Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 154

Θέμα: τρισάθλιο συγκριτικό ΜΟΤΟ στα ον-οφ 650 / 800 με θύμα το V-Strom ...

Φίλε Τέρενς, σεβαστή η γνώμη σου, αλλά είναι η γνώμη ΣΟΥ!

Το στρώμα ΔΕΝ είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Αυτή είναι η γνώμη ΜΟΥ.

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι υπάρχουν άνθρωποι που ΔΕΝ γουστάρουν ούτε να βλέπουν το μηχανάκι σου ή νομίζεις ότι όταν σε βλέπουν στο φανάρι σε ζηλεύουν όλοι και νοιώθουν λακαμάδες που δεν έκαναν την ίδια επιλογή με σένα;

Και επειδή μιλάνε οι αριθμοί, INNOVA!!!

Άρα το παπί είναι το καλύτερο μηχανάκι στην Ελλάδα...

Η υπεροψία που χαρακτηρίζει τους στρωμάδες είναι κάτι απίστευτο!!!

Χαρείτε τη μηχανή σας βρε παιδιά! Σώνει και καλά ή καλύτερη...

Φιλικά πάντα

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Φίλε Τέρενς, σεβαστή η γνώμη σου, αλλά είναι η γνώμη ΣΟΥ!

Το στρώμα ΔΕΝ είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Αυτή είναι η γνώμη ΜΟΥ.

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι υπάρχουν άνθρωποι που ΔΕΝ γουστάρουν ούτε να βλέπουν το μηχανάκι σου ή νομίζεις ότι όταν σε βλέπουν στο φανάρι σε ζηλεύουν όλοι και νοιώθουν λακαμάδες που δεν έκαναν την ίδια επιλογή με σένα;

Και επειδή μιλάνε οι αριθμοί, INNOVA!!!

Άρα το παπί είναι το καλύτερο μηχανάκι στην Ελλάδα...

Η υπεροψία που χαρακτηρίζει τους στρωμάδες είναι κάτι απίστευτο!!!

Χαρείτε τη μηχανή σας βρε παιδιά! Σώνει και καλά ή καλύτερη...

Φιλικά πάντα

ΔΕΝ ΕΧΩ V-STROM........

VARADERO..............έχω.....!!!!

Γνώμες είναι αύτές φίλε μου.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΔΕΝ ΕΧΩ V-STROM........

VARADERO..............έχω.....!!!!

Γνώμες είναι αύτές φίλε μου.......

Ουπς!!!

Σωστός ο κύριος...

Τώρα γιά τό παπί........??

Τό είπα φίλε μου........

Τό καλύτερο γιά αύτά πού κάνει........τό παπί δέν πάει Αθήνα -Θεσσαλονίκη
    φορτωμένο μέ τρείς μπαγκαζιέρες καί 160 συνέχεια....!!!!!

ΒΕST VALUE FOR MONEY........!!!!

Ίσως κάποια στιγμή τό πάρουμε πρέφα....

Καί μόνο τό ότι φέρνεις ένα παράδειγμα μέ παπί πού πουλάει περισσότερο

ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ........!!!!!

Δέν πά νάχει 100 v-strom έξω άπό τό καφέ......??

Τό μηχανάκι δέν είναι προέκταση τού ΕΓΩ τού καθενός μας,ούτε
    τό συμπλήρωμα τών άνασφαλειών μας.....!!!!

Είναι πρώτα ή τρέλλα μας,μετά ένα σούπερ έργαλείο,άπόλαυση,έπαφή μέ
    τή φύση,αίσθημα έλευθερίας......!!!!!

Αύτό πού νοιώθαμε κάποτε μέ τίς Φλορέττες , τά Ζάκς,τά Χέρκουλες......
    καί όλα τά έρείπια τής έποχής........

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.................ίδιαιτερότητες,μοναδικότητες κ.λ.π.....
    γιά νά τό νοιώσεις σήμερα........

ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ.............Η ΨΥΧΟΥΛΑ.......!!!!!

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!!!

Τώρα γιά τό παπί........??

Τό είπα φίλε μου........

Τό καλύτερο γιά αύτά πού κάνει........τό παπί δέν πάει Αθήνα -Θεσσαλονίκη
    φορτωμένο μέ τρείς μπαγκαζιέρες καί 160 συνέχεια....!!!!!

ΒΕST VALUE FOR MONEY........!!!!

Ίσως κάποια στιγμή τό πάρουμε πρέφα....

Καί μόνο τό ότι φέρνεις ένα παράδειγμα μέ παπί πού πουλάει περισσότερο

ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ........!!!!!

Αγαπητέ, ο μόνος λόγος που ανέφερα το παπί, ήταν για να τονίσω ότι οι αριθμοί και οι πωλήσεις δεν χαρακτηρίζουν κάτι σαν το καλύτερο.

Όπως είχε γράψει και κάποιος φίλος για τα Hyundai.

Μπορεί να πουλάνε, αλλά δεν είναι και τα καλύτερα...

Άσε που βγάζουν και λιγότερα προβλήματα απ'τα Volksvagen!!!

Και δεν νομίζω ότι μόνο το στρομ πάει Θεσσαλονίκη φορτωμένο...

Εγώ πήγα με το ΧΤ δικάβαλος με bagster και πλαινές Κομοτηνή με 130-140 συνεχόμενα...

Πρέπει να φωνάζω ότι το ΧΤ είναι καλύτερο από το στρομ;

Για μένα είναι, γι'αυτό και το αγόρασα!

Αν γούσταρα το στρομ, θα'παιρνα το στρομ...

Περί ορέξεως...

ΔΕΝ ΕΧΩ SUZUKI
    ΑΛΛΑ…
    Βάση αντικειμενικών κριτηρίων , το VSTROM είναι BEST VALUE FOR MONEY για την κατηγορία του….αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία…
    Βάση υποκειμενικών κριτηρίων (ομορφιά , γούστο , «κλικ» κ.λ.π.) υπάρχουν πολλές «πορτοκαλιές»…πάντως , σήμερα , θεωρώ την SUZUKI την πιο ΤΙΜΙΑ εταιρία (σε σχέση τιμής – απόδοσης)…προχθές πήρε ο ξάδερφος μου ένα gsr 600 abs …για τα λεφτά που έδωσε πήρε «πολύ» μηχανή…πάλι μπράβο στην Suzuki…
    Τώρα , για τα περιοδικά και τα τεστ ….απ ότι κατάλαβα ΔΕΝ τα πιστεύει και κανείς …και καλά κάνει…
    Εδώ προσπαθούν να μας «παραμυθιασουν» ότι για να «ζήσεις» την «περιπέτεια» πρέπει να ακουμπήσεις 13.000 – 18.000 €….και long Way Down –Up –Left – Right….να περνάς ποτάμια …αλλά μην την πλένεις και πολύ γιατί μπάζει νερό…θα τερματίσεις το DAKKAR αλλά μαζί με το φορτηγό με τους μάστορες…
    Με μια λέξη …PROMOTION

Υ.Γ. Για σου Ηλία Βροχίδη που κρατάς ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ τα ιδανικά του μοτοσικλετιστή…

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    ΔΕΝ ΕΧΩ SUZUKI
    ΑΛΛΑ…
    Βάση αντικειμενικών κριτηρίων , το VSTROM είναι BEST VALUE FOR MONEY για την κατηγορία του….αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία…
    Βάση υποκειμενικών κριτηρίων (ομορφιά , γούστο , «κλικ» κ.λ.π.) υπάρχουν πολλές «πορτοκαλιές»…πάντως , σήμερα , θεωρώ την SUZUKI την πιο ΤΙΜΙΑ εταιρία (σε σχέση τιμής – απόδοσης)…προχθές πήρε ο ξάδερφος μου ένα gsr 600 abs …για τα λεφτά που έδωσε πήρε «πολύ» μηχανή…πάλι μπράβο στην Suzuki…
    Τώρα , για τα περιοδικά και τα τεστ ….απ ότι κατάλαβα ΔΕΝ τα πιστεύει και κανείς …και καλά κάνει…
    Εδώ προσπαθούν να μας «παραμυθιασουν» ότι για να «ζήσεις» την «περιπέτεια» πρέπει να ακουμπήσεις 13.000 – 18.000 €….και long Way Down –Up –Left – Right….να περνάς ποτάμια …αλλά μην την πλένεις και πολύ γιατί μπάζει νερό…θα τερματίσεις το DAKKAR αλλά μαζί με το φορτηγό με τους μάστορες…
    Με μια λέξη …PROMOTION

Υ.Γ. Για σου Ηλία Βροχίδη που κρατάς ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ τα ιδανικά του μοτοσικλετιστή…
    Συμφωνώ και επαυξάνω!!! Βάλε και δορυφορικές και laptop και... 2 LandRover φορτωμένα πίσω σου!

Για το value for money είπαμε... απολύτως δεκτό.

Όσο και για τη Suzuki... να αναφέρω το Bandit 650;

Όντως τίμια...

Όλα τ'άλλα είναι το κλικ που είπες!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Αδέλφια, η καλύτερη μοτοσυκλέτα για μιά γυναίκα είναι αυτή που κάθεται λες και βρίσκεται στην πολυθρόνα του σαλονιού της, δεν την φυσάει ο αέρας, δεν της δημιουργεί ανασφάλεια, είναι υπερβολικά ογκώδης και μοντέρνα για να μπορεί να παινευτεί στις φίλες της για τη "μηχανάρα" που πήγε βόλτα, και άλλα πολλά...

Όπως έχω ξαναδηλώσει σ'αυτό το thread, θεωρώ το στρώμα σαν ένα πολύ καλό μηχανάκι με καλές επιδόσεις, άνεση κ.λ.π.

ΑΛΛΑ,

φίλοι στρωματάδες, ΔΕΝ τους πιάσατε κοροίδο εκεί στη Suzuki, και η μηχανή σας ΔΕΝ είναι ευρέως αποδεκτή σαν η καλύτερη.

Όσο και να προσπαθήσετε, (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου λένε... δεκτό!) δεν θα πείσετε τους μη στρωματάδες ότι είναι άνθρωποι χωρίς γούστο και έχουν λεφτά για πέταμα αγοράζοντας μιά από τις ανταγωνιστικές...

Γι' αυτό, γιατί δεν απολαμβάνετε τις μηχανάρες σας αλλά προσπαθείτε κι εσείς όπως το ΜΟΤΟ ( που κατηγορούμε όλοι, σχεδόν)να μας πείσετε ότι ΜΟΝΟ εσείς βρήκατε την ευκαιρία και το μηχανάκι του αιώνα και το αρπάξατε απ' τα μαλλιά πριν εξαντληθεί;

Φάτε με τώρα!!!

Υ.Γ.

XT660R και τα μυαλά στα κάγκελα!!!
    φιλε μου χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου εισαι λαθος,απο οτι βλεπω εχεις στην κατοχη σου χτ 660R επειδη ειμουνα κατοχος του σηγκεκριμενου μηχανακιου πριν 2 χρονια θα σου πω την γνωμη μου,το χτ δεν υπαρχει θεμα σηνγκρησης με το στρομα ουτε για αστειο,ειχα πατησει μια φορα τα 170χλμ μετα απο μεγαλα ζορια με το χτ και ετρεμε,φρενα?τιποταααααα,ειδικα το μπροστα,πιοτιτα κατασκευης κατω του μετριου,οργανα ουτε στροφομετρο ουτε καν δεικτη βενζινης,με σηνχωρεις αλα ως προην κατοχος του χτ 660 R δεν υπαρχει μετρο σηνγκρησης ειδικα στην ασφαλτο με το στρωμα,και εχω και αλα πολα παραπονακια που βαρειεμαι να τα γραψω για το χτ

Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
    φιλε μου χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου εισαι λαθος,απο οτι βλεπω εχεις στην κατοχη σου χτ 660R επειδη ειμουνα κατοχος του σηγκεκριμενου μηχανακιου πριν 2 χρονια θα σου πω την γνωμη μου,το χτ δεν υπαρχει θεμα σηνγκρησης με το στρομα ουτε για αστειο,ειχα πατησει μια φορα τα 170χλμ μετα απο μεγαλα ζορια με το χτ και ετρεμε,φρενα?τιποταααααα,ειδικα το μπροστα,πιοτιτα κατασκευης κατω του μετριου,οργανα ουτε στροφομετρο ουτε καν δεικτη βενζινης,με σηνχωρεις αλα ως προην κατοχος του χτ 660 R δεν υπαρχει μετρο σηνγκρησης ειδικα στην ασφαλτο με το στρωμα,και εχω και αλα πολα παραπονακια που βαρειεμαι να τα γραψω για το χτ
    Φίλε Νίκο, δεν κατηγόρησα με τίποτα το στρομα ούτε προσπαθώ να αποδείξω ότι το ΧΤ είναι καλύτερο. Φυσικά και το στρόμα είναι καλύτερο στην άσφαλτο.

Σέβομαι τη γνώμη σου και ξαναλέω ότι τα πάντα εξαρτώνται από το τι θέλεις να κάνεις με μία μηχανή και αν αυτά που σου προσφέρει σε καλύπτουν.

Το ΧΤ δεν το έχω καταλάβει να τρέμει (μέχρι τώρα) αλλά δεν πάω συνέχεια με 170+. Έχει την ταχύτητα και την επιτάχυνση που θέλω, είναι χρηστικό, χωράει στην κίνηση, ταξιδεύει για πλάκα 130-140 (ίσως και παραπάνω) χωρίς να ζοριστεί, πατάει και χώμα...

Αισθητικά δεν θέλω να αναφερθώ γιατί ο καθένας το γούστο του.

Δεν θέλω να διαφημίσω τη μηχανή μου αλλά ΓΙΑ ΜΕΝΑ είναι η καλύτερη αγορά που θα μπορούσα να κάνω.

Αλλά το θέμα μας νομίζω δεν είναι XT vs Vstrom. Eίναι η αισχρή προπαγάνδα που κάνουν τα περιοδικά για τους λόγους που έχουμε προαναφερθεί.

Αυτό που δεν μου αρέσει είναι η προσπάθεια αυτοανάδειξης που έχουν κάποιοι ιδιοκτήτες στρομάτων σχετικά με την επιλογή τους. Δεν αμφιβάλλω καθόλου για τις δυνατότητες του στρόματος.

Για να αγοράσεις κάτι σου αρέσει και σε καλύπτει.

Πρέπει όμως όλοι οι άλλοι να σεβαστούν και να αναγνωρίσουν την επιλογή σου σαν την καλύτερη;

Φιλικά ,

Βασίλης

Ειλικρινά δε μπορώ να καταλαβω γιατί δινετε τόση σημασία σε τέτοια άρθρα.

Παρεπιπτόντως, πριν 3-4 χρόνια που το ιδιο περιοδικό εκθείαζε το - φρέσκο τότε - βεστρώμ, όλα ήταν μέλι γάλα....

Επίσης...

Εαν θεωρήσουμε το Μοτο σαν ένα κακό/αχρηστο κλπ κλπ περιοδικό, τότε το τι γράφει στα άρθρα του ελαχιστη σημασία έχει, ΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΕΙΤΕ ΚΑΚΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΧΑΝΗ

Εκτός εάν θεωρήσετε οι θιγόμενοι οτι με τέτοιο άρθρο θα πεισει τον κόσμο να ΜΗΝ παρει το βεστρωμ αλλα το μπεμπε...

Ε, ΚΑΙ?

Ποσοστά παίρνετε;

Αισθάνεστε αυτοεπιβεβαίωση για την επιλογή σας οταν την ίδια κανουν και άλλοι;

Αισθάνεστε δικαιωμένοι οταν γράφουν καλά λόγια;

Με το που βγήκε το άρθρο δλδ ξαφνικά αιθανθήκατε οτι το μηχανάκι σας δεν ειναι καλό, δεν τρέχει, δε φρενάρει κλπ κλπ

Κοιτάξτε να το χαίρεστε και μην ασχολείστε με το τι γράφει ο "καθένας"

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ειλικρινά δε μπορώ να καταλαβω γιατί δινετε τόση σημασία σε τέτοια άρθρα.

Παρεπιπτόντως, πριν 3-4 χρόνια που το ιδιο περιοδικό εκθείαζε το - φρέσκο τότε - βεστρώμ, όλα ήταν μέλι γάλα....

Επίσης...

Εαν θεωρήσουμε το Μοτο σαν ένα κακό/αχρηστο κλπ κλπ περιοδικό, τότε το τι γράφει στα άρθρα του ελαχιστη σημασία έχει, ΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΕΙΤΕ ΚΑΚΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΧΑΝΗ

Εκτός εάν θεωρήσετε οι θιγόμενοι οτι με τέτοιο άρθρο θα πεισει τον κόσμο να ΜΗΝ παρει το βεστρωμ αλλα το μπεμπε...

Ε, ΚΑΙ?

Ποσοστά παίρνετε;

Αισθάνεστε αυτοεπιβεβαίωση για την επιλογή σας οταν την ίδια κανουν και άλλοι;

Αισθάνεστε δικαιωμένοι οταν γράφουν καλά λόγια;

Με το που βγήκε το άρθρο δλδ ξαφνικά αιθανθήκατε οτι το μηχανάκι σας δεν ειναι καλό, δεν τρέχει, δε φρενάρει κλπ κλπ

Κοιτάξτε να το χαίρεστε και μην ασχολείστε με το τι γράφει ο "καθένας"

Αααα να αγιάσει το πληκτρολόγιο σου παλικάρι μου

non serviam Το avatar του/της kachius
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Ε, ΚΑΙ?

Και πώς θα συνεχίσουν να πουλάνε μηχανάκια 2ετίας+ 1000 ευρώ κάτω από την
    τιμή του καινούργιου αν δεν το εκθειάζουν όλοι καπετάνιο μου;

Σαν τις αφρικα ένα πράμα...βλέπεις μοντέλα 10ετίας+ 4, 5 και 6 χιλιάρικα,
    και όταν κάποιος ρωτήσει, τί και πώς για το μηχανάκι αρχίζουν τα
    "άστο ρε φίλε, δεν είναι για σένα, πάρε τρανσαλπ"

Ξέρω από βέσπα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Θα ήθελα να ήξερα αν όλοι όσοι σχολιάζουν σε αυτό το thread έχουν διαβάσει το εν λόγο συγκριτικό!!

Επαναλαμβάνω. Σε ποιά σημεία θίγει το v-strom;

Το transalp και το bmw δεν είναι καλύτερα στο χώμα;
    Το versys δεν είναι καλύτερο σε στροφιλίκι και στην πόλη;

Υπάρχει κανείς που λέει ότι το v-strom δεν είναι το καλύτερο μηχανάκι αυτή τη στιγμή σε ότι αφορά τουλάχιστον το value for money;

Δεν λέει σαφώς ότι το bmw είναι πολύ ακριβό;

Σε καμία περίπτωση δεν ισχυρίζομαι ότι πολλές φορές η αξιοπιστία των περιοδικών είναι αμφισβητήσιμη, αλλά δεν βλέπω κάτι τέτοιο στην συγκεκριμένη δοκιμή.

Καπετανιε, προσωπικα χαιρομε οταν καποιος παιρνει vstrom για τα περισοτερα που ειπες, αλλα περισοτερο γιατι νοιωθω μαζι του, απο την αρχη, ολα αυτα που μου προσφερε και μου προσφερει, αυτη η μηχανη.
    Με τιποτα δεν θα ηθελα, κανενας να μοιραστει μαζι μου προβληματα λαθους επιλογης.
    Οι τοσοι κατευχαριστημενοι συνιδιοκτητες δικαιωνουν την επιλογη μου και με την σειρα μου τους δικαιωνω κ εγω για την επιλογη τους. Αυτο το συναισθημα για μενα ειναι υπεροχο.

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF