Σελίδα 8 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 216

Θέμα: Βοήθεια για το Greece2India

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400

and so it begins....

λοιπόν 1ο Update για την πορεία της αποστολής

[FONT=courier new] Αυτά είναι τα αποτελέσματα της αναζήτησης σας

Οι ώρες που αναφέρονται είναι οι τοπικές στην περιοχή όπου καταγράφεται το σημείο ελέγχου της αποστολής.

Αρ. Αεροφορτωτικής Περιοχή ΕξυπηρέτησηςΠροέλευσης Περιοχή Εξυπηρέτησης Ποορισμού
    χχχχχχχχχχχχχ Athens - Greece Tashkent - Uzbekistan
    Κατάσταση: Καθυστέρηση κατά τον εκτελωνισμό

χχχχχχχχχχχχχχχ - Αναλυτική Αναφορά

Ημ/νία Ώρα Περιοχή Εξυπηρέτησης Στοιχεία Σημείου Ελέγχου
    Ιούλιος 09, 2008 15:50 Athens - Greece Παραλαβή αποστολής

Ιούλιος 09, 2008 19:45 Athens - Greece Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εξαγωγής

Ιούλιος 09, 2008 20:07 Athens - Greece Καθυστέρηση κατά τον εκτελωνισμό

Προσπαθείστε νέα αναζήτηση. [/FONT]

θα κάνω μια ερώτηση αύριο στο customer service για το τι σημαίνει αυτό το ''Καθυστέρηση κατά τον εκτελωνισμό'' μπας και προλάβουμε κανένα θέμα εν την γέννεση...
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
    Άρε Ηλία, μας τσάκισες τώρα........

+2 μπυρες!

Αναλυτικότατη η αναφορά της DHL! Φοβεροί! Αυτό το "''Καθυστέρηση κατά τον εκτελωνισμό'' όμως παραμένει και σήμερα. Ελπίζω να μην κολλήσει απ' την Ελλάδα ακόμη το δέμα. Μου φαίνεται βλέπουν μεγάλο πακέτο και τρομάζουν. Για να δούμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από furious
    Αναλυτικότατη η αναφορά της DHL! Φοβεροί! Αυτό το "''Καθυστέρηση κατά τον εκτελωνισμό'' όμως παραμένει και σήμερα. Ελπίζω να μην κολλήσει απ' την Ελλάδα ακόμη το δέμα. Μου φαίνεται βλέπουν μεγάλο πακέτο και τρομάζουν. Για να δούμε...
    Επικοινώνησα με την DHL και με ενημέρωσαν οτι δεν υπαρχει πρόβλημα. Απλά όλες οι αποστολές μη εγγράφων (δηλ. ολα τα δεματα) παραμενουν για φυσικό ελεγχο στο τελωνείο πριν την αποστολή τους στο εξωτερικό.
    Η αποστολή σου θα φύγει καλώς εχόντων, σήμερα οπότε απο Δευτέρα/Τρίτη θα ειναι στο Ουζμπεκιστάν.
    Από εκεί και πέρα ειναι θέμα του τοπικού τελωνείου....

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    Από εκεί και πέρα ειναι θέμα του τοπικού τελωνείου....
    Λοιπόν το τοπικό τελωνείο πολύ καλά θα κάνει να επισκεπτεί το φόρουμ ή να προμηθευτεί τα τελευταία τεύχη του Μοτό έστω για να ενημερωθεί για το ποιος είναι ο Ηλίας και να προωθήσει το πακέτο το συντομέτρο δυνατόν ! Οοοοορίστε μας

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    Η αποστολή σου θα φύγει καλώς εχόντων, σήμερα οπότε απο Δευτέρα/Τρίτη θα ειναι στο Ουζμπεκιστάν.
    To λεπόν......

Μιας και το δέμα ταξιδεύει, ας κάνω μια μικρή ενημέρωση στην λίστα των sponsors.

Εκτός των παιδιών που βοήθησαν με την προσφορά κάποιου δώρου/κόπου και τους αναφέρω παραπάνω, κάποιοι απ΄τους συμφορουμίτες έδωσαν χρήματα προκειμένου να αγοραστούν τα ανταλλακτικά.
    Αναφέρω το κόστος για να ξέρουν που πηγαν τα χρήματα που έδωσαν.

* Λάστιχα Continental TC = 145? (Mέ έκπτωση από riders shop, dirtybird)
    * Δισκόπλακα μπροστινή = 145? (--------//---------- deamon)
    * Δέμα DHL = 150? (To δέμα ήταν ακριβότερο, αλλά το κάλυψε ο div400)
    * Τρόμπα Touratech+Μπαλώματα = 38?

Σύνολο 478?

Εχω λάβει χρήματα στον λογαριασμό μου απ΄τους συμφορουμίτες :

Anty12
    dukeandthecity
    makis206
    STOYBI
    tamar
    mystique
    PanVas

Εαν τελικά το ποσό υπερβεί το κόστος των ανταλλακτικών, θα δωθεί στον powerphot για την πρωτοβουλία που γνωρίζετε μέσω παλαιότερου πμ μου.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Πού είσαι ρε Uriah, να 'ρθεις να αλητέψουμε λίγο παρέα; Μόνο που δεν έχει ανατολίτικα παζάρια εδώ.
    Ηλία, θα σε μαλώσω!
    Φτάσαμε μέχρι το κεντρικό Ιράν 5 ντουλαπομηχανές, και θα μπορούσαμε εκτός από τα ανταλλακτικά που ζητάς...

...να σου μεταφέρουμε από μπουγάτσα μέχρι καναπέδες, τραπεζαρία και ...σκρίνιο! Θα μπορούσαμε να τα αφήσουμε οπουδήποτε, να περάσεις να τα πάρεις. Πριν 10 μέρες γύρισε από το Ιράν άλλο ένα φιλαράκι από την Έδεσσα που περιπλανήθηκε μόνος για 2 βδομάδες. Να μη πω και για τον Άκη Τεμπερίδη από τη Θεσσαλονίκη με το Land Rover που συνάντησες τυχαία στην Ινδία!
    Αν χρειαστείς στο μέλλον οτιδήποτε, καλύτερα ψάξε για το ποιός κατεθύνεται προς το μέρος που βρίσκεσαι, να σου μεταφέρει ότι χρειάζεσαι.

Τα ρώσικα κάνουν; Έχουν ωραία πράγματα... όχι στους πάγκους, πίσω από αυτούς
    Λυπάμαι που θα απέχω από τις ποιητικές βραδυές, αφιερωμένες στα έργα των Γκουμιλιώφ και Μπριούσοφ...
    ...με τις εχέμυθες ρωσίδες, πίσω από τους πάγκους...

...αλλά οι ταξιδιωτικοί μου οραματισμοί "τοποθετούνται" μεταξύ 5ου και 10ου παραλλήλου πάνω από τον Ισημερινό, σε τόπους που απαιτούνται 4-5 εξόχως αντιτουριστικά εμβόλια και βατσίνες, η απόχρωση των αυτοχθόνων φέρνει σε στιλ Tigana, η λέξη BMW τους παραπέμπει σε αρχικά μη κυβερνητικής φιλανθρωπικής οργάνωσης και τέλος στο μενού ρεστωράν που σέβεται την ιστορία και την κουλτούρα του....
    ...περιλαμβάνεται σπεσιαλιτέ με ανθρώπινο κρέας...

Σου εύχομαι να περνάς καλά!
    Τράβα το ταξίδι σου όσο πάει! Μην γυρίσεις στην Ελλάδα! Εδώ έχουν ξεφτυλιστεί τα πάντα...

...μέχρι και οι π@ύστηδες διεκδικούν πεθερά, λίστα γάμου και παρανυμφάκια!

Καλούς δρόμους...

...και προσεχτικά!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
    ...μέχρι και οι π@ύστηδες διεκδικούν πεθερά, λίστα γάμου και παρανυμφάκια!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Έ ε έφυγε!

July 10, 2008 14:20 Athens - Greece Clearance processing complete at Athens - Greece

July 10, 2008 14:21 Athens - Greece Departed from DHL facility in Athens - Greece

Αέρας στα πανιά του!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
    Ηλία, θα σε μαλώσω!
    Φτάσαμε μέχρι το κεντρικό Ιράν 5 ντουλαπομηχανές, και θα μπορούσαμε εκτός από τα ανταλλακτικά που ζητάς...

...να σου μεταφέρουμε από μπουγάτσα μέχρι καναπέδες, τραπεζαρία και ...σκρίνιο! Θα μπορούσαμε να τα αφήσουμε οπουδήποτε, να περάσεις να τα πάρεις. Πριν 10 μέρες γύρισε από το Ιράν άλλο ένα φιλαράκι από την Έδεσσα που περιπλανήθηκε μόνος για 2 βδομάδες. Να μη πω και για τον Άκη Τεμπερίδη από τη Θεσσαλονίκη με το Land Rover που συνάντησες τυχαία στην Ινδία!
    Αν χρειαστείς στο μέλλον οτιδήποτε, καλύτερα ψάξε για το ποιός κατεθύνεται προς το μέρος που βρίσκεσαι, να σου μεταφέρει ότι χρειάζεσαι.
    Εντάξει, μη βαράς. Όταν ήρθατε εσείς δεν έπαιζε κανένα θέμα με ανταλλακτικά. Ήμουν πλήρης.

Ο φίλος σου από την Έδεσσα μήπως πήγε με μια Yamaha μοτοσικλέτα δρόμου; Αν ναι, τον συνάντησαν δυο Ιρλανδοί με BMW, που γνώρισα εδώ.

Καλή προετοιμασία για το ταξίδι μεταξύ 5ου και 10ου παραλλήλου πάνω από τον Ισημερινό!

Ο φίλος σου από την Έδεσσα μήπως πήγε με μια Yamaha μοτοσικλέτα δρόμου; Αν ναι, τον συνάντησαν δυο Ιρλανδοί με BMW, που γνώρισα εδώ.
    Ακριβώς! Με ένα Yamaha FJR 1300.
    'Οταν δεν συχνάζει κανείς σε glamorous ξενοδοχεία αλλά στα κλασσικά hostels των απανταχού ταξιδευτών...

...έχει την ευκαιρία να γνωρίσει πολύ κόσμο που ταξιδεύει!
    Eκτός από τους Ιρλανδούς, συνάντησε και καμιά δεκαριά ποδηλάτες, μεταξύ των οποίων και 2 Έλληνες από την Θεσσαλονίκη, Ιάπωνα που ταξιδεύει επί 6 χρόνια έχοντας επισκευτεί 55χώρες με ποδήλατο, μηχανόβιους και όλο τον καλό τον κόσμο!

Άντε να πείσεις τώρα τις "δεξαμενές ταξιδιωτικής σκέψης" ...ότι ΕΤΣΙ είναι τα πράγματα!

Καλό δρόμο!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	img_1898α.jpg 
Προβολές:	253 
Μέγεθος:	27,5 KB 
ID:	136263

One Step closer to you

Ιούλιος 10, 2008 14:20 Athens - Greece Ολοκληρώθηκαν οι τελωνειακές διαδικασίες στη/στο Athens - Greece

Ιούλιος 10, 2008 20:41 Athens - Greece Αναχώρησε από τις εγκαταστάσεις της DHL στη/στο Athens - Greece

Ιούλιος 10, 2008 23:21 Bergamo - Italy Αναχώρησε από τις εγκαταστάσεις της DHL στη/στο Bergamo - Italy

Ιούλιος 10, 2008 23:21 Bergamo - Italy Πέρασε από Bergamo - Italy

Ιούλιος 11, 2008 06:54 Leipzig - Germany Αποστολή σε αναμονή

Μετα απο Ιταλία Γερμανία, θα πάει Λονδίνο, ΝΥ μετα LA, θα πετάξει στο Τόκιο, ύστερα Πεκίνο και θα μαζέψει πιο πολλές σφραγίδες απο ότι το διαβατήριο του Ηλία

Καλοφάγωτα τα λάστιχα, keep riding m8

Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Μετα απο Ιταλία Γερμανία, θα πάει Λονδίνο, ΝΥ μετα LA, θα πετάξει στο Τόκιο, ύστερα Πεκίνο και θα μαζέψει πιο πολλές σφραγίδες απο ότι το διαβατήριο του Ηλία
    Καλοφάγωτα τα λάστιχα, keep riding m8
    ξέρεις κατι που δεν ξερουμε εμείς...γιατι σαν έχεις δικιο βρε φιλε......

[FONT=courier new]
    Ημ/νία Ώρα Περιοχή Εξυπηρέτησης Στοιχεία Σημείου Ελέγχου

--------------------------------------------------------------------------------

Ιούλιος 10, 2008 14:20 Athens - Greece Ολοκληρώθηκαν οι τελωνειακές διαδικασίες στη/στο Athens - Greece

Ιούλιος 10, 2008 20:41 Athens - Greece Αναχώρησε από τις εγκαταστάσεις της DHL στη/στο Athens - Greece

Ιούλιος 10, 2008 23:21 Bergamo - Italy Αναχώρησε από τις εγκαταστάσεις της DHL στη/στο Bergamo - Italy

Ιούλιος 10, 2008 23:21 Bergamo - Italy Πέρασε από Bergamo - Italy

Ιούλιος 11, 2008 06:54 Leipzig - Germany Αποστολή σε αναμονή

Ιούλιος 12, 2008 03:30 Leipzig - Germany Αναχώρησε από τις εγκαταστάσεις της DHL στη/στο Leipzig - Germany

Ιούλιος 12, 2008 05:40 London-Heathrow - UK Έφθασε στο κέντρο διαμετακόμισης της DHL στο/στη London-Heathrow - UK [/FONT]

φαντ'αζομαι οτι η επόμενη στάση θα ειναι σε κάποια πρώην Σοβιετική χώρα....
    Ακόμα είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος (που δίνει η ίδια η DHL) σε περίπτωση που διενεργούν διαμεταφορες αξόνων στο ΣΚ ειμαστε οκ. Αν όχι τότε προβλέπω αφιξη στο Ουζμπεκιστάν κατα τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας....

Να το κάνουμε παιχνίδι? ποιος θα ανακαλύψει την επόμενη χώρα? και σύνολο χωρών μέχρι να τα πάρει στα χέρια του ο Ηλίας?

Σελίδα 8 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια για το σκύλο μου!!!
    από Maira στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2014, 13:06
  2. βοήθεια για το nero
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2009, 15:11
  3. Βοηθεια για το Λονδινο...
    από SvsGreek στο forum Off topic