Σελίδα 8 από 53 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 792

Θέμα: Το Πειρατικό (ξανα)σαλπαρει

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    .

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kourkouti-rehhagel5.jpg 
Προβολές:	138 
Μέγεθος:	58,0 KB 
ID:	133124

Κατ'αρχήν αυτός ο Σαμαράς εδώ μου έκατσε απόψε..

Κατά τ'άλλα +1000 στον αρχαίο και για το τέλος θέλω να πω -αφού το εμπεδώσω κι εγώ επιτέλους- ότι αυτό είναι το ποδόσφαιρο παίδες, όταν μάθουμε να χάνουμε κιόλας θα το αγαπήσουμε περισσότερο. Η πρωταθλήτρια κόσμου άρπαξε 3άρα χτες, δεν χάλασε κι ο κόσμος.

Μακάρι να πάμε καλύτερα στα επόμενα, γερά !

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Κατά τ'άλλα +1000 στον αρχαίο και για το τέλος θέλω να πω -αφού το εμπεδώσω κι εγώ επιτέλους- ότι αυτό είναι το ποδόσφαιρο παίδες, όταν μάθουμε να χάνουμε κιόλας θα το αγαπήσουμε περισσότερο. Η πρωταθλήτρια κόσμου άρπαξε 3άρα χτες, δεν χάλασε κι ο κόσμος.

Μην μενετε στο ...."χασαμε "

Αλλα στο τροπο του πως......χασαμε..

Η παθητικη σταση που εδειξε η ελλαδα σε αυτον τον αγωνα με μια ομαδα σχεδον ισαξια της..... Νομιζω δεν πρεπει να αρεσε σε κανεναν.....

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Απαραδεχτη τακτικη της ομαδας μας μηδεν δημιουργια παθητικη σταση και πολυ κουρασμενοι παιχτες.... Παμε γερα για τα επομενα

ο σαμαρας παλεψε πολυ σημερα....
    οπως και ο γιουρκας
    οπως και περιεργως ο χαριστεας

μια χαρα τα πηγε...
    οσο για τα της ιταλιας....μονο ο βερνικος ψαχνει γαι τετοιες δικαιολογιες..:rotflmao:

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δε θέλω να σχολιάσω ιδιαίτερα γιατί μόλις έχασα 2 ώρες από τη βραδιά μου. Και δεν είναι επειδή χάσανε, άλλωστε δεν παρακολουθώ μπάλα (μόνο κανά σπουδαίο ευρωπαικό ματς αν δεν έχω κάτι άλλο να κάνω), αλλά επειδή το παιχνίδι ήταν τραγικότατο.

Ωστόσο, οκ επειδή το 2004 παίζανε στο 1500% (ναι χίλια πεντακόσια) των δυνατοτήτων τους και ήταν και τυχεροί (βλέπε μια φάση, ένα γκολ), δε σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε απαιτήσεις, ας μην κοροιδευόμαστε. Αν βάλουμε γκολ στον όμιλο θα ναι θαύμα. Η ισπανία ήδη μας χρωστάει αρκετά ^^
    Life begins at 45°.

κυραΚουλα στο εκανα γουλι Το avatar του/της SpineshankD
    εδω μου εκατσε αυτη η ηττα! σαν την φασολαδα του στρατου και με το αραπακι μεσα

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    οσο για τα της ιταλιας....μονο ο βερνικος ψαχνει γαι τετοιες δικαιολογιες..:rotflmao:
    Ρε'συ Γιώργο όταν ξέρουμε πως το Euro του 2004 ήρθε από πεντακάθαρη κωλοφαρδία -ναι είχαμε και ψυχή αλλά η τύχη κατά κύριο λόγο μας έδωσε την κούπα- σιγά μην περιμένουμε τις δικαιολογίες για να δικαιολογήσουμε τ'αποψινά αδικαιολόγητα/δικαιολογημένα

με ξέσκισε η ρετσίνα

ο σαμαρας παλεψε πολυ σημερα....
    οπως και ο γιουρκας
    οπως και περιεργως ο χαριστεας

μια χαρα τα πηγε...
    τι εκανε λεει???

o Γιουρκας τι???

ισως ο πιο απαθεστατος παιχτης σημερα....χωρις νευρο....χωρις τσαμπουκα...χωρις τιποτα.....

οι αλλοι 2 ειναι κουλοι και δεν το συζηταω καν....

και οσο αφορα την Ιταλια....πιο ''υπναρας'' απο τον Οττο ειναι ο Donadoni...και ισως εχουμε την χειροτερη ομαδα απο τοτε που με θυμαμαι....ενας Pirlo δεν φερνει την ανοιξη....

Ρε'συ Γιώργο όταν ξέρουμε πως το Euro του 2004 ήρθε από πεντακάθαρη κωλοφαρδία -ναι είχαμε και ψυχή αλλά η τύχη κατά κύριο λόγο μας έδωσε την κούπα- σιγά μην περιμένουμε τις δικαιολογίες για να δικαιολογήσουμε τ'αποψινά αδικαιολόγητα/δικαιολογημένα

με ξέσκισε η ρετσίνα

μακαρε καλα τα λες....αυτο λεω και εγω τοσο καιρο ...αλλα.....κατσε να δεις...οι κολοτουμπες αρχιζουν σιγα σιγα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    ότι είπε ο Vangelis64 για το offside ισχύει.. το goal ήταν κανονικό.

δεν νομίζω να ήταν κανονικό...σε καμια περίπτωση
    αυτό έγραψε κ ολος ο τύπος σήμερα
    κατα τ'α΄λλα τους ισοπέδωσε τους ιταλούς

αλλα forza Ολλανδία ρε
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Εμένα δεν με ενοχλεί η ήττα...εντάξει μπάλλα είναι και δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις...

Με ενόχλησε όμως πολύ αυτή η απαράδεκτη εμφάνιση...Ηττοπάθεια απο την αρχή, ανικανότητα να αλλάξουν μια σωστή μπαλλιά, μηδενική δημιουργία παιχνιδιού και ευκαιριών, ανούσια και εκνευριστικά πασάκια κάτω από το κέντρο λες και όλοι προσπαθούσαν να ξεφορτωθούν την μπάλλα από τα πόδια τους, μπαλλιές άστοχες ή χωρίς καμμιά φαντασία, λάθη επί λαθών, και τόσα άλλα...και όλα αυτά απέναντι σε μια ομάδα που απλά έπαιξε αξιοπρεπώς και που πάντως ήταν μέσα στις δυνατότητες της Εθνικής...

Εδώ που τα λέμε από το φιλικό με την Αρμενία μου μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά...

Με τέτοια εμφάνιση όχι Ρωσία και Ισπανία αλλά ούτε ομάδα 3ης Εθνικής δεν θα μπορέσουμε να κερδίσουμε...μάλλον θα είναι θαύμα να μην διασυρθούμε πολύ...το ένστικτο μου λέει ότι θα κάνουμε απλά μια καλούτσικη εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι όταν πια θα έχουν τελειώσει όλα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Για τους αποπάνω που πανηγυρίζουν ....................... άντε στους Σουηδούς να δείτε αν έρχομαι !!!

Άντε, μπράβο το είχατε μαντέψει ............ ξαναβυθιστείτε στην κακομοιριά και στη μιζέρια ....

Εγώ θα πώ απλά ............ κανένας δεν κερδίζει πάντα .............

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ !!!

ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ !!!

Όποιος δεν γουστάρει την Εθνική Ελλάδος ας βλέπει άλλο ματς !!!!!!
    Άντε γειά σας ..........

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ναι πάμε ξανά...έρχονται Ρώσσοι και Ισπανοί να μας αποτελειώσουν στο

εκείνη την ώρα δεν δείχνει άλλο μάτς δυστυχώς

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    τι εκανε λεει???

o Γιουρκας τι???

ισως ο πιο απαθεστατος παιχτης σημερα....χωρις νευρο....χωρις τσαμπουκα...χωρις τιποτα.....

οι αλλοι 2 ειναι κουλοι και δεν το συζηταω καν....

αγορινα ο γιουρκας οποιες ενεργιες εκανε τις εκανε καλα....αλλο αν ηταν αδιαφορος.
    ο χαριστεας φυσικα ΑΜΠΑΛΟΣ αλλα ετρεξε παρα πολυ και εδωσε - πηρε πολλες μαχες.
    για τον σαμαρα εχεις αδικο, γαιτι αν καναμε και εστω μια υποψια φασης, ηταν εξ αιτιας του

υγ...οταν ειπε ο speaker...ο ιμπραιμοβιτς βυθισε στη στενοχωρια την ελλαδα..εκανε λαθος....εγω πανυγηριζα .....ε με 20 ευρουλακια να κερδιζεις 60...τι να κανω;;
    εδιτ: καποιος να πει σε αυτον τον βλακα τον αποστολακη να το βουλωσει
    me too ... αν και δεν έπαιξα γιατι δεν πρόλαβα γαμώτο....

ο αποστολάκης έπαθε κανα εγκεφαλικό???

μιση ώρα οι 3 αμυντικοί καναν πάσες μεταξύ τους...έλεος
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Σελίδα 8 από 53 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΠΤΕΝ ΤΖΙΜΙ
    από TATAR στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2008, 19:03
  2. Nα το έβαζαν ξανά!!..
    από Respect στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 18