Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 135

Θέμα: Πρωτοβουλία Μοτοσυκλετιστών

King of the Sky-Road Το avatar του/της Traveller

Cool Ante k eis anwtero

Paidia eimastan katapliktikoi, bravo se olous. To klou se aleksandras pou evlepes ton alithino ogko itan apsogo.

Auto pou mou emeine omws einai i apospsi enos filou. Ti diatipwnw AKRIVWS opws eipothike
    "paidia den eimai apergospastis, alla i kameres einai kales, giati meiwnete i astinomeusi..." !!!!!!!!!!!!!
    to en logo palikari eixe erthei me ton bobo AKRANOS....

Kalo sk
    "into a mind absolutely free from thoughts and emotions, even the tiger finds no room, to inserts its fierce claws/one and the same breeze passes among the trees over the valleys and the mountains. And hence, why do they give such a different sound?"

Εγω αυτοπροσώπως !! Το avatar του/της Μανος
    Παιδιά , είμαι περήφανος που "οδήγησα" μαζί σας!

Ξέρω καλά πως η "Πρωτοβουλία" σκοπεύει να συνεχίσει να κυνηγάει τα θέματα που έχουν τεθεί (και πάρκινγκ , και διήθηση και κάγκελα) , και με άλλες τέτοιες εκδηλώσεις , αλλά και πιο "επίσημα" , μπας και ακούσει κανένα "επίσημο" αυτί.
    Και η χθεσινή πορεία/εκδήλωση είναι ένα σοβαρό όπλο γι αυτόν τον σκοπό.

Πάντα τέτοια και ακόμη καλύτερα !!!!

Ενα μονο ξέρω , οτι δεν ξέρω τίποτε!

Por donde saldra el sol? Το avatar του/της antares

Re: Ante k eis anwtero

Αρχικά δημιουργήθηκε από Traveller
    ...
    "paidia den eimai apergospastis, ...

[/B]
    Καλά το ξεκινάει, μιλάμε φοβερή αντίληψη ο τύπος,
    δηλαδή εμείς κάναμε απεργία έτσι;:rotflmao: :rotflmao:

οπότε τι μας εκπλήσει;

...alla i kameres einai kales, giati meiwnete i astinomeusi..." !!!!!!!!!!!!!

Αφού μπορούμε να τη μειώσουμε....μπορούμε και να την αξαλείψουμε!!!!
    Εμπρός λοιπόν!
    Να βάλουμε κάμερες οικειοθελώς... στα σπίτια μας, στις κρεβατοκάμαρες και στα μπάνια και στα δωμάτια των παιδιών και στο σπιτάκι του σκύλου:rotflmao: :rotflmao:

Σόρυ traveler, είσαστε πολύ φίλοι με τον τύπο;;
    Θ' αποθάνω θ'αποθάνω
    στο τιμόνι μου απάνω

με θυμάστε? ναι, ναι, ο ενοχλιτικός αντόνης που δεν σινιθίζει να χαηδεύει τα αυτιά σας.
    λοιπόν τί ακούω? επιτιχία! μα είστε καλά? επιτιχία που μαζεύτικαν 30 μηχανάκια σε μια εκδίλοση διαμαρτιρίας την οποία διοργάνωσαν 8 λέσχες μοτοσηκλέτας? επιτιχία 30 μιχανάκια όταν στο λεκανοπέδιο της αττικής κικλοφορούν 150.000 (δεν θημάμε καλά)?
    αυτό δεν είναι επιτιχής εκδήλοση διαμαρτιρίας, είναι απόδηξη προς το κράτος πως δεν έχουμε καμία δύναμη.
    ήταν απλά μία αρχή από την οποία πρέπει να βγάλουμε συμπεράσματα και να είμαστε πιο προσεκτικοί την επόμενη φορά και πρέπει να υπάρξει επόμενη φορά. όμως εάν διαμαρτιριθείς αρκετές φορές χωρίς να πετύχεις το παραμικρό τότε είναι ανθρόπινο να χάσεις το ηθικό σου, και τότε έχει κερδίσει το κράτος.
    ο κρατικός μηχανισμός δεν γνορίζει από ευαισθισίες και ρομαντισμούς, μόνο μία λέξη τον αγκίζει: πολιτικό κόστος. 30 μηχανάκια δεν υπολογίζοντε.
    είναι όμορφο να διαμαρτιρόμαστεκαι να κάνουμε πορείες, το θεωρώ ρομαντικό και μου δείνει χαρά να σιμετέχω, αλλά σινιδιτοποιώ πως η εποχή μας δεν είναι ρομαντική και αν θέλουμε εκτως από το να νιώσουμε όμορφα, να πετίχουμε και κάτι πρέπει να δούμε τα πράγματα πεζά.
    πηστεύω πως η καλίτερη προβολή των προβλημάτων μας -όπως έχω υποστιρίξει και στις από κοινού συνελέυσεις των λεσχών- όταν δεν μπορούμε να κάνουμε πολυπλιθή διαμαρτιρία είναι η προβολή από τα Μ.Μ.Ε. εκ πρώτης.
    εκτώς αυτού πηστεύω πως προέχει η συσπείρωση των μοτοσικλετιστών και μετά θα μπορέσουμε να διαμαρτιριθούμε αποτελεσματικά.
    άσχετο: ορκιζομε, δεν κατηγορώ κανέναν και σας αγαπάω όλους.
    καταλάβατε...
    a.ventouris

Antoniss, που τα είδες τα 30 μηχανάκια ; Για ξαναδοκίμασε με 400 - 500 μηχανάκια και ίσως το ξανασκεφτείς το θέμα.
    όλη η Αλεξάνδρας απο πάνω μέχρι κάτω γεμάτη μηχανάκια , δεν νομίζω να είναι "30 μηχανάκια" ....

Με αγάπη πάντα ...

Μάνος

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Μανος
    Antoniss, που τα είδες τα 30 μηχανάκια ; Για ξαναδοκίμασε με 400 - 500 μηχανάκια και ίσως το ξανασκεφτείς το θέμα.
    όλη η Αλεξάνδρας απο πάνω μέχρι κάτω γεμάτη μηχανάκια , δεν νομίζω να είναι "30 μηχανάκια" ....

Με αγάπη πάντα ...

Μάνος
    έτσι.... για να πάμε στον οφθαλμίατρο μια......αντονις111
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Παιδια κι εγω ειχα παει και δεν υπηρχε κοσμος......... Στο σημειο που παρκαραμε στο Πολεμικο Μουσειο φανηκε ποσο λιγοι ειμασταν........ Ζητημα να πιασαμε 100 μετρα σε διπλη (περιπου) σειρα....... Στην πορεια φαινομασταν πολλοι γιατι ηταν ο ενας πισω απο τον αλλο και οχι ολοι μαζι οπως αλλες φορες..........

Προσωπικα στεναχωρεθηκα γιατι περιμενα πολυ μεγαλυτερη συμμετοχη...............

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Ρε Αντωνη ...

Προσπαθεις παλι να γινεις το hit της βδομαδας ?

Νομιζεις πως αξιζεις για να σου απαντησει κανεις?

Κακως εκανε και σου απαντησε ο Μανος, γιατι σου δινει αξια.

Ενας εμπαθης ανθρωπος εισαι, εναντια σε αυτους που καβαλανε μηχανη και αισθανονται ομορφα πανω σ' αυτην.

Το οτι κι εσυ μετακινησαι με ενα σκουριασμενο διτροχο ΔΕΝ σε βαζει αυτοματα αναμεσα μας!
    Θελει και την καταλληλη νοοτροπια το αθλημα παλουκαρι μου ...
    Που εσυ οχι μονο δεν διαθετεις, αλλα δεν την ειχες και ποτε απ' οτι φαινεται, παρα τα παραμυθια που μας εχεις παραθεσει εδω κατα καιρους ...

Εγω λοιπον φιλαρακι, αισθανομαι περηφανος που ημουνα εκει και αντικρυσα αυτο το μεγαλειωδες θεαμα ...

Εμεις θα συνεχισουμε να "παλευουμε", ακομα κι αν κερδισεις κι εσυ απο αυτο, μιας και ταυτοχρονα θα κερδισουν και ανθρωποι που, σε αντιθεση με 'σενα, το αξιζουν!

Εσυ τραβα τον δρομο που εχεις χαραξει ...

Κι αν δεν μας ξαναγραψεις ...
    Μην φοβασε και ΔΕΝ θα στεναχωρηθουμε!

Στο καλο!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Παιδια κι εγω ειχα παει και δεν υπηρχε κοσμος......... Στο σημειο που παρκαραμε στο Πολεμικο Μουσειο φανηκε ποσο λιγοι ειμασταν........ Ζητημα να πιασαμε 100 μετρα σε διπλη (περιπου) σειρα....... Στην πορεια φαινομασταν πολλοι γιατι ηταν ο ενας πισω απο τον αλλο και οχι ολοι μαζι οπως αλλες φορες..........

Προσωπικα στεναχωρεθηκα γιατι περιμενα πολυ μεγαλυτερη συμμετοχη...............

Ειδες ?

Γι' αυτο φωναζουμε για τα παρκινγκ των μηχανων!

Ειδες σε ποσο λιγο χωρο παρκαραμε τοοοσες μηχανες?

:rotflmao:

Σωστος! :rotflmao:

Παντως εστω και με 400-500 μηχανες θεωρειται επιτυχημενη η διαμαρτυρια? Δεν ξερω, ρωταω τους παλιοτερους να μας πουν....

To '97 αν θυμάμαι καλά , είχαμε πάει σε π[ορεία της ΜΟΤΟΕ που είχε κάπου τόσα μηχανάκια όπως προχθες και με την οργάνωση της ΜΟΤΟΕ και διαφήμιση κλπ κλπ , και θυμάμαι ότι τότε είχε θεωρηθεί ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ πετυχημένη πορεία.

Πριν 2 χρόνια έκανε και το ΜΟΤΟ μία πορεία και είχε 2000 μηχανάκια (πρώτη φορά στην Ελληνική ιστορία της μοτοσυκλέτας) , με παρατεταμένη διαφήμιση κλπ κλπ και τις πλάτες ενός οργανισμού σαν το ΜΟΤΟ.

Αρα η Πρωτοβουλία (επιμένω οτι είναι στα ΝΗΠΙΑΚΑ ΤΗΣ ΒΗΜΑΤΑ !!!!) πρέπει να βρίσκεται σε καλό δρόμο.
    Όρεξη να έχετε γιατι ακολουθεί και άλλη εκδήλωση πάλι για το πάρκινγκ. Στο χέρι μας είναι να πήξουμε τον κόσμο στα μηχανάκια.

crs-k μην "θολώνεις" . Εχουμε έναν στόχο. Ας μην χάνουμε την σκόπευση !
    Κριτική (καλή και κακή) είναι αναμενόμενη (και αν είναι βάσιμη , τότε είναι και καλοδεχούμενη)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Μανος
    ..................
    Κριτική (καλή και κακή) είναι αναμενόμενη (και αν είναι βάσιμη , τότε είναι και καλοδεχούμενη)

Παρα πολυ σπανια "θολωνω" Μανο ...
    Δεν με ενοχλει η κακη κριτικη.

Η εμπαθεια και η λασπολογια με ενοχλει ...
    Και ο Αντωνης111 εχει τετοιο "ιστορικο" εδω μεσα ...

Αλλα μου περασε ηδη ... :wacko:

Οκ!

Στον στοχο ξανα!

Οκ, ic, μαλλον επειδη ειμαι νεος σε αυτα τα θεματα περιμενα πολυ περισσοτερο κοσμο....

Παντως και στην επομενη εκει θα ειμαι παιδια, ελπιζω να διατηρηθει η καλη διαθεση για τετοιες κινητοποιησεις. Ελπιζω αυτη τη φορα να ερθουν και καποιοι φιλοι μου που δεν μπορεσαν προχτες.

Α, επειδη δεν ειδα ειδησεις την επιμαχη μερα, τι αντιδρασεις ειχαμε στα media???

Το ειδαν θετικα η πεταξαν τιποτα μλκιες???

Η αντιμετώπιση ήταν πολύ καλή και τα σχόλια σωστά (παραξενεύτηκα που ήταν έτσι , αλλά , ευχάριστα ! )

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2005, 16:53
  2. Απαντήσεις: 81
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2005, 16:16
  3. Ενωση Χριστιανων Μοτοσυκλετιστων
    από crs-k στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2005, 17:38
  4. Φιλία; Ποιά φιλία μεταξύ μοτοσυκλετιστών;