηλεκτρονικά έχουν κάνει σαφώς τα μηχανάκια πιο ασφαλή και ίσως πιο προβλέψιμα αλλά παράλληλα έχουν γίνει πολύ πιο γρήγορα και φυσικά το ίδιο ισχύει για όλους επομένως δεν έχει κάποιος ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Εγω προσωπικά θα προτιμούσα να βγουν τα ηλεκτρονικά αλλά δε νομίζω ότι θα άλλαζαν και πολλά στην κορυφή αφού όλοι θα προσαρμοζόντουσαν αργά ή γρήγορα. Ενδεχομένως κλασσικοί 250άρηδες οδηγοί όπως ο pedrosa και lorenzo να είχαν κάποιο πρόβλημα προσαρμογής αλλά οι άλλοι (hayden, stoner, melandri, capirossi και φυσικά ο rossi) θα έκαναν πάρτυ.

το θέμα είναι να μην ψάχνουμε για δικαιολογίες όταν ο ανταγωνισμός γίνεται ισχυρότερος. Όταν ο rossi έπαιρνε τα πρωταθλήματα ουδείς είπε ότι τα πρωταθλήματα τα έπαιρνε η michelin και ας ήταν πάτος η bridgestone. Τώρα φταίνε τα ηλεκτρονικά. Ε μόνο αν το κάνουμε ενιαίο θα δούμε ποιος είναι το αφεντικό...

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από pan_ski
    [B]αυτό που ισχυρίζεσαι είναι πολύ αιθαίρετο. Όταν ο rossi πήρε το δίχρονο τίτλο οι άλλοι ήταν παιδάκια, αυτοί φταίνε που γεννήθηκαν μερικά χρόνια αργότερα? Ή επειδή ο rossi πήρε δίχρονο τίτλο σημαίνει ότι όλοι οι άλλοι που πήραν ή θα πάρουν μελλοντικά τετράχρονους τίτλους δεν έχουν το ίδιο ταλέντο? Με άλλα λόγια εσύ εμμέσως παραδέχεσαι ότι τα τέσσερα πρωταθληματα του rossi με τα τετράχρονα δεν έχουν την ίδια αξία.

Και μη ξεχνάς ότι ηπήρξαν και άλλοι που πήραν πολύ περισσότερους 'δίχρονους' τίτλους (αφού απλούστατα ο rossi ήταν παιδάκι ακόμα) και με πολύ δυσκολότερες συνθήκες (ίδε spencer που έκανε το ακατόρθωτο να πάρει ταυτόχρονα 250 & 500) από το rossi.

Δεν ανάφερθηκα στην ηλικία εννοείται! Αναφέρθηκα στην ικανότητα! Επίσης το πράδειγμα που έδωσες με τον Spencer είναι άκυρο, γιατί τα δίχρονα 500 του Rossi με τα δίχρονα 500 του Spencer είναι η μέρα με τη νύχτα. Ενώ αντίθετα τα τελυταία 500άρια δεν έχουν μεγάλη διαφορά στην απόδοση από τα σημερινά 800!
    Εκανα το σχόλιο των ηλεκτρονικών διότι χωρίς αυτά οι Stoner, Pedrosa, Lorenzo θα ήταν πολύ πιο πίσω σε θέσεις και θα ήθελαν αρκετό χρόνο να προσαρμοστούν και να πιάσουν επίπεδα τριάδας! Αλλά τώρα βλέπεις βγαίνει ο πιτσιρικάς πάει τεζα από τον πρωτο χρόνο γιατι τα ηλεκτρονικά μπορούν και μετά έρχεται ο άλλος και αμφισβητεί το ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ROSSI και ξέχασε να οδηγάει ο Rossi κι άλλα τέτοια κουλά! Μην ανησυχείτε όμως ο Γιατρός συνταγογραφεί φέτος!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    δεν το ηξερες οτι μαντευω........το καλητεχνικο μου αλλωστε ειναι πηθεια :rotflmao:

οχι λεει τι θα κανω μ'αυτους τους απιστους κοντευω στα 30 και με τα λεφτα που εχω ενω επρεπε να εχω αραξει στην ibiza καθομαι και ασχολουμαι με πιτσιρικια :rotflmao: :rotflmao:

Ρε Πυθεία... βοήθα με λίγο... θα καταφέρω φέτος επιτέλους να πάω Ευρώπη με την μοτοσικλέτα μου ή πάλι τζίφος η ιστορία;;;;
    Και που 'σαι... 30 είπες;;; 35 εδώ!!!

gavos δεν αρπάζομαι! με την καμία! απλώς το έχω ξαναπεί στις διαμάχες ΄και στα αγωνιστικά αν δεν... ανάψουν και λίγο τα αίματα δεν έχει νόημα. Τι θα λέμε μετά για το πλέξιμο;;;

Τέλος Gusgen... καλό είναι στο ξαναλέω να αντιλαμβάνεσαι τι σου λέει ο άλλος. Προσωπικά απεχθένομαι και είμαι εντελώς αντίθετος με την λογική σου και την λογική ορισμένων πως ο Ρόσι είναι τα πάντα και μετά το χάος. Δηλαδή όταν αποσυρθεί ο γιατρός θα σταματήσει να υπάρχει και το άθλημα; Και αν ακολουθήσουμε τη δική σου λογική για το πρώτο (το πρώτο δεν ήταν) που σήκωσε ο γιατρός με τα δίχρονα τότε δεν συγκρίνεται και αυτός με την σειρά του με τους παλιότερους. Γιατί πριν από αυτόν δεν είχε προχωρήσει τόσο πολύ η τεχνολογία. Και πάει λέγοντας.
    Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω και σε σένα. Δεν μειώνουμε το Βάλε ως οδηγό δεν μπορούμε με την καμία να κάνουμε κάτι τέτοιο ούτε λέμε πως δεν είναι οδηγάρα ή πως δεν άξιζε αυτά που πήρε. Δεν μπαίνω προσωπικά σε τάτοια διαδικασία εκτός όταν κάνουμε πλάκα και πειραζόμαστε μεταξύ μας.
    Μ αρέσει όμως το σπορ μ αρέσουν οι μάχες και οι κόντρες των οδηγών και θέλω να βλέπω θέαμα. Θα εξακολουθήσω να το κάνω και όταν φύγει ο γιατρός από την ενεργό δράση. Απλά πράγματα. Από κει και πέρα απλώς είμαι ενάντια σε κάθε λογική του στιλ αυτός μόνο θεός και τέρμα! Σε όλα τα αθλήματα. Και στη F1 ο Σούμι ήταν οδηγάρα αλλά ουδέποτε τον πήγα. Και γενικά σε όλα τα θλήματα συμβαίναι κάτι το αντίστοιχο.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    οχι απλα πιστευω ο gusgen εννοει οτι δν θα ελεγαν οι 250αρηδες οτι τα motogp ειναι πιο ευκολα απ τα 250..:a13:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tc.jpg 
Προβολές:	105 
Μέγεθος:	52,0 KB 
ID:	129695

[
    gavos δεν αρπάζομαι! με την καμία! απλώς το έχω ξαναπεί στις διαμάχες ΄και στα αγωνιστικά αν δεν... ανάψουν και λίγο τα αίματα δεν έχει νόημα. Τι θα λέμε μετά για το πλέξιμο;;;

ΣΩΣΤΟΣ!!!

Τέλος Gusgen... καλό είναι στο ξαναλέω να αντιλαμβάνεσαι τι σου λέει ο άλλος. Προσωπικά απεχθένομαι και είμαι εντελώς αντίθετος με την λογική σου και την λογική ορισμένων πως ο Ρόσι είναι τα πάντα και μετά το χάος. Δηλαδή όταν αποσυρθεί ο γιατρός θα σταματήσει να υπάρχει και το άθλημα; Και αν ακολουθήσουμε τη δική σου λογική για το πρώτο (το πρώτο δεν ήταν) που σήκωσε ο γιατρός με τα δίχρονα τότε δεν συγκρίνεται και αυτός με την σειρά του με τους παλιότερους. Γιατί πριν από αυτόν δεν είχε προχωρήσει τόσο πολύ η τεχνολογία. Και πάει λέγοντας.
    Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω και σε σένα. Δεν μειώνουμε το Βάλε ως οδηγό δεν μπορούμε με την καμία να κάνουμε κάτι τέτοιο ούτε λέμε πως δεν είναι οδηγάρα ή πως δεν άξιζε αυτά που πήρε. Δεν μπαίνω προσωπικά σε τάτοια διαδικασία εκτός όταν κάνουμε πλάκα και πειραζόμαστε μεταξύ μας.
    Μ αρέσει όμως το σπορ μ αρέσουν οι μάχες και οι κόντρες των οδηγών και θέλω να βλέπω θέαμα. Θα εξακολουθήσω να το κάνω και όταν φύγει ο γιατρός από την ενεργό δράση. Απλά πράγματα. Από κει και πέρα απλώς είμαι ενάντια σε κάθε λογική του στιλ αυτός μόνο θεός και τέρμα! Σε όλα τα αθλήματα. Και στη F1 ο Σούμι ήταν οδηγάρα αλλά ουδέποτε τον πήγα. Και γενικά σε όλα τα θλήματα συμβαίναι κάτι το αντίστοιχο. [/B]
    Συνομίληκε, Κανένα άθλημα δεν σταματάει, ακόμα κι όταν αποσύρεται ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών! Απλά γίνεται φτωχότερο!!! Και ναι έγινε φτωχότερο το μπάσκετ όταν έφυγε ο Jordan, φτωχότερο το ποδόσφαιρο όταν έφυγε ο Πελέ, φτωχότερη η F1 όταν έφυγε ο Summi και φτωχότερο WRC όταν έφυγε ο συγχωρεμένος ο Collin!
    Ναι τους συμπαθούσα πάρα πολύ όλους, ξέρεις γιατί?
    Γιατί ήταν οι κάλυτεροι μακράν! Και εγώ υποστηρίζω τους καλύτερους αυτούς που πραγματικά αξίζουν και αφήνουν εποχή! Τώρα αν εσύ ενοχλείσαι με το ότι κάποιος είναι ο κορυφαίος όλων και για αυτό δεν τον συμπαθείς τι να πώ ο καθένας με την ψυχολογία του...
    Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω μαζί σου για το θέαμα που απολαμβάνουμε φέτος!
    Πάντα φιλικά, τους γρήγορους χαιρετισμούς μου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    οχι απλα πιστευω ο gusgen εννοει οτι δν θα ελεγαν οι 250αρηδες οτι τα motogp ειναι πιο ευκολα απ τα 250..:a13:

ποτέ δεν ξέρεις ποτέ...

κ με ενα 500 διχρονο θα πηγαιναν ναι μεν γαμιωντας αλλα καπου θα τους κοβοταν η ορεξη αν δν προσαρμοζονταν γιατι θα το χαν λιωσει στην τουμπα..:wacko: remember.. casey stoner 2006.. το 07 φαινεται οσο κ να ανοιγε το γκαζι ο στονερακος το ιδιο που του εκανε του d16.. αλλα εφοσον ειναι πιο λιγες οι πτωσεις τοτε ειναι οντως πιο ασφαλη, αλλωστε ο ροσσι κ ο σβαντς εχουν πει πως οτι κ να γινει οι καλυτεροι αναβατες παντα θα ξεχωριζουν απ τους υπολοιπους..:smilea:

Thumbs up

Ακριβώς!!!

οπα ξεχασα τη φωτο.. δν μπορει να πεσει κανεις γ"μιουνται στα φοτοσοπ..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	spider.jpg 
Προβολές:	100 
Μέγεθος:	67,8 KB 
ID:	129696

Άπαιχτο!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από gusgen
    Συνομίληκε, Κανένα άθλημα δεν σταματάει, ακόμα κι όταν αποσύρεται ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών! Απλά γίνεται φτωχότερο!!! Και ναι έγινε φτωχότερο το μπάσκετ όταν έφυγε ο Jordan, φτωχότερο το ποδόσφαιρο όταν έφυγε ο Πελέ, φτωχότερη η F1 όταν έφυγε ο Summi και φτωχότερο WRC όταν έφυγε ο συγχωρεμένος ο Collin!
    Ναι τους συμπαθούσα πάρα πολύ όλους, ξέρεις γιατί?
    Γιατί ήταν οι κάλυτεροι μακράν! Και εγώ υποστηρίζω τους καλύτερους αυτούς που πραγματικά αξίζουν και αφήνουν εποχή! Τώρα αν εσύ ενοχλείσαι με το ότι κάποιος είναι ο κορυφαίος όλων και για αυτό δεν τον συμπαθείς τι να πώ ο καθένας με την ψυχολογία του...
    Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω μαζί σου για το θέαμα που απολαμβάνουμε φέτος!
    Πάντα φιλικά, τους γρήγορους χαιρετισμούς μου!

ΟΧΙ!!! Και πάλι όχι!!! ΔΕΝ έγινε φτωχότερο το ποδόσφαιρο όταν έφυγε ο Πελέ. Με την καμία! Μα με τίποτα λέμε. Ούτε όταν έφυγε ο Τζόρνταν από το μπάσκετ κλπ κλπ. Τα αθλήματα απλώς αλλάζουν! Όπως αλλάζουν οι εποχές. Είναι μέχρι να εμφανιστεί πάλι κάποιο ταλέντο ή κάποια σπουδαία ομάδα και τα τοιαύτα. Γι αυτό άλλωστε και υπάρχουν οι διαφορετικές γνώμες. πάρε 100 ανθρώπους τυχαίο το νούμερο και ρώτα. Ποιος ήταν ο σπουδαιότερος ποδοσφαιριστής μπασκετμπολίστας κλπ. Δεν θα έχεις τις ίδιες γνώμες. Ο καθένας το εκτιμά αλλιώς. Απλά πράγματα. Επομένως αυτός ή αυτοί που για σένα ήταν οι καλύτεροι για τον άλλον δεν είναι. Επίσης απλό.
    Οπότε το κορυφαίος όλων που λες είναι απολύτως υποκειμενικό και δεν είναι λόγος για να μην συμπαθώ κάποιον. Για μένα απλώς δεν είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών.

κ με ενα 500 διχρονο θα πηγαιναν ναι μεν γαμιωντας αλλα καπου θα τους κοβοταν η ορεξη αν δν προσαρμοζονταν γιατι θα το χαν λιωσει στην τουμπα..:wacko: remember.. casey stoner 2006.. το 07 φαινεται οσο κ να ανοιγε το γκαζι ο στονερακος το ιδιο που του εκανε του d16.. αλλα εφοσον ειναι πιο λιγες οι πτωσεις τοτε ειναι οντως πιο ασφαλη, αλλωστε ο ροσσι κ ο σβαντς εχουν πει πως οτι κ να γινει οι καλυτεροι αναβατες παντα θα ξεχωριζουν απ τους υπολοιπους..:smilea:

Ναι αλλά μόνο ο Doohan καβαλούσε και κουλάντριζε όλες τις μοτοσικλέτες μα όλες! Τις έκανε ότι ήθελε πραγματικά! να θυμίσω ότι για μία συγκεκριμένη μοτοσικλέτα που όλοι έλεγαν δεν την πάνε εκείνος ανέβηκε και μετά είπε αυτό ήταν όλο;;; Μην με ρωτήστε ποια ήταν δεν θυμάμαι για να μην λέω ψέματα. Κάπου το διάβασα όμως κι έμεινα χαζός. Ο τύπος ήταν για μένα ο αναβάτης!!!

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Cardion AB Grand Prix Ceske Republiky
    από dessert στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2007, 17:49
  2. Remus Grand Prix στο ebay με 55 λίρες
    από Nik0s στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2006, 10:10
  3. Turkey Grand Prix