Αυτό θα πει "βροντερό παρών"....Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
Δε διάβασα τπτ![]()
![]()
![]()
Αυτό θα πει "βροντερό παρών"....Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
Δε διάβασα τπτ![]()
![]()
![]()
ξεχασα οτι ειστε το οτιναναι.grΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Αν και δεν πάτησες κομβιον, διάβασα την συζήτηση που σε ενοχλεί και την βρήκα ενδιαφέρουσα μιας και αντιστέκεται στην ανάπτυξη της οικοηθικολογίας, ενώ καταβάλλεται και μια προσπάθεια αφύπνισης της λεγόμενης «οικολογικής συνείδησης».
Αλλη επιθυμία;![]()
α πιο κατω εχει και ενα που ανηκει στα ταξιδιωτικα και παρα κατω εχει και ενα που ρωταει για την κοκα κολα και ανηκει στα τεχνικα.
πως δεν βρισκεται χρονο να τα δειτε και εδω μεσα απαντατε στο δευτερολεπτο ειναι οντως απαλευτο![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Λοιπόν στον επόμενο καφε θα σκάσω με μπλούζα "Ντουκάτι Ντάλλας"Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
καλητερα για σενα μιλαγαμε τον ολυμπιακο οτι τα Ζ μαμανε τους παντες και οτι εισαι κρυφο ντου(κ)ατιστι:rotflmao:
![]()
![]()
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
Λυπούμεθα για την καθυστέρηση. Η φροντίδα των ΧΜΕΑ μας αναλώνει όλο τον διαθέσιμο χρόνο.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
ξεχασα οτι ειστε το οτιναναι.gr![]()
α πιο κατω εχει και ενα που ανηκει στα ταξιδιωτικα και παρα κατω εχει και ενα που ρωταει για την κοκα κολα και ανηκει στα τεχνικα.
πως δεν βρισκεται χρονο να τα δειτε και εδω μεσα απαντατε στο δευτερολεπτο ειναι οντως απαλευτο![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
ΧΜΕΑ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε παλικάρι.... αφου μπορείς και γράφεις σε 1002 φόρουμ, όπως το καφασάκι μπάικερς, γιατί δεν πας εκεί αφού εδώ δε σε αρέσει;Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
ξεχασα οτι ειστε το οτιναναι.gr![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Λοιπόν μίλησα με το Μάκη!![]()
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
.... Η φροντίδα των ΧΜΕΑ ....
ειναι κι ο άλλος μαεθρατ αλλα κι εσυ΄δεν πας πισω![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
τι εξυπνο θεε μου.τωρα εγω πρεπει να ρωτησω τι ειναι το ΧΜΕΑ και μετα να μου πεις εσυ καποια βλακεια που αφορα εμενα και τους αλλους που γκρινιαζουν και θα με ξεφτιλισεις.....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Λυπούμεθα για την καθυστέρηση. Η φροντίδα των ΧΜΕΑ μας αναλώνει όλο τον διαθέσιμο χρόνο.
μου μυρισες δημοτικο![]()
![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
γιατι το moto αποτελει την πηγη των 1002 φορουμ και πρεπει να το σεβαστειτε καποτε αυτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ρε παλικάρι.... αφου μπορείς και γράφεις σε 1002 φόρουμ, όπως το καφασάκι μπάικερς, γιατί δεν πας εκεί αφού εδώ δε σε αρέσει;
δεν ειναι μονο δοξα το μοντεριλικι ειναι και υπευθυνοτητα
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Μήπως, λέω μήπως, θες να γίνεις μοντεράτορας?Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
γιατι το moto αποτελει την πηγη των 1002 φορουμ και πρεπει να το σεβαστειτε καποτε αυτο.
δεν ειναι μονο δοξα το μοντεριλικι ειναι και υπευθυνοτητα![]()
Απλή ερώτηση αδερφέ
Ποια δόξα θέε μου.....?Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
γιατι το moto αποτελει την πηγη των 1002 φορουμ και πρεπει να το σεβαστειτε καποτε αυτο.
δεν ειναι μονο δοξα το μοντεριλικι ειναι και υπευθυνοτητα![]()
![]()
![]()
Δοξάστι με, δοξάστι με.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
μπα ρε φιλε ειμαι στο kawasakiΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Μήπως, λέω μήπως, θες να γίνεις μοντεράτορας?![]()
Απλή ερώτηση αδερφέ![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
ειναι μοντεραιτορ αλλουΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Μήπως, λέω μήπως, θες να γίνεις μοντεράτορας?![]()
Απλή ερώτηση αδερφέ![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone