Πλάκα στην πλάκα, δίπλωμα έβγαλες το "μικρό" που κάπου είχες γράψεις;![]()
εννοείς του 50 ριού που είχα πριν 6-9 μήνες με το mtx? Βασικά εφόσον ήμουν 21+ έβγαλα τώρα (περιμένω να δώσωΑρχικά δημιουργήθηκε από apav
) Α και ας έχω 125 για την ώρα..
![]()
δεν θα έδινα τόσα για FZR.. αλλά γενικά αν είχα τόσα χρήματα δεν θα είχα ανοίξει καν το thread.. :rotflmao: θα ήμουν τώρα με ένα hornetάκιΑρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Πάρε ένα 600άρι bandit ή fzr να τελειώνεις!!3500-4500 Ε![]()
![]()
Eγώ στη θέση σου δεν θα κοιτούσα καθόλου μηχανάκι 10ετίας.......![]()
έχει παγώσει το θέμα για την ώρα..θα κάνω υπομονή, θα περιμένω το καλοκαιράκι να δω τι θα γίνει με ένα πρόγραμμα που τώρα τελείωσα και βλέπουμε..Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Eγώ στη θέση σου δεν θα κοιτούσα καθόλου μηχανάκι 10ετίας.......![]()
![]()
bandit kai xero psomi
http://www.bikepics.com/members/lepa/
:smilea: που το ξέθαψες.. καλά τελικά κατά τα χριστούγεννα μεριά θα αγοράσω άλλη μηχανή, γιατί θέλω να κρατήσω αυτήν που έχω τώρα γιατί είναι καινούρια και υπεροικονομική και μου έτυχαν kai διάφορα έξοδα.. το bandit μου αρέσει πιο πολύ από όλα.. αλλά η επικρατέστερη άποψη είναι ότι είναι άγρια κακοποιημένα από προηγούμενους ιδιοκτήτες και μηχανικούς που δεν τα φροντίζουν σωστα, ειδικά στα carbs και ως εκ τούτου η συντήρηση τους μέχρι να τα συμμαζέψεις θα σου έχει κοστίσει άλλο ένα bandit..Αρχικά δημιουργήθηκε από LePa
bandit kai xero psomi
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
μακρια λεμε απο το ληστη τις τσεπης σου![]()
![]()
![]()
αλλα ειπαμε ειναι κουκλι :a07: :a07:
παλιες καλες εποχες![]()
![]()
το επσασα και το φχαριστηθηκα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ωραίο xampo το άτιμο αλλά.. να μου λείπει.. :rotflmao:
το γεγονός είναι ότι πιο καλοστημένο μηχανάκι από το BROS στην κατηγορία του πιστεύω πως δεν υπάρχει. Κ είναι κ αθάνατο! Αν θες να μάθεις να καβαλάς μηχανή σε μια που να συγχωρεί τα λαθάκια αρχάριων (που κάναμε όλι κάποτε) τότε αυτό σου προτείνω... ακριβώς αυτό έκανα κ γω!
btw, πουλάω το BROS μου![]()
(όχι δεν έκανα προπαγάνδα τόση ώρα....)
To δικό μου κοντευει τα 50000χλμ.&δεν έχει τίποτα...Μην ακούς ότι σου λένε...Αν του κάνεις τα σερβις δεν έχει πρόβλημα...Σκυλι!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
:smilea: που το ξέθαψες.. καλά τελικά κατά τα χριστούγεννα μεριά θα αγοράσω άλλη μηχανή, γιατί θέλω να κρατήσω αυτήν που έχω τώρα γιατί είναι καινούρια και υπεροικονομική και μου έτυχαν kai διάφορα έξοδα.. το bandit μου αρέσει πιο πολύ από όλα.. αλλά η επικρατέστερη άποψη είναι ότι είναι άγρια κακοποιημένα από προηγούμενους ιδιοκτήτες και μηχανικούς που δεν τα φροντίζουν σωστα, ειδικά στα carbs και ως εκ τούτου η συντήρηση τους μέχρι να τα συμμαζέψεις θα σου έχει κοστίσει άλλο ένα bandit..![]()
Ήσουν το πρώτο ελληνικό χέρι?? Αν ναι ίσως, αλλιώς πίστεψε με έτυχε δεν πέτυχε..Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
To δικό μου κοντευει τα 50000χλμ.&δεν έχει τίποτα...Μην ακούς ότι σου λένε...Αν του κάνεις τα σερβις δεν έχει πρόβλημα...Σκυλι!!!!!!!![]()
κρίμα γιατί μου ξυπνάει ένστικτα αυτή η μηχανή.. είναι ακριβώς όπως την ονειρεύομαι.. (όπως κατάλαβες έχω κόλλημα με τα γυμνά..
)
Se allazw teleios
pare ena pegaso 650
monokilindro
ftinotero service kai benzini
timi idia aloga paromia
antalaktika ftina kai diathesima...
Pio oikonomiko
me prostasia apo aera kai kalo gia ton sunepibati...
Ta cb polli kala alla meta apo tosa xronia skisimo....
Το έχω σκεφτεί και τον pegaso και το freewind.. αλλά ήθελα τετρακύλινδρο..Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
Se allazw teleios
pare ena pegaso 650
monokilindro
ftinotero service kai benzini
timi idia aloga paromia
antalaktika ftina kai diathesima...
Pio oikonomiko
me prostasia apo aera kai kalo gia ton sunepibati...
Ta cb polli kala alla meta apo tosa xronia skisimo....γενικά είμαι άρρωστος με τα γυμνά.. και ειδικά τα λίγο πιο παλιά.. αν είχα λίγα παραπάνω χρήματα θα πήγαινα σε hornet και όπως πάει με βλέπω να περιμένω μπας και γράψω τπτ και έρθουν χρήματα.. αλλιώς θα προσπαθήσω να βρω ένα όσο γίνεται πιο καινούριο SF από τις τελευταίες εκδόσεις και κατά προτίμηση όχι από κάποιον πιτσιρικά..
![]()
εμενα παντως δεν μου λειπει καθολου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
ωραίο xampo το άτιμο αλλά.. να μου λείπει.. :rotflmao: